Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Patch Pescompetition Ultimate 2007
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Other Edit
Stron: 1, 2, 3
reS
Mamy temat o niemieckiej produkcji jaką jest Super Patch, dlatego postanowiłem założyć temat o patchu cieszącym się chyba nie mniejszą sławą mianowicie "Patch PesCompetition Ultimate 2007".

Na naszych polskich serwisach PES żadnego newsa na temat patcha nie widziałem, więc zapewne wielu z Was nie wie nawet o jego istnieniu tongue.gif

Ale do rzeczy:

Według mnie jest to w tej chwili (bo za niedługo zapewne OE patch lub PP biggrin.gif ) najlepszy patch do pes-a. To, co mogło razić w Super Patchu tzn: słabe stroje, beznadziejny faceserver, nijakie scoreboardy czy też niezbyt trafiająca do gustu muzyka zostało w "PesCompetition" zrobione na wysokim poziomie. Nie będę przesadzał z reklamą tongue.gif dlatego dodam jeszcze tylko, że patcha instaluje się jak zwykłą grę.Tzn, że żadne programy typu DKZ studio nie będą potrzebne smile.gif

Ogólnie rzecz biorąc - Francuzi dali rade.

Screeny

Torrent

szolpas
QUOTE(oscaar @ Feb 21 2007, 16:21:58) [snapback]124512[/snapback]

Mamy temat o niemieckiej produkcji jaką jest Super Patch, dlatego postanowiłem założyć temat o patchu cieszącym się chyba nie mniejszą sławą mianowicie "Patch PesCompetition Ultimate 2007".

Na naszych polskich serwisach PES żadnego newsa na temat patcha nie widziałem, więc zapewne wielu z Was nie wie nawet o jego istnieniu tongue.gif

Ale do rzeczy:

Według mnie jest to w tej chwili (bo za niedługo zapewne OE patch lub PP biggrin.gif ) najlepszy patch do pes-a. To, co mogło razić w Super Patchu tzn: słabe stroje, beznadziejny faceserver, nijakie scoreboardy czy też niezbyt trafiająca do gustu muzyka zostało w "PesCompetition" zrobione na wysokim poziomie. Nie będę przesadzał z reklamą tongue.gif dlatego dodam jeszcze tylko, że patcha instaluje się jak zwykłą grę.Tzn, że żadne programy typu DKZ studio nie będą potrzebne smile.gif

Ogólnie rzecz biorąc - Francuzi dali rade.
Screeny

Torrent

NIe ma innych linków bo z tego torrentu słabo ciągnie:/:/:/...???
reS
QUOTE(szolpas @ Feb 21 2007, 19:34:02) [snapback]124544[/snapback]

NIe ma innych linków bo z tego torrentu słabo ciągnie:/:/:/...???

No właśnie to jedna z wad tego patcha. Ta jak i poprzednia wersja dostępna tylko na torrencie.
Mooner
Ten kto ściągnie patcha, niech wypisze minusy.. o ile są.. ;]
A z torrentem to rzeczywiście kiepsko.. ;/
Ale naprawde mam chętke na tego patcha.. hmm.. jak ściągne to ocenie...
fajna ta strona, bardzo dużo ciekawych screenów..
aha no i jak polska jets dopracowana?
i of czy donbry? ;]
ciapke
Patch posiadam i powiem szczeze ze jest najlepszy zreszta jak wszystkie Pescompetiotion patche smile.gif Mysle ze to duza zasluga Mystica bo to on stoi za tym calym patchem !!
Minusy:
-Brak calej Budesligi choc sa najwazniesze druzyny typu Werder , Bayern , Hertha , Stuttgard ,
-Kadra Polski to sklad z Mistrzostw Swiata 2006 brak Matusiaka , Blaszykowskiego itd...
-narazie tyle...
Plusy:
-facerver zrobil go sam Mystic wiec wszytko jest pieknie ladnie ( wreszcie wlosy maja dobre kolory choc niewszystkie )
-Menu i muzyka to duzy plus
-Mnustwo stadionow
-nowe transfery , zaktualizowane skaldy Reprezentacji ale raczej tych lepszych

Ogole tyle zeczy wychwicilem w tej chwili mysle ze lepszego Patcha narazie nie ma smile.gif
reS
QUOTE(ciapke @ Feb 21 2007, 23:52:38) [snapback]124632[/snapback]

-Kadra Polski to sklad z Mistrzostw Swiata 2006 brak Matusiaka , Blaszykowskiego itd...

Kuby Błaszczykowskiego faktycznie nie ma, za to Matusiak jest. Szkoda tylko, że to jedyna nowość w stosunku do kadry z MŚ. Gram na tym patchu już ładne pare dni i ani razu nie zdarzyło mi się wywalenie do windy...Niby nic ale jak przypomne sobie zbugowane patche typu "Revolution" czy też "Super patch" to odrazu czuć różnice smile.gif
lons
A ja mam takie pytanie do tych co maja tego patcha.Czy dziala on online bo to mnie najbardziej interesuje.Plus Superpatcha jest taki ze dziala online.Nie chce miec patcha do gry z kompem tylko ale rowniez do online.Niechodzi mi o kitservera bo on w nim jest tylko np do jakis screenow na online czy poprawnych herbow 3d na online itp.Jak dziala to zassam jego ajak nie to dalej bede korzystal z Super Patcha biggrin.gif I jeszcze jedno czy ten patch jest tylko po franscusku ty tez mozna ustawic sobie jezyk angielski
Varies.
Ile w tym Patchu jest stadionów?
Pozdro smile.gif
lons
wie ktos ile on zajmuje bo na torencie nic nie ma napisane????????
reS
QUOTE(lons @ Feb 22 2007, 21:40:53) [snapback]124809[/snapback]

wie ktos ile on zajmuje bo na torencie nic nie ma napisane????????

2,8 giga
lons
QUOTE(oscaar @ Feb 22 2007, 19:47:33) [snapback]124811[/snapback]

2,8 giga

juz go sciagam.Nie wiesz czy dziala on online???jak superpatch i czy jest jezyk angielski
.:KUNA:.
da ktos faceservera i hair bardzo proszeeeeee!!!!!!
lons
Oscar piszesz ze masz tego patcha to czemu nie mozesz odpowiedziec mi na pytanie nie czaje
reS
QUOTE(lons @ Feb 22 2007, 22:28:33) [snapback]124823[/snapback]

Oscar piszesz ze masz tego patcha to czemu nie mozesz odpowiedziec mi na pytanie nie czaje

Sory, ale nie siedze cały czas przed kompem i nie zawsze mam czas odpisac. Co do twojego pytania to niestety nie wiem czy działa online. Patch jest w języku francuskim.
Mani3k
Wrzuc ktos f_text z tego patcha...
Z gory dzieki.
werbatin
LUDZIE !!! zamiast smolić głupoty o wsataiwaniu seedujcie i ściągajcie mad.gif !!! wsadzajcie ten plik torrent na różne strony z torrentami i rozpowszechnajcie ten torrent laugh.gif !! Ja już ściągam !! biggrin.gif

Co wy gadacie że jest śłaby transfer !? Ja mam od 7.5k b/s< ! w 10 min mam 0.5 % ! Seedujemy wszyscy !!! i niech ktoś zrobi spolszczenie tak jak to miało miejsce w przypadku superpatcha ...

No prosze już nie schodzi poniżej 20kb/s !:D LUDZIE ŚCIĄGAJCIE I SEEDUJCIE !!
lons
Ja juz mam sciagniete 90%.Idzie mi przecietnie 100kb/s-200kb/s.Niedlugo bede go miał.Widze ze jest lepszy od Super Patcha biggrin.gif teraz tylko ktos rzeczywiscie mogłby zrobic jezyk Polski lub Angielski i było by gites.Wlasnie takie patche jak Super Patch sa przereklamowane a takie jak ten nie pozorny ale czuje wyjebany.Pozdrooo
reS
QUOTE(Mani3k @ Feb 23 2007, 09:50:38) [snapback]124885[/snapback]

Wrzuc ktos f_text z tego patcha...
Z gory dzieki.

f_text
Nowin33
Wygląda super!Juz sciągam mam 45% wink.gif słabo się sciąga tylko 30kb mad.gif
Mooner
Chwila.. a jakbym zmienił nazwe z f_text na e_text to wystąpiły by jakies błędy?
lons
Juz go mam biggrin.gif Patch jest poprostu KOSMOS.Sciagajcie bo jest naprawde zajebisty.Super patch sie chowa do niego.Naprawde polecam!!!!!!!!! Moze ktos by zrobil spolszczenie byloby super.
Oscar nie wiesz jak przy instalacji zrobie oprocz francuskiego jezyka polski i potem w opcjach zmienie na polski to bedzie dzialał.Sciagajcie bo warto!!!!!! biggrin.gif
Nowin33
Mam ogromną prosbę zmienił by mi ktos z francuzkirgo menu na polskie?chodzi mi tylko o napisy w menu głownym bo pisze po francuzku wink.gif chciałbym zeby było po Polsku...pozdrawiam zamieszczam tu ten plik do zamianymenu

Z resztą sobie poradziłem mam o polsku chodzi tylko o obrazek w menu głownym..
lons
QUOTE(Nowin33 @ Feb 23 2007, 15:22:35) [snapback]124981[/snapback]

Mam ogromną prosbę zmienił by mi ktos z francuzkirgo menu na polskie?chodzi mi tylko o napisy w menu głownym bo pisze po francuzku wink.gif chciałbym zeby było po Polsku...pozdrawiam zamieszczam tu ten plik do zamianymenu

Z resztą sobie poradziłem mam o polsku chodzi tylko o obrazek w menu głownym..

Jak zrobiles ze ci chodzi po polsku bo tez chce miec a nie wiem jak,Pomozesz biggrin.gif
Nowin33
Zaimportuj to do nie wiem jak masz f_text czy p_text obojętnie tu masz pliki ktore wgraj i bedzie ok tylko pierwsza strona menu nie będzie po polsku! wink.gif
InOx
Moze ktos, kto juz ma tego patcha wstawilby swojego torrenta z nim i osoby ktore juz go maja, pomoglyby w seedzie. Chociaz sam plik 0_text .
Varies.
Mógłby ktoś mi odpowiedzieć na pytanie sad.gif
reS
QUOTE(CRISS123 @ Feb 22 2007, 16:59:16) [snapback]124721[/snapback]

Ile w tym Patchu jest stadionów?
Pozdro smile.gif

173 stadiony.
Bardzo prosze o wrzucenie 0_text,faceserver,hairserver,folder uni oraz OF bardzo proszęęęęęę!!!
Varies.
QUOTE(oscaar @ Feb 23 2007, 16:12:19) [snapback]125006[/snapback]

173 stadiony.

tak Malo?a wszystkie do kitservera czy do 0_text tesz są?
lons
QUOTE(Nowin33 @ Feb 23 2007, 15:42:11) [snapback]124989[/snapback]

Zaimportuj to do nie wiem jak masz f_text czy p_text obojętnie tu masz pliki ktore wgraj i bedzie ok tylko pierwsza strona menu nie będzie po polsku! wink.gif

Dzieki bardzo dziala,ale tez nie mam w menu glownym wink.gif
reS
QUOTE(CRISS123 @ Feb 23 2007, 18:17:13) [snapback]125010[/snapback]

tak Malo?a wszystkie do kitservera czy do 0_text tesz są?

Każda drużyna ma swój stadion, więc nie widzę problemu. W 0_text również są stadiony.
Mooner
Nowin, nie kumam ciebie...
podaj mi swoje gg..
Varies.
QUOTE(lons @ Feb 23 2007, 16:34:27) [snapback]125017[/snapback]

Dzieki bardzo dziala,ale tez nie mam w menu glownym wink.gif

Ja mam 320 nie?Ni chce się chwalić .Czy jest other c?jeżeli nie ma to wrzystko wjaśnia.aha zarzućcie listą jakie druzyny tam sa.pzdro smile.gif
Nowin33
QUOTE(Mooner @ Feb 23 2007, 20:38:17) [snapback]125119[/snapback]

Nowin, nie kumam ciebie...
podaj mi swoje gg..

3370815
rav
Idzie jak krew z nosa przez torrenta, widać, że nikt nie seeduje :/ Same pijawki.
Przydałby się sam sound z tego patcha bo szukam porządnych przyśpiewek.
Nowin33
ja zamieniłem z f_text na p_text wkleiłem do dat i edycja mi nie działała dry.gif wgrałem pliki ktore podałem ze spolszczeniem i jest ok!

ja zamieniłem z f_text na p_text wkleiłem do dat i edycja mi nie działała dry.gif wgrałem pliki ktore podałem ze spolszczeniem i jest ok!

QUOTE(rav @ Feb 23 2007, 21:32:28) [snapback]125142[/snapback]

Idzie jak krew z nosa przez torrenta, widać, że nikt nie seeduje :/ Same pijawki.
Przydałby się sam sound z tego patcha bo szukam porządnych przyśpiewek.

Mam zajebiste przyspiewki własnie wyszedł Tommsen´s Chantpack 4.0 nie wiem czy masz wazy 900mb!sora za ten podwójny post,nie załapało mi!
jestin
QUOTE(Nowin33 @ Feb 23 2007, 21:37:06) [snapback]125143[/snapback]

Mam zajebiste przyspiewki własnie wyszedł Tommsen´s Chantpack 4.0 nie wiem czy masz wazy 900mb!sora za ten podwójny post,nie załapało mi!

Podaj linka do niego
Nowin33
Moze tak czy podał bys linka!a nie podaj linka dry.gif tu macie Link!
Pelas
Lypa, że mam radiówke:|
Nie wiecie czy autorzy mają zamiar go wrzucić na filefront??.
Nowin33 dziex za przyśpiewki
lons
Nowin33 wykombinowales cos zeby w menu glownym byl polski język????
Nowin33
niestety nie i tu z prosbą zwracam się do grafikow!chodzi o to zeby tylko w menu głownym zmienic język z francuzkiego na polski...
lons
QUOTE(Nowin33 @ Feb 23 2007, 22:31:47) [snapback]125166[/snapback]

niestety nie i tu z prosbą zwracam się do grafikow!chodzi o to zeby tylko w menu głownym zmienic język z francuzkiego na polski...

Ogolnie jest git tylko to menu glowne aha na online mam angielski nie wiem czemu laugh.gif
szolpas
Mam już tego patcha no i jak go zainstalować POPROSZE KROK PO KROKU BO jak go instaluje to niekumam dokładnie jak bo nie mam Ofa no i baaaardzo prosze o pomoc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
To trzeba na czystą gre czy można wgrać to na Spuerpatcha??????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
szolpas
żyje tu ktoś!!:/
Nowin33
Niestety narazie ja ci nie pomogę mam 91% tego patcha..ale raczej mozna wgrac go na super patch!a wgrywa się go przez dkz?
reS
Instalujesz na czystą gre. To jest instalator więc podajesz tylko ścieżke do folderu w którym masz zainstalowanego pes-a. Of instaluje się automatycznie.
szolpas
QUOTE(oscaar @ Feb 24 2007, 11:22:06) [snapback]125261[/snapback]

Instalujesz na czystą gre. To jest instalator więc podajesz tylko ścieżke do folderu w którym masz zainstalowanego pes-a. Of instaluje się automatycznie.

Wielkie dzieki Bronek dla ciebie biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif smile.gif !!!
Wisq88
a ja ten patch zainstalowalem i mi sie z niego zgraly tylko glowy i muzyka w tle nowa, a np. stadion z Francji mam na kontynencie z azji i nie ma nowego menu i reszty;/ co jest moze wiecie co?
Da ktos faceserver??PROSZEEEE
Nowin33
QUOTE(Wisq88 @ Feb 24 2007, 14:22:59) [snapback]125357[/snapback]

a ja ten patch zainstalowalem i mi sie z niego zgraly tylko glowy i muzyka w tle nowa, a np. stadion z Francji mam na kontynencie z azji i nie ma nowego menu i reszty;/ co jest moze wiecie co?

Ten patch trzeba wgrac na czystą gre,moze wgrałes na jakis inny patch!

Igor wrzucę faceserver ale pozniej bo jeszcze nie sciągnełem patcha mam 98,5%!
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.