Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Patch Pescompetition Ultimate 2007
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Other Edit
Stron: 1, 2, 3
rav
Czym to ciągniecie i jak Wam ciągnie? Ja próbowałem BitCometem, uTorrentem, Azureusem, BitTornado - ogólnie prawie wszystkim.
W żadnym mi nie chce ciągnąć powyżej kilku kb/s ... Normalnie torrenty idą po 100 kb/s, a tu padaka ...
don rxf
QUOTE(rav @ Feb 24 2007, 16:45:28) [snapback]125365[/snapback]

Czym to ciągniecie i jak Wam ciągnie? Ja próbowałem BitCometem, uTorrentem, Azureusem, BitTornado - ogólnie prawie wszystkim.
W żadnym mi nie chce ciągnąć powyżej kilku kb/s ... Normalnie torrenty idą po 100 kb/s, a tu padaka ...

Ja sciagam i idzie tak po 70 kb/s
rav
A seedujesz na max łącza? Ja próbowałem seedować na maxa i wtedy download szedł jakieś 15-20 kb/s, co i tak jest porażką, a gdy przestaję seedować to leci 5 kb/s.
Nowin33
Panowie mam ten patch ktory sciągałem prawie 20godz!nie jestem zadowolony wink.gif oczekiwałem czegos więcej słabe przyspiewki muzyka w menu beznadziejna przyspiewki słabe twarzy jest tylko 800 i pona 700 włosow,stadiony są ok men, of jest dobry ogolnie patch jest sredni.
Mooner
No kurde no.. nie chrzań.. tongue.gif
szolpas
Patch jest ogólnie dobry,napewno lepszy od Superpatcha(superpergówna) tylko że np.Matusiak nie ma twarzy anie włosów i duża ilość piłkarzy nie ma właśnie twarzy i włosów(szczególnie zawodnicy z Bundesligi)!!!
lons
Ja uwazam ze patch jest fajny 100 razy lepszy od Superpatcha!!!
Nowin33
Jestem w trakcie zbieranie faceservera będzie około 2000 twarzy i 1950 włosow wrzystko najlepszej jakosci.jak zrobie to wrzucę!
whan
mam patcha od paru dni. Na pewno grafika powala, jest zdecydowanie najlepsza... co nie znaczy że jest perfekcyjna. Boli, że patch wydany jest jedynie w wersji fransuskiej oraz z dużą "nadwagą", prawie 3 GB su. No i kolejna rzecz: bardzo mała ilość twarzy. O ile w znanych drużynach jest ok to już w tych słabszych znacznie gorzej. Muzyka - no sory nie przypadła mi do gustu. Na uwagę zasłguje w miarę aktualny option file, choć standardowo nie mamy w nim wszystkiego a dopracowana do perfekcji jest tylko liga autorów - czyli LFP.
Visi0n
ma ktoś może jakieś zangielszczenie tego patcha ? ... bo francuska jak i polska wersja tej gry mi nie odpowiada ... pozdro
Nowin33
QUOTE(Visi0n @ Feb 24 2007, 17:54:09) [snapback]125454[/snapback]

ma ktoś może jakieś zangielszczenie tego patcha ? ... bo francuska jak i polska wersja tej gry mi nie odpowiada ... pozdro

Wyżej podałem pliki ktore wgraj żeby było po polsku!
dikhet
prosilbym o uni. mozecie mi powiedziec jak wyglada rozklad zespolow ?
mazzyZiom
poradzilem sobie sam ...nie wiem jakim cudem ale nie mam menu z tego patch ale standardowe przez co mam polski jezyk dziwne
Visi0n
QUOTE(Nowin33 @ Feb 24 2007, 19:56:26) [snapback]125456[/snapback]

Wyżej podałem pliki ktore wgraj żeby było po polsku!

oto chodzi że wolał bym mieć to po angielsku ... więc pytam o "zangielszczenie" :]

peace
Mani3k
OSCAR wielkie dzięki za f_text...
Pozdrawiam.
lons
No niestety szkoda ze nikt tego patcha nie przetlumaczy chociaz na angielski.wgralem te pliki polskie jest ok tylko wmenu glownym jest francuski,za to na online jest mala beka bo jest jezyk angielski,polski i francuski.Wszystkie pomieszane.Mozze ktos sie podejmie prztłumaczenie tego patcha na angielski lub polski ale w calosci bylo by fajnie.Niestety ja tego nie umiem bo sam by to zrobił.Patch moim zdaniem najlepszy jaki jest mimo kilku bledow ale mimo wszystko jest najlepszy,jak mowie Sp sie chowa przy nim.Szacunek dla autorow zrobili cos fajnego i innego.Pozdrooo
dikhet
Ions zarzuc kitsami i napisz jak sa rozmieszczone zespoly??
Visi0n
ma ktos komentatora po angielsku ? przydał by mi się ... pozdro
Mac516
A jednak ten patch posiada jeden rażący błąd całe edit nie działa. Wogóle nie widać zadnych napisaów tylko tapete z pescompetition. A zeby było tego mało kiedy próbuje wejść na ślepo do esit player to wychodzi do windy z błedem. Macie taki podobny problem???????
.:KUNA:.
prosze o faceserver.
reS
QUOTE(Mac516 @ Feb 25 2007, 10:00:24) [snapback]125628[/snapback]

A jednak ten patch posiada jeden rażący błąd całe edit nie działa. Wogóle nie widać zadnych napisaów tylko tapete z pescompetition. A zeby było tego mało kiedy próbuje wejść na ślepo do esit player to wychodzi do windy z błedem. Macie taki podobny problem???????

To nie żaden błąd. Zainstaluj pescompetition na czystą, francuską wersje gry i nie majstruj nic z f_text o p_text.
Wtedy napewno będzie normalnie działać.
lons
Dokladnie gre trzeba zainstalowac na francuska gre i bedzie dzialalo wszystko!!!A najlepie przy instalacji zainstalowac francuska i np angielska i wtedy wejsc do opcji zmienic sobie komentatora na angielskiego i macie komentarz po angilesku.Ja mam np komentarz po angielsku z fify na tym patchu biggrin.gif Mowie tylko szkoda ze nikt nie przetlumaczy jego np na angielski ale po calosci.Pozdrooo
Mac516
QUOTE(oscaar @ Feb 25 2007, 09:41:04) [snapback]125639[/snapback]

To nie żaden błąd. Zainstaluj pescompetition na czystą, francuską wersje gry i nie majstruj nic z f_text o p_text.
Wtedy napewno będzie normalnie działać.

Umiem Instalować Patche do PESA Zainstalowałem na czystą Gre z Jezykiem Francuskim Wgrałem tylko te pliki do tego zeby mnieć polski jezyk
reS
Właśnie te pliki powodują, że edit mode nie działa.
lons
Kurde nie moze ktos tego patcha przetlumaczyc! bylo by wszystko ok!ja nie umiem sam bym to zrobił
Orange_91
QUOTE(lons @ Feb 25 2007, 16:11:15) [snapback]125775[/snapback]

Kurde nie moze ktos tego patcha przetlumaczyc! bylo by wszystko ok!ja nie umiem sam bym to zrobił

Jak masz takie checi przetlumaczyc patcha na polski to po prostu podmien wszystkie pliki str z P-textu do tego z patcha ale to cie nie przetlumaczy tam gdzie sa pliki zwiazane z grafika tylko same texty.
barcuk
a są juz jakies linki poza torrentami ??
MYSZa7
Da ktoś da kitserver i faceservera z tego patcha?
Visi0n
działa komus tworzenie wlasnej druzyny w ml po wgraniu plikow spolszczajacych? ... bo ja mam z tym mały problem, gra mi się w moemncie wyboru druzyny wiesza

pozdro
ciapke
Nietrzeba tego instalowac na francuska wersje ja zainstalowalem na polska i wszytko hula smile.gif a jesli chodzi o jezyk to zkozystalem z plikow i wgralem je do f_text i mam po polsku oczywiscie menu jest po francusku ale mi to nieprzeszkadza reszte wszystko dziala biggrin.gif
Bakel
Generalnie patch nie jest zły, ale, niestety, bez rewelacji.

+ stadiony przyporządkowane dla każdego zespołu w grze,
+ aktualne transfery
+ ładny graficznie

- rozmiar
- sposób instalacji (exe zamiast .DKZ)
- faceserver

Moim skromnym zdaniem K-Patch jest obecnie najlepszym patchem do PES6.
Mooner
Mógłby ktokolwiek zapodać same menu z CP? Nie za bardzo wiem nawet jak je "wyjąć" z pliku e_text, czy tam O_text.. może ty bakel wyświadczyłbys mi tę przysługe?
Bakel
menus.rar
Mooner
A... Je trzeba wgrać do E czy O text? I czemu te dwa pliki są takie same... i czy te menu wgra mi francuską wersje czy nie?
Pelas
Mooner wgrwyaj do e text.........:

A Menu będziesz miał po francusku bo sam wgrałem i powiem,że jest bardzo sympatyczne:D
lons
QUOTE(Bakel @ Mar 5 2007, 13:25:46) [snapback]128108[/snapback]

Generalnie patch nie jest zły, ale, niestety, bez rewelacji.

+ stadiony przyporządkowane dla każdego zespołu w grze,
+ aktualne transfery
+ ładny graficznie

- rozmiar
- sposób instalacji (exe zamiast .DKZ)
- faceserver

Moim skromnym zdaniem K-Patch jest obecnie najlepszym patchem do PES6.

Słuchaj mam pytanie czy ten K-patch działa online??? tzn kitserver z niego napewno dziala ale czy np herby druzyn w 3d,inna muza, po prostu menu itp czy dziala na online?PZD
Mooner
QUOTE(Pelas @ Mar 5 2007, 19:00:58) [snapback]128239[/snapback]

Mooner wgrwyaj do e text.........:

A Menu będziesz miał po francusku bo sam wgrałem i powiem,że jest bardzo sympatyczne:D

No ale czemu te pliki sa takie same...
bakel przysłałes mi dwa pliki

CP_title_unnamed_356.bin

CP_menu_unnamed_356.bin

maja takie same nr więc jeżeli wgram jeden to drugi wgram na poprze3dni.. to bez sensu...
Kempu
Wydaje mi się że jedno powinno miec nazwe unnamed_00364?

Jeśli nie to sorry.
lukaszek239
A jakie pliki odpowiadaja za napisy w głównym menu?? BO moge zrobić.

Patch zawalisty!
Bakel
QUOTE(Mooner @ Mar 6 2007, 15:56:27) [snapback]128456[/snapback]

No ale czemu te pliki sa takie same...
bakel przysłałes mi dwa pliki

CP_title_unnamed_356.bin

CP_menu_unnamed_356.bin

maja takie same nr więc jeżeli wgram jeden to drugi wgram na poprze3dni.. to bez sensu...

http://www.speedyshare.com/743830368.html

Cały plik f_text.
Teraz już nie powinno być problemów.
sawyer
Mam prosbe...mogłby ktos zapodac plik exe, 0_sound i of'a??? biggrin.gif . Bylbym bardzo wdzieczny smile.gif

Dobra juz sobie poradzilem z tym bledem biggrin.gif
hetfield88
kurde moglby ktos kto ma tego patcha napisac jakie są zespoly w other leagues ? moze jakies argentynskie lub brazylijskie ?? jak tak to zawaliscie
reS
QUOTE(savio @ Mar 11 2007, 22:30:22) [snapback]129972[/snapback]

kurde moglby ktos kto ma tego patcha napisac jakie są zespoly w other leagues ? moze jakies argentynskie lub brazylijskie ?? jak tak to zawaliscie

Z Ameryki Południowej jest : Independiente, Estudiantes La Plata, Corinthians, Internacional, Gremio, Santos, Flamengo, Boca Juniors, River Plate, Sao Paulo.
dikhet
wrzuccie z tego patcha chociaz stroje. nie oplaca sie sciagac calego jeszcze z takim wolnym transferem jak ja
hetfield88
QUOTE(oscaar @ Mar 12 2007, 01:03:43) [snapback]130025[/snapback]

Z Ameryki Południowej jest : Independiente, Estudiantes La Plata, Corinthians, Internacional, Gremio, Santos, Flamengo, Boca Juniors, River Plate, Sao Paulo.

o dzieki, o to mi chodzilo... ale moze jeszcze by ktos tak poseedowal ???? idzie jak krew z nosa tym zasranym torrentem, albo w ogole nie idzie, tzn krew w nosie krzepnie smile.gifsmile.gif
Mac516
Patch Zajebisty. Moim zdaniem narazie najlepszy jaki wyszedł. Jedno co mnie irytuje to faceserver moze ktos wrzucić na jakiś serv swoją pożądną paczke twarzy razem z mapami pod tego patcha najlepiej juz gotową do wklejenia do kitservera z Góry Dziekówa
Carmin
mugl by ktos wrzucic ponownie plik f_text z tego patcha?

dobra nie trzeba u gory widze link do tego wlasnie pliku
bartbuks
Siema

Zainstalowalem sobie PES6 Ultimate Patch 2007...
Wszystko bylo oki. Zagralem 3 mecze towarzyskie.Potem pojechalem z laptopem do kumpla
i u niego zagralismy 1 mecz. Potem chcemy grac znow, wybieramy druzyny i ustalamy taktyke oraz sklady.
Dalej - przejdz do meczu i co??? Wywala gre do windowsa i wyskakuje blad aplikacji pes6.exe.

Patcha instalowalem na czysta gre. Wczesniej wywalilem wszystkie savy i OFy wiec nie wiem czym moze to byc spowodowane.

Pomozcie....

P.S. Jak bylo 99 % podczas instalacji to wyskoczyl jakis blad..
Tylko nie wiem o co tam chodzilo
calwin
da ktoś sava,a do tego patcha tnx
Specu
po prostu super ;/ włączam pesa 6 z tym patchem wybieram mecz i mi wywala do windowsa super.... ;((( pomóżcie... a mam w języku francuskim pesa
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.