Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Legia Facepack By Zazi
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Face Edit > Początkujący.
Stron: 1, 2
Mortin
ten rooney smierdzi mi kradzionym modelem od cmp
bo dziwnym trafem wygladaja tak samo...
Zazi
modelu nie ruszałem bo nie wiem o co chodzi sad.gif , a na pewno od nikogo nie kradłem bo nawet nie wiem co to jest to cmp
papry11
smile.gif
QUOTE(Zazi @ Feb 17 2007, 10:56:19) [snapback]123325[/snapback]

modelu nie ruszałem bo nie wiem o co chodzi sad.gif , a na pewno od nikogo nie kradłem bo nawet nie wiem co to jest to cmp

to jest facemaker i masz jego model (bynajmniej mi na to wygląda) mogłeś ukraść nieświadomie pewnie masz KitServer co? tongue.gif słuchaj to się robi tak masz oryginalny plik z gry 0_Text i włączasz go przez GGS wyciągasz model robisz texture a potem wchodzisz w OEdit dopracowujesz model i po sprawie.pozdro
Pelas
haahhah CMP to taki bardzo dobry facemaker. Coś mi się zdaje jednak że kradniesz ale nieświadomie;D czy aby napewno wyciągasz texturki z 0 text z płytki?

Ps. Sorki ale niezauwyżłem posta Paprego:D
Zazi
Model ruszałem, kit servera mam o cmp nie slyszalem gdzie mozna zobaczyc jego prace to zobacze czy podobni
ryba
To jest ten od CMP tongue.gif
IPB Image
bilak
jesli kradles to chyba nieswiadomie tongue.gif
Zazi
No, rzeczywiście podobni ale i tak ten mój jest lepszy biggrin.gif przynajmiej dla mnie
bilak
nadal nie rozumiesz ?!
nie mozesz go nazywac swojim bo model jest CMP
BTW. CMP zrobił 20 razy lepsze bmp
Damian.
Lol. Najlepiej zrób twarze których niema w PEsie niebędzie takiego problemu
Voytec
QUOTE(Zazi @ Feb 17 2007, 08:34:27) [snapback]123274[/snapback]

Nowy człowiek, ocencie...

IPB Image

Umiesz ty zrobić w ogóle previewa? W paintcie go robiłeś, czy w jakimś innym szicie?

QUOTE(Zazi @ Feb 17 2007, 10:56:19) [snapback]123325[/snapback]

QUOTE(Zazi @ Feb 17 2007, 11:06:59) [snapback]123331[/snapback]

Model ruszałem, kit servera mam o cmp nie slyszalem gdzie mozna zobaczyc jego prace to zobacze czy podobni

huh.gif

QUOTE(Zazi @ Feb 17 2007, 11:46:02) [snapback]123349[/snapback]

No, rzeczywiście podobni ale i tak ten mój jest lepszy biggrin.gif przynajmiej dla mnie

1. Nie rozumiesz? Podwędziłeś model CMP.
Coś takiego to jest kradzież.
Sprawe uznamy za zamkniętą, jeżeli kolejna twoja praca będzie wykonana na modelu od KONAMI.

2. Musisz się nauczyć robić bmp, bo to co leży na twoim Rooneyu to komplenta klapa.
Przeostrzone kompletnie.
Zazi
Svitlica w "moim" wykonaniu, napiszcie co do poprwki...
IPB Image
ryba
Normalne BMP ale malo podobny wink.gif
Moglbys wycinac te twarze do previewa dry.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.