Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Faces By Pelas
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Face Edit > Początkujący.
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
jarek1989
kolejny świetny fejs biggrin.gif bravo biggrin.gif
Songo Q
OT i to przedawniony, ale nie mogłem sobie tego odmówić:

Cytat(Pelas @ Jun 16 2007, 14:27:19) [snapback]154840[/snapback]
New Face: Mój ulubiony zawodnik.... Joseph Guardiola

Twój ulubiony zawodnik, którego imienia nie potrafisz poprawnie napisać...?

Pelas
od dziecka tak pisze.... coś w tym złego.....:? laugh.gif ważne , że pamiętam jego gre.....: proszę nie zaśmiecać tematu...:
sawyer
No pelas, świetne ostatnie twarzyczki biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Pelas
dziex za wszystkie komenty i proszę o więcej....: xD Następny będzie LEE WOON JAE...: xD xD
Mortin
wszystko ladnie, ale moglbys poprawic co nie co..
chociazby ksztalt szczeki, ktory powinien byc nieco szerszy oraz wlosy bardziej plaskie na samym czubku wink.gif
a tak to jakosc bardzo dobra
pozdro
Sokół
Ostatnie twarze na bardzo wysokim poziomie !
ComeBack
Dlugo mnie tu nie bylo i cosie porobilo biggrin.gif swietne ostatnie prace...widze ze ostro pracujesz na przypiecie xD
POZDRAWIAM;)
mata-on
Bardzo dobra twarzyczka, ba nawet genialna jak dla mnie. SUPER PRACKA
Pelas
dzieki za wsztytskie komenty.... ostanio nie miałem za bardzo weny na robienie mordek.... ale dziś jakoś przyszła^^..... czekam na pomysły kogo zrobić....
Lee Woon Jae myślę, że spokojnie w lipcu go dokonćze .... w modelu pozostał mi tylko kształt szczeny wymodelować dobrze no i zrobić włoski.... ale o dziwo nie moge dobrego modelu włosków do niego wybrać...: czekam na sugestie co do dalszej mordki...:
Pelas
Siemano.... dawno mnie tu nie by?o.... ale pewna niewiasta mi zawróci?a tak w g?owie.... ?e ja ju? pes6.exe nie odpala?em od tygodnia....: dzi? jako? si? prze?ama?em i zuptadowa?em mojego Lorenzo Davidsa.... zacz??em tak?e Kubice i collaba z Donem RxF(ROmek Riquelme) i te fejsy chyba dzi? zd??e jeszcze pokaza?....biggrin.gif

Hair by Man3k zeedytowane przez mnie...: jest to wersja chyba ostateczna Lorenzo Davidsa....:

Fotka :
http://i17.tinypic.com/4qgip0o.jpg
szołpas
noo i swietny fejs ;D jedynie popraw bmp zeby pasowalo do koloru szyji smile.gif
Damian.
Udany powrót. Oby tak dalej
don rxf
Cytat(sZ0lpAs @ Jul 12 2007, 21:30:26) [snapback]162935[/snapback]
noo i swietny fejs ;D jedynie popraw bmp zeby pasowalo do koloru szyji smile.gif

zgadzam sie kolorek BMP troche nie pasuje do szyji, i szczeka powinna miec troche inny krztalt, a tak poza tym to bardzo dobry face.
kostek
Głowa dłuższa i węższa, oczy troszke inny kształt. Popraw też kształt łba bo na fotce nie jest aż tak okrągły.
Jakość jest zajebista - jak tylko odpicujesz podobieństwo to będzie świetna morda.

Ps. Previev tragiczny, odpuść sobie... wink.gif
Mortin
Cytat(kostek @ Jul 12 2007, 22:03:53) [snapback]162963[/snapback]
Głowa dłuższa i węższa, oczy troszke inny kształt. Popraw też kształt łba bo na fotce nie jest aż tak okrągły.
Jakość jest zajebista - jak tylko odpicujesz podobieństwo to będzie świetna morda.

Ps. Previev tragiczny, odpuść sobie... wink.gif

zgadza sie, popraw jeszcze tylko kolorek bmp i po sprawie wink.gif
reS
Poza złym kolorkiem bmp, i (jak dla mnie) przebajerzonym previewem wszystko good smile.gif pzdr
Pelas
dziex za ocenki
new fejs: KUBICA XD:D biggrin.gif

next bedzie Riquelme(collab z Donem), który jest na wyko?czeniu co do Lorenzo to poprawi? go w wolnym czasie...biggrin.gif( po weekendzie).... a co do prevu...biggrin.gif mi sie podoba...biggrin.gif wi?c przez jaki? czas pozostane przy nim:D

Prosz? o komentarze zarówno co do Lorenzo Davidsa jak i Kubicy:biggrin.gif
reS
Fajny Kubica laugh.gif wszystkie kształty baniaka zachowane a to najważniejsze wink.gif bmp też ładne, pzdr
Auriko
Mi sie Kubica podoba schludnie wykonany smile.gif smile.gif
zembi
Lorenzo świetny, Kubica za gruby.
mata-on
Kubica troszka jak dla mnie niepodobny , ale tylko troszeczkę, a lorenzo poprostu zajedwabisty.

TAK3MAJ wink.gif
Patryk1257
Kozacki Kubica w tej czapce laugh.gif
Casillas_94
Ostatnie twarze naprawdę bardzo fajne. Di Matteo i Davids świetne a Kubica bdb i zajebista czapeczka laugh.gif
jarek1989
super robert biggrin.gif

mam nadzieje że binka zarzucisz biggrin.gif
zywul
Bardzo dobry Kubica. No może troszkę zza szeroka głowa ale to szczegół. PozdRo
Mortin
smiesznie wyglada ten kubica, ale fakt faktem podobny ;D
tylko czy ta czapeczka jest wycieta ze zdjecia, czy taka mu zrobiles?
Pelas
co do czapeczki - to tylko taki bajer wklejony z fotki...: szczerze to niechciało mi sie robić dla niego włosków...tongue.gif
a teraz next face : Romek Riquelme collab with Don Rxf

Ps. Przenoszę 2ie poprzednie facjatki na nową stronke:

co do bina Kubicy .... to jak najbardziej go wydam ale dopiero w facepacku:D jeśli macie jakieś propozycje ciekawe + fotki walcie na PW... napewno się zastanowię a być może wykonam te facjatki:P
.:KUNA:.
Kubica świetny;](czapka to fotomontaz?)
szołpas
Dobry Riquelme ale pobaw sie jeszcze z ustami i oczami wink.gif
Smoti
Robert znakomity podobny i wogole;P
sawyer
Lorenzo i Kubica wymiataja biggrin.gif, a co do collaba to takze wypas tongue.gif
Damian.
Riquelme - wyjebista mordka
Davids - bardzo dobra mordka
Kubica - bardzo dobra mordka

Ogółem 3 mordki na wysokim poziomie.

Pozdr
Roman fajny ale nie best ever
jarek1989
Roman wymiata biggrin.gif

a kiedy ta paka?? biggrin.gif
No wlasnie plz zrob giertycha;]
the-bhoys
Wszystkie trzy mordy na bardzo wysokim poziomie wink.gif Tak 3maj
C.R.
Bardzo dobre twarze biggrin.gif Najbardziej podoba mi się Davids smile.gif
Pelas
Ruchacz Don tongue.gif skminił malutki uptade...:(mi się nie chciało:P)
Bardzo dobry brawa dla dona za update;]
sawyer
Takze mu gratuluje tongue.gif
bobex77
fajny kubica smile.gif Lorenzo dopicowany a Riquelme jak u dona - broda mi sie nie podoba a takze włoski z profilu (ich czubek ) reszta jak w najlepszym porzadku wink.gif
pzdr wink.gif
Nelson
Duży postęp, kolego smile.gif .
Gratuluję. Bardzo ładne mordki.
wojtacha
Fajne twarze a umiałbyśrobić Bartka Białkowskiego??
Pelas
witam.... new face:
Lampard preview....:

tylko nie mówcie mi, że był robiony 1.000.000 razy bo mi akurat żadne jego wersje nie pasiły...:
komentarze i wszelakie sugestie mile widzane...:

aha byłbym zapomniał Hair by Norek
wali-góra
solidnie dobrze zrobiona twarz podobieństwo tez jest... brawo! tak 3maj... tylko cześciej rób te twarze... tongue.gif
Aron
No twarz jest niezła. Tylko wydaje mi się że jest troche za pulchny i ma taką dziwną cere
Simi93
Znakomicie Ci wyszedł ten Lampard !
Pozdro...
bartek-brt
No bardzo dobra morda. Jedyne na co zwróciłem uwage to kąciki ust. Są jakies takie dziwne. I jest za pulchny, chyba że ma tak na focie.

Pozdro!
Patryk1257
Zawalisty Franek
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.