Dr@gon
Mar 27 2005, 22:09
| QUOTE |
| Może i najlepszy, ale czy zmienia kluby piłkarzy w \"Edit player\"? Jeżeli byś mògł to sprawdź np. czy Morientes w \"Edit player\" jest w Realu na ataku czy w Liverpoolu. |
Oczywiście, że tak. Morientes jest w ataku drużyny z Anfield Road 8) . Polecam tego Option file wszystkim. Jest najlepszy, choć czasami...
Wszystkie OF'y na bazie CM'a są do d...
BartekRym
Mar 27 2005, 22:44
W pełni zgadzam się z Dr@gonem. Wolf 3.0 jest najlepszy ja jade na nim i nie narzekam. Aha ściągnąłem sobie w pewnym momencieOPTION FILE Wolfa jakiś FM2005OPTFILE i tam np. Martins ma speed na 77 i acceleration na 81, a Robinho w nim nie istnieje!!! To tylko kilka bugòw z niego i gdy to zobaczyłem nie chciałem już sprawdzać innych tylko wypieprz7yłem go w cholerę i wgrałem stary, dobry Option File Wolfa 3.0.
Dr@gon
Mar 27 2005, 23:00
| QUOTE |
| Wszystkie OF'y na bazie CM'a są do d... Sad |
Zgadzam się
| QUOTE |
| W pełni zgadzam się z Dr@gonem. Wolf 3.0 jest najlepszy ja jade na nim i nie narzekam. Aha ściągnąłem sobie w pewnym momencieOPTION FILE Wolfa jakiś FM2005OPTFILE i tam np. Martins ma speed na 77 i acceleration na 81, a Robinho w nim nie istnieje!!! To tylko kilka bugòw z niego i gdy to zobaczyłem nie chciałem już sprawdzać innych tylko wypieprz7yłem go w cholerę i wgrałem stary, dobry Option File Wolfa 3.0. |
Chodziło mi o V3 Option file 8)
olfeusz
Mar 27 2005, 23:04
"Dr@on" w tym OF'ie co mam teraz też Moro gra w Liverpool, ale w dziale "Edit Player" jest w Realu. I mi chodzi o to czy on w tym 3.0 w Edit jest w Liverpoolu?
Dr@gon
Mar 27 2005, 23:32
| QUOTE |
| \"Dr@on\" w tym OF'ie co mam teraz też Moro gra w Liverpool, ale w dziale \"Edit Player\" jest w Realu. I mi chodzi o to czy on w tym 3.0 w Edit jest w Liverpoolu? |
Qrcze, ja NIE GRAM na tym option file'u. Ja używam V3 Option file. W Edit Mode Morientes jest w Liverpoolu na 100%. Przynajmniej u mnie :wink: . Podejrzewam, że w Wolf 3.0 też tak jest
.
olfeusz
Mar 27 2005, 23:36
Acha, dzięki. Mògłbyś mi podać link do tego V3 Option File?
dargon ja tez bym prosil o tego optionfil'a z mila checia bym na niego lukna. Wiec jak mozesz to zapodaj linka na niego

.A jeszcze jedno, czy jest w barcyyyyyyyyyy MAXI LOPEZ w tym filesie bo bardzo mi na tym zalezy. I pytanko nr.3- jak gram ML to bedzie on w ML czy niee?? :roll: :shock:
Dr@gon
Mar 28 2005, 00:12
| QUOTE |
dargon ja tez bym prosil o tego optionfil'a z mila checia bym na niego lukna. Wiec jak mozesz to zapodaj linka na niego .A jeszcze jedno, czy jest w barcyyyyyyyyyy MAXI LOPEZ w tym filesie bo bardzo mi na tym zalezy. I pytanko nr.3- jak gram ML to bedzie on w ML czy niee?? :roll: :shock: |
Nie dam linka bo napisałeś dargon, ty **** ***** :twisted:
A tak na poważnie to sam nie moge znleść tej strony ,z ktòrej ściągałem tego Option file'a :cry: . Ale daj email to ci może prześle 8)
boberto
Mar 28 2005, 07:52
olfeusz w dziale edit player nie przeniesie sie mmorientesa do liverpoolu bo on zaw3sze bedzie w realu ale jak wlaczysz mecz to bedzie on juz w druzynie z anfield wiec nie pisz glupot bo tak sie nie da raczej zrobic :wink:
Dr@gon: spròbuj przypomnieć sobie tą stronke albo chociaż podaj dokładną nazwe tego OF'a
Dr@gon
Mar 28 2005, 11:17
| QUOTE |
| Dr@gon: spròbuj przypomnieć sobie tą stronke albo chociaż podaj dokładną nazwe tego OF'a |
Sorki, nazwy tej stronki nie przypomne sobie - to było jakieś forum, na ktòrym żeby można było cokolwiek ściągać trzeba było zarejestrować się. A nawa tego Option file'a to "V3 Option file".
Dr@gon
Mar 28 2005, 11:30
Qrcze sporo osòb napaliło się ostro na tego option file'a, a zapomniałem napisać o jego małej wadzie. Mianowicie formacje niektòrych drużyn jest zmieniona w sposòb nieco uproszczony, tzn jest np. ustawione 4-4-2, ale nic nie było zmieniane w związku z pozycją piłkarza na boisku - edit position.
Ale to tylko mała wada

. Jak ktoś chce to moge przesłać tego option file'a mailem. Jednak mam zdobyte kilka pucharòw i wykupione ze sklepu wszystko opròcz klasycznych piłkarzy. Spròbuje poszukać "pustego" V3 Option file'a na dysku lub poszperam jeszcze w necie

.
Dr@gon
Mar 28 2005, 12:52
Dla chcącego nic trudnego - znalazłem (to chyba to :wink: ).
Zapodaje
linka.
Pablo_el
Mar 28 2005, 12:59
www.pes.neostrada.pl -> opcje wolfa z lekkimi zmianiami
Dr@gon
Mar 28 2005, 13:23
Coś mi nie chce się ściągać :evil: .
olfeusz
Mar 28 2005, 13:30
| QUOTE |
| olfeusz w dziale edit player nie przeniesie sie mmorientesa do liverpoolu bo on zaw3sze bedzie w realu ale jak wlaczysz mecz to bedzie on juz w druzynie z anfield wiec nie pisz glupot bo tak sie nie da raczej zrobic :wink: |
To, że w meczu będzie to wiem, ale byłem ciekawy czy jest takiOption, ktòry zmieni kluby piłkarzy w Edit player. Więc ja nie wymyślam.
Pablo_el
Mar 28 2005, 13:32
| QUOTE |
Coś mi nie chce się ściągać :evil: . |
PPM zapisz jako - nie wiem czemu qrde tak dziwnie jest ale tylko tak dziala
Dr@gon
Mar 28 2005, 13:41
| QUOTE |
| QUOTE |
Coś mi nie chce się ściągać :evil: . |
PPM zapisz jako - nie wiem czemu qrde tak dziwnie jest ale tylko tak dziala |
Wiem, przecież "umim" czytać
Tyle, że zapisuje mi się to jako plik HTM i nie bardzo jest co z tym zrobić :twisted:
Sprawdź sam :!: :!: :!:
Pablo_el
Mar 28 2005, 15:58
zmieniasz rozszerzenie pliku z htm na zadne
Dr@gon
Mar 29 2005, 17:22
| QUOTE |
zmieniasz rozszerzenie pliku z htm na zadne  |
Coś i tak mi nie działa :?
Dr@gon
Mar 29 2005, 17:25
| QUOTE |
zmieniasz rozszerzenie pliku z htm na zadne  |
Coś i tak mi nie działa :?
boberto
Mar 29 2005, 18:14
MNIE DZIALA WIEC NIE WIEM CO MOZECIE MIEC ZWALONE
Pablo_el
Mar 29 2005, 18:15
| QUOTE |
| QUOTE | zmieniasz rozszerzenie pliku z htm na zadne  |
Coś i tak mi nie działa :? |
moj blad - plik jest spakowany czyli rozszezenie powinno byc rar
czemu ta j*bana tepsa nie umie ftpow konfigurowac....
trybul3
Apr 10 2005, 13:28
Witam
Może mi ktoś zapodać option file z najnowszymi składami, u mnie nawet morientesa nie ma w Liverpurze

I proszę także o przesłanie pliku settings- tego głòwnego bo mnie się rozwalił tj jak włańczam settings> Etc... to sam option file taki: C:Program FilesKONAMIPro Evolution Soccer 3saveKONAMI-WIN32PES3OPTKONAMI-WIN32PES3OPT
Z pes3? :/
PROSZE !!
mail:
[email protected]
gg: 7229214
F3niX.
Apr 13 2005, 13:33
Ten OF ze stronki Pabla sciaga sie normalnie przez flashgeta i jest rozszerzenie rar i nie trzeba nic zapisz jako ... =)
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.