Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Premier League, Primera Division i Bundesliga przez net.
board.issonline.pl > Inne > W przerwie meczu ;-)
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
torin
QUOTE(real34 @ Dec 10 2005, 17:44:45)
ma ktos z was wersje angielskie tych programow?? albo cos innego, byle by nie bylo po chinsku sad.gif
[right][snapback]44986[/snapback][/right]

Niestety, raczej kazdy z tych programow jest po chinsku. Niektore jednak maja opcje j.angielskiego np. pplive.

A w ten weeken mozna obejrzec dwa mecze z rozpoczynajacego sie Pucharu Narodow:

Friday 20th January

17:00GMT Egypt - Libya
Shanghai Sport (PPLive, Pcast, Tvkoo, Feidian)

Saturday 21st January

15:15GMT Cameroon - Angola
Shanghai Sport (PPLive, Pcast, Tvkoo, Feidian)
kostek
chłopaki ja tu nie zbyt zapoznany z tematem...ale te mecze które odajecie można oglądać prez neta ;| ? possdro
Dj_Dario
Cze chciałbym się dowiedzieć jak obsługiwać pplive i czy wiecie moze gdzie mozna obejrzc dzisiaj puchar narodów AFRYKI FINAŁ!!!! z góry dzięki i czekam na odpowiedz

POZDRAWIAM 3majcie się !! blink.gif
Tomak
QUOTE(::kostek:: @ Jan 28 2006, 20:57:08) [snapback]50745[/snapback]

chłopaki ja tu nie zbyt zapoznany z tematem...ale te mecze które odajecie można oglądać prez neta ;| ? possdro

Gdzieś trzeba było nabić tego posta... Brawo, jak na to wpadłeś?

QUOTE(Dj_Dario @ Feb 11 2006, 08:59:59) [snapback]52371[/snapback]

Cze chciałbym się dowiedzieć jak obsługiwać pplive i czy wiecie moze gdzie mozna obejrzc dzisiaj puchar narodów AFRYKI FINAŁ!!!! z góry dzięki i czekam na odpowiedz
POZDRAWIAM 3majcie się !! blink.gif

Finał był wczoraj tongue.gif Może będą jakieś powtórki w Eurosporcie, jak nie to szukaj na necie, możliwe że jest jakiś torrencik.

pozdro ;]
torin
Pplive nie jest wcale trudny w obsludze. Zwlaszcza ze aktualnie pojawila sie wersja z lista kanalow w j.angielskim. Odpalasz program, w system tray pojawia ci sie ikonka, czekasz na pobranie listy kanalow i odpowiedni komunikat. Wybierasz kanal z zakladki Sport tongue.gif Czekasz az program sie buforuje, zwykle przy 80% wlacza sie WMP.
Co do finalu PNA, rzeczywiscie na Eurosporcie powinna byc powtorka, albo torrenty. Szczerze mowiac ogladalem wczoraj i mnie nie zachwycil, zawiodlem sie na WKS sad.gif
Dzisiejszy rozklad jazdy:

Premiership:

1245 Wigan v Liverpool - espn,shanghai,guangdong,shandong,fujian,wuhan
1500 Arsenal v Bolton - espn,shanghai,guangdong,shandong,fujian,wuhan
1500 Middlesborough v Chelsea - dragontv,star sports
1715 Portsmouth v Man Utd. - espn,shanghai,guangdong,shandong,fujian,wuhan

Bundesliga:

1430 Schalke04 v Bayer Leverkusen - cctv5
1430 Hamburg v Mainz - cctv soccer

SerieA:

1930 Lazio v Udinese - guangdong,fujian

La Liga:

1900 Osasuna v Zaragoza - cctv5
2100 Athletic Bilbao v Real Madrid - cctv5

Ligue 1:

1630 Lens v Lyon - cctv soccer,goaltv2

Eredivisie:

1830 PSV v Herecles - goaltv2

SPL:

1230 Rangers v Celtic - goaltv1

P.S. @Tomak nie podoba mi sie twoj avatar (adolfem)...
Bartezz
Polecam moja stronke biggrin.gif
Są tam skróty bramki z lig europejskich.
Reszte pisc w prosbach.
naSs_no1
Widze, ze dawno nikt nic nie napisal w tym temacie tongue.gif pora to zmienic. Mam prosbe jezeli ktos by mogl podac mi kanaly na jakich leca mecze atletico madryt i manchesteru bede bardzo wdzieczny. Lub jezeli ktos moze niech poda skad bierze te kanaly i wie ze na nich leca akurat te mecze. Z gory dzieki i pozdrawiam
Bushmen
http://www.soccer-live.kk.e-wro.pl/pon-pia.html

czestuj sie wink.gif
naSs_no1
Dziekoweczka stary smile.gif a mozesz jeszcze powiedzies jaki program polecasz bo teraz mam PPLive ale tam na inne raczej sa. Moze podasz jakis ktory wg Ciebie jest najlepszy
Bushmen
hm, sam nie wiem jaki jest najlepszy wink.gif raczej chyba kwestia gustu. Ja korzystalem z Sopcasta, ale na innych tez smiga dobrze smile.gif
kostek
QUOTE(Bushmen @ Feb 9 2007, 17:32:28) [snapback]120999[/snapback]

Zna ktoś podobną stronę?
MAT92
http://www.kuszotv.pl/
prosze bardzo tu też jest sporo meczy wink.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.