Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Faces By Majcher
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Face Edit > Początkujący.
Stron: 1, 2
.:CR7:.
Heinze słabiutki. Pracuj
bilak
mam drobne pytanie
bo słyszałem gdiześ na forum że preview oznacza że ma wklejoną koszulke ze zdjęcia a a niektórzy mówią ze to początkowa wersja
jak to jest ?
olo
poczatkowa wersja, nie final ale koszulke moze miec tez wlkejana.. nikt nie pisze "preview z koszulka wklejona ze zdjecia" tongue.gif
Taka wersja do podglądu. Nie finałowa biggrin.gif
Sorka za OT
majcher_
next

Cziommer (preview)
IPB Image
Voytec
Widać że bmp robisz bardzo starym sposobem. Nie zapisuj palety z bmp KONAMI i nie wgrywaj je potem na zdjecie bo to już przeżytek wink.gif. Obejżyj nowsze tutoriale wink.gif

PS. Co to za słowa w twoim opisie? Jeżeli chodzi ci o tą reklame tych 'dziwnych' skoków, to słowa są całkiem inne tongue.gif
voytazz13
QUOTE(Voytec @ Feb 19 2007, 14:06:57) [snapback]124003[/snapback]

Widać że bmp robisz bardzo starym sposobem. Nie zapisuj palety z bmp KONAMI i nie wgrywaj je potem na zdjecie bo to już przeżytek wink.gif. Obejżyj nowsze tutoriale wink.gif

PS. Co to za słowa w twoim opisie? Jeżeli chodzi ci o tą reklame tych 'dziwnych' skoków, to słowa są całkiem inne tongue.gif

sorry ze zasmiecam ale moglbys podac jakis link do nowego tutoriala, bo ja mam chyba wszyskie z tej strony i wszyskie sa robione "starym sposobem":)

p.s. co do twarzy to bmp nawe mi sie podoba, tylko podobienstwo male smile.gif
majcher_
nie bardzo wiem jakie to sa NOWSZE TUTORIALE ...
prosze o wiecej komentarzy

PS. te slowa... to niby z reklamy fanty...tak spiewa moja 3-letnia siostra biggrin.gif
Voytec
QUOTE(voytazz13 @ Feb 19 2007, 20:17:28) [snapback]124135[/snapback]

sorry ze zasmiecam ale moglbys podac jakis link do nowego tutoriala, bo ja mam chyba wszyskie z tej strony i wszyskie sa robione "starym sposobem":)

p.s. co do twarzy to bmp nawe mi sie podoba, tylko podobienstwo male smile.gif

Chodzi o to że bmp wygląda jakby było robione na tutorialu Timaka gdzie zapisywał palete i bmp robiło się takie jednorodne...
don rxf
Jay ostatnio wydal tutorial, dal nawet link na Issonline, czy to tak trudno poszkać ? a co do twarzy to tak jak Voytec mowi BMP wyglada jakby bylo robione strarym sposobem, pozdro.
majcher_
Nigdzie nie ma tego tutoriala Jay'a :/ Mógłby ktoś tu podać link ??

PS. Proszę o więcej komentarzy!

EDIT: Już mam, był tutaj.
majcher_
zrobilem bmp na podstawie tutorialu Jay'a i chyba rzeczywiście prezentuje się lepiej

Cziommer (preview2)
IPB Image

Proszę o komentarze!

PS: Na kilka dni znów robię sobie małą przerwę, za chwilę ląduję w szpitalu i sobie troszkę tam poleżę :/ Pozdro
majcher_
co wam sie klawiatura zepsuła ? wróciłem na 2 dni ze szpitala(dostałem przepustkę), patrze, a tu zero komentarzy... przykro mi... wykorzystałem chwilę wolnego czasu i poprawiłem nieco Cziommera. A tu efekt:

Cziommer (preview 3)
IPB Image

Proszę o komantarze i sugestie co poprawić!
bilak
QUOTE(majcher_ @ Feb 23 2007, 18:04:58) [snapback]125049[/snapback]

co wam sie klawiatura zepsuła ? wróciłem na 2 dni ze szpitala(dostałem przepustkę), patrze, a tu zero komentarzy... przykro mi... wykorzystałem chwilę wolnego czasu i poprawiłem nieco Cziommera. A tu efekt:
Cziommer (preview 3)
IPB Image

Proszę o komantarze i sugestie co poprawić!

Rozmazane bmp
wyostrz ale bez przesady rolleyes.gif
Fuji
dokladnie wyostrz ale nie przeostrz
majcher_
po lekkim wyostrzeniu

Cziommer (preview 3.2)
IPB Image

Teraz proszę pisać co ewentualnie poprawić w modelu, z góry dzięki!
majcher_
dziekuje za komentarze dry.gif jak mozecie to napiszcie chociaz 2 slowa.. jak patrze na tematy chocby voytazz'a, jest tam bardzo wiele komentarzy, a u mnie mordka pokazana piec dni temu zostala oceniona... 5 razy, z czego 2 razy post byl nie na temat...DUŁ
nastepny Gerrard Pique
Jak możecie to proszę jeszcze komentować Cziommera. Z góry dzięki!
P@vel
Mie tam sie podoba tenn Cziommer smile.gif Nawet, nawet zrób mu jeszcze własne włoski biggrin.gif
majcher_
ostatnia wersja przed finalem, jesli ktos raczy cos podpowiedziec..

Cziommer (preview 4)
IPB Image

wlosy chcialem zrobic, ale albo nie za bardzo mi wychodza :/ albo ich po wrzuceniu w grze w ogole nie ma :/
ma ktos jakis dobry tutorial? tylko nie ten high quality by jay
P@vel
Nic nie poprawiaj jak dla mnie BDB. Lookniesz na mojego Vidicia tongue.gif . Tak 3maj. A co do Tutka to nie mam innego huh.gif
voytazz13
QUOTE(majcher_ @ Feb 24 2007, 08:00:50) [snapback]125201[/snapback]

dziekuje za komentarze dry.gif jak mozecie to napiszcie chociaz 2 slowa.. jak patrze na tematy chocby voytazz'a, jest tam bardzo wiele komentarzy, a u mnie mordka pokazana piec dni temu zostala oceniona... 5 razy, z czego 2 razy post byl nie na temat...DUŁ
nastepny Gerrard Pique
Jak możecie to proszę jeszcze komentować Cziommera. Z góry dzięki!

Dlatego tak jest bo robie raczej Polskich graczy, a raczej grajacych w OE i na pewno wiecej osob moze wypowiedziec sie na temat podobienstwa, bo ich poprostu zna. Ja na przyklad nie wiedzialem kto to Cziommer... wink.gif
majcher_
Quaresma
IPB Image

Proszę pisać co poprawić!!!
Damian.
Dobre bmp.
krzysiu
tylko on nie wygląda jak Quaresma
olivier
Wygląda na 16-17 lat.Popracuj więcej nad mordkami a nie co chwila pokazujesz beznadziejne wersje bmp średnie a nie dobre,w niektorych miejscach jest porościągane.4/10
Pelas
Kompletnie nie podobny:|
ryba
QUOTE(majcher_ @ Mar 1 2007, 18:30:21) [snapback]126870[/snapback]

Quaresma
IPB Image

Proszę pisać co poprawić!!!

Dobra textura,ale nad modelem jeszcze musisz posiedziec.
pozdro
majcher_
QUOTE(olivier @ Mar 1 2007, 19:12:06) [snapback]126904[/snapback]

Wygląda na 16-17 lat.Popracuj więcej nad mordkami a nie co chwila pokazujesz beznadziejne wersje bmp średnie a nie dobre,w niektorych miejscach jest porościągane.4/10

nie piernicz glupot bo 3 dni ta twarz robilem i nie co chwila, kiedy widzisz ostatnia mordke? 5 dni temu! koles, jak masz tak pisac to nie pisz w ogole... w niektorych miejscach to gdzie? bo nie widze!
niepodobny wogóle. niestety
majcher_
mam prośbę, chciałbym zrobić zawodnika znanego, ale takiego, żeby nie był jeszcze przez kogoś dobrze wykonany. jakieś pomysły? i od razu fotka proszę.

pozdro
Pelas
może Cocu:??

łapaj mega fote:

http://img19.imageshack.us/my.php?image=ww155qz.jpg
Hades
QUOTE(majcher_ @ Mar 4 2007, 20:00:23) [snapback]127986[/snapback]

mam prośbę, chciałbym zrobić zawodnika znanego, ale takiego, żeby nie był jeszcze przez kogoś dobrze wykonany. jakieś pomysły? i od razu fotka proszę.

pozdro

mysle ze znani zawodnicy sa juz dobrze wykonani

Qaresma slaby
to ten ham
może zrób NANIEGO
http://www.sporting.pt/img/Jogadores/26862.jpg
Damian.
http://img124.imageshack.us/img124/4378/nani3uc.jpg

Zrób Naniego z tej fotki
Kempu
Zrób Golańskiego.
majcher_
nie robie polakow, co mi z tego ze zrobie, nawet jakby mi dobry wyszedl to zaraz t-mac albo don rxf zrobie best ever.. nie piszcie nic narazie.
pozdro
bahni
QUOTE(majcher_ @ Mar 6 2007, 09:46:30) [snapback]128387[/snapback]

nie robie polakow, co mi z tego ze zrobie, nawet jakby mi dobry wyszedl to zaraz t-mac albo don rxf zrobie best ever.. nie piszcie nic narazie.
pozdro

To może kogoś z klasycznych tam byś nie miał konkurencjji laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif
majcher_
Mam problem... Od kilku dni bawię się troszkę z mordą Rooney'a... Po ostatnich zmianach w oedicie (nie dotykałem oczu) źrenice wyglądają tak:
IPB Image

Czy jest na to jakaś rada?? Z góry dzięki!!

Edit: Dzięki Damian'inho... wink.gif
majcher_
Żeby nie było, że się obijam... wczoraj stworzyłem takie oto (wersja beta) bmp:

IPB Image

Proszę o oceny, czy bmp nadaje się do dalszego tworzenia twarzy...

pozdrawiam,
majcher.
emo
Słabe to bmp sad.gif
Damian.
wyostrz je bardziej
majcher_
Troszkę je poprawiłem:
IPB Image
i jak teraz?
olivier
Teraz jest ładne,ale nie do końca smile.gif Łap się za model do ruda smile.gif
majcher_
ok smile.gif

postaram się jutro wieczorem lub w piątek nad ranem pokazać preview.

EDIT: Spokojnie, mam już wersje beta modelu, parę poprawek i myślę, że będzie mój najlepszy Face smile.gif
chatek
Bmp dobre ale odrazu mówie model RVN jest dosyć trudny. pzodro
majcher_
prosze o zamkniecie tematu, przenosze sie tu
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.