Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Polska liga - stroje
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Archiwum
Stron: 1, 2
walczu
Jeszcze domowy bramkarski, ale screenòw mi się nie chciało zrobić. Wyobraźcie sobie, że to ten szary tylko kolory inne laugh.gif

Thanks to ImageShack for Free Image Hosting
kemot
szkoda ze bez screenow, bo ciekawe jak sie prezentuja te c-znaczki w grze tongue.gif
walczu
Cytat
szkoda ze bez screenow, bo ciekawe jak sie prezentuja te c-znaczki w grze tongue.gif

:twisted: Wiesz, nawet fajnie tylko troche jaskrawy ten czerwony w grze wyszedł =-]
Pik
cholera ale klawe ośliniłem tongue.gif...a tak na serio to, , patcha mialem sciagnac ale nie grac klubami PL ( jak w PES3 )ale po obejzeniu screen'ow zmienilem zdanie :] Cod miod i orzeszki :!: Brawo dla Pavlosa.

Po wydaniu patcha udeze na gg do Pavlosa, zrobisz Stal Rz-ow koszulki ? reszte sam zrobie :] a i Makao pewnie by pogral Stala :].
walczu
Cytat
Brawo dla Pavlosa.

Nie tylko dla mnie 8) Jeszcze Gutted działa ze strojami
ZOMO
więc bravo dla P@vlo$-a i gutted-a. A tak na serio to naprawde, te koszulki wam dobrze wyszły. Bravo!! biggrin.gif
walczu
Wisła Płock.
Domowy by Gutted&P@vlo$
Wyjazdowy by P@vlo$
Bramkarskie by P@vlo$

...

...

Ps.: Mòj setny (100) post 8)
walczu
Troszeczkę poprawiłem stròj bramkarskie domowy, bo kolory pomyliłem, tzn cieniowanie i dodałem gąbeczki na spodnie (podziękowania dla sparka, że wytłumaczył z tymi gąbeczkami ;P)

Somer
juz nie moge sie doczekac tego Patcha :] Dobra robota panowie oby tak dalej :]:]
MicciO
PAVLOS ODPISZ MI CZY MOZE BYC
walczu
Cytat
PAVLOS ODPISZ MI CZY MOZE BYC

?
Ruszo
WALCZU CZEMU TYCH STROJI NIE MOŻNA UŻYWA
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.