Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Bramka Kwartału Io & Isspunkt
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Mooner
no ja też się niecierpliwie.. biggrin.gif ale wole poczekać i ujrzeć perfekcyjną kompile biggrin.gif rsix robi he? a takl wogóle jest dużo bramek więc pracy jest bardzo dużo więc cierpliwości i wyrozumienia..!
Viperdiesel
QUOTE(Mooner @ Feb 1 2007, 19:59:35) [snapback]118632[/snapback]

a takl wogóle jest dużo bramek więc pracy jest bardzo dużo więc cierpliwości i wyrozumienia..!

Muahhaha xD Bardzo logiczne biggrin.gif Nie mogłem się powstrzymać tongue.gif

Btw. Oficjalna data wydania kompili to... ?
rsix`
lukasso robi, nie ja, a kiedy? niewiem ;P
czarek
potraficie grac ludziom na nerwy tongue.gif, bardzo chętnie opczaiłbym te 20 cudnych goli już , w tej chwili cool.gif
lukasso
cierpliwosci,kazdy ma tez inne zajecia poza pesem
wiec czekajcie spokojnie
nagroda nie ucieknie
Vamikeeper
Powiedzcie nam chociaż na jakim etapie jest praca. Czy dwudziestka jest już wybrana i czekamy na kompilację? Czy jeszcze nie? Z góry dzięki smile.gif
Bakel
Ja już wybrałem swoją dwudziestkę. Czekamy na pozostałych członków redakcji. Dziś będzie wiadomo czyje bramki zakwalifikowały się do konkursu głównego.
dany88
czy dwudziestak finalowa ukaze sie na forum?? czy na stronie glownej?
mlody_UNW
Ta 20 miela byc wczoraj :/
A dzisiaj jest Niedziela ,wiec trzeba bedzie poczekac do jutra :/
eito
Ej jak zrobią to będzie nie ma sie co tak stresowac ;]
czarek
ehh dajcie spokój z tym konkursem dry.gif

uważam, że chocby mój wolej emersonem jest lepszy od gola martineza lukasso dry.gif
lukasso
QUOTE(czarek @ Feb 5 2007, 11:20:46) [snapback]119790[/snapback]

ehh dajcie spokój z tym konkursem dry.gif

uważam, że chocby mój wolej emersonem jest lepszy od gola martineza lukasso dry.gif

niby dlaczego mistrzu? 0_o
moj to chociaz soczysty wolej a twoj jakis naciagany strzal nie wiem jak go nazwac
strzel taka bramke z woleja to pogadamy
czarek
byś chciał wiedziec to mam już, tylko strzeliłem ją po terminie i jest z powietrza carlosem, przynajmniej inny gol tegoż zawodnika będzie w kompili. pozdro.

i nie kłócmy sie rolleyes.gif
lukasso
idea konkursu bylo rowniez aby bramki byly roznorodne
1 gol przypada na uczestnika
tak wiec skoro jest twoj gol z dystansu to nie kloc sie o 2 bramke bo to i tak nie przejdzie
a jak juz tak bardzo zostales zraniony to napisz zazalenie do redakcji
nie ja wybieralem bramki
ja tu tylko sprzatam(czyt.robie filmik)

mlody_UNW
Ja postawilem na kreatywnosc ,ale nie wyszlo square.gif

Ale ktos wczesniej pisal ,ze jest konkurs na bramke lutego ,tylko nie moge znalezc post'a.
Czy ktos cos o tym wie ??
m3ron
czarek pisał ze na pro-evo bedzie biggrin.gif

Strona 13 post #242, tuż pod Twoim kolego biggrin.gif biggrin.gif
Przemoo90
Takie konkursy to porażka
czarek
QUOTE(lukasso @ Feb 5 2007, 13:08:50) [snapback]119816[/snapback]

idea konkursu bylo rowniez aby bramki byly roznorodne
1 gol przypada na uczestnika
tak wiec skoro jest twoj gol z dystansu to nie kloc sie o 2 bramke bo to i tak nie przejdzie
a jak juz tak bardzo zostales zraniony to napisz zazalenie do redakcji
nie ja wybieralem bramki
ja tu tylko sprzatam(czyt.robie filmik)

lukasso nie będę składał zażalenia, bo ten konkurs traktuję jako zabawe
mam nadzieję, że to sprzątanie będzie błyszczało

Pozrawiam rolleyes.gif
Gregor
Bardzo przepraszam redakcje i forumowiczów.....widzę , że znalazła się tu moja bramka z czego jestem dumny. NIestety musze zostać zdyskfalifikowany gdyż jakieś tydzień temu robiłem format dysku C i zapomniałem że savy z bramkami znajdują się w moich dokumentach, a nie na innym dysku w folderze z grą. Poprostu seva nie mam i tyle...:/

P.S. Może znacie jakąś cudowną możliwość odzyskania tego sava:D??wink.gif Piszcie na PW
lukasso
raczej w tego typu filmikach przedewszystkim chodzi o bramki
nie za duzo efektow,kompila bedzie przyzwoita to moge obiecac
pracuje teraz nad moją ostatnią kompilacją
a kompile konkursowa robie bo rsix nie ma czasu
Żukinho
wy sie tu zaraz pozabijacie o te 75 zeta blink.gif
Bo0os
Gol z rzutu roznego Inzaghi'ego to ogólna pomyłka.Gol na Begginerze jednego z panów, mimo ze zajebisty to poziom strasznie niski jak na konkurs kwartału.

Przepiękny za to gol Bellamy(Liverpool)- szczena opada na widok takich goli wink.gif równiez wpadl mi w oko gol Martinsa smile.gif drogba fajnie dosrodkowal

gratulacje i rózgi odnosnie pierwszego akapitu wink.gif

pozdrawiam
Gmoch'
psikus :/
deti
QUOTE(Bakel @ Feb 5 2007, 10:44:30) [snapback]119783[/snapback]

Poproszę o pliki save następujących uczestników konkursu:
1. Andzi 2 Ronaldinho
2. corleone87 1 Anelka
3. freddie88 1 Beckham
4. dinho19 PES6_5.avi
5. ronnie10 2.mpg
6. snok3r r1o gol
7. Lesiu1.avi
8. zygens - Huntelaar
9. lukasso - Martinez
10.JustMe1987 2 Krzyżak
11. mogwil 2 Robinho
12. m3ron 1 wolej Chelsea
13. Mooner 1 Krzynowek

14. czarek 3 R. Carlos
15. Rivaldinho 2 Villa
16. snajper444 3 Kaka?
17. oscarinho10 1 Jeleń
18. rossonero 1 Inzaghi
19. Adi_G.avi - Inzaghi
20. bayer9 1

Posty inne niż zawierające pliki save będą usuwane.
Komentarze nt. konkursu proszę wpisywać w tym wątku:

http://board.issonline.pl/index.php?showtopic=7168

PS. Zanim zaczniecie bluzgać na nominacje, zwróćcie uwagę na to, iż to przejrzenia było ponad 150 bramek. Po 50 byłem już znużony, po 100 poszedłem kupę, po 150 miałem już serdecznie dość ;p

niewiem jakim cudem wybrana zostala bramka mogwila do 20, czy ty dokladnie przyjrzales sie tej bramce spojrz chociazby na ustawienie bramkarza, a moje 3 bramki ktore dalem byly ladniejsze od tej a nie ma zadnej w 20, BEZGUSCIE
mlody_UNW
Panowie ,czy ktos z was ma moze film ze strzalem "Rabona".
Chcialbym zobaczyc jak to wyglada.
Z gory dziekuje.
m3ron
QUOTE(mlody_UNW @ Feb 7 2007, 17:16:13) [snapback]120411[/snapback]

Panowie ,czy ktos z was ma moze film ze strzalem "Rabona".
Chcialbym zobaczyc jak to wyglada.
Z gory dziekuje.

Jest tutaj taki fajny filmik z raboną http://youtube.com/watch?v=OpUAJSAjxVo
nawet można się nauczyć wykonywać to zagranie biggrin.gif
krzysiekFCB
Tego zagrania sie nie trzeba uczyc, wystarczy znalezc sie wlasciwym zawodnikiem na wlasciwej pozycji i oddac strzal smile.gif mnie osobiscie juz to denerwuje bo gram bayernem i zawsze jak zbiegne poldim na prawa strone to strzela rabona wlasnie
warson
a czemu sie nei da sciagnac tych brameczke tylko anzwy sa sad.gif
mlody_UNW
A czy ktos wie skad mozna sciagnac GameCam'a z z ull opcja ???
Bo moja ma ograniczenie rozdzielczosci 512x364 bodajze :/
Bakel
QUOTE(deti @ Feb 7 2007, 16:11:00) [snapback]120391[/snapback]

niewiem jakim cudem wybrana zostala bramka mogwila do 20, czy ty dokladnie przyjrzales sie tej bramce spojrz chociazby na ustawienie bramkarza, a moje 3 bramki ktore dalem byly ladniejsze od tej a nie ma zadnej w 20, BEZGUSCIE

Akurat Twoje gole, mój drogi kolego, były kwintesencją przeciętności wśród goli wysłanych jako propozycje do tego konkursu. Polecam obejrzeć pozostałe bramki i dopiero wówczas się wypowiadać.
Oczywiście moim subiektywnym zdaniem.

krzysiekFCB
buahahaha ladnie mu dojebal i dobrze troche skromnosci by sie paru osobom przydalo, co prawda moje bramki sie tez nie zalapaly ale jakos nie jestem tym zaskoczony biggrin.gif
czarek
dobrze, że przynajmniej Bakel zamknąłe temat, bo nie było co czekac na te save

P.S. KrzysiekFCB - dasz na pro-evo save bramki na bramkę lutego? tylko filmik dałeś
oscarinho10
QUOTE(Bakel @ Feb 8 2007, 19:53:00) [snapback]120739[/snapback]

Akurat Twoje gole, mój drogi kolego, były kwintesencją przeciętności wśród goli wysłanych jako propozycje do tego konkursu. Polecam obejrzeć pozostałe bramki i dopiero wówczas się wypowiadać.
Oczywiście moim subiektywnym zdaniem.

widzę że ludzie strasznie się tu sprzeczają na temat wyboru redakcji... ja tez z wieloma nominacjami sie NIE ZGADZAM, ale o gustach się nie dyskutuje... i nie mozna tego krytykowac. Nikt nikomu nie nakazuje brac w konkursie udzialu. Ja myslę ze w przyszlosci mozna pomyslec o zrezygnowaniu z tzw "nagrody głównej" bo choc symboliczna jest chyba podstawowym motorem napędowym dyskusji nie mającej konca. Muszę przeprosic chłopakow z ISS ze robie zamieszanie: wycofuję swoją bramkę Jelenia. Moze wreszcie czyjas(jednego z niezadowolonych uzytkownikow) bramka trafi do dwudziestki i się przy tym posra ze szczescia. Mogę przeslac save z bramką na potwierdzenie ze zostala strzelona na czempionie z data itd jezeli bedziecie chcieli wykorzysac ją do kompilacji, natomiast z konkursu wycofuje się symbolicznie podkreslajac ze zrobiliscie kawal dobrej roboty:)
Mooner
oscarinho10, nie musisz nikomu czegokolwiek udawadniać.. i tak niczego się nie nauczą.. nie pokazuj jaki to jesteś super, i że masz to w dupie.. moja bramka weszła i chce aby to była zdrowa rywalizacja, a jeśli twoja bramka jest wyśmeinita to będzie jeszcze lepiej.. po co maja brać do kompilacji i żebyś nie wygrał? Jesteś w konkursie i tyle i masz szanse wygrać i koniec, a skoro nie chcesz to masz pecha... twój błąd.. ;]
mlody_UNW
QUOTE(czarek @ Feb 8 2007, 20:36:16) [snapback]120766[/snapback]

dobrze, że przynajmniej Bakel zamknąłe temat, bo nie było co czekac na te save

P.S. KrzysiekFCB - dasz na pro-evo save bramki na bramkę lutego? tylko filmik dałeś

A czy ten konkurs na pro-evo juz sie zaczal??? Czy jeszcze bramki mozna zglaszac.
Mam jakis problem z ta strona ,nie moge nigdzie wejsc ani nic :/
czarek
na pro-evo są problemy z serverem, bramki można tam zgłaszac do 16.02
mogwil
kiedy bedzie kompilacja ?? bo przyznam szczerze nie widzialem tych wszystkich nominowanych bramek i chcialbym zobaczyc jak moja bramka wypada w tej 20-stce wink.gif
czarek
nie będzie nawet 20 goli, bo nie wszyscy wysłali swoje save, będzie chyba 15, bo oscarinho zrezygnował
lukasso
QUOTE(oscarinho10 @ Feb 8 2007, 20:54:42) [snapback]120773[/snapback]

widzę że ludzie strasznie się tu sprzeczają na temat wyboru redakcji... ja tez z wieloma nominacjami sie NIE ZGADZAM, ale o gustach się nie dyskutuje... i nie mozna tego krytykowac. Nikt nikomu nie nakazuje brac w konkursie udzialu. Ja myslę ze w przyszlosci mozna pomyslec o zrezygnowaniu z tzw "nagrody głównej" bo choc symboliczna jest chyba podstawowym motorem napędowym dyskusji nie mającej konca. Muszę przeprosic chłopakow z ISS ze robie zamieszanie: wycofuję swoją bramkę Jelenia. Moze wreszcie czyjas(jednego z niezadowolonych uzytkownikow) bramka trafi do dwudziestki i się przy tym posra ze szczescia. Mogę przeslac save z bramką na potwierdzenie ze zostala strzelona na czempionie z data itd jezeli bedziecie chcieli wykorzysac ją do kompilacji, natomiast z konkursu wycofuje się symbolicznie podkreslajac ze zrobiliscie kawal dobrej roboty:)

rezygnujesz czy bierzesz udzial?
masz czas do 12 na ostateczna decyzje
kompila bedzie dzis albo jutro
cierpliwosci

/ode mnie dodam tylko ze bylaby to glupia decyzja z Twojej strony,dostales sie do fazy finalowej wiec to o czyms swiadczy a ze komus cos nie pasuje to ja sie nie dziwie sie temu,taka jest wlasnie polska mentalnosc
nie traktuja tego jako zabawy,zastanawiam sie do czego by sie posuneli gdyby nagroda byl samochod smile.gif
takze graj do konca ja twoja bramke uwzglednie ,a jesli wygrasz to napewno nagrode dostaniesz smile.gif
rsix`
QUOTE(oscarinho10 @ Feb 8 2007, 22:54:42) [snapback]120773[/snapback]

natomiast z konkursu wycofuje się

oscarinho nie zachowuj się jak dziecko i nie rezygnuj z rywalizacji tylko dlatego, że jakimś typom gacie z dupy lecą, tak bardzo zazdrość im dupe ściska. Zresztą, wszyscy teraz mają już gówno do gadania, redakcja bramki wybrała, także nawet nie ma się co sprzeczać, żale, że to Wasza bramka być powinna to jak syzyfowa praca, a i tak na połowe tych durnych, wiejących zazdrością postów redakcja nawet nie patrzy.
matthew
QUOTE(czarek @ Feb 8 2007, 22:46:58) [snapback]120804[/snapback]

nie będzie nawet 20 goli, bo nie wszyscy wysłali swoje save, będzie chyba 15, bo oscarinho zrezygnował

16. Ja swoją już Lukasso podesłałem. Nie mogłem
wcześniej z powodu wyjazdu.
Pozdro wink.gif
lukasso
filmik juz gotowy!
wrzucam na server jest tam 16 bramek wazy 27mb i trwa 5:30min
co do samego filmiku to dluzej mi sie renderowal niz zajelo mi samo go robienie laugh.gif tongue.gif
wiec nie oczekujcie cudow,robilem go na szybko
gdyz chce jeszcze dzis wydac moja wlasna kompile(ostatnia) nad ktora pracowalem pare niezlych dni
do uslyszenia smile.gif
JustMe1987
QUOTE(lukasso @ Feb 9 2007, 16:29:04) [snapback]120973[/snapback]

filmik juz gotowy!
wrzucam na server jest tam 16 bramek wazy 27mb i trwa 5:30min
co do samego filmiku to dluzej mi sie renderowal niz zajelo mi samo go robienie laugh.gif tongue.gif
wiec nie oczekujcie cudow,robilem go na szybko
gdyz chce jeszcze dzis wydac moja wlasna kompile(ostatnia) nad ktora pracowalem pare niezlych dni
do uslyszenia smile.gif

Cos dlugo idzie Ci to ladowanie...
dinho19
mam problem!!!!!!!!Save nie mam poniewaz system robiłem sad.gif sad.gif komp nie chcial mi sie włączyć...i co teraz// nie wiem co zrobić sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif
czarek
już za późno, kompila jest
krzysiekFCB
czarek przesylam ci tutaj ten save do konkursu na pro-evo bo tam nie da sie pisac postow nie wiem czemu i juz mnie to wkurwia, przesylam ci caly folder bo nie wiem o ktory plik chodzi

http://www.sendspace.com/file/kr981o
czarek
a po co mi cały folder, wyślij mi tylko save gola, który dałeś na konkurs

mecz bayern monachium - real madryt, z piętki bramka, numer 7, zawodnik bayernu
krzysiekFCB
no tylko ze ja jezeli chodzi o sprawy przesylania save'ow bramek to jestem calkowicie zielony i nie mam zielonego pojecia ktory plik odpowiada za ta bramka... no chyba ze mi wytlumaczysz jak to zrobic biggrin.gif
czarek
to więc tak, jak w grze zapisałeś, np w folderze 1 na miejscu 1, to w moch dokumentach/konami/pes6/folder1 nazwa pliku będzie

KONAMI-WIN32PES6000

jak masz zapisane na miejscu 7, to

KONAMI-WIN32PES6060

np miejsce 18, to numerek będzie 170
miejsce 25, numerek 240

czyli wychodzi jasno: liczbę miejsca zapisu w grze mnożysz razy 10 i potem odejmujesz 10
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.