Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Faces By Damianinho
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Face Edit > Początkujący.
Stron: 1, 2
Damian.
Witam.Rozpoczynam przygode z facemakingiem.
Pierwsza twarz (na poczatku bardziej bede sie staral robic bmp , wiec prosze przy oceniaie wziecie to pod uwage):
Hayalet
model nie najgorszy choć ma sporo wad, bmp zalezy z jakiej fotki jak z małej to jest dobrze, jak z dużej to mogłoby być czyściej.
Pelas
wg mnie b.dobry początek
Simon
niezle jak na start. ale wg mnie to wlasnie model jest lepszy. a bmp troche skopane. na czole ma takie przebarwienia a centrum twarzy jest jasniejsze
.:CR7:.
Mojego nie przebijesz tongue.gif:P <żart> tongue.gif
Mało podobny ale estetycznie wykonany
pozdro
Simon
daj zdjecie z ktorego robiles twarz. bo nie wiem jak ten koles dokladnie wyglada
Damian.
Fotka jest wg. mnie nawet dobra. Miałem jeden problem. Troszke skora pod poczami mi sie przestawila jak robiłem oczy i wygląda jak naprężona. NIedługo 2 previev.
Hayalet
IPB Image
To jest nawet dobra? To jest zaje*ista!

Popraw brode bo to sie najbardziej rzuca w oczy.
Simon
o boze. zeby wszyscy pilkarze mieli takie fotki to bylby raj
Voytec
Jak dla mnie w ogóle nie podobny niestety, i brudne bmp. Pracuj, pracuj... i tak dalej biggrin.gif
Smoti
Jak na pierwsza twarz to nie najgorzej,bmp nawet udane,ale w oedicie to chyba wogole nie pracowałes nad tym fejsem,popatrz na usta brwi i oczy noi przedewszystkim broda,twarz bardzo srednia,poza tym chyba nikt by jej w pesie nie chcial smile.gifa fotke to miałes znakomita,jesli chodzi o mozliwosc zrobienia z niej twarzy do PESa. Powodzenia przy dalszych pracach
Damian.
Zrobiłem twarz Garguły(takie białe plamki wokół włosow to efekt złego wyciencia):
IPB Image
Bmp już lepsze ale model pozostawia jeszcze wiele do życzenia. Usuń te kanty na szczęce tongue.gif
Damian.
Wiem. Elementy szczęki poprawie:D
Simon
no no... przypomina gargule. wyostrz bardziej usta
Damian.
Bandrowskiego pozostwie i napewno do niego wrócę. Gargułę poprawie. Następna twarz to najprawdopodobniej Jakub Rzeźniczak
Damian.
Oto poprawiona twarz (poprawiłem usta , szczęka):
IPB Image
Simon
popraw mu zeby bo ma takie jak ribery smile.gif
Damian.
Hehe . Mam problemy z ustami . Dolna warga jest taka duża. Zeby postarm sie zasłonić żeby było tylko widać mał ich część
Damian.
W związku z tym że pojawila sie nowa fota garguły postaram sie wziąc z niej usta
Damian.
Oto Garguła FINAL:
IPB Image
Proszę o ocenki twarzy
Pelas
wg mnie podobieństwo jest i to duże. Popracuj nad bmp
Damian.
Dajcie jakos dobrą fotke pilkarza to postaram sie go zrobic. Prosze aby nie było ich w PESie
ryba
IPB Image
Masz fote
Damian.
sry że pytam ale kto to? Nani?
tak. Młoda gwiazda portugalskiej piłki biggrin.gif
Razem z Ronaldo będą wymiatać na skrzydłach biggrin.gif
Damian.
Oceniajcie twarz ja zrobię nową twarz:P
olo
gargula nawet fajny, najwazniejsze ze jest troche podobienstwa... jak chcesz to mozesz dac bina, wezme sobie go do belchatowa chyba ze zrobi go ktos z lepszych facemarkerow wink.gif
Damian.
IPB Image
Bin:Łukasz Garguła
Tak nalezy ustwqic to w grze:http://img231.imageshack.us/img231/7776/ustawcietakwgrzelj1.jpg
Mortin
QUOTE(Ryba10 @ Jan 6 2007, 20:22:30) [snapback]110466[/snapback]

IPB Image
Masz fote

po co mialby go robic, skoro norek zrobil go perfekcyjnie ?
pozdro
Damian.
Oto moja trzecia twarz. Tym razem będzie to Nani:(miałem problemy z oczami):

IPB Image

Kolejny Rafał Boguski (GKS BOT Bełchatów). Grał w moim mieście w piłke.
Damian.
Wwalilem w zły m foramcie twarz sorki jakosc sie popsuła. Przy nastepnym previev wezmę lepsza jakość fotki
Słaby ten nani. Brzydkie bmp i wogóle nie podobny.
pozdro
Damian.
Witam po przerwie. Zamieszczam bmp Sobieraja z Arki Gdynia. Obecnie nieposiadam oedita .
IPB Image
bilak
OMG ....
kolejna ofiara Asha Ketchapa z Alabastii ( pozdro dla Dona biggrin.gif )
może jak wyostrzysz jeszcze cos z tego bedzie ;/

Fote miałes kapitalną ....
Bmp takie średnie. Usta przesycone są tongue.gif
Damian.
IPB Image
P@vel
Jak na twoje pierwsze kroki dobrze ale od nosa w dół BMP jakies szare w górze ładniejsze smile.gif A model przyzwoity rolleyes.gif
Karol Johnn
QUOTE(Damianinho @ Feb 22 2007, 21:36:45) [snapback]124781[/snapback]

IPB Image

Tomasz sikora to dzisiaj zdobyl zloto w biatlonie... a to zapewne jest adrian, ktory nie jest najlepszy w twoim wykonaniu ale pracuj pracuj
pzdr
Damian.
Srki , błąd:P
Spróbuje zrobić od nowa całe bmp
norek
QUOTE(Damianinho @ Feb 22 2007, 18:36:45) [snapback]124781[/snapback]

IPB Image

Cieniutka twarz. NIe dosc ze cienka jakosciowo to i model do bani. Calkowicie nie podobny.
Pelas
no niestety:| pokemon..........
pracuj dalej
Dominoz
QUOTE(Pelas @ Feb 22 2007, 19:10:56) [snapback]124798[/snapback]

no niestety:| pokemon..........
pracuj dalej

Niestety nic dodac nic ujac...
Kiepsko...
don rxf
QUOTE(Damianinho @ Feb 22 2007, 20:52:49) [snapback]124793[/snapback]

Srki , błąd:P
Spróbuje zrobić od nowa całe bmp

BMP i model zrob od nowa ;-)
Damian.
IPB Image

P@vel
Bardzo Przyzwoita mordka smile.gif Ale on ma swoją mordke w grze spróbuj kogos kto nie ma swej faciatki w grze tongue.gif .Narazie idzie dobrze.
bilak
QUOTE(P@vel @ Feb 23 2007, 17:54:31) [snapback]125046[/snapback]

Bardzo Przyzwoita mordka smile.gif Ale on ma swoją mordke w grze spróbuj kogos kto nie ma swej faciatki w grze tongue.gif .Narazie idzie dobrze.

prosze cie nie komentuj wiecej ;/

BMP słabe
widac ze model probowales ruszac ale tylko go zepsułes
Damian.
IPB Image

P.S. Te szare to taki efekt że głowa częsciowo niedotyka szyji unsure.gif
majcher_
to zrób żeby nie dotykała.... pokazujesz finala a kolo ma dziurawa szyje.... tak poza tym to za bardzo rozciagniete BMP na czole i posiedz wiecej nad modelem
pzdr
don rxf
QUOTE(Damianinho @ Feb 23 2007, 21:16:13) [snapback]125081[/snapback]

IPB Image
P.S. Te szare to taki efekt że głowa częsciowo niedotyka szyji unsure.gif

popraw łączenie twarzy z szyja.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.