Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Bootserver By Juce& Robbie
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Other Edit
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6
Kriss91
Już wrzucałem tylko, że w innym temacie. W najbliższym czasie dam nową wersję paczki w temacie "Stuff by Kriss91".
Drughi
Hi All... Nie działa mi ten bootpack sad.gif Poustawiałem wszystko tak jak trzeba, wkleiłem do katalogu z gra folder kitpack z bootpackiem, wkleiłem tam tekstury butów, dopisałem co trzeba w pliku map i Kapa.
Mam takie pytanko: Czy ten bootpack dziala na graczy edytowanych, bo zmienilem nazwe gracza pod numerem ID 1749 potem wpisalem w pliku map:
1749, "Nike Mercurial Vapor II Aluminium.png" # Mackowiak
oczywiscie po ówczesnym wklejeniu tekstury tych butów no i nie działa... spieprzyłem coś ?
Proszę o Pomoc ! unsure.gif
PzDr^!
Drughi
Hi All... Nie działa mi ten bootserver. sad.gif Poustawiałem wszystko tak jak trzeba, wkleiłem do katalogu z gra folder kitpack z bootpackiem, wkleiłem tam tekstury butów, dopisałem co trzeba w pliku map i Kapa.
Mam takie pytanko: Czy ten bootpack dziala na graczy edytowanych, bo zmienilem nazwe gracza pod numerem ID 1749 potem wpisalem w pliku map:
1749, "Nike Mercurial Vapor II Aluminium.png" # Mackowiak ( w rzeczywistości ma inne nazwisko)
oczywiscie po ówczesnym wklejeniu tekstury tych butów no i nie działa... spieprzyłem coś ?
Proszę o Pomoc ! unsure.gif
PzDr^!
Koziou
No właśnie odnośnie posta Drughiego...Mam to samo...Wkleilem do map nowego gościa (mnie =P ) i wpisalem tak.
4010,"Koziou Mania.png" #Koziou i tez nie dziala. Na moich kumplach to tez nie dziala... Co robić?
luke
Witam poszukuję butów
Takich ---> IPB Image
tylko granatowych (zamiast czarnego granatowe), oraz
Takich ---> IPB Image
tylko czerwonych smile.gif

Z góry dzięki za pomoc
DMaroco
Mam wielką prośbę. Czy ktoś moze mi wyjaśnić po Polskiemu jak odczytać id zawodnika.
Otóż. Wszystko działa pięknie. Ściagnąłem kapcie, wpisałem zapodany map.txt i wszystko jest brylant.
Natomiast tworze sobie drużyne. Z twarzami nie ma problemu bo wyswietla sie numer id. Natomiast jak jest w przypadku butów? jak znaleźć id danego zawodnika? bo chciałem jakieś fajne butki przyporządkować.

Please!!! help
mogwil
ma ktos bootserver z superpatcha ??
dj_adamus
QUOTE(Drughi @ Jan 22 2007, 11:20:44) [snapback]115366[/snapback]

Czy ten bootpack dziala na graczy edytowanych, bo zmienilem nazwe gracza pod numerem ID 1749 potem wpisalem w pliku map:
1749, "Nike Mercurial Vapor II Aluminium.png" # Mackowiak ( w rzeczywistości ma inne nazwisko)

Mam ten sam problem. Dla graczy edytowanych nie da sie ustawić butów. Nawt PGMem nie mogę tego zrobić. Niby jest tam zapisany bucik, ale w grze się nie pojawia:/
Ktoś ma na to jakąś radę?
Dzięki.
DMaroco
Ponawiam pytanie-prośbe.
Jak odczytać id do butów w nowo utworzonym zawodniku. To nie jest to samo id co twarz więc skąd go odczytać??
please answer!!
Kempu
QUOTE(DMaroco @ Feb 5 2007, 12:51:21) [snapback]119811[/snapback]

Mam ten sam problem. Dla graczy edytowanych nie da sie ustawić butów. Nawt PGMem nie mogę tego zrobić. Niby jest tam zapisany bucik, ale w grze się nie pojawia:/
Ktoś ma na to jakąś radę?
Dzięki.

BZDURA!!! Da się, ja siebie zrobiłem za Ballacka i wkleiłem sobie nowe buciki i gra się pięnie, po prostu w pliku >map< nie zmieniaj nazwiska, tego zawodnika którego edytowałeś tylko jego 1, tzn. te stworzone przez Konami czyli jeśli ja zmieniłem mu nazwisko na jakub, to w pliku map. MUSI być Ballack! Powino śmigać.
dj_adamus
QUOTE(Kempu @ Feb 5 2007, 20:16:01) [snapback]119958[/snapback]

BZDURA!!! Da się, ja siebie zrobiłem za Ballacka i wkleiłem sobie nowe buciki i gra się pięnie, po prostu w pliku >map< nie zmieniaj nazwiska, tego zawodnika którego edytowałeś tylko jego 1, tzn. te stworzone przez Konami czyli jeśli ja zmieniłem mu nazwisko na jakub, to w pliku map. MUSI być Ballack! Powino śmigać.

No może działa jak stworzysz zawodnika w zamian za istniejącego, ale jak ja mam stworzonego całkiem nowego??
czarek
QUOTE(DMaroco @ Feb 5 2007, 12:51:21) [snapback]119811[/snapback]

Ponawiam pytanie-prośbe.
Jak odczytać id do butów w nowo utworzonym zawodniku. To nie jest to samo id co twarz więc skąd go odczytać??
please answer!!

id jest takie same, robiłem marcelo, gago i higuana w swoim of-ie i mieli numerki 32920,32921,32922
DMaroco
Czarek wielkie dzieki. Faktycznie wszystko działa. Pozdrawiam
GeloElo
Jak ściągnąć zainstalować żeby działało pomocy ??
Cesc
moge prosic o link do tego bootservera??smile.gifsmile.gif
lukaszek239
QUOTE(Cesc @ Mar 23 2007, 12:39:31) [snapback]133097[/snapback]

moge prosic o link do tego bootservera??smile.gifsmile.gif

Jest news o tym na glównej stronie:

http://issonline.pl/?cmd=pokaz&id=1168337872
Benassi
Siem. jestem tutaj nowy.
mam mały problem z plikiem map.txt ktory zrobil rasiakotti do orange ekstraklasa patch vol 1.
mianowicie zamieniłem klub(przeedytowałem go na swoj ulubiony klub) i chcialem zmienic wpisy z pliku map pod swoich zawodnikow. kazdego zawodnika z arki gdynia (bo za ten klub podmieniałem) usunąłem jego wpis z pliku map.txt od butów.
ale co sie okazuje zawodnik moj przeedytowany pomimo usunięcia wpisu moskalewicza ma dalej takie same buty;/ bo jedzi na tym samy ID. o co biega?
prosze o odp
i pozdrawiam ciepło:)
Vadiim
Cytat(Benassi @ Jun 12 2007, 11:32:05) [snapback]153840[/snapback]
Siem. jestem tutaj nowy.
mam ma?y problem z plikiem map.txt ktory zrobil rasiakotti do orange ekstraklasa patch vol 1.
mianowicie zamieni?em klub(przeedytowa?em go na swoj ulubiony klub) i chcialem zmienic wpisy z pliku map pod swoich zawodnikow. kazdego zawodnika z arki gdynia (bo za ten klub podmienia?em) usun??em jego wpis z pliku map.txt od butów.
ale co sie okazuje zawodnik moj przeedytowany pomimo usuni?cia wpisu moskalewicza ma dalej takie same buty;/ bo jedzi na tym samy ID. o co biega?
prosze o odp
i pozdrawiam ciep?o:)

Do wszelkiego typu zmian butów u zawodników ( nie tylko butów - równiez twarzy, w?osów, pi?ek) polecam program Player GDB Manager 1.6.3.
Jest to naprawde bardzo latwy w obsludze program, tworz?cy automatycznie plik map.txt!.
Dla tych, którzy jeszcze m?cz? si? "r?cznie" w notatniku dopisujac kolejne sloty zawodników, polecam ewidentnie w/w prog.

Benassi spróbuj w tym programie pobawic sie butami smile.gif

CLICK
Benassi
Dzieki:)
zobacze co z tym bedzie i najwyzej dam znaćsmile.gif
pzdr
Pompey
Cytat(Vadiim @ Jun 12 2007, 13:23:03) *
Do wszelkiego typu zmian butów u zawodników ( nie tylko butów - równiez twarzy, w?osów, pi?ek) polecam program Player GDB Manager 1.6.3.
Jest to naprawde bardzo latwy w obsludze program, tworz?cy automatycznie plik map.txt!.
Dla tych, którzy jeszcze m?cz? si? "r?cznie" w notatniku dopisujac kolejne sloty zawodników, polecam ewidentnie w/w prog.

Benassi spróbuj w tym programie pobawic sie butami smile.gif

CLICK

wiem ze to nie w tym temacie ale mi nie dziala ten gdb menager
Fallen
A ja mam pytanie. Ściągnąłem sobie BootsPack'a już od razu z map.txt. Wsadziłem do GDB\boots. W edycji ani w meczu butów nie widać. Co mam zrobić, bo zostały mi tylko buty do wsadzenia..
perONE
CYTAT(Fallen @ Jul 11 2008, 14:35) *
A ja mam pytanie. Ściągnąłem sobie BootsPack'a już od razu z map.txt. Wsadziłem do GDB\boots. W edycji ani w meczu butów nie widać. Co mam zrobić, bo zostały mi tylko buty do wsadzenia..

2 opcje mogą być:

1. setup.exe->install (nie zrobiles tego)
2. zalezy na jaki mgrasz OFie. Nie każdy bootspack jest skolerowany z kazdym OFem

11A
Fallen a masz zainstalowanego ks?napisz do mnie na PW najlepiej

EDIT
perONE znowu mnie uprzedziles tongue.gif

pozdrawiam
Fallen
CYTAT(perONE @ Jul 11 2008, 14:40) *
2 opcje mogą być:

1. setup.exe->install (nie zrobiles tego)
2. zalezy na jaki mgrasz OFie. Nie każdy bootspack jest skolerowany z kazdym OFem

Aż taki głupi nie jestem...STroje, twarze, piłki..Wszystko idealnie działa. A of z Gaming Acces ściągałem
reksio74
CYTAT(Fallen @ Jul 11 2008, 15:48) *
Aż taki głupi nie jestem...STroje, twarze, piłki..Wszystko idealnie działa. A of z Gaming Acces ściągałem

sciągnąłem ten program i podczas włączania wyskakuje mi błąd aplikacji że akcja nie zostala własciwie zainicjowana,co tzreba zrobic zeby ten program zadziałał? z góry serdecznie dziękuje za odpowiedz.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.