Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Faces By Szymsz
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Face Edit > Początkujący.
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
szYMsz92
Miałem już nie robic twarzy, ale postanowiłem, że jeszcze będę próbował je robic. Założyłem nowy temat, bo tamten był zasyfiony. Ostatnio zrobiłem te twarze. Teraz będę się jeszcze bardziej starał przy ich tworzeniu.

T. Barnetta

B. Valero

Proszę o jakieś oceny i sugestie ;-)
bobex77
QUOTE(szYMsz92 @ Dec 25 2006, 19:34:30) [snapback]106875[/snapback]

Miałem już nie robic twarzy, ale postanowiłem, że jeszcze będę próbował je robic. Założyłem nowy temat, bo tamten był zasyfiony. Ostatnio zrobiłem te twarze. Teraz będę się jeszcze bardziej starał przy ich tworzeniu.

T. Barnetta
IPB Image
B. Valero
IPB Image
Proszę o jakieś oceny i sugestie ;-)

Barnetta wyglada jakby chcial ssac, niezle wyglada gdyby nie to. zła fote wybrałeś
Valero posiedz nad modelem a moze ciekawy wyjsc, popraw szczególnie brode.
pozdro
Prz3m4s
no od odstatnich prac, tutaj widac juz postęp smile.gif tylko ten Barnetta tongue.gif do czego on sie przygotowuje biggrin.gif ?

ale generalnie twarze przynajmniej na 4+ wink.gif
Smoti
dokladnie! Barneta fajnie wykonany,ale ze złej fotki:) borja mnie sie podoba,ale włoski musisz poprawic smile.gif
.:CR7:.
Dobra jakość Barnetty ale ta otwarta morda za bardzo rzuca się w oczy tongue.gif
Jak ją zamkniesz myśle że bedzie b.dobra twarz.
A co do Valero to nie podpowiem Ci za dużo gdyż nie znam go tongue.gif ale estetycznie wygląda tongue.gif
pozdro
zapraszam do mnie tongue.gif
Pelas
spróbuj Barnette zrobić z tej foty:
http://img109.imageshack.us/img109/5055/barnetta1db8.jpg

napewno łatwiej będzie mu zamknąć pysia
Szkiełol
Nie no Barnetta szacuneczek, gdyby nie te usta to bym dal 10/10 a tak 9/10.
Valero moze byc 8/10. POZDRO
Adex
Dobre twarze. Czekam na bina Valero możesz zarzucić ?
szolpas
Barnetta wcale nie podobny jakiś dziwny ryj ma chodżby był pijany tongue.gif
don rxf
dwie dobre twarze, jak już wyżej jest napisane zamknij mu usta a będzie jeszcze lepiej, no i pozmieniał bym włosy tu i tu tongue.gif tzn. u Barnetty zmień kolor na bardziej czarny ;-]
ryba
Dobre twarze,przy Valero do poprawy kształt brody,a Barnetta bardzo fajny tylko ten wyraz twarzy:/ale to wina fotki.Pozdro
szYMsz92
Rzeczywiście, miałem dosyc ciężką fotkę Barnetty, więc wyszedł tak a nie inaczej. A Borję poprawię. Teraz następna praca.

Tomasz Kłos (preview):

IPB Image

olivier
hmmm..coś mi w nim nie pasuje albo te włosy albo ma za długą głowę popraw jedą z tych rzeczy i zobaczymy dalej,aha pokaz jeszcze fotkę z której go robiles smile.gif
Pelas
usta i włosy to co na 1y rzut oka wydaje się do poprawy
pyzas1
Jeśli to jest kłos, to ja jestem pszenica:)
.::Diego::.
QUOTE(pyzas1 @ Dec 26 2006, 22:51:32) [snapback]107385[/snapback]

witam panie pszenica , bo to jest kłos a na dodatek bardzo podobny...
dobra mroda szymsz smile.gif
Nelson
QUOTE(pyzas1 @ Dec 26 2006, 22:51:32) [snapback]107385[/snapback]

Widocznie jesteś.
Bo gdyby nie włosy i trochę usta, to on byłby świetny.
Mnie on od razu go przypomniał.
Hayalet
A mi nie, owszem ciut podobny, ale do dobrej mordy mu duuuuużo brakuje.
szYMsz92
QUOTE(pyzas1 @ Dec 27 2006, 00:51:32) [snapback]107385[/snapback]

Ale się uśmialiśmy dry.gif ! Żenada...

Dzięki za komentarze:) Dałem inne włosy Kłosowi.

preview2 hair by KingBob

IPB Image

W kolejnych wersjach będę starał się zrobic własne włosy, chociaż wiadomo, że z tym u mnie nie jest najlepiej;) Fotka której użyłem znajduje się w temacie z fotkami dla fm.
saviolka
Niezły ten Kłos.
Widze że zaczołeś się przykładać do robienia mord.
Pozdro wink.gif
Pelas
no i wreszcie jest good;D jeszcze lekko śmiechowe poprawić i będzie po wypasie:D
Igła
Nie podoba mi sie wyraz jego twarzy.jakby coś wstrzymywał smile.gif
olivier
no teraz jest bardzo dobrze szymsz tak trzymac!
szYMsz92
Thx:)

G. Kmiecik:

IPB Image
E 9
QUOTE(szYMsz92 @ Dec 27 2006, 12:00:15) [snapback]107487[/snapback]

G. Kmiecik:

IPB Image

Jak dla mnie średnio.Zrób go na innej palecie.A no i wzoruj się na tym od T-maca bo on zrobil ideał.Pozdro
Szkiełol
QUOTE(szYMsz92 @ Dec 27 2006, 12:00:15) [snapback]107487[/snapback]

G. Kmiecik:

IPB Image

Dziwne usta. Tak to wpożo.
PS. A i jeszcze kształt brody popraw. Pozdro
szYMsz92
Kmiecik jest taki opalony, więc wrzuciłem go na paletę "y". Usta też takie ma. Jakby co to tu jest fotka.

Dobra kolejna morda. Miałem dzisiaj robic Gago z Realu, ale zrobię go jutro. To bardzo wczesna wersja.

I. Jeleń:

IPB Image
.::Diego::.
QUOTE(szYMsz92 @ Dec 28 2006, 13:07:03) [snapback]107950[/snapback]

Kmiecik jest taki opalony, więc wrzuciłem go na paletę "y". Usta też takie ma. Jakby co to tu jest fotka.
Dobra kolejna morda. Miałem dzisiaj robic Gago z Realu, ale zrobię go jutro. To bardzo wczesna wersja.

I. Jeleń:

IPB Image

Łoł chyba irek the best. Jakoś ten najbardziej ze wszystkich zrobionych do tej pory jest najbardziej bodobny do jelonka smile.gif
kilka poprawek w modelu(patrz broda) i kolor bmp szwankuje smile.gif ale to tylko drobnostki
puszczaj szybko bina! smile.gif
Prz3m4s
gratuluje Szmysz smile.gif ewidentny postęp w porównaniu do ostatnich twarzy, a Jeleń jak dla mnie cacuszko biggrin.gif
dawaj bina tongue.gif
E 9
Krótko i na temat - The best ever wink.gif
Hayalet
Dziwny ten Jeleń, na pierwszy rzut oka wogle nie podobny, gdy się mu przypatrzy to troche, ale nadal nie full..
kemocik
Wczoraj dopiero pojawiła się ta super fotka wink.gif
Dobry jest ale może być duuuużo lepszy ;]
Pelas
brawo:D to jest ten jeleń który chce zawitać u mnie w pesie:D popraw to co wymienili poprzednicy i będzie good:D dla mnie model już jest jelonkowaty:D poka fote
michup
Bardzo dobry Jeleń, możesz pokazać fotę??Tylko widać że jak robiłeś włosy to nie starłeś do końca skóry wink.gif Widać drobną różnićę kolorów no i z naszej prawej strony włosy schodzą lekko w prawo.Pozdro
.::NorD::.
QUOTE(.::Diego::. @ Dec 28 2006, 15:29:13) [snapback]107957[/snapback]

Łoł chyba irek the best. Jakoś ten najbardziej ze wszystkich zrobionych do tej pory jest najbardziej bodobny do jelonka smile.gif
kilka poprawek w modelu(patrz broda) i kolor bmp szwankuje smile.gif ale to tylko drobnostki
puszczaj szybko bina! smile.gif

Kilka poprawek w oedicie i mamy najlepszego Jelenia , bardzo fajny fryc .
Mortin
no dobry jelen, ale moze byc zdecydowanie lepszy tongue.gif
pozdro
szYMsz92
Jeśli chodzi o bina to wydam go jak poprawię tą twarz, bo na razie ma pełno dziur. Dobra, teraz drugi preview. Strasznie trudno było zrobić taki kształt oczu jaki ma...

IPB Image

Teraz biorę się za Gago smile.gif
Smoti
nie lepiej dokończyc tego Jelenia???niz brac sie za kolejna morde?
Pelas
Smoti ma racje biggrin.gif dopicuj jelonka i dawaj bina
szYMsz92
Tego Gago już mi się odechciało, bo nie chce mi się szukać zdjęcia:). Napiszcie dokładnie co do poprawy w Jeleniu.
emo
Bardzo ładny Jeleń, ale nie podoba mi się czoło i broda ;] Reszta bardzo ładna KIU !
Jimmy
Mi też sie nie podoba czoło u Jelenia
Ps.Bez urazy ale gdy patrze na twoje prace to one wygladaja jakos dziwnie jakies takie gumowe unsure.gif
T-Mac
QUOTE(szYMsz92 @ Dec 29 2006, 11:36:47) [snapback]108267[/snapback]

Jeśli chodzi o bina to wydam go jak poprawię tą twarz, bo na razie ma pełno dziur. Dobra, teraz drugi preview. Strasznie trudno było zrobić taki kształt oczu jaki ma...

IPB Image

Teraz biorę się za Gago smile.gif

masz jedna rzecz w tym jeleniu ktorej ja potrzebuje oczy smile.gif
bo reszta wogle sie nie zgadza z tym co jest na zdjeciu nos zobacz jak on ma te sapki smile.gif
no a usta i koncowka brody to juz wogole porazka
.:CR7:.
ej no bardzo ładny Jeleń biggrin.gif z jakiej foty go robiłeś?
Troche szczena i nos za szerokie tongue.gif

p.s Zgadzam się z T-Mac-iem - oczy rewelka tongue.gif
olivier
dla mnie ten jeleń jest bdb najlepszy jaki do tej pory powstał

pozdro szymsz.
Simon
jelen nie jest perfekcyjny ale podobienstwo zostalo calkiem niezle uchwycone
szYMsz92
Thx.

Mario Mendez:

IPB Image
Voytec
popraw szczęke i usta bo to ujmuje podobieństwa.
Mortin
ciagle masz problemy z ksztaltem szczeki, czy nie widzisz, ze jest jakas znieksztalcona ? pracuj nad tym elementem troche wiecej czasu..
pozdro
Karol Johnn
QUOTE(szYMsz92 @ Dec 31 2006, 18:22:22) [snapback]108900[/snapback]

Thx.

Mario Mendez:

IPB Image

Do momentu kiedy zaczyna sie szceka jest perfekt...
pzdr
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.