Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Faces By Szymsz
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Face Edit > Początkujący.
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
szołpas
Bardzo dobra twarz wink.gif ... jednak włosy pozostawiaja wiele do zyczenia ;] ale i tak sciagne biggrin.gif
zywul
Włoski nie najlepsze, ale ogólnie twarz zaczepista.
szYMsz92
C. Eagles (Manchester United)

bartek-brt
Niesamowicie dobra twarz! I te bmp!

Simi93
Bardzo dobry... włosy też OK, ale wypadało by je lepiej wtopić i będzie super...

PZDR.
Sokół
Bardzo dobry face, tak trzymaj.
szołpas
Widać ze poszedłeś w facemakingu do przodu smile.gif oby tak dalej ... jednak Eagles nie zabardzo mi sie podoba .. pod wzgledem podobieństwa bo jakosciowo bardzo dobrze smile.gif ... popraw też czoło .. bo wyglada jakby miał wodogłowie wink.gif
szYMsz92
G. Neville (Manchester United)

Pelas
nie wyszła ci zbytnio ta twarz...sad.gif brzydkie włoski... za wysokie czoło i IMO na bakier z modelem ...:
szołpas
Do poprawy wszystko oprócz bmp smile.gif nosa i oczów wink.gif IMO a tak to nawet bardzo ładna morda ;]
Sokół
Niestety Neville już gorszy, ale Eagles BDB
d-note
Ostatnie twarze świetne tylko Neville troche gorszy
Mortin
hmm IMO jest odwrotnie, eagles jest zly, malo podobny, jedynie jakosc samej twarzy jest odpowiednia, gdyz wlosy juz nie sa takie dobre
natomiast neville'a zaliczylbym zdecydowanie do udanych twarzy
pozdro
MYSZa7
Mi się podoba twój Neville,ale Eagles ma większe te włosy i nie takie siwe biggrin.gif
szYMsz92
C. Eagles (update)

G. Neville (update)

Mortin
niestety eagles nadal mi sie nie podoba, ma beznadziejne wlosy... chyba to Twoja pieta achillesowa, gdyz w zadnej Twojej dotychczasowej pracy nie zauwazylem ponadprzecietnie wykonanych wlosow.. Teksturki ladne Ci wychodza ale do modeli sie nie przykladasz.. nie widzisz, ze neville ma krzywa szczeke? uzywaj takich funkcji jak select i move oraz scale
Karol Johnn
Tarzan nie swiruj tongue.gif... heh twarze sa dobre, ale posluchaj rad tarzana tongue.gif biggrin.gif
pzdr
d-note
Zgadzam się z Mortinem... Modele ci nie wychodzą. Może poświęć im więcej czasu. I włosy troche by poprawić trzeba. Ale poza tym to twarze są w porządku
jstyants
I rekon if you carry this on upto December/January .. you will be one of the best there is
You just lack that little bit more of Oedit that is needed .. whatever you don't give up!
Vadiim
W sumie można odczuc jakiś zawód jeżeli chodzi o Twoje prace..
Coś nie potrafisz załapac odpowiedniego rytmu .
Zajmujesz się tym już z tego co widze naaprawde naprawde sporo czasu, a nadal nie potrafisz wykonac mordy, która w każdym elemencie przewyższałaby twarze innych FM.
To troche smutne, ponieważ jak na ten okres, w którym zajmujesz się mordami, to fejsy w Twoimi wykonaniu powinny stac na poziomie przynajmniej zaawansowanym.
I te włosy ..
Ehh w niektórych przypadkach wolałbym dac zawodnikowi hery od Konami.
Pracuj dalej, lecz jak już ktoś wspominał wyżej - większą (znacznie większą!) uwagę przywiązuj do samych modeli, ponieważ z tego co widac, system BMP jest opanowany, ale niestety na samej bitmapie - twarz się nie opiera.
Pozdrawiam
Damian.
Mordy dobre , ale brakuje wykonczenia. Posiedziec dluzej nad mordkami i bedzie GIT
zywul
Krzywa szczęka u Nevilla, a Eagles nawet fajny.
szYMsz92
Dzięki

Będę jeszcze go poprawiał.
zywul
Ale się wszyscy na tego Krikca rzucili. Hehe. Co do twojego wyrobu to tak:
- Włosy nawet fajne tylko trochę dziwny kolor mają. ( albo mi się wydaje)
- Twarz nawet fajna.
bartek-brt
I twoj i Mańka jest bardzo dobry ale jednak ciut lepszy jest jego. Lepsze bmp, włosy a jezeli chodzi o model to poraw nos, zwęź lekko usta w zdłuż i będzie taki samy jak Manka.

Pozdro!
szYMsz92
Ostatnia poprawka Nevilla i daje sobie z nim już spokój.

.:CR7:.
morda bardzo dobra ale model włosów jest krzywy (chyba wszyscy wiedzą o czym mówię tongue.gif )
Paput
Dobra robota
don rxf
Bardzo dobra Gary Debil wink.gif
Bartezz
No juz jakos wygląda.
szYMsz92
Poprawiłem ten model włosów.

G. Neville (final)

.:KUNA:.
Dobry,ale wole tego od mYstiqa i nie pasi mi prawa strona wloskow;]
Bartezz
Zly nos, calkiem krzywy.
Reszta OK
mata-on
Nawet ładne te Twje mordki, Garry Nevill najlepszy według mnie wink.gif
zywul
Jakościowo w miarę fajny ale nie podoba mi się nos
reS
Mystiqa nie przebiłeś, ale twarz ładna
OskaR
A mi tam sie w nim szystko podoba zarowno wlosy jak i nos ktory jest jednak troche za bardzo krzywy.
batman
Z tym nosem to prawda ale mimo wszystko ci ładnie ten Garry wyszedł!!! ph34r.gif ph34r.gif
scutta9
please give the link of unreleased faces rolleyes.gif
szYMsz92
reS
całkiem fajny Nesta chociaż jest kilka rzeczy, które mi się nie podobają wink.gif
zbyt wyostrzone i zle wtopione czoło
dziwne latające baki? które zakrywają uszy
kanciasta szczena
jakość włosków jak na Ciebie średnia
szYMsz92
Dzięki, Nesta jest w trakcie poprawy.

Baia
.::Diego::.
Ten zrobiony z 100lat temu przez Mortina lepszy. Ale jak na tak długą przerwe jest oki rolleyes.gif
Damian.
BMP!
dół włosków
Reszta ok
Pozdr wink.gif
bartek-brt
Fajnie znowu cie widzieć:) Spory spadek formy widze ale nie ma co sie dziwic że po takiej przerwie...
U Victora przedewszystkim popraw kolor bmp, sporo ma przebarwien, co do samej jakości (wyostrzenie) jest gites. Różnica miedzy bmp a defultowaną skórą z czoła jest niestety bardzo widoczna. We włosach popraw prawą strone nad uchem (troche krzywo), oraz baki które wydają się wrzynać w poliki.
Pozdrawiam!
szYMsz92
Dzięki bardzo:)

Poprawiona wersja

szołpas
tekstura włosow krzywa,model włosów sie wrzyna w skronie i kanciaste wymodelowane włosy na dole
... tyle do poprawy
JuveR
Dla mnie twarzyczka jest naprawdę dobra. Jedynie we włosach popraw to co napisał sZ0lpAs
Paput
Twarzyczka dobra IMO włosy jakies dziwne
Jamnik
Twarzyczka fajna, przypomina Vitora B. Ale tak jak pisali poprzednicy, mi również włosy wydają sie dziwne.

Pzdr smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.