Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Faces By Ronnie10
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Face Edit > Początkujący.
Stron: 1, 2
norek
20:38:18 <@norek> http://img477.imageshack.us/img477/5285/pr...aczmareket5.jpg :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
20:38:39 <+kemocik> widzialemm norek
20:38:41 <+kemocik> :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

hmm...narazie skoncz z mordorobstwem a w zasadzie to nie pokazuj mord.
Pocwicz w domu i pokaz dopiero wtedy kiedy osiagnal poziom conajmniej pokemona
bo teraz to nawet jest slabiej niz wyzej wspomniane stworzenie.
matthew
QUOTE(norek @ Dec 28 2006, 20:41:17) [snapback]108143[/snapback]

20:38:18 <@norek> http://img477.imageshack.us/img477/5285/pr...aczmareket5.jpg :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
20:38:39 <+kemocik> widzialemm norek
20:38:41 <+kemocik> :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

hmm...narazie skoncz z mordorobstwem a w zasadzie to nie pokazuj mord.
Pocwicz w domu i pokaz dopiero wtedy kiedy osiagnal poziom conajmniej pokemona
bo teraz to nawet jest slabiej niz wyzej wspomniane stworzenie.

...spoko.. jak Ty mi wystawiasz taką opinię, to już pewnie nikt tu nie będzie zaglądał.. ale mógłbyś też zobaczyć, że są inne twarze tutaj, nie tylko ta.. np Seedorfa.. to, że Ty robisz twarze dosłownie doskonałe, nie znaczy, że ktoś początkujący musi robić takie same, spójrz na inne. pozdro..
Simon
seedorf tez nie byl cudowny...

w tutorialu od norka jest pokazane jak zmenic kolor bmp
matthew
QUOTE(Simon @ Dec 28 2006, 21:12:23) [snapback]108157[/snapback]

seedorf tez nie byl cudowny...

w tutorialu od norka jest pokazane jak zmenic kolor bmp

jasne, że nie był. Ale chyba lepszy, prawda? Cóż, może zrobie kogoś innego, ale pokaże za tydzień, czy pare dni, bo musze długooo popracowac..
Pozdro
Simon
no fakt byl lepszy. nastepne twarze rob dluuuzej. moze cos z tego bedzie
ComeBack
Twarze sa jakie sa...nie poddawaj sie!! poczatki sa zawsze trudne wink.gif
POZDRAWIAM;)
matthew
QUOTE(ComeBack @ Jan 14 2007, 21:40:16) [snapback]113011[/snapback]

Twarze sa jakie sa...nie poddawaj sie!! poczatki sa zawsze trudne wink.gif
POZDRAWIAM;)

dzieki smile.gif już niedługo dam kolejną twarz, ale narazie mało czasu mam, no i komplike koncze..
pozdro
matthew
Choto Preview

IPB Image

Czekam na komentarze, co poprawiać, itd.
pozdro
rav
Zrób najpierw dobre BMP, potem pomyśli się, co poprawić w modelu ... Zobacz jaką teksturę ma Kemocik ... O ile z tej samej foty robiłeś.
Smoti
co poprawic?? wszystko drogi kolego...
ComeBack
QUOTE(Smoti @ Jan 15 2007, 21:33:01) [snapback]113425[/snapback]

co poprawic?? wszystko drogi kolego...

Niestety On ma racje...
POZDRAWIAM;)
voytazz13
QUOTE(ronnie10 @ Jan 15 2007, 21:14:18) [snapback]113411[/snapback]

Choto Preview

IPB Image

pozdro

Nie jestem jakims specjalista, ale na Legionistach sie znam. Napewno Choto nie ma takiego duzego czoła, napewno jego twarz jest szersza, no i bmp do poprawy, sproboj bardziej wyostrzyc:D
Mortin
wczesniej pokazywales pokemony, ale to co teraz pokazales, to juz przeszlo wszelkie granice...
Simon
slaba twarz. skopales calkiem bmp. model tez nie jest cudowny. za wysokie czolo. rozmazane bmp trzeba wyostrzyc.
matthew
QUOTE(Mortin @ Jan 16 2007, 16:29:10) [snapback]113563[/snapback]

wczesniej pokazywales pokemony, ale to co teraz pokazales, to juz przeszlo wszelkie granice...

akurat twoimi komentarzami się nie przejmuje, ty zazwyczaj innych gnoisz a sam uważasz, ze robisz najlepiej wszystko. no i potrafisz komentowac - do dupy itd. a nie co jest zle. podpatrzyles komentarz norka w tym temacie i prosze.
Hayalet
no akurat mortin ma racje... ani bmp nie jest dobre ani model.
matthew
QUOTE(Kaori @ Jan 16 2007, 18:19:22) [snapback]113616[/snapback]

no akurat mortin ma racje... ani bmp nie jest dobre ani model.

Zdaję sobie z tego sprawe. ale moglby to inaczej powiedziec, a nie podpatrywac komentarz norka, prawda?
Pelas
zgadzam się z poprzednikami. Polecam tutek by Mystiq . Luknij se pary razy a poprawa gwarontowana:D
pozdro.
matthew
QUOTE(pela1613 @ Jan 16 2007, 18:35:11) [snapback]113622[/snapback]

zgadzam się z poprzednikami. Polecam tutek by Mystiq . Luknij se pary razy a poprawa gwarontowana:D
pozdro.

Dzieki Pela,
jaki jest link do tutka Mystiq'a?
pozdro
Dominoz
Pewnie ze jest...Wystarczy poszukac na forum tongue.gif
matthew
QUOTE(Dominoz @ Jan 16 2007, 19:03:43) [snapback]113639[/snapback]

Pewnie ze jest...Wystarczy poszukac na forum tongue.gif

a mógłbys go podac..? ja jakos znalezc nie moge, a skoro masz, to co Ci zalezy wink.gif
Voytec
QUOTE(ronnie10 @ Jan 16 2007, 18:07:38) [snapback]113602[/snapback]

akurat twoimi komentarzami się nie przejmuje, ty zazwyczaj innych gnoisz a sam uważasz, ze robisz najlepiej wszystko. no i potrafisz komentowac - do dupy itd. a nie co jest zle. podpatrzyles komentarz norka w tym temacie i prosze.

Tutaj nie chodzi o to, że cię Mortin gnoi. Każdy Ci powie że ta morda to kompletna klapa i mówienie co należy poprawić jest tak niedorzeczne jak szukanie sensu w kubistycznym obrazie. Także słowa krytyki są nie tylko przydatne. Są wręcz konieczne. Zatem krytykę przyjmij z godnością i nie rzucaj się na to co Ci w temacie piszą wink.gif Ochłoń i zabierz się za trenowanie.
matthew
QUOTE(Voytec @ Jan 16 2007, 19:19:02) [snapback]113642[/snapback]

Tutaj nie chodzi o to, że cię Mortin gnoi. Każdy Ci powie że ta morda to kompletna klapa i mówienie co należy poprawić jest tak niedorzeczne jak szukanie sensu w kubistycznym obrazie. Także słowa krytyki są nie tylko przydatne. Są wręcz konieczne. Zatem krytykę przyjmij z godnością i nie rzucaj się na to co Ci w temacie piszą wink.gif Ochłoń i zabierz się za trenowanie.

tylko, że on robi to z większoscia poczatkujacych..
ale ok, zabieram sie do pracy.
pozdro
norek
QUOTE(ronnie10 @ Jan 15 2007, 21:14:18) [snapback]113411[/snapback]

Choto Preview

IPB Image

pozdro

nowa edycja pokemonow...slabszej sie zrobic nie da.
matthew
QUOTE(norek @ Jan 16 2007, 19:31:33) [snapback]113650[/snapback]

nowa edycja pokemonow...slabszej sie zrobic nie da.

hehe. chyba sie powtarzasz? drugi raz to piszesz.
zrobie jeszcze jedna na innym tutku, jak bedzie zla to koncze z tym.
p.s. mysle ze sie da.
pozdro
ryba
QUOTE(ronnie10 @ Jan 16 2007, 19:37:41) [snapback]113654[/snapback]

p.s. mysle ze sie da.
pozdro

To nie zalezy od tutka,ale od pracy jaka w to wkladasz.
matthew
QUOTE(Ryba10 @ Jan 16 2007, 19:51:14) [snapback]113665[/snapback]

To nie zalezy od tutka,ale od pracy jaka w to wkladasz.

nie do konca sie zgodze.
jesli mam zle podstawy, to jak mam robic dobre twarze?
pozdro
ryba
QUOTE(ronnie10 @ Jan 16 2007, 19:57:18) [snapback]113669[/snapback]

nie do konca sie zgodze.
pozdro

A na jakim tutorialu sie wzorowales?
Dominoz
pozdro

A jakie mieli podstawy Ci, ktorzy pierwsi zaczeli je robic...? biggrin.gif
norek
QUOTE(ronnie10 @ Jan 16 2007, 19:37:41) [snapback]113654[/snapback]

p.s. mysle ze sie da.
pozdro

Moze troche wlasnej inwencji tworczej i kombinacji wlozonej w photoshopa...kiedy ja zaczynalem nie bylo czegos takiego jak tutoriale a photoshop znalem tylko z faktu ze ktos tam na forum soccergaming napisal ze tekstury mozna robic w tym oto programie. Szkoda mi ludzi ktorzy non stop na czyjejs dupie staraja sie do raju dojechac a jeszcze kiedy ktos wypowie w sposob szczery i to w dosc kulturalny sposob dostaje jakies dziwne riposty z ktorych to wynika ze osoba do ktorej tresc byla skierowana jest wielce obrazona...RZAL.
ryba
QUOTE(norek @ Jan 16 2007, 20:00:24) [snapback]113672[/snapback]

Moze troche wlasnej inwencji tworczej i kombinacji wlozonej w photoshopa...kiedy ja zaczynalem nie bylo czegos takiego jak tutoriale a photoshop znalem tylko z faktu ze ktos tam na forum soccergaming napisal ze tekstury mozna robic w tym oto programie. Szkoda mi ludzi ktorzy non stop na czyjejs dupie staraja sie do raju dojechac a jeszcze kiedy ktos wypowie w sposob szczery i to w dosc kulturalny sposob dostaje jakies dziwne riposty z ktorych to wynika ze osoba do ktorej tresc byla skierowana jest wielce obrazona...RZAL.

Norek dobrze gada.Pokobinuj w photoshopie,bo ma naprawde wiele funkcji.
matthew
QUOTE(norek @ Jan 16 2007, 20:00:24) [snapback]113672[/snapback]

RZAL - to chyba też już z 999 razy było?
ale co tam, dam spokój, jeszcze % dostane czy coś.
admin więcej może wink.gif
pozdro
ComeBack
Tez cos o tym wiem...admin moze wiecej
Pracuj pracuj
POZDRAWIAM;)
Simon
norka to irytuje ale przeciez do robienia twarzy tez trzbea miec talent i cierpliwosc. nie kazdemu bedzie latwo przychodzic zrobienie dobrej twarzy. wiem cos o tym wink.gif chociaz ostatnio ogladam caly czas tutorial mystiqa z oedit. i mysle ze coraz lepiej mi wszystko idzie. wkrotce jakies efekty moze zamieszcze na forum smile.gif

ale ronnie10 nie zalamuj sie. wszystkim na poczatku takie twarze wychodza. tyle ze ty zamieszczasz wszystkie ktore zrobisz i dlatego niektorych to juz podirytowalo biggrin.gif
matthew
QUOTE(Simon @ Jan 16 2007, 20:17:35) [snapback]113692[/snapback]

norka to irytuje ale przeciez do robienia twarzy tez trzbea miec talent i cierpliwosc. nie kazdemu bedzie latwo przychodzic zrobienie dobrej twarzy. wiem cos o tym wink.gif chociaz ostatnio ogladam caly czas tutorial mystiqa z oedit. i mysle ze coraz lepiej mi wszystko idzie. wkrotce jakies efekty moze zamieszcze na forum smile.gif

ale ronnie10 nie zalamuj sie. wszystkim na poczatku takie twarze wychodza. tyle ze ty zamieszczasz wszystkie ktore zrobisz i dlatego niektorych to juz podirytowalo biggrin.gif

no masz racje. a wiec nastepnym razem sie zastanowie zanim dam.
tylko myslalem ze nawet proby warto pokazac.
pozdro
matthew
Robie właśnie twarz Steven'a Gerrard'a i mam taki problem.

IPB Image

może ktoś pomoć?
Mortin
przed wrzuceniem bmp do gry, nacisnij czarny kwadracik
matthew
QUOTE(Mortin @ Jan 25 2007, 17:24:48) [snapback]116309[/snapback]

przed wrzuceniem bmp do gry, nacisnij czarny kwadracik

mozesz jasniej? bo nie rozumiem.. wink.gif
luke
W Game Graphic Studio po otwarciu bmp (i nim nałożysz je na bina) klikasz taki czarny kwadracik po prawej stronie od bmp(no troche niżej). Ten ustawia przezroczystość bmp na 0%, tak żeby twarz była widoczna smile.gif
matthew
QUOTE(luke89 @ Jan 25 2007, 18:19:38) [snapback]116336[/snapback]

W Game Graphic Studio po otwarciu bmp (i nim nałożysz je na bina) klikasz taki czarny kwadracik po prawej stronie od bmp(no troche niżej). Ten ustawia przezroczystość bmp na 0%, tak żeby twarz była widoczna smile.gif

Dzieki wink.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.