Teraz podczas choroby waze 51 kilo przy 178 cm wzrostu. Jakbym wystartowal w tym sezonie zimowym to na pewno bym wygral te cale skoki 8)
tylko nie wpadnij w depreche jak Hanavald
51 kg przy 178? Jak ty bedziesz wygladal w naszym patchu?
Zryj Mino, zryj :!: :!: :!:
Cytat
51 kg przy 178? Jak ty bedziesz wygladal w naszym patchu? :lol:
Zryj Mino, zryj :!: :!: :!:
Hehe a ja wam powiem ze ja zre wiecej od ojca ..żre tyle ze nie starcza na żarcie a mam 179 cm i 50 kg

:oops: :oops: ..Niewiem czemu tak mam ze jem jem i jem i nic nie grubne ..wręcz przeciwnie :cry: :wink:
Cytat
jem jem i jem i nic nie grubne
Chyba nie tyjesz hehe

Ja tez duzo wpieprzam a kilogramy nie przybywaja dobrze ze waze chociaz ponad 60 kg a dokladnie 63...
GRUBNE
v@d!m i kusik: to dobrze, mlodzi jestescie, ruchu duzo, dobra kondycja ukladu trawiennego... Zobaczycie za pare lat jak to jest alkoholem potraktowac organizm :wink:
Buehehhee no sorka pomyliło mi się

..Ale no ja tak mòwie na tycie ..Ja mòwie Grubne

i niech tak zastanie
P.s no własnie cały czas jem i jem i przez chwile jestem GRUBY ale potem jak pujde pograć w gałe albo w cos to momentalnie jestem Chudszy :wink: Dobra rada panowie ..Spròbojcie ..Gwarancja gwarantowana
Ja to normalnie waze caaale 55 kg, ale teraz jestem chory i nie moge jesc i w tydzien schudlem 4 kg. Fajna dieta jakby nie patrzec.
No tak mino ale przez taka diete sie trochu cierpi ..bo zjadł bys se cos , ale nie mozesz..A np jak grasz w noge to przez to chudniesz..i jes to dla Ciebie i rozrywka i dobra dieta :wink:
baski18
Sep 10 2004, 20:17
Co wy gadacie ??

przeciez diety sa masakryczne tu chodzi o to ze trzeba tyc !! kupcie sobie kreatynke, na silownie pocwiczyc odrazu wam sie apetyt wiekszy zrobi potem jakas odzywke weglowodannowa z 3kg. i 5 juz jestescie do przodu no i wyglad tez juz jest owiele lepszy najlepsz "dieta" zeby przytyc w szybkim tempie ale to pujdzie w miesnie a nie w brzuch

POZDRO dla Dominatorow w swoich szkołach

czyli takze mnie :]
No i co fajnego jest w byciiu przerosnieta kupa miesa...przeciez tacy ludzie to kompletni idioci....no comment
Baski18 Dominator? Daj se siana :twisted: przeciez ten tekst byl ponizej najnizszego poziomu, mozna chodzic na silke, ale bez przesady...
Mino nie ma "masy" ale nie o to chodzilo...
Mino: ludzie z masa czuja sie pewnie dotknieci, bo otyli tez ja maja
pozdro
Z takiego goscia nic pozytycznego nie ma :x Przeciez to jest Kutas ktòry sie napchał watą i mysli ze jak bedzie szedł ulica to go panny zaczna wołać i proponować cos ostrzejszego ..Eh myli się taki pan bo to jest przecież sama Chemia ktòra siedzi w człowieku od momentu wzięcia tego chemicznego świństwa (chodzi mi tutaj o sterydy itp) Ja wole chodzić niewiem 20 razy w tygodniu na siłownie i ćwiczyć do upadłego ..Niż brać te sterydy i byc raz w roku na siłowni ..Eh to jest totalna kiśnia z tymi ròznymi carami marami :roll:
Zreszta takie pakowanie modne bylo kiedys. Teraz kiedy idzie taki kox i mysli ze jest nie wiadomo kim (madafaka z ryja, kazda laska moja, nie wolno sie smiac), przechodzi obok a za chwilke z wiarka zostaje wysmiany, normalka (chwilka : czas po uplywie ktorego bezpieczna staje sie ucieczka lub obiekt juz nie uslyszy smiechu )
to chyba smiech zazdrosci
T-Mac, przeciez nie chodzi o ciebie
Cytat
to chyba smiech zazdrosci
nie rozsmieszaj mnie...
Gdybym chcial to nie kupilbym sobie nowej karty graficznej tylko troche sterydow i stalbym sie kims takim, ale po co ... ?
powiedz mi czy zeby byc nabitym to trza odrazu brac sterydy ??
lepiej jak sie ma jakas fajna rzezbe niz wyglada sie jak maly czarny z buszu
Mozna miec rzezbe, ale jak sie koles pozniej zachowuje jak palant to juz inna bajka ( patrzenie sie raz na lewy biceps, raz na prawy , zagladanie w kazda witryne sklepowa zeby zobaczyc swoja sylwetke itp. )
T-Mac, niestety ludzie po 17-20 lat nigdy nieuzyskaliby "rzezby" takiej jaka maja tylko i wylacznie cwiczeniami na silce, co innego , plaski brzuch, co innego malo tluszczu, a co innego goryl z karkiem i ryjem- "drozdzowka"
Wierz mi T-Mc ze znalem paru takich, nieciekawi ludzie, nawet prymitywni(wiadomo ze sterydy dzialaja nie tylko na cielo...)
no taki to juz debil totalny sam ich nie lubie ale nie wszyscy tacy sa
gutted
Sep 11 2004, 14:50
hej chlopcy, widac, ze sie nie znacie, baski 18 napisal o odzywkach - kreatynie i gainerze, nie o koksach. Od odzywek nie urosnie sie w pol roku!!!!!, odzywki nie maja prawa zaszkodzic, mino jakbys zapomnial to ja cwicze od 5 lat i chyba debilem kurwa nie jestem

Rozrozniajcie jedno,
odzywki to nie koks!!!!
no ale ja pisalem o koksach :twisted:
a ty kurka Gutted to inna sprawa, podziwiam Cie :!:
baski18
Sep 11 2004, 17:39
No, widze że tylko jeden gutted mnie zrozumial, nie chodzi tu o to żeby chodzić po ulicy i wszystkich mierzyć i ich bić za byle co (tak robia tylko tacy ktòrzy koksy biorą i maja od tego psyche zrytą) tylko o to że jakbyś był zaczepiony przez takiego koksa to miał sie jakeiś szanse obronić i tu masz wybòr własnie chodzić na siłownie i wygladać dobrze lub chodzić na jakiś sport np. boks czy aikido i tam juz masa nie jest potrzebna każdy wybiera swoją droge. Tu chodzi o twoje bezpieczeństwo (jeśli jesteś chudziutki to jest wieksze prawdopodobieństwo, że zostaniesz zaczepiony na ulicy przez grupke cwaniaczkòw ktòrzy czują sie pewnie w grupie).
Ktoś napisał, że pakowanie było modne kiedyś nie wwiem jak to odebrać bo chodzi Ci o sterydy konkretnie czy w ogòle o ćwiczenie na siłowni ? Jeżeli o sterydy to masz racje ponieważ ludzi wreście zauważajażą minusy brania tego świnstwa ktòych jest o wiele wiecej niż plusòw(jeżeli w ogòle plusy istnieją) a jeżeli o ćwiczenia na siłowni to się mylisz coraz więcej osòb zapisuje się na siłownie i dobrze bo tu chodzi o zdrowy tryb zycia, jedni biegają, jeżdżąrowerem a inni chodzą na siłownie !!
A co w tym złego, że spojrze się w lustro ? (tak zwana lustrzyca) mi to nie przeszkadza i osobą z ktòrymi rozmawiam też nie, można się nawet z tego pośmiać ale żeby odrazu że to palant ?? troche loozu człowieku !! sam pewnie czasami siedzisz przed lustrem żeby sobie włosy umodelować jeżeli robisz sobie na żel.
Pozdro
Cytat
No, widze że tylko jeden gutted mnie zrozumial, nie chodzi tu o to żeby chodzić po ulicy i wszystkich mierzyć i ich bić za byle co (tak robia tylko tacy ktòrzy koksy biorą i maja od tego psyche zrytą) tylko o to że jakbyś był zaczepiony przez takiego koksa to miał sie jakeiś szanse obronić i tu masz wybòr własnie chodzić na siłownie i wygladać dobrze lub chodzić na jakiś sport np. boks czy aikido i tam juz masa nie jest potrzebna każdy wybiera swoją droge. Tu chodzi o twoje bezpieczeństwo (jeśli jesteś chudziutki to jest wieksze prawdopodobieństwo, że zostaniesz zaczepiony na ulicy przez grupke cwaniaczkòw ktòrzy czują sie pewnie w grupie).
No wlasnie o tym mowie. Zyjemy w cywilizowanym swiecie, a przez takich idiotow z pogietymi mozgami od koksow mozna wpierdol za free dostac....
baski18 szacunek, z sensem to bylo, wlasnie glownie o to chodzi, ze sliownia - tak, pakerowanie - nie... Zdrowy tryb zycia ponad wszystko :wink:
Panowie!!Czemu nie spytaliscie JAACY "Wielka Lapa" :twisted: Ja Wam moge polecic jedna super odzywke

Browar!! Od niego masz bankowy przyrost masy;P
Jezeli chodzi o wielkie lapy, proponuje w zwykla reklamowke wlozyc:sloik z dzemem, sloik z ogorkami, 2kg ziemniakow, chleb, maslo, pizze mrozona, 3 czekolady, orzeszki ziemne, ketchup, mleko w katrtoniku...
Z autopsji wiem ze rosnie lapa jak ch...
a gdzie te wszystkie posty gina, przeciez w tym temacie bylo ze 2 razy wiecej wypowiedzi...juz nie tylko tutaj to zauwazylem :/
Grabos
Sep 15 2004, 06:57
Ja waże 58kg przy 179 cm
74 kg 175 cm wzrost.Silownia moze byc tylko fajnym hobby nie kazdy napakowany koles to frajer zrozum Mino,dla niektorych cwiczenia na silowni to sposob na odstresowanie i wyładowanie napięcia
lazy_bum
Oct 2 2004, 01:30
Cytat
No wlasnie o tym mowie. Zyjemy w cywilizowanym swiecie, a przez takich idiotow z pogietymi mozgami od koksow mozna wpierdol za free dostac....
Sorry Winetu, ale znam takich ktòrzy koksòw piorą jedną reką, a nawet na siłkę nigdy nie zaglądali. To raz, a dwa, że jak się bydło zbierze w grupę to możesz wyglądać jak Conan i ci to niewiele pomoże...
rock: mino to rozumie, silka tez moze byc cywilizowanym sposobem na spedzanie czasu i dbanie o zdrowie.
krzyszt0ff: znowu racja 8)
na ja niestety przy 194 waze tylko 67 kilo. szczypior maxymalny. ni h....nie da rady przytyć, nie tykam srodkòw:) jem dużo i...lipaaaaa:(

no ale są plusy:)
menthal
Oct 7 2004, 11:15
kemot napisal:
Cytat
to dobrze, mlodzi jestescie, ruchu duzo, dobra kondycja ukladu trawiennego... Zobaczycie za pare lat jak to jest alkoholem potraktowac organizm
ja juz od ladnych kilku lat go traktuje(odreagowanie sesji na prawie moze byc bardziej meczace niz sama sesja) i caly czas mam 67kilo przy 182cm.
a cwiczenia ani jedzenie nie pomagaja bo konczy sie tylko na czestszych wizytach w klopie.NA METABOLIZM NIE MA MOCNYCH :wink:
menthal: duzo racji, ale idac konsekwetnie za twoja mysla, to cwiczenie i sport nic nie daja...
Mino ja Cie troche nie rozumiem moim zdanie to ty masz kompleksy i to wszystko ( ze przy twoim wroscie tyle warzysz) Silownia to jest super sprawa ( na odstresowania a takze na wyzycie sie) a odzywki to tylk pomoc w dazeniu do Celu ktora niestety troche kosztuje!! i na ktora brakuje kasy mi przewaznie
ja tam jestem zdania że jak ktoś taki jest to tyle i już:)

trędowaci nie jesteśmy i tyle. zawsze sobie trzeba wmòwić : są gorsi:) a na siłownie? szkoda czasu i życia:)lepiej iść na kosza lub z laską na sex.
ja nie mam zadnych kompleksow, swietnie wygladam, jestem inteligentny, bardzo dobrze tancze, mam fajna dziewczyne...
wrecz przeciwnie, na silownie czesto chodza kolesie z kompleksami, ktorzy mysla ze po napakowaniu sie beda w jakis sposob lepsi,
silownia dla zdrowia: tak, inaczej: nie
Cytat
silownia dla zdrowia: tak, inaczej: nie
ja bym to "inaczej" rozbił na podgrupy jeszcze :wink:
dla przyjemności i odreagowania ( ale bez przesady ofkoz) : tak
dla popisu, w celach aspołecznych(

) : nie
wg niektorych to silownia to cos zlego, beee szatan!!!

Dajcie spokoj, albin anpisal:w kosza czy sex, a to kurwa nie sposob na spedzanie czasu? taki sam jak MADRZE spedzany czas w silowni(nie caly dzien), dajcie spokoj bo i tak mam racje
Moim zdaniem na silownie powinien chodzic kazdy zdrwoy czlowiek!!!! Bo patrze ze dla was silownia kojazy sie z tym aby sie nawpierdalac sterydow i chodzic jak beczka i nie mozna ruszyc ani reka ani nogą!!!! I nie rozumiem czemu nie lubicie silowni!! NIe chcesz chodzic to niechodz twoja sprawa!!! ALe na jaki chu... wiezdzasz na tych co chodza ze to sa idioci itd. Hmmm jestem Ciekaw czy wam chociaz przez mysl nie przyszlo jak zobaczyliscie kogos fajnie zbudowanego, ze chcielibyscie tak wygladac!!!To jest kurw..... niemozliwe!!!!! Poprostu ja niemoge patrzec na tych ktorzy chodza i ciuchy wisza na nich tak jak na wieszaku!!!! SILOWNIA JEST W GENACH MEZCZYZNY!!!!!! :twisted: a i jeszcze jedno ktos tam powiedzial ze chodzi i sie patrzy raz na jeden biceps raz na drugi!!!! Ma to sie patrzy!!! Sami byscie pewnie chcieli takie miec!!!! Wydaje mi sie ze taka gadka to jest tylko Typowa Zazdrosc!!! Bo zeby zrobic niezla sylwetke to trzeba cholernie sie wymeczyc!! to nie jest kwestia kilku miesiacy to trzeba lata na to przesznaczyc i dlatego sie nie dziwcie ze ktos sie przyglada w lustrze bo ma czego i jest z siebei dumny ze osiaga to co chce!!!!!!! LOL ale sei rozpisalem!! Naraq!! ZACZNIJCIE TA LIGE W KONCU!!!
halladin
Oct 8 2004, 01:18
stefan.............z bogiem...........poćwicz joge, zapal dżointa, wyluzuj się i unikaj pretensjonalnosci 8) :idea:
no stefun teraz pokazales ze jestes jadnym z tych idi**** ktorym sie w glowce od silowni/koxow/ciezarkow spadajacych na glowe(niepotrzebne skreslic) popierdoilo...
oco ci chodzi mino ??
ja tez zaczolem wyciskac od jakiegos czasu to co jestem idiota ??
gutted chodzi na silke tez jest idiota ??
lazy_bum
Oct 8 2004, 09:26
Ja moze przytocze mala historie kumpla. Koles ~175cm, a wazyl z 55 kilo wiec stwierdzil: pojde na silownie, odzywki, dieta i troche wypracuje masy. Poszedl i urosl oczywiscie na boki (bo w takim wieku juz ludzie w gore raczej nie rosna, przynajmniej bez chemii). Jak z nim gadalem potem to stwierdzil, ze zaluje. Dopiero po tym jak stal sie kawalem miecha zobaczyl, ze jego poprzedni wyglad nie byl wcale taki zly.
A co do mnie to nie chodze na silownie i nie mam zamiaru. Jak ktos chce wachac smrod potu to jego wola, niech idzie. Gram w pilke, brykam na rowerze, chodze na ping-ponga, czasem machne ciezarkiem w domu. Budowa proporcjonalna, sylwetka wyzylowana (widac miesnie pod skora) tylko mi kaloryferka brakuje, ale na to juz chyba za pozno bo miesien piwny rosnie szybko. q-;
Jeszcze co do silowni: Jakbys tak NAPRAWDE chcial cwiczyc to wszystkie grupy miesni da sie rozwijac w domu... ale tak naprawde to niewielu ma takie zaparcie.
Wiesz co mino to ty pokaujesz ze jestes idi....!!!! NIerozumiem ze ten kto chodzi na silke jest idiota!!! LOL!!!! a kt o tu mowi o koxach??? Poprstu ty czlowieku nei rozruzniasz odzywek od koxow!!!!Nie masz pojecia o tym dlatego takie glupoty gadasz!!! Ja wole np. bardziej spedzic 2 godz na silowni niz przed kompem!!! przynajmniej z pozytkiem!!! I mino wyluzuj moze masz przykre doswiadczenia z kolesiami z silonwni dlatego tak gadasz!!! :twisted:
halladin
Oct 8 2004, 10:57
aaaaaaaa co za troglodyctwooooooo..............huhuhuhhhhh pufff
pink panza shooot.......................panowie jak to jest ze huralnie rzuciliscie sie na mino, zupełnie nie widząc, ze ja rowniez cos wtym temacie napisalem< to samo co mino tylko lekko innymi slowami>
Zeby bylo jasne nie mam nic przeciwko silowni , w ktorej zawsze najbardziej lubilem jezdzic na rowerku:)...............GRUNT TO PROPORCJE :idea: ....a co do zdrowia to duzo jezdze na rowerze, gram w zoske, w pewnych stanach innej swiadomosci puszczam latawce albo brykam z kolezankami po łącce :wink: To jest moj sposob dbania o kondycję.....wam pozostaje tylko to zrozumieć.<stefun zwalniam cię z tego obowiazku>.
Wracajac do ataku na mino to zastanowcie się, bo jedziecie po chłopaku ktòry tylko zauważył że jeden z 'siłaczy' to ekstremalny imbecyl nieumiejacy napisac czegokolwiek sensownego<pomijajac wartość i słusznosć jego pogladòw>. Oczywiscie potraktowaliscie to jako atak na tych ktorzy chodza na siłke.........................pod rozwage chłopcy, bo wchodzac w dialog trzeba przede wszystkim wiedziec o czym pisze druga strona
pzdr. <a ja mam jescze wolne hehe>
przeczytajcie jeszcze raz wsystko co napisalem...nie wszyscy posrod was sa idiotami...ale jak widze jak taki stefun idzie przez miasto i spoglada sobbie to na lewy to na prawy bikol, a pozniej caluje jeden z nich i usmiecha sie do siebie myslac: "alez ja zajebisty jestem" (a pozniej puszcza baka bo watroba siada, ale co tam) to mnie krew zalewa....
Cytat
gutted chodzi na silke tez jest idiota ??
oczywiscie, ze nie . to oznacza tylko to, ze sie pruje na boisku ;ddddd /bez urazy michas
/
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.