Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Waga :)
board.issonline.pl > Inne > W przerwie meczu ;-)
Stron: 1, 2
T-Mac
Cytat
przeczytajcie jeszcze raz wsystko co napisalem...nie wszyscy posrod was sa idiotami...ale jak widze jak taki stefun idzie przez miasto i spoglada sobbie to na lewy to na prawy bikol, a pozniej caluje jeden z nich i usmiecha sie do siebie myslac: "alez ja zajebisty jestem" (a pozniej puszcza baka bo watroba siada, ale co tam) to mnie krew zalewa.... laugh.gif

przeciez on ci nie pisal ze sie koksuje, odrzywki to nie koks wiec o chuj ci chodzi a tak wogole to lepiej miec mase niz wkladac jakies ciezarki do keszeni zeby to nas wiatr przy wiekszym podmuchu nie wyjebal na srodek jezdni biggrin.gif
gutted
Cytat
Jeszcze co do silowni: Jakbys tak NAPRAWDE chcial cwiczyc to wszystkie grupy miesni da sie rozwijac w domu... ale tak naprawde to niewielu ma takie zaparcie.

Cwicze 5 lat, prowadze silownie studencka 2 lata, mam kurs istruktora kulturystyki - to co napisales jest po prostu kiepskim zartem, ;p

p.s siano, z Toba jeszcze daje rade ;p nie boj, nie boj ;p
gutted
koniec tematu bo sie pozabijacie ;p
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.