Kowalewski nie podobny nawet jak na początkującego
I moim zdaniem nie ma sensu już go poprawiać i czekać aż ktoś Ci podpowie co do poprawy bo tego Kowalewskiego C.Ronaldo nie przebijesz no chyba, że twarze robisz dla przyjemności i nie chcesz aby ktoś miał ich w Pes'ie. Pozdro
Moim celem nie jest przebicie C.Ronaldo, bo on już od jakiegoś czasu zajmuje się robieniem twarzy i jego prace są rzeczywiście bardzo dobre - mi jeszcze do takiego poziomu daleko, ale pracuję nad tym jak mogę.
Oczywiście, że twarze robię dla przyjemności - nie jestem jeszcze na takim etapie zaawansowania żeby robić twarze dla kogoś.
Jesli chcesz zebym powiedział co poprawić to WSZYSTKO
Dzięki wielkie, ale za twoje rady to ja podziękuję - widziałem twój temat i nie sądzę żebyś póki co posiadał na tyle wysokie umiejętności aby komukolwiek coś radzić na temat facemakingu - od tego są tacy ludzie jak Norek, T-Mac, Mortin i inni... ty nie... jeszcze nie.
"mylisz sie do twoich twarzy" - to znaczy że jesli ktoś cimowi ze jest niepodobna to ty za wszelką cene probujesz udowodnic ze jednak jestpodobna
Niczego nie próbuję udowodnić, o gustach się nie dyskutuje.
Jak na razie to twoje twarze też nic nie wnoszą do dysusji bo przy takich twarzyach poprostu chciało by sie powiedziec że jest niepodona i słabo wykonana
Miałem na myśli dyskusję w TYM temacie a nie całym dziale Face Edit.