Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Świateczny Turniej 2006
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null > Winning Eleven 2002 > Turnieje i Inne ligi > Archiwum
Stron: 1, 2
dr_idea
Grupa A
dr_idea (Australia) 6:0 rosiaktotti (Dania)

Przemoo dodaj wyniki i zaktualizuj tabelę....
Przemo
a jak nie dodam to co?? tongue.gif robie wszystko w niemal blyskawicznym tempie wiec nei musisz mnie ponaglac...
kemocik
Gr A
kemocik (Peru) 3 - 2 (Australia) dr_idea
Smacznego jajka ;D
Przemo
do 00-00 jak nie zagracie waszch meczow i nikt nic nie bedzie mowil ze to nei z jego winy to tabele sie koncza taak jak jest i od jutra cwiercfinaly
pozdrawiam biggrin.gif
Rivaldinho
Rivaldinho(Austria) 3:3 snake(Walia)
eman
eman (Kolumbia) 3-0 bushmen (Norwegia)
rosiaktotti
rosiaktotti - tV2
3:0
sorry za puzne podanie wyniku !!
Przemo
gr.a-------------m----bstrz---bstrac---pkt
1 kemocik-------2-----10---------3-------6
2 Dr_idea-------3-----16---------3-------6
3 rosiaktotti----2-------3---------6-------3
4 tV2-------------3------1---------18------0
kemocik - tv2 7-1
Dr_idea - tv2 8-0
Dr_idea - rosiaktotti 6-0
rosiaktotti - tv2 3-0
kemocik- dr Idea 3-2

gr.b-------------m----bstrz---bstrac---pkt
1 Raffels--------2------5--------1---------6
2 Przemoo------3------5--------3--------6
3 Switek---------3------2--------5--------3
4 BartekRym----2------0--------3--------0

Przemoo - Switek 2-1
Przemoo - BartekRym 2-0
Switek - BartekRym 1-0
Raffels - Switek 3-0
Przemoo - Raffels 1-2

gr.c--------------m-----bstrz---bstrac---pkt
1 eman----------3-------8---------4-------7
2 Giuly-----------3-------9---------7-------6
3 bushmen------3-------4---------6-------3
4 El-11-----------3-------2---------6-------1

Giuly - eman 3-4
El-11 - eman 1-1
Giuly - Bushmen 3-2
bushmen-El-11 2-0
Giuly - El-11 3-1
eman- bushmen 3-0
gr.d--------------m-----bstrz---bstrac---pkt
1 Iras------------2-------6---------0-------6
2 Snake---------2-------5---------4-------4
3 Rivaldinho-----2-------3---------7-------1
4 michu----------2-------1---------4-------0

Iras - Michu 2-0
Snake - Michu 2-1
Iras - Rivaldinho 4-0
Snake- Rivaldinho 3-3

Takie sa tabele... oczywiscie neiskonczone totez za kare CI co maja tyle samo pkt o kolejnosci decyduje nie mecz miedzy nimi tylko ten ktory ma 3 mecze (bo gral sumienniej )
czyli wypada zamienic miejscami pierwsza 2. z pierwszych 2. grup cwiercfinaly bezstronnie podaje bushmen bo juz nei bierze udzialu w turnieju
pozdrawiam
Bushmen
Wyniki Losowania:
Cwiercfinaly
1.Przemoo - snake
2.Eman- kemocik
3.Dr.Idea- raffels
4.Iras- GIuly

Polfinaly
Przemo\snake -Rafels\Dr.Idea
Iras\Giuly- Eman\Kemocik
snake
O, bushmen coś zrobił O_o

Hehe biggrin.gif
Przemo
no Snake chyba najlepiej wylosowales jak mogles smile.gif
>Iras<
Iras (Słowacja) 2:1 Giuly (WKS)

Giuly objął prowadzenie, lecz jednak zdołałem strzelić drugą bramkę przed przerwą. W drugiej połowie Giuly atakował, raz strzelił w słupek, raz miał sam na sam i na koniec Drogbą z bliska uderzył główką w bramkarza. Miałem farta tongue.gif
snake
QUOTE(Przemo @ Dec 26 2006, 14:33:32) [snapback]107105[/snapback]

no Snake chyba najlepiej wylosowales jak mogles smile.gif

Czy ja wiem ;P
Przemo
Buszmen daremniaku poprawisz klona dr idei czy nie??tongue.gif
dr_idea
1/4 finału: dr_idea(Australia) 7:0 Raffels (Bułgaria) . Pozdro Raffels ;]
Przemo
Panowie grac szybciorem bo dzisiaj polfinaly jeszcze
a jutro wielki final wink.gif no i mecz o trzecie miejsce rowniez.. wiec eman i kemocik do roboty i Przemoo z snakeiem rowniez.. tylko tego drugiego nei ma jeszcze bo odsypia robote wiec trzeba byc cierpliwym
Przemo
ahhh co za mecz tongue.gif

ze Snakiem gralismy na dwa razy bo w polowie 1. polowy zaczelo ciac wiec wyszlismy ale opisuje:
pierwsza akcja ( i chyba jedyna w 1. polowie i bramka Samarasa) zaczelo ciac w sumei wyrownany mecz i w ok. 30 wyrownal sie stan meczu 1-1 po zacinajacej i w sumie zacietej 1. polowie wyszlismy

druga byla wrecz cudowna Snake ciagle atakowal ja stworzylem 4 sytuacje z czego 3 wykorzystalem czego nei dualo sie rywalowi wynik:

Przemoo - Snake 4-1

pozdro czekamy na kemocika i emana az zagraja i polfinaly
snake
WE2002 to rzalobul biggrin.gif
Przemo
no i polfinalowy mecz Przemoo ( Grecja) - Dr_idea ( Australia)

przerazony wynikami ostatnimi Australii podszedlem do meczu z obawami by sie nie skompromitowac...
przez przypadek dalem Australie do turnieju zdecydowanie mocniejszy zespol od reszty ale totez trzeba przyznac ze zawodnik potrafil to wykorzystac.. no ale do dziela

poczatek meczu i niespodziewanie boski Samaras puknal i 1-0 szybka kontra idei i co ? i obok bramki ..
nastepna moja akcja i lagos czy ktos taki i 2-0...!!! luuuuu czy nie zbytnio sprowokowalem smoka??
a nie bo cudowna akcja jakiej jeszcze nei widzialem w tej grze i Samaras 3-0!!!! i takim wynikiem do przerwy .. konsternacja w obozie Australijczykow ...Jak to przeciez to my masakrowalismy rywali??!! poczatek drugiej polowy i 1-3 Kewell daje nadzieje( trener musial ostro porozmawiac w szatni z nimi!!;) ).... ale akcja pozniej i jakis na S napastnik ktory zagral bo tylko on mial dobra strzalke i 4-1 juz po meczu??tongue.gif NO RACZEJ bo pod koniec Samaras powiedzial kto jest Bogiem...tongue.gif i Koniec meczu wynik:

Przemoo - dr_idea 5:1

a oto komentarz po meczu:

Dr_idea (19:33)
a spierdalaj
Ja (19:33)
hehe
w nagrode zrobisz opis
meczu

Dr_idea (19:34)
hehe zapomnij
Ja (19:34)
ok ja zrobie
hihi
biggrin.gif

czyzby neostrada atakowala?tongue.gif

powtorze sentencje dra_ ideii:

Pozdro dr_Idea ;]

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

1.Przemoo - snake 4-1
2.Eman- kemocik 0-2
3.Dr.Idea- raffels 7-0
4.Iras- GIuly 2-1

Polfinaly
Przemo -Dr.Idea 5-1
Iras- Kemocik
kemocik
kemocik 2 - 0 eman
Jakoś łatwo poszło, kilka razy przeciwnika uratował pogromca reprezentacji Polski xD

OOOO: Teraz Iras biggrin.gif Trzeba się spiąć ;D
>Iras<
kemocik (Peru) 0:3 Iras (Słowacja)

W pierwszej połowie zdołałem strzelić 3 bramki, co podłamało kemocika. W drugiej połowie kemocik oddał więcej strzałów, lecz jego zawodnicy byli nieskuteczni. Właśnie skuteczność zadecydowała o moim zwycięstwie w tym meczu. Czas na finał !! biggrin.gif
Przemo
dzisiaj nadszedl czas dwoch wielkich finalow!!!!
ten mniejszy ale rowniez prestizowy:

dr_idea - kemocik

oraz wielki ( !! tongue.gif) final z udzialem mojej skromnej osoby :

Iras - Przemoo

ciesze sie ze zaszedlem tak daleko i ze przyszlo mi grac akurat z MISTRZEM POLSKI.. dla mnei sukcesem jest sam awans i co prawda nei poddam sie ale tez nic sie nie stanie jak dostane 0-6 wink.gif
takze mam nadzieje ze dzisiaj zagrane zostanie wszystko co zostalo i zakonczymy spokojnie turniej rozpoczynajac przygotowania do celebracji nowego roku....

pozdrawiam

ps a zabawie sie w droge do finalu wink.gif

Przemoo - Switek 2-1----------------------------------------Iras - michu 2-0
Przemoo - Bartekrym 2-0-----------------------------------Iras - Rivaldinho 4-0
Przemoo - Raffels ( po kilku browarach:P) 1-2------------Iras - Snake FAJRANT

cwiercfinal Przemoo- Snake 4-1-----------------------------Iras - Giuly 2-1
polfinal Przemoo - dr_idea 5-1-------------------------------Iras - kemocik 3-0

final Przemoo - Iras ?
>Iras<
Przemoo (Grecja) 1:1 - po dogrywce 1:2 Iras (Słowacja)

Wielki finał okazał się bardzo wyrównany. Słowacja oddała więcej strzałów i raczej przeważała, ale nie potrafiła przedrzeć się przez bardzo dobrą obronę Grecji. Zawsze brakowało miejsca na oddanie czystego strzału. Po jednej z akcji to Grecja objęła prowadzenie. Napastnik łatwo poradził sobie z obrońcą Słowacji i wykorzystał sytuację sam na sam strzelając po ziemi obok słupka. Do przerwy 1:0. W drugiej połowie Słowakom udało się w końcu wyrównać. Było to ok. 70 min. W polu karnym napastnik Słowacji zdołał lekko, ale przy słupku kopnąć piłkę i ta powoli wtoczyła się do bramki. 1:1. W końcówce meczu po błędzie obrońcy Słowacji sytuację sam na sam zmarnował napastnik Grecji. Strzelił obok słupka. Mogło być po meczu...W dogrywce prawie całkowicie przeważała Słowacja. Po ładnym strzale bramkarz Grecji wybił piłkę przed siebie i wtedy rzucił się do niej napastnik Słowacji i zdołał umieścić ją w bramce. Potem jeszcze po rzucie rożnym był strzał ze szczupaka, ale piłka trafiła w słupek. Pod koniec dogrywki Słowacy się cofnęli i oddali pole gry Grekom, jednak wynik się już nie zmienił. 1:2.

Słowacja mistrzem !!!

Dzięki wszystkim, a przede wszystkim Przemoowi, za fajny turniej i ciekawy mecz finałowy tongue.gif
Przemo
rowniez dzieki i teraz pozostaje czekac na lige a kiedy i czy w ogole wystartuje?? oto jest pytanie..
pozdro Iras tongue.gif
snake
QUOTE(Przemo @ Jan 6 2007, 19:59:05) [snapback]110511[/snapback]

rowniez dzieki i teraz pozostaje czekac na lige a kiedy i czy w ogole wystartuje?? oto jest pytanie..
pozdro Iras tongue.gif

http://www.issonline.pl/?cmd=pokaz&id=1168202220

Iras gratulacje.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.