no i polfinalowy mecz Przemoo ( Grecja) - Dr_idea ( Australia)
przerazony wynikami ostatnimi Australii podszedlem do meczu z obawami by sie nie skompromitowac...
przez przypadek dalem Australie do turnieju zdecydowanie mocniejszy zespol od reszty ale totez trzeba przyznac ze zawodnik potrafil to wykorzystac.. no ale do dziela
poczatek meczu i niespodziewanie boski Samaras puknal i 1-0 szybka kontra idei i co ? i obok bramki ..
nastepna moja akcja i lagos czy ktos taki i 2-0...!!! luuuuu czy nie zbytnio sprowokowalem smoka??
a nie bo cudowna akcja jakiej jeszcze nei widzialem w tej grze i Samaras 3-0!!!! i takim wynikiem do przerwy .. konsternacja w obozie Australijczykow ...Jak to przeciez to my masakrowalismy rywali??!! poczatek drugiej polowy i 1-3 Kewell daje nadzieje( trener musial ostro porozmawiac w szatni z nimi!!;) ).... ale akcja pozniej i jakis na S napastnik ktory zagral bo tylko on mial dobra strzalke i 4-1 juz po meczu??

NO RACZEJ bo pod koniec Samaras powiedzial kto jest Bogiem...

i Koniec meczu wynik:
Przemoo - dr_idea 5:1
a oto komentarz po meczu:
Dr_idea (19:33)
a spierdalaj
Ja (19:33)
hehe
w nagrode zrobisz opis
meczu
Dr_idea (19:34)
hehe zapomnij
Ja (19:34)
ok ja zrobie
hihi

czyzby neostrada atakowala?

powtorze sentencje dra_ ideii:
Pozdro dr_Idea ;]
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
1.Przemoo - snake 4-1
2.Eman- kemocik 0-2
3.Dr.Idea- raffels 7-0
4.Iras- GIuly 2-1
Polfinaly
Przemo -Dr.Idea 5-1
Iras- Kemocik