Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Kits By Zyga
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Kits Edit
Stron: 1, 2, 3, 4, 5
zyga
Sa dwa najprostsze sposoby. Albo zaznaczasz sobie wzorek i poprostu naciskasz klawisze Ctrl+U, np. zaznaczasz zielony fragment na getrach (Polygonal lasso tool) i naciskasz ctrl+u dalej wiesz co bo juz wyzej tlumaczylem. Drugi sposob to dac nowa warstwe i blending mode (na lewo od opacity w okienku z warstwami) zmieniasz z Normal na multiply.
arm
QUOTE(zyga @ Dec 31 2006, 13:02:12) [snapback]108871[/snapback]

Sa dwa najprostsze sposoby. Albo zaznaczasz sobie wzorek i poprostu naciskasz klawisze Ctrl+U, np. zaznaczasz zielony fragment na getrach (Polygonal lasso tool) i naciskasz ctrl+u dalej wiesz co bo juz wyzej tlumaczylem. Drugi sposob to dac nowa warstwe i blending mode (na lewo od opacity w okienku z warstwami) zmieniasz z Normal na multiply.

Wielkie dzięki Zyga!
Jesteś gość!
Pokombinuję trochę i zobaczę co z tego wyjdzie cool.gif
Robienie nowych drużyn zajmuje duuużo czasu dry.gif
zyga
Mam nadxueje cze pimpglem ')
zyga
IPB Image

Po dlugiej przerwie ^^.
Hayalet
szystko pikne, tylko te loga jakies takie mało wyraziste.
ppatrykk
Prosta ale ładna - nic dodać, nic ująć ^^ .
Simon
bardzo ladny, estetyczny stroj. tylko napis carlsberg troche za malo ostry
Nelson
Super strój. Taki prosty, ale właśnie to w nim jest super.

OT - Fajny masz zguś awek smile.gif
zyga
No takie komentarze to lubie ^^. Poprawione logo Carlsberg'a:

IPB Image

Next: Barca & Arsenal (Treningowe)
Pelas
prosty aczkolwiek bardzo ładny strój
zyga
Wzorowalem sie na prawdziwym jakby co. Kurde co tak malo komentow, nie cieszycie sie, ze wrocilem ? tongue.gif tongue.gif

Aha i piszcie kogo byscie chcieli kit treningowy, jakies 2 moze zrobie.
Kriss91
Potwierdzam. Strój prosty, ale ładny i estetyczny. Ale mam zastrzeżenie biggrin.gif Logo Carlsberga nad herbem klubu?? biggrin.gif
torin
Naprawde ladne prace. Bardzo duza estetyka. Jedna moja rada popracuj jeszcze nad znaczkami zobacz ich wyglad w grze np. logo na getrach powinno byc troszke splaszczone, bo w grze ich tekstura sie rozciaga...ale to kwestia wprawy. Tak 3maj wink.gif Moze wykombinuj jakis treningowy dla teamu z OE tongue.gif Pozdrawiam.
NipponJapanBoy
QUOTE(zyga @ Jan 7 2007, 01:44:17) [snapback]110583[/snapback]
No takie komentarze to lubie ^^. Poprawione logo Carlsberg'a:

IPB Image

Next: Barca & Arsenal (Treningowe)

bardzo ładny... smile.gif moze po Arsenalu i Barcie skrobniesz treningowy Man Utd ? ph34r.gif
Simon
ladnie wyglada w grze. brawo
zyga
Kriss, tak mialo byc tongue.gif

IPB Image
lukaszek239
QUOTE(zyga @ Jan 6 2007, 22:58:20) [snapback]110562[/snapback]

IPB Image

Po dlugiej przerwie ^^.

Zyga kits zawalisty.

Ale jak go wrzucic przez kitserver?? zeby byl w treningu
zyga
Przed kitservera nie da sie wrzucac strojow treningowych, niestety. Da sie tylko przez DkZ lub Game Graphic Studio.
zyga
FC Barcelona training kit 2007

IPB Image

Komentowac. Jak ktos chce stroj w takim szablonie to pisac tutaj (nie na PM bo padaka bedzie).

Nastepny: Arsenal
Prz3m4s
dawaj model i collar biggrin.gif tyle z mojej strony tongue.gif
zyga
IPB Image

Slyszalem, ze nie widac calego to jeszcze raz wrzucilem.
Nelson
Patrzac na ten stroj Barcy, jeszcze bardziej nie moge sie doczekac Kanonierow.
Jak zwykle - ukłon.
zyga
Dzieki ^^ , ale coraz mniej osob sie interesuje tym tematem... tak dalej i skoncze kariere tongue.gif .
Pelas
Zyga moja prośba biggrin.gif jak robisz coś odrazu z Barcą to zawsze dawaj model i collar. Strój mi się podoba:D
zyga
Mysle, ze model=114 i collar=no styknie.
kostek
QUOTE(zyga @ Jan 9 2007, 22:08:32) [snapback]111506[/snapback]

IPB Image

Slyszalem, ze nie widac calego to jeszcze raz wrzucilem.

Wykurwisty w kurwę.
Kriss91
Jak zawsze estetyczny kits. Co tu dużo mówić?? Dobra robota biggrin.gif
ComeBack
Fajny ale wogule nie pasuje do barcelony wink.gif
POZDRAWIAM;)
zyga
Bo to treningowy. Na tym sie wzorowalem troche http://kitbag.com/stores/kitbag_4_5/footba...27&brf=tlm3
jestin
QUOTE(zyga @ Jan 10 2007, 14:50:20) [snapback]111593[/snapback]

Bo to treningowy. Na tym sie wzorowalem troche http://kitbag.com/stores/kitbag_4_5/footba...27&brf=tlm3

ten drugi pasował by lepiej do Barcelony ale to moje zdanie .8\10 to moja ocena
coley
no ładnie ,ładnie coraz lepiej ci to idzie
może cos z rękawami skmiń bo takie bidne jakies
zyga
Moim zdaniem to ty nie mozesz pisac, ze ten drugi bardziej pasuje bo maja DWA stroje, i niebieski i pomaranczowy (ktory tez zrobie ale jak znajde czas). Bez sensu dry.gif .
zyga
IPB Image

Pomaranczowy zgodnie z obietnica.
ComeBack
Co sie bede rozpisywal...super!!
Zyga jesi mozesz to napisz do mnie na gg 1831327 lub PW mam sprawe...
POZDRAWIAM;)
Hayalet
Pikny strój, może coś w hd byś w najbliższym czasie skrobnął?
zyga
Z mila checia pobawie sie w stroje HD, dajcie tylko teksture odpowiednia (z wyciagnieta koszulka), bo nie lubie powiekszac tych 512x256...
norek
QUOTE(zyga @ Jan 10 2007, 21:45:06) [snapback]111749[/snapback]

IPB Image

Pomaranczowy zgodnie z obietnica.

Stanowczo za duze logo na getrach
matthew
A mi się wszystko podoba.. Dzięki, że FcB. Pozdro
NipponJapanBoy
bardzo ladny trykocik...

btw. skad wezme numery kitsów treningowych ? bo chce zamienic przez DKZ a nie wiem ktore to...ma ktos pełną liste ?
zyga
Postaram sie cos znalezc wink.gif .
Flisak
Zyga, czemu już nie robisz kitsów?? Czyżbyś przestał lubić forum i jego użytkowników??? sad.gif
ryba
QUOTE(Flisak @ Feb 16 2007, 18:56:05) [snapback]123146[/snapback]

Zyga, czemu już nie robisz kitsów?? Czyżbyś przestał lubić forum i jego użytkowników??? sad.gif

Moze zrobil sobie przerwe od tworzenia strojow wink.gif
Panco
Siemka. Stoje zajebiste. Ale mam pytanie jak je włożyc do gry. Robie przez ks ale cos nie ma jej w grze.
Flisak
QUOTE(Panco @ Mar 2 2007, 17:12:17) [snapback]127148[/snapback]

Siemka. Stoje zajebiste. Ale mam pytanie jak je włożyc do gry. Robie przez ks ale cos nie ma jej w grze.

Powinieneś zrobić folder w którym będzie pa, pb, ga, gb itd. Potem do pliku map powinieneś wpisać numer drużyny do kórej chcesz dać strój, a potem nazwę folderu w którym masz strój. Powinno chodzić. Sprawdź równiesz format obrazu, powinien być png.
milano
Bardzo ładne stoje smile.gif .
Tylko jak wymyslisz juz jakis stroj to np. mogl bys pokombinowac z kilkoma klubami go taka propozycja
zyga
Arsenal FC [treningowy/dom]

Flisak
Fajnie że wróciłeś do robienia stroi! biggrin.gif Ten arsenalu jest naprawdę fajny. Powinieneś coś jeszcze z colarem pokombinować
wink.gif
karolinho
ładne
zyga
Moge jeszcze innej druzynie zrobic jak ktos chce.
Auriko
Ja bym chcial treningowy Portugali mozesz wymyslic sam albo wykonac podobny do tego
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.