Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Prośba O Wykonanie Twarzy
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Face Edit > Początkujący.
Stron: 1, 2
ryba
QUOTE(kerpa @ Dec 28 2006, 13:32:25) [snapback]107959[/snapback]

IPB Image

Stary poogladaj jakies tutoriale!!Wydajesz 20 minutowe pokemony i myslisz ze wezmiesz kogos na litosc.Nie potrzebnie zasyfiasz forum beznadziejnym tematem.
Darekk89
Założę się, że nikt nie jest w stanie wiernie odwzorować tej twarzy !!!!
[attachmentid=183][attachmentid=182]
Spróbujcie ją Zrobić - będę bardzo wdzięczny !!!
kerpa
IPB Image

Na zagranicznym forum wystarczył jeden post z prośbą o wykonanie ryjka... za 30 minut uzyskałem odp.

Ps: Darek ja sie pobawie z twoim zdjeciem, nierobie najlepiej ale zobaczymy jak wyjdzie.
Hayalet
Ta tylko wykonana jest fatalnie...
kerpa
ważne ze probowali, a pozatym leprza od poprzednich
.:CR7:.
QUOTE(kerpa @ Dec 30 2006, 10:14:59) [snapback]108541[/snapback]

ważne ze probowali, a pozatym leprza od poprzednich

No ładnie blink.gif Nabiłeś już 37 postów pytając ciągle i prosząc o to samo blink.gif Brawo blink.gif
kerpa
juz niebede o nic prosił tu nieboj sie
Darekk89
Kerpa spróbuj zrobić tą twarz, postaraj się i dzięki za odpowiedź, bo myślałem że nikt na tym forum nie żyje.
[attachmentid=183][attachmentid=182] Niech inni twócy mordek spóbują zrobić tą twarz. Z góry dzięki !!!
kerpa
IPB Image
moze być?
Simon
sory al wogole nie podobny do foty. po co dajesz tutaj twarze robione w 5 minut? serio staralem sie dostrzec w tym cos dobrego bo wiem ze trudno sie robi twarze i sam robie nienajlepsze ale ani bmp nie bylo dopracowane ani model nie ruszony...
Darekk89
Racja, woogóle nie podobny. Kerpa postaraj się to dopracować i posiedź nad tym dłużej !!
Będę ci bardzo wdzięczny !!
Mościak
Czy mógłby ktoś spróbować zrobić moją twarz? byłbym wdzięczny..

IPB Image
-
IPB Image
-
IPB Image

KERPA: podaj linka to tego forum jak możesz..
Dominoz
O chlopie...Jakbym mial taka twarz,to bym powiedzial,ze to ryj kumpla xD
Masz uszy jak słon DUMBO xD

A tak na powaznie: poczytajcie jakies tutki, czy cos...Jak wam zupelnie nie bedzie wychodzic, to dopiero proscie...Najpierw sprobujcie sami cos zrobic...Bo nie sadze,zeby ktos wam pomogl :]
szYMsz92
QUOTE(Dominoz @ Jan 1 2007, 21:36:47) [snapback]109274[/snapback]

Nie pojebało ci się coś czasem?
corey
QUOTE(Dominoz @ Jan 1 2007, 19:36:47) [snapback]109274[/snapback]

Nie no kurwa, debil blink.gif
Dominoz
Matko, jajca se przeciez robie :]
A tak na powaznie- chyba tylko Corey byl tak mily i zrobil mi facjatke...Moze do niego sie zwrocicie wink.gif
szolpas
QUOTE(Dominoz @ Jan 1 2007, 19:36:47) *

Ej kurwa chyba ci sie pojebało coś blink.gif
Dominoz
Duzo jeszcze ludzi bedzie to pisac...? Nabijajcie se liczniki w inni sposob xD
Mowilem,ze zartowalem...Wiecej humorku od poczatku nowego roku.
blondi1231
[quote name='Dominoz' date='Jan 1 2007, 21:36:47' post='109274']

Nie no pojebany na maksa ja bym mu dał z 70 % albo odrazu bana Zero tolerancji dla chamstwa mad.gif
Dominoz
Nie podniecajcie sie juz tak...
Po prostu wkurza mnie,ze ciagle ktos prosi "zrobcie mi twarz, zrobcie mi twarz-to dla mnie baaaardzo wazne"...
Sprobujcie sami...Na prawde wierzycie, ze wam ktos zrobi? Nie sadze,zeby az bylo tylu zyczliwych na tym forum...Fajnie, ze znalazł sie jeden- Corey, ktory zrobil mi twarz...Ale ludzie-dajcie zyc. Nie sapajcie tak juz o te facjatki...
norek
Ja mogę zrobić.
Ale dwa warunki:
1. 75zł na koncie
2. dobre foty

PZDR smile.gif
Dominoz
Nie przesadzasz z ta kasa...? biggrin.gif
Wiem,ze robisz super twarze...ale dla Ciebie zrobienie przecietnej twarzy, to okolo 20 minut...
Voytec
Przebije - 50 zł biggrin.gif

A co do tematu. Nie bluzgajcie się wzajemnie, bo cyrk robicie. Każdy wygląda tak jak wygląda i obelgi w tym kierunku są nie na miejscu.
Mościak
Jeśli twarzyczka zadowoli mnie, dam 10zł biggrin.gif.
ryba
Przestancie juz prosic o zrobienie twarzy,sami zrobcie,tutoriale sa na forum w problemy z patchowaniem,gwarantuje ze kazdy moze nauczyc sie robic mordy sredniej klasy,wystarczy wlozyc w to troche czasu.
młodinho
Czy podjął by się ktoś próby zrobienia mojej twarzy ?? IPB Image Zróbcie coś fryzura też sie przyda bo nie ma takiej w pesie
ryba
Jak ktos ci nawet zrobi ta morde to pewnie beznadziejna,chlopie wez sprawe w swoje rece.
Tu masz potrzebne tutki http://board.issonline.pl/index.php?showtopic=2753
kerpa
wiem że mordki mi niewychodzą za bardzo ale pobawie sie, przy okazji zrobie komuś twarz i będe miał satysfakcje że komuś pomogłem za darmo i poćwicze nad facemakerstwem. Młodinho, sproboje zrobic twoją twarz, jak byś dał fotke profila zebym mogł zrobić profil dobry
ryba
QUOTE(kerpa @ Jan 2 2007, 18:50:49) [snapback]109467[/snapback]

wiem że mordki mi niewychodzą za bardzo ale pobawie sie, przy okazji zrobie komuś twarz i będe miał satysfakcje że komuś pomogłem za darmo i poćwicze nad facemakerstwem. Młodinho, sproboje zrobic twoją twarz, jak byś dał fotke profila zebym mogł zrobić profil dobry

Kerpa jak chcesz robic dobre mordy to sciagnij ze 3 tutoriale,poogladaj i zdecyduj jaka technika bedziesz robil(przedewszystkim BMP) a nad modelem poprostu trzeba posiedziec.Pozdro i powodzenia
Simon
lepiej najpierw sprobojcie sami zrobic swoja twarz a dopiero pozniej zamieszczejcie tutaj foty
olivier
ja uważam iż ten temat nie ma sensu i nadaje się do zamknięcia.
Bartezz
QUOTE(Dominoz @ Jan 1 2007, 22:36:47) [snapback]109274[/snapback]

A ty
Załóz maskę,
po na co ci dwie dupy !!!.

ps. I więcej nigogo nie obrażaj !!!
młodinho
Ale ja juz probowalem robic tą twarz i wychodziły mi takie rzeczy jak blizny na bokach twarzy albo wogole oczy były poczworne a dolna warga skladala sie z calych ust niech ktos sproboje chociaz po napewno zrobi to lepiej ode mnie. PW
Dominoz
Myslisz,ze wszyscy nie maja nic do roboty,tylko robic twojej twarzy...
A poza tym nie powtarzaj sie- pokazales juz fotke xD
ryba
QUOTE(młodinho @ Jan 3 2007, 18:18:52) [snapback]109689[/snapback]

Ale ja juz probowalem robic tą twarz i wychodziły mi takie rzeczy jak blizny na bokach twarzy albo wogole oczy były poczworne a dolna warga skladala sie z calych ust niech ktos sproboje chociaz po napewno zrobi to lepiej ode mnie.

A ogladales tutoriale?????? blink.gif

Kulfon32
MAM DO WAS ZAJEBISTĄ PROŚBE.
Nigdzie nie moge dostac fajnych twarzy INTERu. czyu ktos moglby mi zrobic te twarze i powiedziec dgzie i jak je mam zapisac w PESie 6 ??
Bardzo was prosze.
[attachmentid=187]

[quote name='Kulfon32' date='Jan 3 2007, 18:32:51' post='109696']
MAM DO WAS ZAJEBISTĄ PROŚBE.
Nigdzie nie moge dostac fajnych twarzy INTERu. czyu ktos moglby mi zrobic te twarze i powiedziec dgzie i jak je mam zapisac w PESie 6 ??
Bardzo was prosze.
[attachmentid=188]
Dominoz
Wejdz se na http://pesfaces.socceraccess.net/ i se znajdz, problem...?
Tzn wejdziesz jak bedzie dzialac, bo czasami im sie server kopie xD
A wgrasz je FaceServerem :]

czyu ktos moglby mi zrobic te twarze

Myslisz,ze ktos ci zrobi 12 otwarzy od tak w 15 minut...?
Niezle xD

Usmiałem sie biggrin.gif
Kulfon32
Zacznijmy od tego ze ja nigdy w tym nie siadziałem i nie wiem czy to zajmuje 3 dni czy 3 minuty.
Moze ktos se wgra twarz z gry i zmieni kolor skory i fryzure.
NIe wiem.
Serwer nie działa, a po drugie nie wiem gdzie te twarze zgrac, pod jaka nazwą i wogole.
Skoro tak ci jest do śmiechu to po co mi piszesz??
Ja tylko chciałem zeby mi ktos pomógl, a ni naśmiewał sie ze mnie...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.