QUOTE(dr_idea @ Dec 18 2006, 16:09:06) [snapback]104588[/snapback]
Z racji tego, że mimo pisana na gg, na forum o jak najszybsze rozgrywanie meczu niektórzy mieli mnie dalej głęboko w dupie i zaległych meczy nie rozegrali, robimy to tak. 3 zespoły z grupy A, 3 zespoły z grupy C i 2 zespoły z grupy D, gracie fazę pucharową. Oto rozkład par i termin do którego macie rozegrać wszystkie spotkania:
[...]
Proszę o jak najszybsze rozegranie meczy. O awansie w dwumeczu, gdy oba zespoły wygrają po 1 spotkaniu decyduje bilans bramek. Jeśli bilans bramek będzie identyczny gracie jeszcze jedno spotkanie, jesli padnie remis gracie aż do skutku. Pozdrawiam.
Wszystko ładnie i pięknie...
Widzę że mnie nie ma mimo pierwszego w grupie...
Ponieważ rzekomo miałem sobie organizatora i turniej gdzieś. A to przecież nie prawda, mecze jakie byłem w stanie rozegrać to rozegrałem, a że do turnieju wprowadzono gracza który nawet na gg nie odpowiadał...
W poście datowanym na: Dec 16 2006, 21:17:45, dałem link - screen z gg w którym podjąłem 3 próby kontaktu ze Sledziem, żadna nie doczekała się odpowiedzi (próbowałem każdego dnia odkąd Sledź został wprowadzony do turnieju). 2 razy pisałem na forum, efektywnej reakcji się nie doczekałem. Teraz w turnieju już mnie nie ma. Raczej nie sprawiedliwie zostałem potraktowany...
Przykro
Dzięki za grę Rivaldinho i Machel, powodzenia wszystkim dalej...