Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Christmas Cup 2006!
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null > Winning Eleven 2002 > Turnieje i Inne ligi > Archiwum
Stron: 1, 2
mauger_ht
Kostaryka(rosiakotti) 0:6 Wergry(mauger_ht)

I znowu takie same problemy z tym zawodniekiem. 30 minuta , przecziwnik gra w 10 , 2:0 dla mnie , wychodzi z gry , na gg pisze ze gra wolno chodzi ( mi tez wolno chodzilo ) , wiec dogralismy na innym serwie , tylko nie wiem dlaczego wyszedl z gry jak juz przegrywal i gral z 1 zawodnikiem mniej , a nie na poczatku gry.
dukekubas
dukekubas - eman 1:3,1:0
pierwszy mecz:
zaczynam standardowym ustawieniem Chile, szybko trace dwie bramki i zmienam taktyke, przez co druga polowa byla wyrownana, obie bramki [moja i emana] padly po roznych
drugi mecz:
od poczatku mam lekka przewage w grze i strzelam ladnego gola po pieknym podaniu, okolo 70 minuty przeciwnik zaczyna przyciskac, jednak mecz konczy sie moim zwyciestwem

Aros
Aros (Paragway) 5-2 (Iran) eman
eman (Iran) 2-0 (Paragway) Aros

Pierwszy mecz bez poroblemów. Nastrzelałem z "połowoboiskowych" wrzutek tongue.gif
Drugi mecz, 1-0 dla emana, wyłapałem do tego czerwonkę i musiałem zagrać 5-3-2. Straciłem jeszcze jedną bramkę, ale cóź. Warto było. W dwumeczu 5-4 dla mnie, więc wygrałem grupę.
Giuly
Giuly(Austria) - switek(TiT) 1-1
switek(TiT) - Giuly(Austria) 0-2

Zakończyłem grupę bez porażki smile.gif Austria czeka na przeciwnika w fazie pucharowej ;p

Pozdro
T-Mac
T-Mac - BartekRym 0 : 0
T-Mac - BartekRym 4 : 1

T-Mac - switek 2 : 1
T-Mac - switek 3 : 1
Rivaldinho
Rivaldinho(Ekwador) 1:2 Togo(Raku)
Togo(raku) 1:2 Rivaldinho(Ekwador)
Raku
A propos zawodnika w mojej grupie - Sledzia. Nie wiem jak z nim jest od 2 dni ma opis ze gdzieś na urodzinach baluje wink.gif I na razie to nawet nie odpisał... Także do organizatora, nie wiadomo kiedy Sledz będzie mógł grać,
i takie pytanie żeby WO nie poleciały to do kiedy mija termin rozgrywek grupowych?
dr_idea
Termin mija w niedzielę, czyli 17.12.2006 r., bo 18.12 gramy fazę pucharową. Pozdrawiam.
Rivaldinho
Jakim cudem Togo ma 9pkt ?
Raku
QUOTE(Rivaldinho @ Dec 16 2006, 20:50:32) [snapback]104120[/snapback]

Jakim cudem Togo ma 9pkt ?

Togo (czyli ja) ma 6pkt, coś żeś źle popatrzył... wink.gif

I do organizatora, skoro termin mija jutro i jeśli Sledz nie zdąży zagrać żadnych meczów, to WO nic nie zmienią w tabeli. (także możeby jakiegoś rezerwowego...). Chociaż mam nadzieję że jutro będzie... wink.gif

EDIT:

Żeby nie było, że nie starłem się zagrać, 3 próby skontaktowania się ze Sledziem - żadna bez odpowiedzi.

http://img269.imageshack.us/img269/4391/probowalemli7.gif
dr_idea
Rozgrywajcie ostatnie mecze, a jutro ok godziny 14 rusza faza pucharowa. Za nierozegrane spotkania lecą walkowery. Pozdrawiam
T-Mac
QUOTE(T-Mac @ Dec 16 2006, 13:04:14) [snapback]103990[/snapback]

T-Mac - BartekRym 0 : 0
T-Mac - BartekRym 4 : 1

T-Mac - switek 2 : 1
T-Mac - switek 3 : 1

dodaj do tabeli te mecze bo dalej mam tylko 4 spotkania
dr_idea
T-Mac przepraszam, nie zauważyłem smile.gif
dr_idea
Z racji tego, że mimo pisana na gg, na forum o jak najszybsze rozgrywanie meczu niektórzy mieli mnie dalej głęboko w dupie i zaległych meczy nie rozegrali, robimy to tak. 3 zespoły z grupy A, 3 zespoły z grupy C i 2 zespoły z grupy D, gracie fazę pucharową. Oto rozkład par i termin do którego macie rozegrać wszystkie spotkania:

TERMIN 18.12. - 20.12.

PARAGWAJ_____-____TUNEZJA_____TUNEZJA__-____PARAGWAJ
IRAN__________-____AUSTRIA_____AUSTRIA__-____IRAN
CHILE_________-____ANGOLA_____ANGOLA__-____CHILE
WĘGRY________-____T. & T._____T. & T.______-____PARAGWAJ

Proszę o jak najszybsze rozegranie meczy. O awansie w dwumeczu, gdy oba zespoły wygrają po 1 spotkaniu decyduje bilans bramek. Jeśli bilans bramek będzie identyczny gracie jeszcze jedno spotkanie, jesli padnie remis gracie aż do skutku. Pozdrawiam.
Raku
QUOTE(dr_idea @ Dec 18 2006, 16:09:06) [snapback]104588[/snapback]

Z racji tego, że mimo pisana na gg, na forum o jak najszybsze rozgrywanie meczu niektórzy mieli mnie dalej głęboko w dupie i zaległych meczy nie rozegrali, robimy to tak. 3 zespoły z grupy A, 3 zespoły z grupy C i 2 zespoły z grupy D, gracie fazę pucharową. Oto rozkład par i termin do którego macie rozegrać wszystkie spotkania:
[...]
Proszę o jak najszybsze rozegranie meczy. O awansie w dwumeczu, gdy oba zespoły wygrają po 1 spotkaniu decyduje bilans bramek. Jeśli bilans bramek będzie identyczny gracie jeszcze jedno spotkanie, jesli padnie remis gracie aż do skutku. Pozdrawiam.

Wszystko ładnie i pięknie...
Widzę że mnie nie ma mimo pierwszego w grupie...
Ponieważ rzekomo miałem sobie organizatora i turniej gdzieś. A to przecież nie prawda, mecze jakie byłem w stanie rozegrać to rozegrałem, a że do turnieju wprowadzono gracza który nawet na gg nie odpowiadał...
W poście datowanym na: Dec 16 2006, 21:17:45, dałem link - screen z gg w którym podjąłem 3 próby kontaktu ze Sledziem, żadna nie doczekała się odpowiedzi (próbowałem każdego dnia odkąd Sledź został wprowadzony do turnieju). 2 razy pisałem na forum, efektywnej reakcji się nie doczekałem. Teraz w turnieju już mnie nie ma. Raczej nie sprawiedliwie zostałem potraktowany...

Przykro sad.gif

Dzięki za grę Rivaldinho i Machel, powodzenia wszystkim dalej...
Rivaldinho
Ja wiedziałem że tak będzie..
machel
Dr_idea , to co zrobiłeś nie jest ani fajne , ani zabawne , ani tym bardziej rozsądne. Po pierwsze nie dostałem od Ciebie na gg żadnej (!) wiadomości na dotyczącej tego turnieju , a po drugie ważniejsze , ze Sledziem który wszedł jako rezerwowy nie było żadnego kontaktu , i żeby nie było wątpliwości Raku informował o tym w swoich postach :
QUOTE(Raku @ Dec 16 2006, 17:48:56) [snapback]104093[/snapback]

A propos zawodnika w mojej grupie - Sledzia. Nie wiem jak z nim jest od 2 dni ma opis ze gdzieś na urodzinach baluje wink.gif I na razie to nawet nie odpisał... Także do organizatora, nie wiadomo kiedy Sledz będzie mógł grać.

I wcale nie chodzi mi w tym momencie o awans czy jego brak bo wydaje mi się ze i tak bym nie awansował , ale ta decyzja jest nieuczciwa i krzywdząca wobec graczy z grupy B którzy rozegrali swoje mecze nawet kilka dni przed upłynięciem terminu (!), a to , że sledz , który został wprowadzony jako rezerwowy nie przejawiał żednych chęci do gry , a nawet do skontaktowania się z nami , to nie jest w żadnym wypadku nasza wina !

blink.gif dry.gif mad.gif
Aros
Aros (Paragway) 1-1 (Tunisia) Timak
Timak (Tunisia) 0-1 (Paragway) Aros

-------------------------------------------

Piękne, wyrównane mecze.

Kapitalna gra Timaka w pierwszym spotkaniu, moje fuksiarskie wyrównanie, mój piękny faul w nogi od tyłu "sam na sam" Timaka z moim bramkarzem, aż 1,9756 cm przed polem karnym i to ... bez kartki. Chwilę później jeszcze piękniejsze wykonanie rzutu wolnego wyyysoooooko nad reflektorami stadionu smile.gif
Ufffff. 1-1!

Drugi mecz, większa moja przewaga, dużo szczęścia na koniec i pomimo, że różnica od poczatku drugiej połowu raptem jednobramkowa, to dowieziona do końca.

Dzięki Timak, szkoda, że spotkaliśmy się na tym etapie, bo walka była przednia.
ArekŁDZ
ArekŁDZ (Angola) 3 - 1 (Chile) dukekubas

dukekubas (Chile) 1 - 1 (Angola) ArekŁDZ

Boski Akwa zapenia mi awans w koncówce cool.gif .Większośc meczu było 1:0 i wszystko było jeszcze możliwe.
mauger_ht
Wegry(mauger_ht) 2:0 T&T (switek)
Wegry(mauger_ht) 2:3 T&T (switek)

awans: mauger_ht

Giuly
Giuly (Austria) - eman (Iran) 3-2

Na razie zagraliśmy 1 mecz bo nie było czasu na dwa. Pisze post z wynikiem 1 meczu, żeby nie było, że sobie olaliśmy turniej smile.gif
2 mecz powinien być dziś wieczorem.

[EDIT]

eman(Iran) - Giuly(Austria) 2-0

Awans: eman
dr_idea
PÓŁFINAŁY

PARAGWAJ____-_____ WĘGRY_____WĘGRY_____-_____PARAGWAJ
IRAN_________-_____ANGOLA_____ANGOLA____-_____IRAN

Na rozegranie meczy macie czas do jutra! Pozdrawia i życzę powodzenia.
Aros
O ja!

Tak, strasznie lataly mi ręce po pierwszym meczu.

Do zera. Bez szans. Strzałów miałem 11, mauger_ht miał ich 20. Bramek miałem zero, mauger_ht miał ich trzy!
Zagrał fenomenalne spotkanie, nie wiedzialem co się dzieje ph34r.gif blink.gif mad.gif !

Paragwaj (Aros) 0-3 (mauger_ht) Węgry

Drugi mecz. Załamka, jestem wściekły.
Trzy bramki do odrobienia. To niemożliwe przy takiej formie maugera_ht.

OK. Gramy.

Jest! Wpadła, 1-0! Znowu wpadła, 2-0! ph34r.gif , Siedzi! 3-0. Ożesz kurwa!, 3-1! Uffff, 4-1! Jeeeee! 5-1!
Nie mogę uwierzyć. Awansowałem!

Węgry (mauger_ht) 1-5 (Aros) Paragwaj

Finał!
snake
Gratuluje!
Dobre mecze musiały być, nie ma relacji ze spotkań w TV? ;P
mauger_ht
Snake , mecze były na żywo , nie oglądałes ?
ArekŁDZ
ArekŁDZ (Angola) 1 : 3 (Iran) Eman

Eman (Iran) 1 : 0 (Angola) ArekŁDZ

Eman sprowadził mnie na ziemie ,w obydwóch meczach zdecydowana jego dominacja.To nie była ta Angola z poprzednich meczy ,brak pomysłu na akcje,niecelne podania sad.gif.Ale pewien sukces odniesli dochodząc az do półfinału rolleyes.gif .
Dzięki wszystkim za gre ,w finale stawiam na Emana wink.gif

Ps.Gramy mecz o 3 miejsce? tongue.gif
Bartolek
Gratuluje wszystkim ktorzy doszli do polfinalow biggrin.gif

PS. gdzie idzie ogladac te mecze na zywo ??
mauger_ht
Patryk , nie wiesz ? TVP1 wykupiła prawa do nadawania meczy , akurat tak sie trafiło ze mój i Arosa mecz był pokazywany.
dr_idea
I proszę Państwa, mam zaszczyt zaprosić Was na wielkie widowisko, jakim niewątpliwie będzie finał Christmas Cup edycja 2006, spotkanie, które na pewno przejdzie do historii: PARAGWAJ - IRAN! eman, Aros, rozegrajcie ten finał jak najszybciej smile.gif Pozdrawiam i gratuluję dojścia do wielkiego finału!
dukekubas
zawodnicy z mojej grupy wink.gif
do dziela!;d
T-Mac
przegralem 1 bramka w 2 meczu z finalista
nie jest tak zle ze mna

powodzenia
Aros
Aros (Paragwaj) 6-3 (Iran) eman

Wygrałem. Tyle napiszę, bo eman zagrał poniżej swoich możliwości. Skróty z meczu niebawem, muszę trochę posiedzieć z VirtualDubem, a teraz nie mam czasu.

eman, dziękuję za mecz. Uczestnikom dziękuję za wspólne emocje.

Kurde, pierwszy raz coś wygrałem w WE2002. smile.gif
dr_idea
No i cóż mam powiedzieć smile.gif Wielkei gratulacje dla zwycięzcy - Arosa, dla równie wielkiego (no w tym turnieju mniej od Arosa ;] ) emana i dla wszystkich uczestników. Turniej myślę, że przebiegał pomyślnie, chciałbym też przeprosić grupę B (z wiadomych powodów), no ale cóż, tak wyszło. Pozdrawiam.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.