Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Nowy patch od Wolfa
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Problemy z edycją
Stron: 1, 2
MaKaO
Warson -> rotfl
konio -> a wiesz co to option file?
warson
No Kurcze Ale Tam Nie Ma Opcji ustawien kamery, a jak gram w grze to nie ma tej podstawowej co w PESIE nie Spatchowanym, moze poprostu sciagnac inny Option File??
MaKaO
No nie... chyba gramy w co innego biggrin.gif Grasz mecz -> START -> Camera Settings (czy coś w tym stylu) i wybierasz Wide ;]
culles
Chyba Wolfa puczy 600mb, swoją drogą ja tam wolę wszystko sobie indywidualnie załadować z AFS'a
Mariolo
i godzine spedzasz na ladowaniu wszystkeigo smile.gif
kemot
to nie jest argument, ja tez wole sam ladowac stuff...
MaKaO
Ja też wole sam to ładować, robić swojego option file'a, a nie potem jakiś syf że tu złe kolory numeròw, tu coś nie tak, tu gość ma złe buty, tu inne statystyki... Lepiej samemu ;]
Mariolo
wiecie może czy szykuje się jakiś nowy pacz wolfowski?
WBman
A JA TAM SCI
MaKaO
[quote]A JA TAM SCI
WBman
Cytat
4. Poszukaj nowych patchy... :wink:

No dzięki.... :x ściągaj 700 mb a potem szukaj se nowych bo niedziała, dzieki zajebiście mi pomogłeś nie ma co.... :?
JAACA
Ludki forumowe! Nie gram w PESa na pc ale skoro w nowym patchu ukazala sie moja ukochana druzyna->Leeds United to bede zmuszony zmienic upodobania:D Moglbym ktos mniej wiecej napsiac o tym jak ta ekipa wyglada? Moze jakis skrin? Czy sa oryginlne strooje na biezacy sezon i sklad? Bylbym wielce wdzieczny... Pozdro
MaKaO
Cytat
Cytat

4. Poszukaj nowych patchy... :wink:

No dzięki.... :x ściągaj 700 mb a potem szukaj se nowych bo niedziała, dzieki zajebiście mi pomogłeś nie ma co.... :?
Co Ci nie działa? To ściągaj z pewnego źròdła i umiej je zainstalować, a nie ty byś chciał może, żeby PES sie z wszystkim odrazu na dysk instalował...
cambel
Patch od wolfa normalnie sie rozpakowuje a najlepiej sciagnij sobie przez torrenta poszukaj
XaViEr89
kurde zainstalowałem tego patch i teraz nie moge uruchomic PES !! Czym to może być spowodowane ?? ??? ??
Szeryf
3d analyzer wpisz tu http://www.issonline.pl/board/search.php i poczytaj.
XaViEr89
nio ale wczesniej mi chodziło teraz pisze tylko ze wystapił bład z pes.exe i zostanie ona zamknięta...
Y.
Zainstalowałem patcha ale w czasie wczytywania meczu wywala mnie windowsa.
Chodzi o problem z nowymi piłkami, więc proszę kogoś o JASNE I CZYTELNE wyjaśnienie krok po kroku co mam zrobić, żeby patch działał bez tych nowych piłek.
I jeszcze pytanie: czy muszę użyć AFS Explorera, czy może być zamiast niego AFS Extract?
Pozdro.
CRIS_89
czy ktos wie :idea: w ktorej czesci sa plikiz dziwkiem bo mialem kiedys i mi sie skasowal :cry: a wszystko pozostale mam z gory thx :wink:
szaman
eee moglibyście dać może innego linka?? albo jakiś taki co ma całe 600mb a nie na party?
Szeryf
Cytat
Chodzi o problem z nowymi piłkami, więc proszę kogoś o JASNE I CZYTELNE wyjaśnienie krok po kroku co mam zrobić, żeby patch działał bez tych nowych piłek.
I jeszcze pytanie: czy muszę użyć AFS Explorera, czy może być zamiast niego AFS Extract?
Pozdro.

Ludziom takim jak ty to dobra blacha na odmulenie by się przydała. Klikasz lupę i wpisujesz co cię boli, bo temat był już niejednokrotnie wałkowany. Jeżeli nie działa ci Pes z nowymi piłkami to spròbuj 3d analyzera.
kosa
Mnie zraża ze sciagnąłem patch Wolf'a ze składami na dzień 1 stycznia ktory zajmuje od cholery, a tu wczoraj czy może troszke wczesniej wyszedł nowy ze skladami na 1 lutego...I mam pytanko: Co w morde jeża mam zrobić żeby mieć kurde najnowsze składy, ale nie instalować tej całej kupy od nowa????? (post pisany pod wpływem agresji).
Y.
Cytat
Cytat
Pozdro.

Ludziom takim jak ty to dobra blacha na odmulenie by się przydała. Klikasz lupę i wpisujesz co cię boli, bo temat był już niejednokrotnie wałkowany. Jeżeli nie działa ci Pes z nowymi piłkami to spròbuj 3d analyzera.

Tobie tez by sie przydala bo tak sie sklada ze czytalem kilka razy ten temat, wiec jakbym zakapowal to bym nie pisal nowego posta. chyba napisalem, zeby ktos napisal krok po kroku.

PS. A w 3danalyzerze to w ogole kicha bo po kliknieciu RUN wyskakuje komunikat ze nie moze skopiowac pliku hook_3DA.dll
Regz
Cytat
Tobie tez by sie przydala bo tak sie sklada ze czytalem kilka razy ten temat, wiec jakbym zakapowal to bym nie pisal nowego posta. chyba napisalem, zeby ktos napisal krok po kroku.

PS. A w 3danalyzerze to w ogole kicha bo po kliknieciu RUN wyskakuje komunikat ze nie moze skopiowac pliku hook_3DA.dll

Więc jednak niezbyt dokładnie czytałeś, bo miałem ten sam problem i po wywaleniu nowych piłek wszystko chodzi mi dobrze, i to bez użycia 3D anala... A jeśli dalej nie kapujesz to spròbuj zagadać do kogoś na PW lub GG-najlepiej do tego, kto to opisałem w tamtym temacie....PEACE
szaman
to jak dacie ktos linka :?: :?: :evil:
Y.
To może zapytam inaczej:
Ktòre pliki muszę wywalić (zastąpić starymi), żeby nie mieć piłek Ball Rev, ale za to żeby gra nie wywalała mnie do windowsa?
Juz ktoś wcześniej zadał takie pytanie ale nie widać odpowiedzi.
Szeryf
Cytat

Wywala cię dlatego, że nie masz pełnego 3d analyzera to primo. Cały do ściągnięcia z www.tommti-systems.com wraz z "haczykiem".
Po drugie jesteś pan zamulony, bo jakbyś nie był to przeprowadziłbyś operację odwrotną do przedstawionej w tutorialu do ballrevolution i byłoby po sprawie.

P.S. Myślenie ma przyszłość , tym bardziej, że narząd nieużywany zanika, jak mawiają niektòrzy.
Y.
OK, juz działa. Okazało się, że namotałem wcześniej z importowaniem starych piłek, ale już jest wszystko gitarka biggrin.gif
kosa
ja mam pytanie: Jak mieć sklady na dzien 1 lutego, ale nie instalowac całego gòwna od nowa, wystarczy sciagnąc Option File Wolfa z FM 2005??
Szeryf
Tak
Bushmen
ej a pytanie ten wolf 2005 to jest to samo co wolf 3 ??
Dino
A moge zrobic cos zeby mnie nie wywalalo do windowsa i zebym mial nowe pilki?biggrin.gif
norek
A moge zrobic cos zeby mnie nie wywalalo do windowsa i zebym mial nowe pilki?biggrin.gif

no mozesz...przeczytaj tutorial jak wgrac pilki do gry..jesli to nie pomoze to sciagnac wolfa tam juz sa pileczki wgrane smile.gif
Grom99
A moze mi ktos wyslac plik z samymi herbami druzyn bo niechce mis ei sciagac cale patcha tylko po te herby bede bardzo wdzieczny
[email protected]
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.