halladin
Sep 10 2004, 13:47
1. Jakimi druzynami bedziemy pykac <kluby, panstwa>??
2. Czy druzyny beda w miare zbalansowane, tak jak to bylo w poprzednich edycjach?? ,< slyszalem ze ma wygladac ponoc tak jak w polevo- czyli potyczki np. wisla vs polonia- co jak chyba wszyscy sie zgodza, teoretycznie wypacza wyniki>
Nowa edycja ligi(nie patcha) bedzie pozbawiona napewno Wisly K.
Kazdy sie zgodzi ze granie Wisla jest pozbawione sensu, dokladny spis druzyn dostepnych w lidze bedzie podany(kiedy? jakos przed liga

)
ee ja nie chce polskiej ligi polska liga to goowno : znczy sie polskie zespoly
Szacunek dla ciebie Pio ale niewiele mnie to obchodzi :twisted:
traf_fic
Sep 10 2004, 20:07
Pio G ... dostaniesz Ruch i będziesz kroczył od zwycięstwa do zwycięstwa
Azorek
Sep 10 2004, 21:33
A ja bym chciał Wisełką grac. Czemu nie bedzie wisły?
Cytat
1. Jakimi druzynami bedziemy pykac <kluby, panstwa>??
Wlasciwie nie wiadomo. Reprezentacje/kluby europejskie/kluby polskie.
Cytat
2. Czy druzyny beda w miare zbalansowane, tak jak to bylo w poprzednich edycjach??< slyszalem ze ma wygladac ponoc tak jak w polevo- czyli potyczki np. wisla vs polonia- co jak chyba wszyscy sie zgodza, teoretycznie wypacza wyniki>
Jesli wybierzemy nasza produkcje - kluby europejskie lub polskie - to na pewno wykonamy statystyki tak, aby bylo 20 rownych zespolow do ligi.
<zle slyszales>
Kemot obawiam sie ze to ty masz najmniej do gadania !!
Uwazam ze powinno byc tak jak bylo czyli reprezentacje.
Myśle, że najlepiej będzie tak jak zawsze. Czyli reprezentacje.
halladin
Sep 11 2004, 10:05
Osobiscie też uważam ze powinno si egrac reprezentacjami(tak jak dotychczas to się działo). Były to drużyny na własciwym poziomie, a jakos niewyobrażam sobie aby statystyki naszych drużyn ligowych odpowiadały chcociażby nasłabszemu Meskykowi( jak wiadomo, nikt nie chciał grać meksykiem:)). A skoro mają byc jeszcze dodatkowe rozgrywki pozaligowe w postaci ligi mistrzòw to chyba wystarczy nam grania klubami. Doskonale rozumiem, że skoro tworzony jest patch polskiej ligi to warto z niego korzystać, ale nie wiem czy nasza ligowa brac nie woli jednak grania państwami.
wypowiadac sie :!: :wink:
napewno nie bedziemy grac na wloskim patchu, a ten co obecnie robimy na llige to sklada sie tylko z klubow euro wybierze sie 20 rownych klubow i nie bedzie problemu z gra
Beda kluby. Nie beda to kluby polskie.
Cytat
Beda kluby. Nie beda to kluby polskie.
beda kluby poslkie dokladnie 3 amica, legia no i oczywiscie zaglebie lubin
hehe wisla krakow
halladin
Sep 11 2004, 10:34
,,,,,,,jak bedą druzyny europejskie to spoko maroko,,
Ja jestem za reprezentacjami z lekko zmienionymi statsami :wink: A tak na serio najlepsze kluby Europy moga byc - tylko pamietajcie zeby statystki byly w miare rowne
Szkoda tylko ze za wszelka cene chcecie wepchnac swoj produtk na nasze kompy

Ja tam wolal bym grac na patchu z weleague

i "repeat" reprezentacjami
Patch weleague jest stary a na bandach sa reklamy konkurencji...
Cytat
Szacunek dla ciebie Pio ale niewiele mnie to obchodzi :twisted:
Kurka no szlak mnie wezmie myslalem ze nowa liga bedzie polegala na tym ze to uczestnicy beda glownie decydowac co i jak ze jestescie otwarci na gusta ludzi itd... a tu mi jakis kemot takie cos pisze sorry wiesz jakos nie uznaje twojego widzi mi sie na tym forum :? wole se z starymi wyjadaczami pogadac o sprawach ligi :?
Polska liga to jedno wielkie gowno pozatym niektorzy ( tak jak ty kemot z tego co widac na twoim avatarze) podchodza z wyszymi uczuciami do polskich zespolow a to moze wywolywac czasem niepotrzebe spiecia w przyszlosci calkowicie niepotrzebe

ja tam wole neutralne reprezentacje i jest spokoj i jest poziom i jest ok tak jak zawsze bylo
P.S. jezeli maja byc klubiki z europy to spoxik moze byc

ja tam lubie patch makaronow ale jak chcecie zebysmy grali na waszej wlasnej produkcji to oki

no problemo wierze w to ze bedzie milo sie gralo :wink:
gutted
Sep 11 2004, 15:01
jesli chcecie grac reprezentacjami, to grajcie do wloskiej ligi
p.s odwalcie sie od kemota to w porzadku koles jest, dla sceny zrobil bardzo duzo...!!!
gutted
Sep 11 2004, 15:12
wloski patch = weleague
nasz patche:
polevo(euro-klubowy) =liga , polevo(polska liga) = ranking
tak bedzie
To Gutted i T-Mac zapierdala z patchem a Wy psizecie, ze chemy Wam wciskac nasz produkt na Wasze kompy :evil: Opanujcie sie troche. Taki patch to w chuj roboty a Wy nam taka niespodzianke robicie:((( Potrzeba swiezosci w graniu online. Po co 5 sezon grac na tym samym patchu??
@kjacek & PioG:
Ziomale. Nie bedziemy sie pchac do Was na kompy z naszymi produktami. Tylko czemu sie tak panoszycie? Kemot cos Wam zrobil? On jest jednym z ludzi od patchow PolEvo. Kjacek - jesli chcesz grac na patchu weleague, to graj w weleague. Nikt Was nie zmusza i nie bedzie zmuszac do łaskawego zaakceptowania naszych regul i ustalen. Proste.
Mniejszy szczegol, ze zawodnicy, ktorzy dla niektorych sa autorytetami pokazuja pazurki na forum. :?
Co do KEMOTA to on jest rownoprawnym czlonkiem redakcji i jego slowo liczy sie tak samo jak reszty chlopakow z isso i polevo.
kto nie idzie do przody, ten sie cofa...
patch bedzie elegancki taki, ludzie z issextreme by oddali zycie za takie cos a wy tacy niewdzieczni....wstydzcie sie....
Cytat
kto nie idzie do przody, ten sie cofa...
patch bedzie elegancki taki, ludzie z issextreme by oddali zycie za takie cos a wy tacy niewdzieczni....wstydzcie sie....
Buhehe "fajnie" :wink: Czyli jak wkoncu nasze, polskie teamy czy europejskie? Nie bedzie reprezentacji - trudno plakac nie bede chociaz taka gra na pewno swoj urok miala
http://bakel.w.interia.pl/teamy.htm
spis drużyn, ktòre będą dostępne w nowym patchu
do ligi wybierzemy 20-25 klubòw prezentujących w miarę ròwny poziom, choć jak wiadomo nie da się dogodzić wszystkim
Pio G czy jak cie nazwac, co zrobiles oprocz grania dla sceny? Nie bede tutaj sie emocjonowal, jestem krocej od ciebie(na scenie) i reszty chlopakow ze skladu(wiekszosci), gram gorzej w we i to nie podlega dyskusji, ale w jakiejs czesci tworze IO+polevo wiec bedziesz musial strawic moje zdanie.
PS: A avatar zostaw w spokoju bo on nie ma nic do rzeczy...
po pierwsze to juz ten patch wloski sie znudzil sklady nie aktualne trza cos nowego az ze my potrafimy robic patche wiec bedzie nowy patch z klubami z czasem sie zrobi patcha z narodowkami aktualnymi a nie tak jak we wloskim biore Polske i kto w ataku Juskowiak BUHAHAHHAHA ma to jakis sens chyba ze dla was obcykaliscie sobie wszystko w nim to nie chcecie zmiian ale nadchodza nowe czasy wiec i zmiany
Cytat
Pio G czy jak cie nazwac, co zrobiles oprocz grania dla sceny?
Nie wiem co teraz mam myslec czytajac takie teksty :roll:
Taaa, wzruszylem sie...
Odnosnie tematu i burzy w szklance wody: Do nikogo nic nie mam (pio, kjace) ale:
-my, jako grupa, ktora tworzy IO+polevo, zdecydowalismy na takiego patcha a nie innego, nie robilismy ankiet itp. tylko z doswiadczenia wybralismy taki ktory byl najlepszy(wg nas)
-my prowadzimy lige
-my robimy patcha( wiadomo ze wloski jest nieaktualny), nie wiem w czym problem, sa inne ligi, mozna sie zapisac(nie bede beszczelny i nie bede bil ponizej pasa)
- to ze mnie nie znacie, a nie znacie, nie znaczy ze mozecie sobie pozwalac na nie wiem co, bo ja(jak i cala grupa) zapierdalam na kilku frontach(rozne patche) zeby ludziom bylo dobrze, nikt tego nie zauwaza, robimy to za darmo, a sa tylko wymagania i krytyka...
Cytat
Taaa, wzruszylem sie...
Odnosnie tematu i burzy w szklance wody: Do nikogo nic nie mam (pio, kjace) ale:
-my, jako grupa, ktora tworzy IO+polevo, zdecydowalismy na takiego patcha a nie innego, nie robilismy ankiet itp. tylko z doswiadczenia wybralismy taki ktory byl najlepszy(wg nas)
-my prowadzimy lige
-my robimy patcha( wiadomo ze wloski jest nieaktualny), nie wiem w czym problem, sa inne ligi, mozna sie zapisac(nie bede beszczelny i nie bede bil ponizej pasa)
- to ze mnie nie znacie, a nie znacie, nie znaczy ze mozecie sobie pozwalac na nie wiem co, bo ja(jak i cala grupa) zapierdalam na kilku frontach(rozne patche) zeby ludziom bylo dobrze, nikt tego nie zauwaza, robimy to za darmo, a sa tylko wymagania i krytyka...
"Taaa, wzruszylem sie... "
oczekiwalem takiej odpowiedzi...
Ja tez dlugo nie jestem na scenie z patchami wspolnego nic nie mam ale widze jak kemot i reszta za przeproszeniem zapierdalaja z tymi patchami chca zrobic wszystko jak najlepiej dla nas wszystkich grajacych a Wam sie jeszcze cos nie podoba... Grrrr, opanujcie sie...
traf_fic
Sep 12 2004, 08:46
Mam podobne zdanie co Kusik ... Dla mnie to jest w ogòle nie pojęte że danym osobom się coś nie podoba :?
co ma byc to bedzie

a jak komus cos sie nie podoba to wydaje mi sie ze dobrze ze o tym tu mowi..chyba miedzy innymi po to jest te forum :-D
normalnie lol kurka mac ! czy ja mam co do waszej pracy ????? czy ja pisze ze wasz patch bedzie bleee ? napisalem swoja opinie o klubach polskich w sensie ze nie chce niby grac nie ze wzgledu na wasza prace ino o ogol nie lubie polskiej ligi na real ! a teraz inna sprawa....to ze robisz patche i itd kemot nie znaczy ze mozesz miec opinie gleboko gdzies i byc takim opryskliwym ! lol jakos nie zauwazylem zeby t-mac czy Jaaca mimo swojej ciezkiej pracy stracili dobry nastroj i przyjazne nastawienie lol nie podoba mi sie twoje zachowanie od tyle...a jak nie moge juz nic napisac bo zaraz wszyscy na mnie najezdzaja to ok nie ma sprawy nie musze nic pisac bo i tak zostane pojechany przez wszystkich (niespodziwalem sie niektorych reakcji lol :? ) sorki wielkie narka :?
P.S to ze nie robie patchy od razu znaczy ze jestem gowno warty ??? lol nie mam pytan :?
traf_fic
Sep 12 2004, 12:14
Pio G ... co zdanie to lol ... masz jakaś obsesje na tym punkcie :?:
Pio G: jesli gralibysmy klubami polskimi, to ich statsy bylyby porownywalne do statsow z poprzednich edycji. Po prostu w nowym patchu maja byc WYLACZNIE polskie druzyny, totez mozna bedzie ich podrasowac :-)
halladin
Sep 12 2004, 12:40
kusik i traffic jakbym do wszystkiego podchodzil bezkrytycznie ufajac ze to jest git to sluchalbym britney, jadl hamburgery, co tydzien wymienial panel w kom i nie wiedzial co to jest autorskie kino. W ogole to dzieki bakel ze umiales udzielic sensownej odpowiedzi.
Moje pytanie odnosnie druzyn nie wynikalo z tego ze mi nic nie pasuje, tylko z braku jakichkolwiek informacji na ten temat i obawy ze skonczy sie tak jak w polevo, czyli graniu polskimi, niezbalansowanymi druzynami( w ogole uwazam ze granie polskimi klubami w lidze to nieporozumienie, ale nie wiem czy ktos to zrozumie).
Chcialem tez cos podsumowac::::
1. bedziemy grac na nowym aktualnym patchu, europejskimi klubami...........brzmi ok, patch polskiej ligi byl ok, wiec teraz bedzie ok
2. kjacek rozumiem twoje przywiazanie to wloskiego patcha,a le chyba lepiej grac na aktualnym, a skoro maja byc tam kluby europejskie to chyba ok.
3. Amar Kemot- spuscie powietrze, bo jak narazie to tylko siejecie ferment, a wasze wypowiedzi nic nie wnosza. Kemot, ja nie zakladalem tematu po to zebys testowal w nim swoje chamstwo. Jak na razie to pojechales....
4. PAnowie dialog a nie kłotnie 8) ,, brygada z iss zrozumcie, ze niektorzy moga miec pytania, obawy, niepokoic sie itd i chyba powinniscie zamiast sie obrazac i pisac jakies glodne kawalki w stylu 'nie to nie' :wink: po prostu wyjasnic 'czemu tak a nie inaczej', np jak mino, bakel.
pio i kjacek--poczekajmy, mysle ze jak wyjdzie patch to wszyscy bedziemy zadowoleni, ja podziekuje kemotowi za dobra robote no i ogolnie stanie sie git. Znaczy sie mi to juz jest git bo nie bedzie ligi z polskich druzyn.
:wink:
widac kto tu jest najdoroslejszy heh

dobrze powiedziane halladin :wink:
P.S a nie wiem co mnie tak naszlo na lole

taki jakis nawyk LOL hehe nie no spokoj juz
Pio G juz ja widze jak Ty w tej 3 lidze wymieciesz.... :twisted:
Cytat
widac kto tu jest najdoroslejszy heh

dobrze powiedziane halladin :wink:
P.S a nie wiem co mnie tak naszlo na lole

taki jakis nawyk LOL hehe nie no spokoj juz

Bo mowiles o i do LOLeslawow
traf_fic
Sep 12 2004, 13:53
halladin ... wez sobie przeczytaj uwaznie moje posty ! Poza tym to mi wisi czy liga bedzie grana druzynami polskimi , zagranicznymi czy tez reprezentacjami , poprostu chcialbym w niej zagrac , nie wazne kim ! Dla mnie mozliowsc grania w takiej lidze to przyjemnosc bo jeszcze nie mialem takiej mozliowsci ... Tez lubie krytykowac ale dajcie spokoj, a czy Ty sobie sluchasz Britney czy jesz hamburgery albo kasze to mnie najmniej obchodzi bo nie widze tu zadnego porownania ...
Pozdro
gutted
Sep 12 2004, 14:08
halladin : " czyli graniu polskimi, niezbalansowanymi druzynami " co ty bredzisz czlowieku???????
We wloskim masz dokladnie to samo, sa druzyny bardzo dobre, przecietne i slabe.
jesli robilbysmy lige, to wybralibysmy do kazdej z lig w miare rowne ekipy, nie widze problemu.
Macie wszyscy klapki na oczach i tyle, to co wloskie jest super, a to co nasze z gory przekreslacie, dzieki wielkie !!!!
text kajacka, ze chcemy Wam narzucac sie z naszym produktem, rozpierdolil mnie maxymalnie, a co wlosi zrobili ze swoim romem? Oni Wam sie nie narzucaja ??????
opanujcie sie!!!!
Cytat
Bo mowiles o i do LOLeslawow
definitywnie przesadzasz z luzem.
halladin
Sep 12 2004, 14:56
no wiec traffic twoją wypowiedz potraktuje jako ostateczna, nie bede odbijal pileczki................................grunt to logika, a twoj post byl jej pozbawiony, Oto dowody: dla mnie granie w tej lidze to przyjemnosc bo jeszcze nie mialem takiej mozliwosci----buhahah----rozumiem ze nie obchodzi cie to czy slucham britney, ale napisalem o tym nie zeby sie pochwalic...ale nie interesuje ci eto bo nie widzisz zadnego porwnania---znowu buhahah
gutted..albo ja bredze albo ty nic nie zrozumiales..sam juz nie wiem....
pzdr
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.