halladin
Sep 12 2004, 14:57
aa jz wiem gutted...chodzilo mi o balans ligowy a nie w patchu,,,mysle ze tutaj si enie zrozumielismy :wink:
gutted
Sep 12 2004, 15:08
w naszej lidze byly 2 gurpy: A z mocniejszymi zespolami i B ze slabszymi, jesli juz o to ci chodzi ...
przestancie plakac ja ktos nieche grac to do wlochow wiecie ile pracy oni wlozyli w te pathe bedzie masa sie gralo przynajmniej dla mnie i wieeeluuuuuuu innych

pozdro dla ekipy
A wlosi tez mowia ze tyle pracy wlozyli a w 2 teamach okolo 15 bledow lol
Dość poważnych 15 błędòw... 2 Krzynòwkòw w Polsce... klony czy co :shock: aż szkoda gadać o poziomie nowego patcha Made in Italy:/
Cytat
wlosi to potrafia ale pier.. glupoty, zeby takie bugi byly w patchu ehhhhh mam nadziej ze nasz bedzie pozbawiony takich zajebistych niespodzianek
no wkoncu to my robimy wiec bedzie cacy
gutted
Sep 17 2004, 21:52
Cytat
- sugerujesz cos????
moze sam sprobuj cos zrobic
No pewnie ze sugeruje mozna siedziec dlugie miesiace i spartolic robote masz tego zywy dowod w welague
Ja juz dla sceny zrobilem bardzo duzo jak cie to intersuje
co zrobiles dla sceny ???
Nie chce byc odbierany(a juz bylem) za wszechwiedzacego, niereformowalnego-zlowsliwego zarozumialca, ale coz zes zrobil oprocz laskawego grania?
gutted
Sep 17 2004, 23:29
O wloskiej lidze i wloskim patchu nie ma co sie wypowiadac, wystarczy spojrzec jak oni wszystkich Polakow z gory traktuja, nie zmieni tego nic, nawet jesli was 5 bedzie w pierwszej dziesiatce ich ligi (twoj wklad w scene;), to durny i zadufany w sobie narod i tyle. To, ze nie przylozyli sie do naszych polskich druzyn tylko to wszystko utwierdza - banda makaroniarzy.
Cytat
Nie chce byc odbierany(a juz bylem) za wszechwiedzacego, niereformowalnego-zlowsliwego zarozumialca, ale coz zes zrobil oprocz laskawego grania?
Laskawe granie LOL Dla mnie najwiekszy kawal roboty dla polskiej sceny wykonal PIO i Bartosz

Gracze tworza jej fundament i to playersi sa najwazniejsi
lol kjacek :-D
Jak zaczynalismy grac online, nie bylo ani Ciebie ani Bartosha.
Nie mowie, ze wasza dobra gra na weleague nic nie znaczy, ale nie przesadzaj!
Pio_G tez przeciez bylby nikim na scenie internetowej gdyby nie liga...
Najwieksze zaslugi:
brat_n: rozpowszechnienie gry online w polsce
polEvo: jedyne polskie patche
issonline: prowadzenie porzadnej, polskiej ligi
Ciekawe gdzie byscie grali gdyby nie ludzie, ktorzy posiwecaja swoja czas na organizowanie rozgrywek ligowych, prowadzenie strony itp :evil:
shaigan, T.Mc, Pio_G, Bakel, Rocooo, Filozof, Borinho, Long, kubek, Mario oraz Ar3k
to lista graczy ktozy ruszyli ta scene
Cytat
shaigan, T.Mc, Pio_G, Bakel, Rocooo, Filozof, Borinho, Long, kubek, Mario oraz Ar3k
to lista graczy ktozy ruszyli ta scene
nie zapominajmy o Bomskim i Halinie

oni na zawsze beda w mojej pamieci
Patche to tylko dodatek ktory mi sie spodoba albo nie a do dobrej zabawy wcale go nie potrzrebuje (choc nie twierdze ze dobry patch sie nie przyda)

a najlepiej mi sie gralo na NEW ROM i WELEAGUE 03/04
O patchu pol evo z polska liga juz zapomnialem natomiast bardzo dobrze pamietam pierwsze mecze z Kewellem albo Emre.
Czy ja cos pislem o organizacji ?? albo to ze kots kompletnie nic nie znaczy ??
Podziekowania dla osob ktore wlozyly sporo pracy i czasu w organizacje dzieki ktorej istnieje liga IO ale tak jak wczesniej pisalem TO GRACZE SA FUNDAMENTEM KAZDEJ SCENY

bo taka naprwde to ich umiejetnosci decyduja w pierwszej kolejnosci o sile i potencjale danej sceny nie tylko issa ale innych tytulow chocby takich jak Tekken .
tez ich pamietam tyle razy pisalem do nich i sie nikt nie odzywal
kjacek rozsmieszasz mnie, patche to dodatek? jak napisal jaaca na czym bys gral gdyby nie one? gdzie bys gral gdyby nie team organizujacy lige?(siedzisz i mozolnie wpisujesz dane, robisz stroje?ukladasz tabele?) dla mnie jestes zwyklym burakiem, ktory mysli ze mu sie wszystko nalezy, bo dobzre gra... bo w "swiatowej lidze" ugrales dobry wynik... wies tanczy, wies spiewa...
Dzieki kemot
Odpwiedzi 1) bede gral na zwyklym ISS PRO EVO jak zawsze

2) wystrczy ze z kumplami sie ugadam i na multitabie poszalejemy
a jezeli myslisz ze przywiazuje sie emocjonalnie do jakies ligi to sie mylisz
gutted
Sep 20 2004, 09:57
chlopie mylisz pojecia- scena iss'a to nie tylko gra online, ale duzo, duuuzooo wiecej.
zeby istniala scena to nie potrzebna jest nawet liga
Ja nie pisalem z czego sie sklada tylko co jest najwazniejsze

Oby graczy bylo jak najwiecej i z wysoka dawka umiejetnosci
Dla mnie koniec tego tematu nie bije wiecej piany
ja tam propobuje gre klubami ligi mistrzòw :]
gutted
Sep 20 2004, 22:19
Kjacek - dla Ciebie najwazniejsza jest liga online, rozumiem to i szanuje.
Ale sprobuje Ci cos wytlumaczyc, napisze to tak: ilu ludzi w Polsce gra w we2002 w ligach po sieci - odpowiedz: 30 , 40 osob ? a ile osob dziennie odwiedza strony issonline czy chociazby nasza? - odpowiedz: kolo tysiaca. Dla ilu z nich najwazniejsza jest liga online????? w tej chwili otrzymales juz wszystkie dane i nie musisz juz nadal zyc w niewierze;), zastanow sie nad tym chwile
Naszego patcha do pes3 sciagnelo kilka tysiecy osob

, wiec co tu w ogole porownywac;).
Scena to nie tylko we2002
pozdro
Cytat
Pio_G tez przeciez bylby nikim na scenie internetowej gdyby nie liga...
Heh nie no to ja jednak kims jestem ?

czuje sie podbudowany 8) :wink:
a co do tematu to chyba jednak makarony za dlugo nie robili tego patcha no albo specjalnie jednak olali nasze zespoly no ale coz...ja i tak nie mam potrzeby grac w weleague polskimi teamami dlatego sie nie rzucalem :wink:
Dla mnie scena to jedna wielka rodzina kiedys sie czulem tak jakbym byl w wielkiej rodzince....teraz sie narazie tak nie czuje

moze z czasem

pamietac o tym trzeba jednak ze scena to polaczenie graczy, patch makerow organizatorow jak i wielu wielu innych grup osob

nie ma co stawiac jednej grupy ponad druga :wink: ja mam tylko nadzieje ze tworzenie sceny odbedzie sie wspolnie zgodnie z odczuciami graczy
Alleluja Pio!!!
No wkoncu ktos uszanowal moje zdanie

ale moj punkt widzenia jest inny grajac w tekkena (niestety tylko only my city

)nauczylem sie ze to gracze od ktorych mozna sie duzo nauczyc sa najwazniejsi
Jak byc co to w wele szukac mnie pod ksywa REDPOWER poluje na zemoga
Cytat

nie pisz ze najwazniejsi sa ci co dobrze graja bo dla nas kazdy jest wazny z 1 czy 3 ligi nie ma roznicy kazdy jest jednakowo traktowany.
liga jedna sprawa kolezenstwo druga
Cytat
Cytat

nie pisz ze najwazniejsi sa ci co dobrze graja bo dla nas kazdy jest wazny z 1 czy 3 ligi nie ma roznicy kazdy jest jednakowo traktowany.
liga jedna sprawa kolezenstwo druga
czyli najwazniejsi sa gracze nie patche
No ku*** co za je*** i de***...po napisaniu 80 postow wszyscy juz doszli do kompromisu, a on nadal nie czai...nauka czytania ze zrozumieniem - tego ci trzeba...
Cytat
No ku*** co za je*** i de***...po napisaniu 80 postow wszyscy juz doszli do kompromisu, a on nadal nie czai...nauka czytania ze zrozumieniem - tego ci trzeba...
Nie wiem czemu ale co niektorzy z zalogi maja tednecje do chamstwa i do genilenych pomyslow jak kacik do biczowania . To juz nie pierwsz raz kiedy da sie odczuc kilmat taniej speluny .Wyzywacie oraz zachowujecie sie bezczelnie wobec osob ktore maja inne zdanie i inaczej postrzegaja zaistniale problemy.Coraz bardziej sie przekkonuje ze zalezy wam tylko na tym aby byly z wami osoby ktore wam tylko przytakuja i akceptuja kazda wasza decyzje.
Jestes strasznie konfliktowym czlowiekiem. Nie bez powodu wyrzucili Cie z WEleague. Tutaj tez jest z Toba ciezko. Tyle Ci powiem...
Bo co bo mam wlasne zdanie ?? i dlatego masz prawo naublizac komus?
Jak bys pilnowal teamtu w welague to bys wiedzial o co chodzi !
A znasz przyslowie
Cytat
"tylko swinie nie zmieniaja pogladow"
? twoje zdanie jest zawsze niereformowalne nawet jezeli ktos by uzyl niepodwazalnych argumantow.
Znam przysliwe ze tylko krowa nie zmiena pogladow.
Dobrz niech ci bedzie jestem swinia debilem idiota ktory nie umie czytac.
Przeslanie jest to samo...
napisales o graczach to ja odpisalem
czlowieku wez troche sie zastanow zanim cos napiszesz bo ten caly twoj belkot robi sie smieszny
ja znam wersje z kamieniem, to zle?
Dobra ja daje na looz

Racja jest po srodku (moje zdanie jest moim twoje twoim i niech tak zostanie

)

Ktos idzie na pifo ??
halladin
Sep 22 2004, 12:42
widze ze temat odszedl od pierwotnego kierunku,,,,,,, to ja tez z innej beczki :wink: ,,,,,,, mianowicie patrze na temat 'rejestracje' a tu ni ma czesci starych nickow,,,,,,,gram co prawda od 3 edycji, ale juz sie zdazylem przyzwyczaic do pewnych ksywek, ktore gdzies tam zapisaly sie w mojej pamieci,,,,,,,niektorych brak,,,szkoda
Cytat
widze ze temat odszedl od pierwotnego kierunku,,,,,,, to ja tez z innej beczki :wink: ,,,,,,, mianowicie patrze na temat 'rejestracje' a tu ni ma czesci starych nickow,,,,,,,gram co prawda od 3 edycji, ale juz sie zdazylem przyzwyczaic do pewnych ksywek, ktore gdzies tam zapisaly sie w mojej pamieci,,,,,,,niektorych brak,,,szkoda
ja to ja

T.Mc
jestesmy 1 wielka rodzina i tak ma zostac nieważne kto jak gra przeciez chodzi tu o zabawe i piekne bramki to jest najwazniejsze
www.issonline.pl/ce0405b-polEvo.rar
na tym patchu bedziemy grac lige narazie to wersja beta ale juz warto sciagnac i pogrywac
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.