Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Jak tworzyc nowe pilki w nowej technice Ball Rev
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Problemy z edycją
Stron: 1, 2
Dawkii
Siemka. prosze was abyście zrobili mi piłkę do kitservera nike total 90 taką pomarańczową .zdjecie znajdziecie tu prosze was
Pocker
Finale Balls LM By : Hook37

user posted image

http://rapidshare.de/files/1862986/Finale_2005_ball.rar.html
Szczota85
Wow świetne piłeczki trzeba się wziąść za robienie tak cudownych piłek dzięki tongue.gif
alex10
pileczki zajebiste sa ale niewiem albo nieumie je wlozyc.pilkki zaistalowalem tak jak jest w tutorialu na str 1.gry wlaczam pesa i wybieram ta nowa pilke zaraz mi wychodzi do windowsa wie ktos moze co z tym zrobic
xsas7
Witam.
Mam prośbe ( albo pytanie biggrin.gif) czy mògłby ktoś zrobic lub jeżeli już jest to podać linka do texturki z piłką na World Cup 2006 Germany wink.gif
zdjęcie -user posted image>

Posiadam taką piłke ale to nie jest ta "prawdziwa"

"nieprawdziwa" (?) Adidas WC2006 -> user posted image

Będe wdzięczny za pomoc laugh.gif

mihalo
proszę o stworzenie oficjalnej piłki WC 2006 - +Teamgeist

oto zdjęcie piłki

user posted image

xsas7 - ta twoja nie jest oficjalna smile.gif
walczu
Jak dasz więcej fotek to zrobie
abus
Mi też zależy na zrobieniu tej piłki tu masz fotki

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

chyba starczy
_DEVIL_
QUOTE(walczu @ Dec 10 2005, 15:58:11)
Jak dasz więcej fotek to zrobie
[right][snapback]44976[/snapback][/right]

walczu fotki są no to czekamy na prace! tongue.gif
walczu
Postaram się zrobić, ale układ łat będzie standartowy, nie taki jak tutaj
InOx
Fajna jest ta nowa piłeczka na MŚ 06 smile.gif

Jest na Evo web.
lenczyk22
Bardz prosił bym kogoś aby podrzucił mi texturkę i bina piłki na MŚ 2006 oto Ona:

http://img140.imageshack.us/my.php?ima-ge=teamgeist0dw.jpg

Z góry Thank's
Mystiq
Ta piłka nie jest zby fajna jesli chodzi o wyglad.Jakbys chcial miec w grze to jest w dziale download tutaj i na pro-evo jest dali niedawno duzo fajnych pileczek.
lenczyk22
QUOTE(Mystiq @ Apr 14 2006, 20:36:30) [snapback]62337[/snapback]

Ta piłka nie jest zby fajna jesli chodzi o wyglad.Jakbys chcial miec w grze to jest w dziale download tutaj i na pro-evo jest dali niedawno duzo fajnych pileczek.

Ja chciałem tylko tą gałę ponieważ mam "wypaśną" grafę gfmx440 i jak zainstaluje jakiegoś ballpacka to wywala mi do pulpitu sad.gif
Gwidon
Zachecam Was do modyfikowania istniejacych pilek ball revolution na bazie nowej textury do pilek
512x512 smile.gif

Tylko zobaczcie efekt :

IPB ImageIPB Image
(ta po prawej to nie zdjęcie)
^^ textura poprawiona przez DAMned'a

link do pliku bin z texturą 512x512 ( ten jest od mojej pilki adidasa, ale pasuje z każdego typu piłkami, przede wszystkim z Ball Revolution smile.gif

http://rapidshare.de/files/18725763/unknow_00001.bin.html
Adanio
nie no nie wierze ze to nie jest zdjecie...przeciez ta pilka wyglada jak w rzeczywistosci!!!!Gwidon robisz ballpacki na zamowienie??Z gory dziekuje za odpowiedz i pozdrawiam smile.gif
grzesio1712
Gwidon czy jest do tego jakis plik mdl ? bo jak zamieniam tylko tekstury (robie to metoda przeciagnij&opusc - drag&drop (?) ) to ta pilka nie jest takiej swietnej jakosci
Bax Boy
QUOTE(Gwidon @ Apr 23 2006, 13:30:38) [snapback]63954[/snapback]

Zachecam Was do modyfikowania istniejacych pilek ball revolution na bazie nowej textury do pilek
512x512 smile.gif

Tylko zobaczcie efekt :

IPB ImageIPB Image
(ta po prawej to nie zdjęcie)
^^ textura poprawiona przez DAMned'a

link do pliku bin z texturą 512x512 ( ten jest od mojej pilki adidasa, ale pasuje z każdego typu piłkami, przede wszystkim z Ball Revolution smile.gif

http://rapidshare.de/files/18725763/unknow_00001.bin.html

Raczej mnie sie zdaje, ze to poprawej to zdjecie, a textura pokazana przez Ciebie w grze wyglada tak :

IPB Image

rolleyes.gif
grzesio1712
Bax Boy u ciebie wyglada lepiej niz u mnie.
PS. a po za tym mysle ze Gwidon nie mialby powodow zeby sklamac ze to nie jest zdjecie
PS.2. nie moze to byc zdjecie bo widac ze jest animowane* (*nie wiem czy to odpowiednie słowo), chybaze przeszlo jakas obrobke
Bax Boy
QUOTE(grzesio1712 @ Apr 25 2006, 21:48:38) [snapback]64495[/snapback]

Bax Boy u ciebie wyglada lepiej niz u mnie.
PS. a po za tym mysle ze Gwidon nie mialby powodow zeby sklamac ze to nie jest zdjecie
PS.2. nie moze to byc zdjecie bo widac ze jest animowane* (*nie wiem czy to odpowiednie słowo), chybaze przeszlo jakas obrobke

ja tą piłkę LM wgrałem używając texturki 512x512 i wygląda identycznie jak na tym screenie, który pokazywałem dwa posty wstecz..Więc niewiem jakim cudem Gwidon ma taką piłkę jaka jest na prawym zdjęciu pokazanym przez niego cool.gif
Adanio
Bax boy za jaki numer mam podmienic ta pilke zeby mi zatsapila ta sama??Z gory dziekuje za odpowiedz i pozdrawiam smile.gif
Kriss91
Adanio-zamień za 00005 (jeśli chodzi o Adidas Finale).
Adanio
Dzieki Kriss ale i tak ta pilka wyglada u mnie gorzej niz na tych wczesniejszych screenach blink.gif Mam jej tez ustawic opacity na 100??Z gory dziekuje za odpowiedz i pozdrawiam smile.gif
Kriss91
Pewnie już jest ustawione opacity na 100%. Opacity jest to tak jakby widoczność, więc gdyby opacity ustawiona by była na 0% dla wszystkich kolorów to po prostu byś nie widział piłki. A samej Adidas Finale jeszcze nie sprawdzałem.
darek21f
Możecie jeszcze raz wrzucić te pliki
  • 3d piłki w formacie .o
  • textury piłek
  • pliki z "numerkami"do piłek
proszę i z góry dziękuje
walczu
QUOTE(darek21f @ Apr 26 2006, 19:37:45) [snapback]64612[/snapback]

• 3d piłki w formacie .o
  • textury piłek
proszę i z góry dziękuje

Screen pilki ktory pokazal Przemo jest z jakiegos edytora 3d. W grze pilka troszke traci na jakosci, a co do postu wyzej to nie mam juz tego na kompie ale moze ktos da
neptyk
QUOTE(darek21f @ Apr 26 2006, 19:37:45) [snapback]64612[/snapback]

• 3d piłki w formacie .o
  • textury piłek
proszę i z góry dziękuje

ja tez bym prosil linka do tych zeczy unsure.gif
Pelas
witam ja jebne malego OT bo mam do was pytanko bo w pes 4 byl taki motyw ze mozna bylo wybrac sporo pilek byl nawet taki patch dzieki ktoremu mozna byulo wybrac pilke na dany mecz da sie moze taki motyw jebnoc w pes 5??/
piotrekk
Mi nie wychodzi wycinanie textur....
Jak wy to robićie że wycinacie jakikolwiek kształt?bo ja moge wycinac tylko prostokąty
p@blo
Ma ktoś model tego templatu zeby odtworzyc w 0edit?? http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/a215efe55f4d837d.html
Liedson +10
zamowienie nieaktualne. post mozna usunac.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.