Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: PES4 po naszemu !! czemu nie :)
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Problemy z edycją
Stron: 1, 2
kemsi
T-mac a ten patch z z ligą polską to w ogòle wyjdzie czy nie?
kemot
Niestety, z zalem, a jednoczesnie z ogromna skrucha musze wszystkich poinformowac ze patcha z I liga polska nie bedzie sad.gif Nie ma osob chetnych do wspolpracy, patchmakerzy maja swoje, malo-wirtualne zycie i nie daja rady

Przepraszamy wszystkich...
kemocik
KEMOT: żarcik się nie udał wink.gif Nawet przez sekundę nie uwierzyłem ;P
Vadim
Niestety, z zalem, a jednoczesnie z ogromna skrucha musze wszystkich poinformowac ze patcha z I liga polska nie bedzie sad.gif Nie ma osob chetnych do wspolpracy, patchmakerzy maja swoje, malo-wirtualne zycie i nie daja rady

Przepraszamy wszystkich...

Hehehe myślał by kto KemociQ że tak nagle wszystko prysnie smile.gif Dobre poczucie humory tongue.gif

Chodz to nie za dobry dzien do żartòw :x sad.gif
kemot
No niestety, nie bylo mnie w Gdyni, wogole newsow ze swiata nie odbieralem, o niczym nie wiedzialem, przegladnalem forum, napisalem ta kiche i tyle, napewno macie racje ze nie dzien na zarty

PS: Tym bardziej na takie "cos" pod postem Vadim, usuwam, idz do kosciola...
T-Mac
musze was pocieszyc, patch jest juz skonczony smile.gif
teraz tylko czekac az go zamiescimy na serwerze
kosa
tylko powiedz ze w nim jest spolszczenie...
T-Mac
nie ma smile.gif
kosa
pocieszyles mnie laugh.gif
kemsi
T-mac możesz napisac coś więcej o tym? Np. jak już jest skończone i tylko wrzucacie na serwer to czy jest już jakaś data premiery przewidziana?
Mariolo
spòjrz na datę napisania tamtego posta wink.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.