To i ja nie będę gorszy i także podam swój skład w ML z krótką charakterystyką :] Prowadzę zespół Arsenalu Londyn, właściwie to bez konkretnego powodu, bo fanem tej drużyny nie jestem ;] Ustawienie zespołu to 4-4-2, w praktyce wygląda to mniej więcej w taki sposób:

Teraz może przejdę do składu, i piłkarzy kolejnych formacji.
Bramka:Ustari - świetny, młody bramkarz argentyński, bardzo dobrze się rozwija i przede wszystkim znakomicie spisuje się w bramce mojej drużyny. Jego zmiennikiem jest
Stekelenburg, także bardzo dobry zawodnik jednak nieco starszy. Trzecim bramkarzem jest Włoch
De Sanctis.
Obrona:Clichy - lewy obrońca, jeden z tych których w drużynie pozostawiłem ze względu na duże perspektywy rozwoju i...nie zawiodłem się. Znakomity w akcjach zaczepnych, można go także wystawiać na lewej pomocy gdzie spisuje się całkiem nienajgorzej. Pewny punkt drużyny. Zmiennik -
Song Bilong (wychowanek Arsenalu).
Agger - zajmuje on środek obrony, sprowadzony z Liverpoolu i sprawdził się niewątpliwie jako transfer. Twardy, nieustępliwy a także co ciekawe - obdarzony bardzo mocnym strzałem, choć ta umiejętność nie jest zbyt często wykorzystywana. Jego zmiennikiem jest młody Szwajcar,
Senderos.
A.Ferdinand - również środek obrony, młodszy z braci "Ferdinandów" - ale obdarzony podobnym talentem, wraz z Aggerem stanowi świetny duet znakomicie powstrzymujący ataki rywali. Dobrze się rozwija. Najczęściej dając mu odpocząć wystawiam sędziwego
Toure.
Kaebi - prawy obrońca, jedyny...Irańczyk w moim składzie. Zawodnik stworzony do gry na skrzydle, bardzo szybki i ogólnie rozwinięty niemal we wszystkich rodzajach statystyk, fenomen jednym słowem ;P Jako zmiennika dla tego gracza wystawiam
Eboue.
Pomoc:Mathieu - defensywny pomocnik. Jest to typowy zawodnik z przeznaczeniem na boki obrony/skrzydło, jednak u mnie spełnia rolę ostoi defensywy. Znakomity w strzałach z drugiej linii, często zapędza się pod pole karne przeciwnika. Doskonale rozwijający się, solidny gracz. Jego zmiennik -
Djourou, był już w drużynie.
Hleb - lewa pomoc. Mimo że jest to piłkarz prawonożny to u mnie świetnie sprawdza się właśnie na lewej flance. Szybki, bardzo dobry drybling, trochę słabiej jest ze strzałem ale za to zalicza sporo asyst. Jako zmianę stosuję tutaj
Van Persie'ego, opcjonalnie
Dos Santosa. Jest także
Recoba, jednak to już emeryt ;P
Cesc Fabregas - ofensywny pomocnik/rozgrywający. Wielki talent, świetnie rozwijający się, znakomity na rozegraniu, dobry strzał, fenomenalne podania. Prawdziwy "mózg drużyny", nieoceniony zawodnik. Alternatywą dla niego jest ofensywny pomocnik
Barnetta, bardzo dobry i perspektywiczny gracz, który jednak nie ma szczęścia mając za rywala Fabregasa ;]
Joaquin - prawa pomoc. Superszybki skrzydłowy, świetny drybling, zalicza wiele asyst poprzez znakomite zagrania w pole karne. Ponadto strzela sporo bramek poprzez zejścia ze skrzydła do środka. Jego zmiennikiem jest młody argentyński skrzydłowy
Higuain lub też
Obinna, nominalny napastnik sprawdzający się również na skrzydle.
Napastnicy:
Walcott - napastnik kompletny. Niesamowicie szybki, zabójczo skuteczny (w jednym z meczów strzelił 8 bramek co jest moim rekordem w ilości bramek strzelonych przez jednego zawodnika). Obecnie chyba najlepszy zawodnik w moim składzie. Rozwija się w niesłychanym tempie, pomimo bardzo młodego wieku już ma znakomite statystyki i osiągi (blisko 200 bramek i 60 asyst w 150 meczach). Jego zmiennikiem może być
Tevez, kolejny świetny napastnik o którym można by napisać wiele, a także
Aguero, młody Argentyńczyk który także bardzo dobrze rokuje na przyszłość.
Adebayor - wysoki, świetnie grający głową napastnik, bardzo silny fizycznie. Znakomicie pasuje do mojej koncepcji gry, która opiera się na grze jednym wysokim i silnym napastnikiem oraz mniejszym i szybkim "fighterem". Strzela sporo bramek, zwłaszcza po dośrodkowaniach, ma ich już 160 w ok. 150 meczach, a także 45 asyst. Zajmuje 3 miejsce w tabeli najlepszych strzelców w historii ML. Jego zmiennikiem jest...tu uwaga! -
Henry, który najlepsze lata ma już za sobą, przewodzi jednak zdecydowanie w klasyfikacji strzelców i najlepiej podających - odpowiednio 207 bramek i 63 asysty. Chociaż młodziutki Walcott jest już blisko...
Tak mniej więcej to wszystko wygląda

Pozdrawiam i dziękuję za uwagę