Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: !kompilacja Konkursowa!
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 5
Stron: 1, 2
lukasso
Przed Wami 14 najładniejszych bramek ISSOnline.Oczywiscie każdy ma inny gust jednak na tym polega ta zabawa,że nie każdy wygrywa.Dziękuje Wszystkim biorącym udział w konkursie i zapewniam Was ze to nie ostatni tego typu konkurs na forum.
5:15min
29mb
LINK DO KOMPILACJI 1ST
LINK DO KOMPILACJI 2ND
LINK DO KOMPILACJI 3RD
YOUTUBE
Głosy osób nie biorących udział w zabawie ,a zarejestrowanych po 18.10.2006 nie bedą liczone.

Finałowa 14

duza_stopa
cronaldo
xpC
arsenalfans
kosa
lala6000
manufan
rossonero
Vieperdiesel
savio
ostry89m
prz3m4s
phantom
lukasso

Zapraszam do głosowania

Na swoja bramke nie głosujemy!!!

________
edit: norek
Głosujemy w następujący sposób:

BRAMKA: "nr bramki"
KOMENTARZ DO BRAMKI: "komentarz lub jego brak"

taki sposób postowania ułatwi zliczanie głosów. Pozdrawiam.
Visi0n
BRAMKA: "12"
KOMENTARZ DO BRAMKI: "wszystkie bramki były wyebane w kosmos, ale ta zrobiła na mnie najwięjksze wrażenie"
rsix`
BRAMKA: "3"
KOMENTARZ DO BRAMKI: ""
Gregor
BRAMKA: " 3"
KOMENTARZ DO BRAMKI: "Poprostu the best;]"
Wislak
BRAMKA: "5"
KOMENTARZ DO BRAMKI: "jakoś ta mi sie podoba najbardziej"
norek
BRAMKA: "6"
KOMENTARZ DO BRAMKI: "ładnie wszystko rozegrane no i zakończone wyśmienitym uderzeniem."
Viperdiesel
BRAMKA : "12"
KOMENTARZ DO BRAMKI: "Poprostu świetna wink.gif"
StraY
KOMENTARZ DO BRAMKI: "tylko takiej bramki sposrod 14 finalowych nie strzelilem"
T-Mac
KOMENTARZ DO BRAMKI: "ekstra"
Rossonero
BRAMKA: "4"
KOMENTARZ DO BRAMKI: "Bardzo ładna bramka"
lala6000
BRAMKA: "10"
KOMENTARZ DO BRAMKI: "wszystkie bramki na farcie tongue.gif a ta na totalnym....a zreszta sam tak rozne rozgrywam tongue.gif"
dziadekk
KOMENTARZ DO BRAMKI: ZABILO MNIE!!!

PYTANIE: W JAKI SPOSOB MOZNA SOBIE TAK PODRZUCIC PILKE?

edit:norek
jeśli grasz na padzie do prawą gałka szybko dół,góra
mihu
KOMENTARZ DO BRAMKI: "nic dodac nic ując poprostu wymiata"
igla135
KOMENTARZ DO BRAMKI: "Ej,zajeb... jest.. musi wygrać!!"
SyNowizna
KOMENTARZ DO BRAMKI: "mialem ciezki dylemat, bo nr. 12 tez wchodzila w gre wink.gif"
matthew
BRAMKA: "10"
KOMENTARZ DO BRAMKI: "Piękna rotacja piłki no i niesamowite "okienko" chociaż zastanawiałem się również nad pozycją nr 3."
blondi1231
KOMENTARZ DO BRAMKI: "Super"
Dreed
KOMENTARZ DO BRAMKI: "Co tu duzo mowic, kazda z bramek doprowadzala mnie do tak zwanego "opadniecia szczeny" jednak po tej bramce (nr 3) szczeny dlugo zwinac nie moglem. Jednak badz co badz kazda z bramek jest piekna i niepowtarzalna, kwitesencja pilki noznej."
Lisek
KOMENTARZ DO BRAMKI: "takiej przewrotki, z takiej odległości to ja jeszce nie widział smile.gif (czyt: widział, ale w fifie2002)"
Pelas
KOMENTARZ DO BRAMKI: "Nie codzien strzela się takie bramy:P BRAWO:P"
wojtuslodz
KOMENTARZ DO BRAMKI: "Takiego czegos to jeszcze w PES-ie nie widzialem blink.gif"
Yearman
BRAMKA : "3"
KOMENTARZ DO BRAMKI: "piekna brama...takiej nigdy nie strzelilem ba nawet w kompilacjach nie widzialem.Gratuluje bramki i chyba wygranej w konkursie."
switek
BRAMKA : "12"
KOMENTARZ DO BRAMKI: "piekny strzal i tyle"
krolu
KOMENTARZ DO BRAMKI: "klasa!.Gol w stylu Rivaldo za czasów jego "kadencji" w Barcelonie.SUPER"
Mooner
KOMENTARZ DO BRAMKI: "bramka boska, przerzucenie piłki na lewą nogę i efektowny strzał... boska.. wyśmienita.. elegancka.. wspaniała.. super.. ekstra... przecudna.. romatnyczna... ee.. skończmy.. biggrin.gif
w gre wchodziły u mnie także: 11 i 3.. smile.gif szacuneczek, ale 4 odstawia tamte na kilometr... ;]"
had2
KOMENTARZ DO BRAMKI: "Bramka godna uznania i widać że to nie przypadek bo najpierw ją podbił BRAVO!!!!"
kemocik
KOMENTARZ DO BRAMKI: "nie chodzi tylko o to, że to nożyce, ale również o odległość :DDDD"
CJ-2005
KOMENTARZ DO BRAMKI: "poprostu zajebista"
!HarrY?
KOMENTARZ DO BRAMKI: "Ładna akcja wykończona świetnym uderzeniem - nic dodać, nic ująć biggrin.gif"
Prz3m4s
KOMENTARZ DO BRAMKI: "co to sie rozpisywac, po prostu super gol biggrin.gif"
korzen
KOMENTARZ DO BRAMKI: "brak"
whan
Bushmen
melman
KOMENTARZ DO BRAMKI: blink.gif
szyma

KOMENTARZ DO BRAMKI: "Przewrotki z takiego dystansu i w takim stylu jeszcze nie widziałem"
KOMTARZ DO BRAMKI: "bo mi się podobała"
Jawor
KOMENTARZ DO BRAMKI: "GOOOOOL ZAJ.....STY!!!!!!"
(L)egia_Warszawa
KOMENTARZ DO BRAMKI: "Mistrzostwo świata"
Rivaldinho
KOMENTARZ DO BRAMKI: "...najlepsza była..."
kosa
BRAMKA: "13"
KOMENTARZ DO BRAMKI: "Bardzo ładny gol"

p.s. norek, nie bede klocil sie o ten jeden vote, bo fakt ze to on sie pomylil, ale swoja droga nie powinnienes tego robic.
norek
A więc takie małe podsumowanie I dnia głosowania:

nr1: 0
nr2: 0
nr3: 15
nr4: 3
nr5: 11
nr6: 3
nr7: 0
nr8: 0
nr9: 0
nr10:2
nr11:0
nr12:3
nr13:2
nr14:0

Zapraszam osoby (zarejstrowane przed 18.10.2006), które jeszcze nie oddały głosu aby zrobiły
to do środy (25.10.2006) do godziny 18.00. Dziękuje wszystkim, którzy oddali już głos na najpiękniejszą
Waszym zdaniem bramkę.
cronaldo
darkheart
BRAMKA: "11"
KOMENTARZ DO BRAMKI: "piękna zmyłka i techniczny strzał nad głowami wszystkich w samo okienko"
jasminio

KOMENTARZ DO BRAMKI: "taki fartuch w 1 minucie i po meczu wink.gif"

Pro player
BRAMKA "3"
KOMENTARZ DO BRAMKI: "różnie strzelałem, ale takiej nie strzeliłem"
macho_21
BRAMKA :"3"
KOMENTARZ DO BRAMKI: "najbardziej zapadła mi w pamieć ze wszystkich 14 smile.gif"
Bo0os
KOMENTARZ DO BRAMKI: "czemu? bo takiej jeszcze nie widziałem.tak naprawde żadna z 14 bramkem mnie nie powaliła.wiele juz widziałem...m.in trójke wink.gif"
luke
KOMENTARZ DO BRAMKI: "niecodzienny gol... reszta mnie nie powaliła, choc w niektórych było widać doświadczenie graczy smile.gif . Dziwi mnie jednak tak duża popularność trójeczki... mi takie gole już się przejadły biggrin.gif "

pozdro
Scooby-Doo
BRAMKA :"3"
KOMENTARZ DO BRAMKI: "super brama takiej jeszcze nie widziałem , i to miodne podrzucenie piłki blink.gif"
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.