Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Demo Fm 2007!
board.issonline.pl > Inne > Gry
Stron: 1, 2
Dziś do ściągnięcia SI wypuściło nam demo FM 07 w {jak zwykle} dwóch wersjach, truskawkowa i waniliowa. Ja już ściągam, i polecam też innym :]

Więcej, jak i linki na cmrev.com
whan
na pierwszy rzut oka wszystko ładnie, pięknie (miłe dla okna menu, ikonki, świetnie rozmieszczone, od razu wiadomo gdzie co jest). Wiele nowych możliwości, między innymi kluby filialne (świetna opcja jak gra się dobrym klubem, można dać zawdonika, który nie mieści się w składzie do tegoż klubu wink.gif ), z tego co widze to teraz nawet chairman może opuścić nasz klub i zostawić nas na lodzie, ma także większy wpływ na rządzenie klubem i nasze decyzje (coś jak Cupiał tongue.gif ). W chelsea powitał mnie Roman i sypnął 110 milionami ojro i kazał kupić jeszcze lepszych graczy blink.gif Można sobie pogadać z zawodnikiem np na temat nowych transferów (zawodnik może wyrazić swoją opinię na temat nowych zaw, coachów itp) Przed meczem można ustawić idywidualnie dla każdego zawodnika drużyny przeciwnej, jak ma być kryty, czy nawet na którą nogę należy zwrócić uwagę huh.gif ....
NipponJapanBoy
No ja juz zacieram łapy na pełną wersje... biggrin.gif wiadomo kiedy wychodzi ?
Data wydania w Polsce: listopad 2006 wink.gif

Kluby filialne, świetny pomysł, nareszcie jest co robić z juniorami żeby się ogrywali.

Na razie jeszcze ściągam, {wersja ~300 mb} ale ciesze sie że twórcy dążą do zrobienia gry idealnej... ohmy.gif
Fajnie by było gdyby zdobyli pełną licencję, bo wkurza brak zawodników w reprezentacji Niemiec, i Musztarda w bramce Bayerny, ale od czego sa fani biggrin.gif
NipponJapanBoy
no dokładnie...te licencje meczące są...ja np: gram na ogół Man Utd i zawsze gre zaczynam od...sciagania zdjec twarzy...koszulek...żmudne...mogłoby wreszcie wszystko byc na miejscu w czysto zaistalowanej grze...marzenia...a jak podgląd 3d ? dopracowali go troszke...? bo ten z 06 byl sredni... blink.gif
baski18
http://img97.imageshack.us/img97/2970/druynahx0.jpg
http://img97.imageshack.us/img97/7027/historiapp5.jpg
http://img97.imageshack.us/img97/4774/najl...strzelcywz7.jpg
http://img238.imageshack.us/img238/2830/rekordyln6.jpg
http://img97.imageshack.us/img97/6453/rekordy2xl1.jpg
http://img97.imageshack.us/img97/7964/taktykaqi0.jpg

o to mój Lech w FM2006, wg. mnie granie Man, Barca i innymi twierdzami jest bez sensu, lepiej zacząć jakimś słabym klubem i wyciągnąć go na szczyt, a w przypadku mojego Lecha musiałem najpierw wyjść z długów(sprzedałem Bartka Bosackiego sad.gif , i kilku młodzików ) ale potem było już tylko lepiej... co prawda już na samym początku dzięki świetnej taktyce i świetnym treningom osiągnąłem PP oraz MP, ale w Pucharach było bardzo ciężko.

Chwalcie się swoimi drużynami w FM2006 w oczekiwaniu na FM2007.

Pozdro
kobuz
A więc jasne, pochwalę się. Gram VFL Bochum, wprowadziłe zespół do 1 ligi i teraz mam ostatni mecz z Mainz(11 miejsce) a Bayern ma do mnie 3 pkt straty. Jeśli chodzi o grę z udogodnieniami to używam FM Scout (jeżeli się komuś nie podoba to trudno, mi się gra przyjemnie) i CK by Prof (ale nie zerżnąłem, tylko gdy o tym usłyszałem ustawiłem podobnie u siebie biggrin.gif). A więc to co tygrysy lubią najbardziej, skład:

Br-Iulian Marian Raduta- 1. sezon i 1 połowa 2. sezonu- chujnia na maksa, teraz bije się o niego Barca i inne

OL- Edu- Jeden z niewielu co się ostali z pierwotnego składu, świetny fizycznie (silny, skoczny, szybki)
OŚ- Jardel- "Lansowany jako nowy Lucio" jedyna wada- równowaga- tylko 11(ale reszta ważnych <15)
OŚ- Marcel Marlitz- od samego początku podpora obrony
OP- Antony Vanden Borre- myślę, że fanom FM-a nie muszę nic dodawać

DP- Petit- uczestnik MŚ, niechciany w Porto, u mnie rozwinął skrzydla, jeżeli ustawię go jako plastra na jakiegoś ofens. pomocnika- nie ma bata- wyłączył z gry np. Juninho, Ballacka itp.
PŚ- Matuzalem- o dziwo przeszedł do 2. ligi, dlugo się aklimatyzował ale teraz jest zdecydowanie najlepszym zawodnikiem Bochum i kapitanem
PŚ- Tomek Zdebel- następny, co się ostał, pomimo, że ma strzały z dystansu 14, strzela świetnie
OPL- Patrick Mtliga- niby obrońca, ale patrzac na jego odbiór i krycie dałem na skrzydło, i tam się rozhulał biggrin.gif.
OPP- Andrea Gasbarroni- świetny drybler, strzelił kiedyś bramkę niczym Maradona- w połowie boiska zszedł do środka i na pełnej szybkości minął 4 przeciwników. Po Matuzalemie chyba najlepszy w mojej drużynie.

NŚ- Joris Van Hout- b. dobry króla strzelców nie zdobędzie, ale często ratował mi skórę. Żaden drybler ani technik, za to świetny fizycznie, wysoki i dobrze grający głową.

Na rezerwie trzymam tylko zdolnych 20 latków- Luca Di Matteo, Quavas Kirk i innych

Mogłbym gadać godzinami... Chyba stawiam FM-a przed PES-em rolleyes.gif rolleyes.gif

Ciekawi mnie, kto udziela się na forum CM-FM, wiem jedynie o Kostku biggrin.gif
'CK by Prof' co to? Bo nie bardzo wiem smile.gif Najlepiej link jeśli łaska wink.gif
Peras
ja troszke ale nie za często bo ja najbardziej lubie CM 01/02 smile.gif

PS: na forum cm mam nicj Pero(N)
Raffels
Dla mnie granie z FM scout to zwykłe lamerstwo...
Co do FM 2007, mam nadzieję,że gra będze trudniejsza nż wersja z 2006 roku. Jednocześnie liczba nowości jest spora, więc czekam na pełna wersję.
Visi0n
To mój zespół w FM2006 i jego osiągnięcia
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
kostek
Lepiej by ktos zapodał skriny z FM 07 ;p

FM06, Hereford, zaczynałem od Confernece (5liga), teraz, po bodajze 4 sezonach jestem w League One (3liga) jakoś w czołówce i mam nadzieje, ze wywalcze awans do Championship.

Skład obecnie:
Janukiewicz,
Silk, Mkandawire, James, Xaxhi,
Lizarazo,
Gacki, Hunt, Skrejanc,
Ugarte, Wiśniewski

Do pewnego momentu pisałem nawet opka na http://forumcm.net ale niestety zabrakło czasu i dałem sobie spokój.

Jako zespół 3-ligowy, mam w składzie reprezentantów Albanii (Xaxhi) oraz Słowenii (Skrejanc).
Visi0n
QUOTE(kostek @ Oct 2 2006, 21:21:20) [snapback]91446[/snapback]

...
Skład obecnie:
Janukiewicz,
Silk, Mkandawire, James, Xaxhi,
Lizarazo,
Gacki, Hunt, Skrejanc,
Ugarte, Wiśniewski

...

Janukiewicz u mne w jednym sezonie został wybrany do jedenastki marzeń ligi mistrzów ... to dobry bramkarz :]
melman
ja gralem oczywiscie Widzewem przy pierwszym podejsciu awansowalem w I sezonie awansowalem do I ligi i wygralem Puchar POlski, potem bylo mistrzostwo i puchar, a potem tylko vice-mistrzostwo, i mi sie jakos znudzilo (PS. awansowalem do fazy pucharowej p. UEFAi LM) za drugim podejsciem juz ze skladami na biezacy sezon zdobylem mistrzostwo i przestalem grac

1. Silva
manuel---akhmedov---wasiluk---kazmierczak
bonin----tralka-----vega-----biskup
grzelak----klatt (leo macea, w pierszym sezonie scorza)

2. Silva
r.kłos---akhmedov---rzezniczak(madera)---kazmierczak
bonin----bialek-----iwan------nowacki
grzelak---bogunovic

i wsakzowka dla tych co graja Widzewem, Szelige mozna bardzo łatwo wymienic na zdecydowanie lepsego pilkarza, bez doplacania jakiech kolwiek pieniedzy mi sie tak udalo z biskupem i boninem

PS. jescze zapomnialem dodac Bławata z Lechii, choc ma slabe noty to umiestrzelic i odgrac (kanadyjskich pkt mila w I sezonie chyba z 15) i jego cena rosnie w zastrzaszajacym tempie wydajesz 30 tys ojro, a juz nakoniec warty jest 1,2 mln ojro
kostek
Silva

Ten Paragwajczyk? Talent zajebisty. Statsy szybko rosną. U mnie po kilku meczach poszedł z 5 ligi do Blackburn za bagatela 800 tys Euro.

Madera

Sebastian? Grał u mnie za czasów Confernece. Dobre warunki. Z tego co pamiętam niezły odbiór i krycie. Niestety po awansie do League Two zaledwie szeroka kadra, a w League One juz rezerwy i wypozyczenie do jakiegoś mniejszego klubiku.

Janukiewicz

Talent, ale dość kontuzjogenny.
kobuz
QUOTE(alter @ Oct 2 2006, 15:30:08) [snapback]91410[/snapback]

'CK by Prof' co to? Bo nie bardzo wiem smile.gif Najlepiej link jeśli łaska wink.gif

Corner kick by Profesor-

Ustawiasz wszystkich zawodników na długim słupku, a najlepszego strzelającego z dystansu przed pole karne. Komputer się gubi i zapomina kryć tego przed polem karnym. Co jest dalej chyba nie muszę tłumaczyć.

A co do Raffelsa: dobrze wiem, że ułatwiam sobie gre ale sprawia mi to przyjemność, gram single player, więc nikogo nie oszukuję. Więc nie nazwałbym tego lamerstwem tongue.gif

pograłem trochę w demo, i poza statystykami/parametrami zawodników przyczepić mogę się do zbyt 'cukierkowego' interfejsu, i chyba gra jest stanowczo za łatwa. Bramkarze zbyt często wychodzą, przez co padają śmieszne bramki z dystansu, oraz często też bawią sie w Bartheza i próbują kiwac się z napastnikiem przeciwnika. Oto pare skrinów:

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image
kobuz
Bardzo ciekawi mnie scauting, liczę, że dzięki lepiej rozwiązanemu FM Scout bedzie zbędny tongue.gif

do altera- ck by prof ponoć nie działa w fm 2007 (jeśli jesteś zainteresowany)
baski18
CK by prof działa tylko do ostatniego patcha poniewaz ten bug zostal usuniety i bardzo dobrze smile.gif

FM Scout to mimo wszystko lamerstwo smile.gif po co w grze masz scoutów ??

Pozdro
kostek
QUOTE(alter @ Oct 3 2006, 16:56:19) [snapback]91544[/snapback]

Dzięki kobuz.

pograłem trochę w demo, i poza statystykami/parametrami zawodników przyczepić mogę się do zbyt 'cukierkowego' interfejsu, i chyba gra jest stanowczo za łatwa. Bramkarze zbyt często wychodzą, przez co padają śmieszne bramki z dystansu, oraz często też bawią sie w Bartheza i próbują kiwac się z napastnikiem przeciwnika. Oto pare skrinów:

Hmmm, alter - mógłbyś zapodać linkiem do polskiej Wersji dema? Tego co ty masz? Bo jakoś się chyba nie natknąłem, albo przeoczyłem informacje o wersji językowej. Byłbym Ci bardzo wdzięczny. Pozdr.
Kobuz, właśnie chciałem stestowac w demku 07 i lipa biggrin.gif ale moze i lepiej ;0

Kostek, skopiuj plik językowy z FM 06 wink.gif 3/4 rzeczy przetłumaczone będzie. Jak coś to portal24h.pl tam znajdziesz, ale musisz sie zarejestrować wink.gif
Bombka
FM07 w sieci!!!!!!!!!!!!!!!
NipponJapanBoy
QUOTE(Bombka @ Oct 18 2006, 12:51:41) [snapback]92998[/snapback]
FM07 w sieci!!!!!!!!!!!!!!!

jestem szczesliwym posiadaczem od wczoraj o 20-00 biggrin.gif miodzio jest...kapitalna gra...fm 06 byl piekny ale 07 ma to 'coś'...ja jush mowie ze to bedzie hicior...fajna opcja ze mozna dac swoje zdjecia do profilu managera smile.gif ...polecam !
macho_21
faktycznie jest smile.gif zaraz zaczynam sciagac.. uff... tyle czekania.. wow jest od 2 dni a juz ma 2500 tys sciagniec na rapidzie biggrin.gif
JBP
ma ktos plik polish.ltc (spolszczenie) do fm 2007 ?
Prz3m4s
spolszczenie z FM 2006 działa na FM2007 w 70 % biggrin.gif a oto co ja zauwazyłem w najnowszej odsłonie:

generalnie gierka jest podobna do swojego poprzednika, ale jest kilka różnic naprzykład.

W głównym menu są ikony skrótów taktyk, treningu i wyboru składu. Zmieniły sie ramki z informacjami, pojawiły podpowiedzi. Cel jest ten sam, nadal zajmujemy sie prowadzeniem druzyny itd. Mamy również wpływ na zawodników, czas na rozmowy mamy teraz również przed meczem. Doszła tez całkowicie nowa opcja, która polega na łączenie jednego dobrego klubu ze słabym albo średnim. Do małego bądz średniego klubu zsyłani są dla ogrania nie mieszczący się w składzie zawodnicy dobrego klubu, ale za to duzy ma prawo pierwokupu każdego gracza z klubu małego(średniego), i zatwierdza kazdy transfer. Więc korzysci są wspólne. Teraz od obserwatorów (aha i teraz np. Argentynski obserwator wue wszystko o graczach z brazyli,urugwaju i argentyny, ale jezeli chodzi o reszte swiata nie ma zupełnie pojęcia) a więc skończyłem na: Teraz od obserwatorów dostajemy rozbudowane opisy piłkarzy zawierające ich słabe i silne strony,tryb życia, oczekiwaną przez klub cene i pensję jakiej spodziewa sie zawodnik.Bramkarze czasem wychodzą w meczach nawet do połowy boiska
daunwid
odrazu wyjaśnienie, chce śćiagnąć gre by sprawdzić czy wrto kupić oryginał(wiecie, z kasa krucho i trza wiedzec co sie kupuje)

10%
JBP
polish.ltc z fm 2006 dziala w 50% i po polsku mam przetlumaczone te opcje ktore znam a te nowe sa po ang wiec jakby ktos widzial gdzies plik z polskim jezykiem do fm 2007 prosze umiescic tu link smile.gif pzdr
StraY
premiera wersji pl jest chyba 27 pazdziernik wiec spokojnie wink.gif
Premiera na świecie, jest taka sama jak w polsca czyli 20 października 2006. Pisałem wcześniej o tym.
JBP
premiera byla wczoraj , ktos moze miec juz polska wersje np taki syn sprzedawcy w empiku smile.gif dlatego trzeba szukac.. smile.gif
maciek_ssi
Premiera miała odbyć się jutro, ale SI Games i SEGA przesunęły premierę gry o dwa dni, na 18, ze względu na przedwczesne rozpoczęcie sprzedaży przez sklepy. CD Projekt dopiero jutro ma rozesłać pre-ordery, czyli bez zmian. Chociaż np. niektóre polskie serwisy internetowe zaczęły już sprzedaż.
StraY
moze i mial byc 20 tongue.gif ja info bralem z ultimy gdzie kiedys pisali, ze wychodzi 27 wink.gif a tu kupaprawda

{ Żadne bzdury tylko prawda rolleyes.gif }
Blade
QUOTE(Danioo7 @ Oct 20 2006, 01:15:39) [snapback]93272[/snapback]

to pliczek z 07 pl ? czy 06 ?

Ten link to jest pełne spolszeczenie do FM'a 07
maciek_ssi
Jeszcze raz ktoś puści... mad.gif
Mendus
ee mam taki problem z full wersja fm 2007. jak zainstalowalem i od razu wlaczylem wszystko chodzilo cacy. za drugim razem chce wlaczyc i nic :/ dochodzi do czarnego tla z mala pileczka w prawym dolnym rogu i stoi caly czas, juz przeinstalowywalem i h*ja :/ moze ktos cos na to poradzic?????
NipponJapanBoy
QUOTE(Blade @ Oct 20 2006, 01:18:06) [snapback]93273[/snapback]

Ten link to jest pełne spolszeczenie do FM'a 07

biggrin.gif no dokladnie...sciagnalem...sprawdzilem...zagralem...zakochalem sie...jezyk hula pieknie...jest miodzio...chlopaki wiadomo kiedy wyjdzie jakas latka graficzna z logami,herbami,kitsami...? bo ja narazie na http://www.fcmc.pl/ cisza...moze znacie jakies inne stronki...? Pozdrawiam i dzieki serdeczne za spolszczenie...
Bombka
ma ktos moze juz spolszczenie do pelnej wersji FM 2007??
Prz3m4s
ja mam juz 100% spolszczenie do Fm'a 2007 biggrin.gif
NipponJapanBoy
panowie to moze cos po necie ? ohmy.gif
Bombka
to spraw przyjemnosc innym i zarzuc spolszczeniem w necie:)
Bombka
dziekuje smile.gif
NipponJapanBoy
! ! NA PROŚBE Mortina i Traf fic-a SPOLSZCZENIE FM 2007 ! !

http://s000.wyslijto.pl/index.php?file_id=...557995289846704

Milego grania... smile.gif Pozdrawiam

Ma jush moze ktos jakies bajerki graficzne ? Kitsy,loga,fotki do druzyn bez licencji ?

Na początku, przed rozpoczęciem gry, polecam edycje pilku fake.lnc { Football Manager 2007\data\db\700\lnc\all\ } w Notatniku.

Zaznaczcie wszystko i wklejcie to:

# "FAKE_NATIONAL_TEAM" "Nation Unique ID" "1/0 - On/Off"
# "CHANGE_PLAYER_NAME" "Person Unique ID" "First Name" "Common Name" "Second Name"

#Germany
"FAKE_NATIONAL_TEAM" 771 0

#Holland
"FAKE_NATIONAL_TEAM" 784 0

#player name changes
"CHANGE_PLAYER_NAME" 1277 "Oliver" "" "Kahn"

Będzie się przyjemniej grało.

Facepacki i logopacki na http://www.sortitoutsi.net/fm2007/ ale cięzko chodzi :/
Bombka
mam pytanie,czy beda mi dzialac zdjecia zawodnikow,ktore sa na stronce w dziale fm2006?one sie czyms roznia od tych z fm2007?jak wklejam fotki np.do ligi hiszpanskiej to musze utworzyc folder esp/primera/ i tam dopiero wrzucac zdjecia czy jak?
Nie wiem, próbuj, ja czekam na powerpacki, nie chce mi się pojedyńczych ładować do gry...
NipponJapanBoy

Facepacki i logopacki na http://www.sortitoutsi.net/fm2007/ ale cięzko chodzi :/ [/quote]

Boze ...sciagnal ktos cos stad ? Mi laduje sie kilkanascie minut i nic...czysta strona...jesli komus chodzi moze zrobi jakas paczuszke ? Loga,stroje,tła...szczegolnie do Premiership...goraca prosba... sad.gif
Bombka
ta stronka co ja podales cos nie chce dzialac,a jesli chodzi o loga,stroje i mordki to dzialaja normalnie,mi cos zaczal wolno sie uruchamiac jak wgralem zedytowany plik fake.stroje,twarze i loga sa na http://www.cmrev.com/
przydalaby sie jakas spora paczka:)
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.