Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Demo Fm 2007!
board.issonline.pl > Inne > Gry
Stron: 1, 2
NipponJapanBoy
Matko niech ktos komu dziala ta strona dziala zrobi jakas paczke czy cos...przeciez predkosc ladowania tej strony woła o pomste do nieba... sad.gif

Jest 8 rano...sprawdzam czy strona chodzi szybciej...i chodzi...ale jak klikam DOWNLOAD to mysli kilka sekund i nic...zalogowalem sie i tez nic nie dalo...ma ktos recepte na te strone...? Wiekszosc tu to samoluby...a jak czegos chca to jęczą na forum o linka...a jak im cos dziala to nawet sie nie odezwa... sad.gif obłęd...
fantomas
ej macie Cracka?? proszeeeeee?
Na torrencie znalazlem paczke z herbami i twarzami do FM07, ok 450 mb.

Np. na isohunt.com
Mortin
QUOTE(alter @ Oct 29 2006, 01:24:47) [snapback]94969[/snapback]

Na torrencie znalazlem paczke z herbami i twarzami do FM07, ok 450 mb.

Np. na isohunt.com

to daj link do tego torrenta
pozdro
Proszę http://www.mininova.org/tor/463780

Nie wiemczy jest super, bo sam go jeszcze nie mam, ale sądząc po seedach, pewnie tak jest biggrin.gif
lukasso
gram portsmouth
kupilem pewnego brazylijczka
super pieknie ladnie
mam go w druzynie a tu patrze
nie ma pozwolenia na prace,przesiedzial tak na trybunach juz prawie rok
ZAL
kiedy wreszczecie ten darmozjad zagra w druzynie? sad.gif
smile.gif
Zrób Load Out tongue.gif Do jakiegoś klubu z ligi angielskiej, czy jakiegos z finalnych.

Najlepiej do angielskiej kupowac reprezentantów, bo tak to cięzko o pozwolenie :/

fantomas
mam andzieje ze ktoś pomoże..
pisze tu wdemo 2007 bo nie chce nowego tematu zakładać
..a więc tak mam fm 2007 niestety nie orginał i gdy po instalacji uruchamiam gre i miaja wsyzstkie reklamy: sega itp...mam czarny obraz i tylko ta piłka kręci się w prawym dolnym roku...nastepnie się zatrzymuje i tyle grania.. próbowałem instalowac kilka razy i różnych już sposóbów ...nie wiem może ktoś z was miał ten sam problem...więc jakoś poradźcie bo niedługo ferie to bym se zagrał...
z góry dzięki
barman_2000
ja chciałem sobie zainstalować to mi wyskoczyło że nie mam javy a jest zainstalowana wiesz jak na to poradzić
fantomas
QUOTE(barman_2000 @ Jan 20 2007, 13:56:05) [snapback]114809[/snapback]

ja chciałem sobie zainstalować to mi wyskoczyło że nie mam javy a jest zainstalowana wiesz jak na to poradzić

to masz jeszcze gorzej smile.gif
poszukam na innych forach związanych menagerami chyba..może ktoś wieco trzeba zrobićsmile.gif

pozdrawiam i życze rozwiązania problemu bo awruk zagrałbym sobie w to w końcu i Ty pewnie też smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.