Był kiedyś pomysł aby zrobić 5.5, nawet zacząłem pracę miałem już trochę zrobione, na pro-evo dawałem skriny, ale jakoś idea upadła, jak i mój zapał, gdzieś na dysku miałem skriny, jak znajdę wrzucę
Bardzo liczę na to, że Rzepa szybko wrzuci SP
__SaNd1__
Oct 2 2009, 20:30
Fainie by bylo jak by byl jakisz pozadny nowy patch do PES`a 5 - ki

Kubbas pamietam te screeny z 5.5 szkoda ze nie powstal ale i tak czekamy na 6.5 v 4
Można się tego upa spodziewać w najbliższym czasie?
Mam problem bo znalazłem płytę przed chwilą już włączyłem kopiowanie na kompa ,a tutaj mi wyskakuje komunikat że uszkodzone są rary .. ;/ Jeszcze sam pokombinuje coś bo bym też popykał w 4,5,6 Online , szkoda mi teraz że nie zadbałem płyty ..
Tomaszzz
Oct 4 2009, 18:29
To jest błąd CRC czy uszkodzone archiwum? To się zaczyna rozpakowywać czy się nie da w ogóle?
W ogóle po prostu komp tak zawiesza się i wyskakuje błąd rara no i muszę wyłączać wszystko menadżerem ;p
A jak masz to spakowane, o text itd osobno?
Przeczyść płytę może dezodorantem
Tak ,ale po przeczyszczeniu też nic zobaczę może u kolegi przekopiuje ,a jak nie to definitywnie wina płyty;/
Liczymy na Ciebie
Mam drugą płytę i nie wiem czy to nie jest to samo bo pisze Superpatch do Pes5 i tam normalnie poprawia Offline i nie wiem czy Online poprawia może wy wiecie jak tak to to wrzucę bo nie wiem czasem czy to nie to samo

Jak to samo to biorę się za upload
Wrzucaj
Zapodajcie jakiś serwer w porządku i wrzucam

A i rejestrować się czy jako anonim też mogę uploadować żeby linki nie padły od razu ;/
Tomaszzz
Oct 6 2009, 18:57
MEDIAFIRE.COM! Ale pliki tylko do 100MB bez posiadania konta. Tak jak w większości darmowych serwerów.
Załóż konto na media najlepiej to nie zginie nigdy, ja może gdzieś przeupam bo teraz mam dobrego neta
Dzięki Rzepa za pomoc, doceniamy
Świetnie, czekam na resztę ; )
Dodałem wszystko co miałem na płycie no oprócz "Readme"
Liczę że odwiedzicie mój temacik Pozdrawiam

Pes 3,4,5,6 nigdy nie Zginie!
Dzięki
Rzepa czemu bez kitservera?Kurde to co zupałeś to superpatch 1.0 a nie 4.0
http://www.mininova.org/det/178088Sprawdź tą 2 płytę czy to 4.0 i czy da radę coś z niej wyciągnąć
unikat
Oct 10 2009, 08:31
Tutaj każdy ma wgrane do O_text stroje ,a na tamtej płycie to samo jest tylko że z Pesem nagranym jeszcze ...
mysaku
Oct 10 2009, 14:32
rzepa, mozesz mi nakreslic gdzie mam to wypakowac i jakiego programu uzyc? i ewentualnie pytanie do wszystkich: linki do kitsow wygasly, jezeli ktos ma jakies dobre <najlepiej najnowsze> to prosilbym o namiary
ach i poza tym powiedz mi czy musze wgrac jeszcze jakies dodakowe rzczy lub sam pogrzebac w pesie zeby gra byla w pelni dopracowana? czytalem ze ludzie sie skarzyli na zle nazwy klubow lub inne
unikat
Oct 10 2009, 16:56
Tego patcha instalujesz programem "DKZ STUDIO"
Wypakowujesz kolejno rary
A potem przez DKZ Studio bierzesz "Apply in the patch" i wybierasz tam gdzie masz Pesa 5 (dat) i sam ci się instaluje
mysaku
Oct 10 2009, 21:58
dobra poradzilem sobie, rzucilem okiem i chyba wszystko jest ok. na jakie problemy moge natrafic grajac w ta wersje patcha? nazwy klubow widze sa poprawnie, ktos sie skarzyl ze w pewnym momencie mecz mu sie tnie ale nie u wszystkich ten problem sie pojawia. wiec sa jakies mankamenty?
ach i jeszcze jedno - sciagam forzaroma kit serwer, moge go zainstalowac bez zadnch konsekwencji? wgrane stroje nie beda sie krzaczyc z tymi z Spatcha?
unikat
Oct 11 2009, 09:18
Nie wiadomo ja grałem tylko na tej wersji patcha
mysaku
Oct 11 2009, 11:32
a wiesz jak poinstalowac inne kitsy z kitserwera? sciagnalem forzaroma kitserwer, zainstalowalem ale w grze wciaz te same kitsy
Witam! Nadszedł czas by po prawie rocznej przerwie odkopać temat.
Z pewnością jest jeszcze wiele osób, które tak jak ja każdą następną cześć po PES 5 uważają za niegodną tej serii. Dlatego podaję link do strony ze
PERMANENTNYMI linkami do masy wszelkich dodatków od patchy po bootservery do tej właśnie części. Strona po angielsku, ale nie powinien to być problem dla nikogo zorientowanego w temacie.
http://www.strategyinformer.com/pc/proevol.../downloads.htmlMam nadzieję, że jeszcze chociaż kilku osobom się to przyda.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.