Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Wasz skład w master lig :)
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 5
Stron: 1, 2
StraY
dupa Tomak tongue.gif imho większość zachowuje się tak jak... większość:) czyli chce mieć to co najlepsze wink.gif
HkK
tylko LIVERPOOL FC (trochę chłopy ale nie wyobrazem seobie gry kims innym)

GK Dudek
LB Carragher
RB Finnan
CBT Hyypia
CBT Henchoz
LMF Riise
DMF Hamman
OMF Gerrard
RMF Rommedahl
CF Owen
CF Cisse

tak wogole to prawie nie strzelam bramek, mam problemy ze stworzeniem jakielkolwiek sytuacji, łoś ze mnie nie umiem w to grać (same remisy bezbramkowe albo wygrane po 1 strzelonym fartem golu) ale jakos idzie :roll: doradzi ktoś coś moze początkujacemu bo bramki same raczej padać nie bedą hehe
GHOST
zacząłem sobie nowego master league na 6 gwiazdkach oto mòj skład jak na razie
GK Cech
RB Del Horno
CB Kompany
CB Heitinga
LB Maxwell
RM De Mul (polecam gościa szybko mu staty rosną)
CM Sneijder
LM Van der Vaart
RW Van Persie
CF Fernando Torres
LW Saviola
cwinar
ja gram 6 sezon na 5* to moj sklad:
Gabulow
R.Ferdinand
Heitinga
Kaebi
R.Carlos(skonczyl juz kariere i szukam kogos nowego)
Tevez
C.Ronaldo
Ronaldinho
G.rossi
Ronaldo
Saviola
:twisted:
saper
INTER MEDIOLAN 3sezon
B: Toldo
O: O'Shea , Puyol , Coco , Chivu
DefP: Davids
P: Hasan Sas , Kily Gonzales
A: Vieri , Ronaldo , Adriano

Mocni rezerwowi: Emre, Zanetti, Recoba, Stankovic,van der Maide, Nihat, Agahowa, Martins

Opłaci sie kupywac Adriano bo słyszałem że po 2 sezonach wymięka :wink:
cwinar
Adriano jest hujowy ja osobiscie nie mam go w druzyniie ale sila strzalu mu spadla z 99 do 83 :shock:
s0k0L
GK : Barthez

DEF : Thuram , Nesta , Stam , Carlos

MDL : Beckham . Viera , Ballack , Qaresma

FW: Podolski , Saviola
cool.gif cool.gif cool.gif cool.gif
baski18
Oto moj sklad w PES5 w 3 sezonie na 6*

http://img392.imageshack.us/my.php?image=sks13pozna8hs.jpg

Piewsza lista - podstawowa 11
Druga lista - rezerwowa 11
Trzecia lista - zespol rezerw biggrin.gif

Edit: Gracze do polecenia:
- Luciani gdy go kupielm mial 17 lat jest bardzo dobrym bocznym obronca i po kilku meczach wygryzl z podstawowej 11 Ashley Cola, ma co prawda slabe przyjecie pilki, ale mimo wszystko dobrze sobie radzi jako obronca.
- Essien chyba mial 21 lat lub 20 gdy go kupilem od razu zostal defensywnym pomocnikiem i nie ma szans zeby go ktos wygryzl.
- Chivu gdy go kupilem mial 24 lata po pierwszym sezonie nagle nastal kryzys formy, umiejetnosci diametralnie spadaly jednak w 3 odslonie znowu gra wysmienicie, umiejetnosci rosna bardzo szybko i coraz czesciej zastepuje De Jonga lub Luiza Pereire.
- Heitinga gracz ktorego nie trzeba przedstawiac juz od kilku edycji Pes-a jest to gracz ktory rozwija sie wysmienicie i dlatego musi byc w kazdej Twojej druzynie.
- Orlandi gracz majac 17 lat przykul moja uwage ze wzgledy na bardzo dobrze rozwinieta DEFENCE -82- jak na taki wiek to bardzo duzo i teraz sporadycznie daje mu szanse na gre w drugiej polowie meczu.
- Wright-Philips gracz Chelsea ktory jest bardzo, ale to bardzo szybki i dlatego warto go miec w druzynie i wstawiac na koncowe 20 minut meczu ... potrafi przebiec bardzo duzy dystans w bardzo szybkim tempie - po prostu Speed Demon biggrin.gif
- Adu niespelna 16 latek z USA ktory robi duza kariere w Ameryce u mnie w pierwszym sezonie nie strzelil ani jednej bramki choc mial duzo okazji ... razila nieskutecznosc nawet nie udalo mu sie strzelic karnego ktory oddal mu Ronaldinho smile.gif Jednak w drugim sezonie po dodaniu 3 stat do kazdej z umiejetnosci przelamal sie i strzela bramke za bramka w Lidze Mistrzow strzelil juz 5 w lidze idzie mu troche gozej gdyz nie wystepowal ani jednego spotkania smile.gif
- Farfan dobry zmiennik z PSV - to tyle wink.gif
- Saviola wysmienity napastnik, natura nie dala mu co prawda wzrostu 168cm jednak obdazyla go szybkoscia oraz niesamowita zwinnoscia ktorej niepogardzil by sam Ronaldinho.
- Moutinho wszechstronny zawodnik moze grac na kazdej pozycji w pomocy mial 19 lat gdy go kupilem musi sie jeszcze ogrywac lecz z wiekiem stanie sie graczem swiatowego formatu wink.gif
-D.Cisse napastnik ktory nie marnuje zadnej pilki (przynajmniej u mnie) gdy dostanie podanie w polu karnyym zawsze jest bramka ma cos w sobie ze potrafi sie znalesc w odpowiednim miejscu w odpowiednim czasie.
- C.Ronaldo magik jakich malo przez pierwsze 2 sezony byl gwiazda mojego zespolu 20 bramek w kazdym sezonie robilo wrazenie (tym bardziej na 6*) jednak teraz forma strzelecka przeszla na nowy zakup jakim jest D.Cisse i na razie ma tylko jedna bramke jednak az 8 assyst przy bramkach D.Cisse.
- Na nastepnych przyjdzie kolej biggrin.gif

Pozdro
siara_acm
Jestem fanem Milanu, lecz dla odmiany gram Newcastle United. Sklad:
GK:Gomes
DF:Babayaro, Alex, Boumsong, A.Cole
CMF:JS Park_Parker_Gattuso_Wright>Philips
FW:Iaqinta_Owen
Gregor
Ja kieruje się dwoma moimi hasłami brzmiącymi tak:
-nie kupuj "legendarnych" zawodników,
-nie kupouj zawodników "bez twarzy".
a swoją drużyne opieram na zawodnikach z początkowej fazy.
Mój skład wygląda tak:

--------------------V.Valdes-------------------------------

Belletti-----Marquez------Puyol--------v. Bronkochorst

----------------------Deco---------------------------------

---------Kaka---------------------Xavi--------------------

----Henry-------------Eto---------------------------------

------------------------------------------Rondaldinho----
lukasz0
---------------------Vermeer--------------------
----------Heitinga---------------Terry-----------
-Kompany-------------------------Emanuelson-
-----------------Maduro--------------------------
-------De Jong-----------------------------------
-------------------------Sneijder-----------------
-------Farfan-------------------------------------
---------------------------------------Robben----
----------------------------------------------------
----------------------D. Cisse--------------------

rezerwa:
Boruc, Cech, Chivu, Essien, S.Ramos, De Rossi, Rosicky, V.der Vaart, Kaka, J.Cole, Van Persie, Hanke, Messi, Roney, Podolsky, Henry, Robinho
Bo0os
fajna rezerwa, tzn lepsza od składy A

a mój skład składa sie z standardu Barcy + R.Carolos
lukasso
GK Casillas
DF kaebi
DF alex
DF sergio ramos
DF de jong
MF essien
MF diego
MF C.ronaldo
MF quaresma
FW Ronaldo
FW rooney
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.