Oto moj sklad w PES5 w 3 sezonie na 6*
http://img392.imageshack.us/my.php?image=sks13pozna8hs.jpgPiewsza lista - podstawowa 11
Druga lista - rezerwowa 11
Trzecia lista - zespol rezerw

Edit: Gracze do polecenia:
- Luciani gdy go kupielm mial 17 lat jest bardzo dobrym bocznym obronca i po kilku meczach wygryzl z podstawowej 11 Ashley Cola, ma co prawda slabe przyjecie pilki, ale mimo wszystko dobrze sobie radzi jako obronca.
- Essien chyba mial 21 lat lub 20 gdy go kupilem od razu zostal defensywnym pomocnikiem i nie ma szans zeby go ktos wygryzl.
- Chivu gdy go kupilem mial 24 lata po pierwszym sezonie nagle nastal kryzys formy, umiejetnosci diametralnie spadaly jednak w 3 odslonie znowu gra wysmienicie, umiejetnosci rosna bardzo szybko i coraz czesciej zastepuje De Jonga lub Luiza Pereire.
- Heitinga gracz ktorego nie trzeba przedstawiac juz od kilku edycji Pes-a jest to gracz ktory rozwija sie wysmienicie i dlatego musi byc w kazdej Twojej druzynie.
- Orlandi gracz majac 17 lat przykul moja uwage ze wzgledy na bardzo dobrze rozwinieta DEFENCE -82- jak na taki wiek to bardzo duzo i teraz sporadycznie daje mu szanse na gre w drugiej polowie meczu.
- Wright-Philips gracz Chelsea ktory jest bardzo, ale to bardzo szybki i dlatego warto go miec w druzynie i wstawiac na koncowe 20 minut meczu ... potrafi przebiec bardzo duzy dystans w bardzo szybkim tempie - po prostu Speed Demon

- Adu niespelna 16 latek z USA ktory robi duza kariere w Ameryce u mnie w pierwszym sezonie nie strzelil ani jednej bramki choc mial duzo okazji ... razila nieskutecznosc nawet nie udalo mu sie strzelic karnego ktory oddal mu Ronaldinho

Jednak w drugim sezonie po dodaniu 3 stat do kazdej z umiejetnosci przelamal sie i strzela bramke za bramka w Lidze Mistrzow strzelil juz 5 w lidze idzie mu troche gozej gdyz nie wystepowal ani jednego spotkania

- Farfan dobry zmiennik z PSV - to tyle

- Saviola wysmienity napastnik, natura nie dala mu co prawda wzrostu 168cm jednak obdazyla go szybkoscia oraz niesamowita zwinnoscia ktorej niepogardzil by sam Ronaldinho.
- Moutinho wszechstronny zawodnik moze grac na kazdej pozycji w pomocy mial 19 lat gdy go kupilem musi sie jeszcze ogrywac lecz z wiekiem stanie sie graczem swiatowego formatu

-D.Cisse napastnik ktory nie marnuje zadnej pilki (przynajmniej u mnie) gdy dostanie podanie w polu karnyym zawsze jest bramka ma cos w sobie ze potrafi sie znalesc w odpowiednim miejscu w odpowiednim czasie.
- C.Ronaldo magik jakich malo przez pierwsze 2 sezony byl gwiazda mojego zespolu 20 bramek w kazdym sezonie robilo wrazenie (tym bardziej na 6*) jednak teraz forma strzelecka przeszla na nowy zakup jakim jest D.Cisse i na razie ma tylko jedna bramke jednak az 8 assyst przy bramkach D.Cisse.
- Na nastepnych przyjdzie kolej

Pozdro