Tym razem zrobiłem zawodnika Udinesse Ganczyka Muntariego:
Sreen:
HENRY
Voytec
Sep 12 2006, 18:44
jezuśku. wygląda jak po wypadku. straszny, obie ostatnie twarze bardzo kiepskie. przykro mi i pozdrawiam.
Karol Johnn
Sep 12 2006, 21:50
Wiec tak Henry paszczak(nie martw sie ja tez z niego zrobilem paszczaka), Muntari paszczak, Lennon w miare, powodzenia w nastepnych ryłach
Edit: jak wycinasz skirny to rob to juz na wysokosci czubka glowy, po kija takie wysokie skriny robisz z "edit mode" - to juz ucinaj, wazny jest sam ryj a nie tlo nad nim.
pzdr
Ghana, chłopcze, powiedz dlaczego robisz jedna syfiata twarz, a za 5 minut wrzucasz następna. Weź popracuj nad jedną twarzą 1,5 godziny (jakąś łatwą to zrobienia twarz), pokaż jej pierwszą wersję, drugą. Jeśli się nikomu nie podoba, to rób kolejną. Czy ty naprawdę nie widzisz ile poprawek potrzeba twarzy, np. C.Ronaldo, albo Heńka? Wyglądają jakby się opalali, mając na twarzy dziurawą ścierkę. Jedynie Muntari jest w miarę. Powodzenia, pozdro.
Voytec
Sep 13 2006, 12:37
przy henrym mógłbyś chociaz dopasować kolor skóry do szyi. pozdr.
Giuly Preview !!!
Oooo widzisz juz lepszy ten giuly nawet podobny , jak troszq popracujesz to potrafisz moze beda z ciebie ludzie

Wlosy są jednak do bani i pamiętaj pracuj przez dłuzszy czas nad jedną twarzą i ukazuj kilka wersji i moze wtedy bedzie lepiej wszyscy najlepsi facemakerzey tak robia .

Pozdro
QUOTE(Ghana @ Sep 13 2006, 15:52:12) [snapback]88926[/snapback]
Giuly Preview !!!

musisz zmniejszyc i cofnac czolo do tylu aby wlosy pasowaly do bani..pozdro
Ludovic Giuly Preview II

Ludovic Giuly ( FINAL )

Bedzie chciał ktos bin to zgłoscie sie do mnie >
I widzisz polak potrafi (lub Ganijczyk

hehe ) Nareszcie dobra facjata kolor twarzy dopasowany do kolory skóry - brawo.tylko mi jakos włoski nie pasują mozesz fotkę pokazać?
To tak włosy sa autorstwa panów z KONAMI a fotka jest z działu FOTKI DLA FACEMAKERÓW / GIULY Pozdro
QUOTE(Ghana @ Sep 13 2006, 16:08:59) [snapback]88932[/snapback]
Ludovic Giuly Preview II

Ludovic Giuly ( FINAL )

Bedzie chciał ktos bin to zgłoscie sie do mnie >

spojrz dokladnie na skrinie gdzie sa usta na bmp a gdzie jest linia otwarcia ust w modelu...
kiedy w grze otworz morde wowczas otworzy sie dolna warga...popraw to.
CISSE ( PREVIEW 1 )
Roberto Carlos prew
Mauro German Camoranesi ( FINAL )
no i znow to samo... KOLEŚ, NIE DOCIERA DO CIEBIE TO, ŻE GDY BEDZIESZ POKAZYWAC 3 SREDNIE PRACE NARAZ TO NIKT NIE BEDZIE CIE UWAZAL ZA DOBREGO FACEMAKERA? POSIEDZ NAD CISSE ALBO CARLOSEM TYLKO TYLE CO SIEDZIALES NAD TYMI TRZEMA TWARZAMI TO BEDZIE PERFECT. A TAK NIKOMU NIE PRZYJDZIE DO GLOWY ZEBY BRAC OD CIEBIE BINA!
Pomyśl troche nad tym co napisalem. powodzenia
Dobra postaram sie nie robic wiecej twarzy tylko udoskonalac
A wiec XABI ALONSO prewiev

XABI ALOSNO ( FINISHED ) Mysle ze Alosno dosc dobrze mi wyszedł i dlatego postanowiłem zakonczyc ta twarz na takim skutku:
QUOTE(Ghana @ Sep 15 2006, 13:01:38) [snapback]89143[/snapback]
Dobra postaram sie nie robic wiecej twarzy tylko udoskonalac
A wiec XABI ALONSO prewiev

XABI ALOSNO ( FINISHED ) Mysle ze Alosno dosc dobrze mi wyszedł i dlatego postanowiłem zakonczyc ta twarz na takim skutku:

nienajgorszy, ale cisse to najlepsza z twoich mord. I giuly też
Mnie nie cieszy ze w miare dobrze zrobiłem twarz lecz, zobatcie jak robiłem twarze przedtem a jak teraz.Szybko sie ucze wiec , za jakies nie całe 2 lata powinnienem robic twarze na wyskim poziomie
Dianbobo Balde ( Celtic Glasgown ):
Shaun Maloney
obie mi sie podobaja, pobaw sie jeszcze z nimi troche a bedzie git
Balde moim zdaniem dobra twarz:P 7\10
Maloney już mniej udany 5\10
kamikadze_14
Sep 23 2006, 19:28
Balde nawet dobry 7/10, Maloney troche gorszy 6/10
Robinho[u]
Jeżeli będziesz się stosował do rad poprzedników to będziesz robił całkiem udane prace. Życzę powodzenia w dalszym "mordkowaniu". A tak btw, co to za klub Celtic Glasgown ? Bo ja znam Celtic Glasgow.
Voytec
Sep 25 2006, 19:51
nie udany robinho, niestety. wogóle nie podobny i jeszcze w kitsie barcy.
pozdrawiam
W pesie dałem Robinho do Barcelony w Realu jak kazdy by sie zmarnował
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.