Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Tabele Esqape Champions League
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null > Winning Eleven 2002 > Turnieje i Inne ligi > Archiwum
Stron: 1, 2
Giggsy
Giggsy15 (Togo) 3-2 (Szkocja) Kyza circle.gif square.gif triangle.gif x2.gif l1.gif l2.gif r1.gif r2.gif
justyn
Justyn-Kyza 1:1
triangle.gif x2.gif square.gif circle.gif
Bany
Bany 2:0 Bombaj
arek25
do kiedy jest termin meczy???

GRAJCIE!!!
Gallus
własnie cos długo te grupy sa rozgrywane, Esqape moze zrobisz coś z tym!
justyn
jakieś WO czy coś.... tongue.gif
esqape
WłASNIE TERAZ NASTęPUJE KONIEC ROZGRYWANIA MECZY DO FAZY GRUPOWEJ!!!!!!!!!!!!! zaniedługo zostaną podane pary do 1/8 które będą walczył o mistrza!!

Pozdrawiam!
migimaster
Rozumie ze ludziom moze sie spieszyc z rozegraniem kolejnych meczow, ale organizator chyba nie moze zmieniac regulaminu w trakcie trwania turnieju.Mecze mialy byc rozgrywane do jutra w grupach.Zadnego ogloszenia o skroceniu.Jeszcze sobie wyedytowal posta z regulaminem.A co gdyby ktos z miejsca jeszcze nie premiowanego awansem rozgrywal mecz o awans? Jak wiec odbylo sie losowanie skoro w mojej grupie kolejnosc mogla sie jeszcze zmienic!!! Co prawde na gorsze dla mnie, ale zawsze.Organizator chyba chce miec to jak najszybciej z glowy. mad.gif

I co ja mam teraz rozegrac ten mecz w grupie, czy nie.Bo podobno ci co nie rozegraja dostaja walkowera czy tam dyskwalifikacje blink.gif
Kluskomaniakklusek
Mysle ze organizator chce jak najszybcie skonczyc z tym turniejem dlatego ze nieprzeszedł dalej:).
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.