Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Faza Grupowa ! - Wyniki I Opisy Meczów...
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null > Winning Eleven 2002 > Turnieje i Inne ligi > Archiwum
Stron: 1, 2
Bart0o0sh
Bart0o0sh 1-1 Songo Q

Songo Q 1-2 Bart0o0sh

Bez komentarza ... peru nie umie grac smile.gif

DODANE
arek25
lisek i siano wezcie sie odezwijcie wkoncu :/ pisze do was na gg a wy nic...
Giggsy
Giggsy15 (Urugwaj) 0-1 (Wybrzeże Kości Słoniowej) Macho_21

Macho_21 (Wybrzeże Kości Słoniowej) 2-3 (Urugwaj) Giggsy15

lisek (chile) 1:3 (japonia) arek25

arek25 (japonia) 6:0 (rumunia) siano
siano (rumunia) 2:3 (japonia) arek25

komplet punktow... i pierwsze miejsce w grupie 6 biggrin.gif

pozdro dla przeciwnikow i good luck w walce o 2 miejsce

DODANE
grodzik
gallus vs grodzik 4:4
grodzik vs gallus 1:1

DODANE
przemasem
przemasem (Australia) 1:1 siano (Rumunia)

DODANY
kusik
kusik 2:2 macho_21 - pokazalem ze warto grac do konca. W 85 minucie bylo 0:2, malo brakowalo skonczylo by sie 3:2 ;]

macho_21 1:0 kusik - tym razem wiekszosc meczu pod moje dyktando, niestety razilem nieskutecznoscia, WKS wykorzystal to co mial ;]

DODANE
whan
whan - grodzik 3:1
grodzik - whan 1:1

mad.gif

bushmen - whan 1:1 biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

nie moge ta gra jest debilna, mecz graliśmy 40 minut huh.gif . 1 strzał oddałem w 90' triangle.gif --> r1.gif --> square.gif --> tongue.gif

DODANE
Bushmen
IPB Image

nie mam pytan.

Bart0o0sh : Czesto podobnie mam z przeciwnikami tongue.gif hehe
przemasem
przemasem (Australia) 1:2 siano (Rumunia)

DODANY
Bart0o0sh
Macie czas do jutra wieczora na skonczenie meczy !!
halladin
halladin <grecja> 5-0 i 5-0 <nigeria> kusik

mecze niby wyrownane, ale mialem za duzo dobrych sytuacji do strzalow z okolicy 20-30 metrow + tsiartas z forma czy bez mial
okolo 90% skutecznosci w strzalach...tak trzymac halluś: )

DODANE smile.gif
Lisek
LiseK 1-2 siano (Chile-Rumunia)
LiseK 0-1 siano

Pierwszy mecz bardzo ciekawy, duzo ciekawych akcji, wiele strzalow. Juz w 14 minucie meczu Salas strzela bramke dla Chile. Dlugi rajd przez pol boiska, zwod i Salas znalazl sie sam na sam z Lobontem, uderzyl spokojnie po dlugim rogu, Bogdan bez szans...
Siano zaczal napierac, otworzyl sie i po 10 minutach mogla pasc 2 bramka dla chile. piekny strzal z okolic 30 metra trafia jednak w slupek a pozniej odbija sie od bramkarza i wypada poza boisko:/
34 minuta, akcja adriana mutu i karny dla rumunow. juz ich nie lubie! Adrianek sobie strzela w prawo, bramkarz frunie w lewo i 1-1. SHIT!!!!!!!:/
w drugiej, zmudnej i nudnej polowie dlugo czekalismy na bramke. i sie doczekalismy. niestety:/ Pancu strzela zza pola karnego w bramkarza, ale niezawodny tego dnia mutu pakuje jednak pilke w siatce. 2-1

w drugim meczu padlo zaledwie kilka strzalow. moze 6. mecz rozgrywany w strzasznych lagach wiec ciezko o piekne akcje:/ to byla poprostu kopanina na srodku boiska. w drugiej polowie siano przeprowadzil akcje prawa strona boiska, dosrodkowal, a mutu ktory pograzal mnie w poprzednim meczu dobil mnie i tym razem. pieknym wolejem skierowal pilke do siatki rywali. 1-0 :/

Moj wystep w tym turnieju nie nalezy do udanych. 6 meczy 6 porazek:/ shok:/ no ale jak sie gra przez 2 miechy w pes to takie efekty. dziekuje wszystkim z ktorymi mialem okazje zagrac oraz organizatorom. powodzenia dalej

DODANE
macho_21
macho_21 - halladin 1-0

halladin - macho_21 2-1

w obydwu meczach duzo walki w srodku pola..obie druzyny znakomicie graly w obronie...strzalow na bramke bylo naprawde niewiele..a 100% sytuacji prawie wogole...dzieki za mecze..pozdrawiam..

DODANE
lukasso
CODE
Ja (21-08-2006 21:19)

siemka

gramy do jeremiasza?

SWITEK TURNIEJ (21-08-2006 21:19)

czekam juz na kocura

ok

SWITEK TURNIEJ (21-08-2006 21:19)

musimy dograc mecz

ok

CODE
Ja (22-08-2006 13:07)

zagramy do jeremiasz cup?

CODE
Ja (22-08-2006 20:13)

siema

Ja (22-08-2006 20:13)

zagrasz do jeremiasza?

CODE
Ja (23-08-2006 13:13)

lukasso z tej str
zagramy do jeremiasza?

Pisałem za kazdym razem jak Switek byl na gg
Bart0o0sh
Switek ma najmniej meczy i jak widze nie bardzo chce je rozegrac...

lukasso 3-0 3-0 switek

kocur 3-0 switek

kemocik zostala tylko twoja grupa w tyle ! tongue.gif
switek
Siemka sorki za niedogranie meczy ale w piatek wyjechalem i wrocilem dopiero dzisiaj. lukasso mozliwe ze pisales ale mnie czesto przy komputerze nie ma mimo iz gg mam wlaczone ( ostatnio sciagalem film). Jeszcze raz sorki i zycze milej zabawy.
snok3r
kemocik - snok3r 4:1
kemocik - snok3r 1:0

_______
DODANE biggrin.gif
bluble
kemocik 2:1 pmcsp
pmcsp 2:1 kemocik

Festiwal nieskuteczności kemocika, festiwal skuteczności w moim wykonaniu tongue.gif

Na serdeczną prośbe rywala dodaję statystyki z drugiego meczu smile.gif

http://img172.imageshack.us/img172/9206/pm...skemociker5.png

Co do mojego rewanżu ze snok3r to byliśmy dziś umówieni na konkretną godzinę, jednak dostałem od niego wiadomość, że nie będzie mógł dziś rozegrać tego meczu.

pozdrawiam

_________
Na serdeczną prośbę ? biggrin.gifD
kurde no - karny z "samowślizgu" to najgorsza rzecz w tej grze ;]

dodane ;D
kemocik
Mecz snok3r - pmcsp weryfikuję jako walkower na korzyść tego drugiego. snok3r pomimo tego, że był na GG nie chciał rozegrać meczu - rozumiem, że się spieszył, ale...

Mecz bushmen - whan zostaje zweryfikowany jako "podwójny" wo, czyli 0-0.

Zaraz uzupełnię drzewko fazy pucharowej i będzie już można ją rozgrywać wink.gif
whan
QUOTE(kemocik @ Aug 27 2006, 21:03:57) [snapback]86445[/snapback]

Mecz bushmen - whan zostaje zweryfikowany jako "podwójny" wo, czyli 0-0.

Zaraz uzupełnię drzewko fazy pucharowej i będzie już można ją rozgrywać wink.gif

blink.gif
bushmen - whan 3:3 - tego się można było spodziewać, chociaż 5 min przed końcem przegrywałem 1:3.

ech
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.