Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Real Madryt
board.issonline.pl > Inne > Piłka nożna
Stron: 1, 2
kurczakov
QUOTE(Mani3k @ Aug 3 2006, 12:12:42) [snapback]82338[/snapback]

No a Cassano to jest masarzysta, a Raul przestał być napastnikiem bo stracił forme... może stał się bramkarzem? A gdzie Soldado?

Mistrzunio pokaz mi gdzie ja napisalem ze Cassano to masazysta ? I gdzie napisalem ze Raul przestal byc napastnikiem ?

Raul po prostu jest w zbyt slabej formie zeby grac na ataku w Realu gdy odzyska forme prosze bardzo bedzie juz 3 klasowych snajperow R9, RVN i R7.

Soldado wypozyczony.
Mani3k
OMG, ale Raul to chyba napastnik nie, bez względu na formę jaką ma? A ty mi tu piszesz, że macie tylko dwie klasyczne "9" no to ja ci piszę, że jeszcze macie Cassano bo to tesh napastnik...
Ja nie wiedziałem, że jak ktoś jest bez formy to już przestaje być napastnikiem? (z twojej wypowiedzi tak wynika)
kurczakov
QUOTE(Mani3k @ Aug 3 2006, 12:20:39) [snapback]82345[/snapback]

OMG, ale Raul to chyba napastnik nie, bez względu na formę jaką ma? A ty mi tu piszesz, że macie tylko dwie klasyczne "9" no to ja ci piszę, że jeszcze macie Cassano bo to tesh napastnik...
Ja nie wiedziałem, że jak ktoś jest bez formy to już przestaje być napastnikiem? (z twojej wypowiedzi tak wynika)

Alez kolego ja nigdzie nie napisalem ze Raul to nie napastnik. Zle interpretujesz moja wypowiedz chodizlo mi tylko o to za ma za slaba forme zeby reprezentowac atak Realu i to wszystko zadnych tekstow ze nie ma formy nie jest juz napastnikiem teraz ma byc konkurentem Ramosa w obronie.
No piszesz ze mamy Cassano bo to tez napastnik zgadzam sie ale nie typowy snajper taki jak RVN i tej wypowiedzi tez mi tylko o to chodzilo bo nie napisalem ze napastnikiem nie jest.

pozdro.
rav
Baptista taki czlowiek od wszystkiego bardziej niz typowy snajper.

Baptista - człowiek? Przecież Baptista to bestia wink.gif Podczas bójki Gravessen VS Robinho bestia wszystkim by tam nastukała biggrin.gif
Co do wcześniej poruszanej sprawy Ronaldinho ...

Ronaldinho: Nigdy nie opuszczę Barcelony
Po tym jak we włoskiej prasie pojawiało się coraz więcej plotek na temat przejścia najlepszego piłkarza świata do AC Milanu, Ronaldinho postanowił spotkać się wczoraj wieczorem z dziennikarzami na konferencji prasowej i wyjaśnić to całe zamieszanie. Jak sam stwierdził początkowo był obojętny wobec pogłosek, które mówiły o jego odejściu z Camp Nou, jednak w ostatnich dniach Brazylijczyk zdenerwował się całą sytuacja i oficjalnie powiedział, że zostanie w Barcelonie do końca swej piłkarskiej kariery co potwierdzają słowa: "Nie mam zamiaru opuszczać Barçy i nigdy tego nie zrobię. Czuję się tu świetnie, poznałem wielu wspaniałych ludzi i mam tu sporo przyjaciół, których nie mógłbym opuścić", następnie dodał: "Nikt nie wyciągnie mnie z tak wspaniałego klubu. Nie interesują mnie pieniądze, jakie mi będą oferowane, ponieważ one w futbolu szczęścia nie dają."
Przy okazji warto wspomnieć, iż władze Barçy zaczęły myśleć nad przedłużeniem kontraktu z Ronaldinho do 2014 roku. Jak widać wszystko wskazuje na to, że Crack Azulgrany pozostanie wierny swojemu klubowi do końca kariery piłkarskiej, a taki fakt może jedynie cieszyć kibiców dumy Katalonii.

fcbarca.com
dawdi17
Ale rzecz się rozbija o klasyczną "9", a Raul takim nie jest. On jest cofniętym napastnikiem, coś pomiędzy media punto, a klasyczną "9". Baptista i Cassano to są bardziej pomocnicy niż napastnicy. To tak jakbyś powiedział, że Ronaldinho powinien grać na szpicy... nonsens. Co do Gravesen, chłopaki dali sobie po razie i tyle, a w mediach odrzu się wymyśla, że to był jakiś pojedynek gladiatorski z hektolitrami krwi i wymyśla się historie typu Gravesen - persona non grata w Realu bo pobił Robinho. Śmiech na sali. Mani3k zdziwił cię ten transfer, bo poprostu Grava nie pasuje do Realu i nawet do ligi hiszpańskiej. Kiedy Thomas trochę kogoś przepchnie to sędzia odrazu jest uczulony na niego i daje mi żółtą. On się nadaje do Anglii, Niemiec i Włoch, gdzie koszą równo z trawą, a nie na wątłe nóżki w Hiszpanii. Sam mu się dziwie co on tu jeszcze robi.
Mani3k
No zdziwił mnie i to bardzo bo Real zawsze miał największe gwiazdy naszej Galaktyki... a on nie był Galaktyczny.
W Realu brakuje mi jeszcze C. Ronaldo, on jest więcej niż Galaktyczny.
Bo0os
QUOTE(Mani3k @ Aug 3 2006, 12:34:36) [snapback]82371[/snapback]

sarkazm raczej... bo galaktyczny to on niejest, może za pare lat, bo narazie brakuje mu wykończenie
kurczakov
QUOTE(Mani3k @ Aug 3 2006, 14:34:36) [snapback]82371[/snapback]

No zdziwił mnie i to bardzo bo Real zawsze miał największe gwiazdy naszej Galaktyki... a on nie był Galaktyczny.

Ale miano galaktycznych zostalo Realowi przypisane za kadencji Pereza, a nie jak mowisz od zawsze.
Co do C. Ronaldo niech bedzie dalej ponad galaktyczny ale w MU smile.gif
Simon
c ronaldo niech zostanie w manu. tak bedzie lepiej (przynajmniej dla realu biggrin.gif )
dawdi17
Pojęcie "galaktyczny" nie jest dzisiaj już zbyt popularne, a używane jest uważane jako obraźliwe. Niestety z czasem dostało ono ironicznego wydźwięku no i jest to tylko i wyłącznie wymysł mediów. Żaden piłkarz nie nazwał siebie mianem galaktycznego nawet David Beckham czy Zinedine Zidane. Jeśli pamiętać o galaktyce gwiazd w Realu Madryt to jaki przydomek powinno się nadać obecnej Chelsei? Kosmos? Układ planetarny? Niestety media kreują w większości postrzegania świata około futbolowego i raczej tego nic nie zmieni.
meyzos
dobra, więc widze, że już zaczynają się inteligentne posty-to i ja się mogę odezwać.
Zgadzam się całkiem, że jedyny dobry zakup realu to Cannavaro. Choć po MŚ może stracić formę. Hmmm Emerson.......jest stary i mało zwrotny-tyle mogę powiedzieć, a że ma za sobą wiele świetnych sezonów w juve to pewnie to skłoniło Capello do sprowadzenia go na Bernabeu.
no cóż, ja mogę się przyznać-jestem kibicem Barcy, ale nie takim, który bezkrytycznie wypowiada się o każdym zawodniku tegoż zespołu, więc powiem, że Blaugrana JEST faworytem rozgrywek o mistrzostwo hiszpanii. Lecz Real może próbować im w tym przeszkodzić.
"Pozdro 4 all" (za wyjątkiem Kibic_realu_na_zawsze biggrin.gif nie to, żębym wszczynał kolejną kłótnie )
PS. zdanie w nawiasie pozostawiam do opinii moderatora tego forum.
Simon
emerson nie jest jeszce taki stary (30 lat). takiego real potrzebowal pilkarza. bardzoe dobrze zagral ze sparingiem z reggina. a cannavaro to tez ma takie obawy ale mam nadzieje ze zmiana klubu przyczyni sie do tego ze bedzie dawal z siebie wszystko i utrzyma mundialowa forme
Mani3k
Najlepszy był Ruud'zik... :]
Co do Cannavaro, mam przeczucie, że skończy jak Samuel.
Wyjdzie "Hiszpania" z worka.
kurczakov
Z okazji poznanej kadry na turnee mozna delikatnie odswiezyc topic, wprawdzie ktorzy zawodnicy jada do USA wiadomo bylo juz wczoraj ale co tam smile.gif

No wiec jak pewnie wiekszosc z was juz wie kadra wyglada nastepujaco:

Bramkarze: Casillas, Diego López, Adán.
Obrońcy: Míchel Salgado, Cicinho, Sergio Ramos, Cannavaro, Iván Helguera, Woodgate, Pavón, Raúl Bravo, Roberto Carlos.
Pomocnicy: Emerson, Pablo García, Javi García, De la Red, Beckham, Juanfran, Balboa, Baptista.
Napastnicy: Raúl, Robinho, Cassano, Van Nistelrooy.

Co mozna powiedziec ze na papierze to sie prezentuje calkiem okazale jak dla mnie, a przeciez jeszcze nie ma tam kontuzjowanych Ronaldo i uwazanego za boskiego przez niektorych Gutiego.
Nie moa rowniez Gravesena i Diogo tylko ze oni wcale kontuzjowani nie sa. I chyba jednak w tym sezonie Real podziekuje im za gre, no coz naturalna rzecz jedni przychodza to drudzy musza odejsc.

Ja osobiscie widzial bym jeszcze w tej kadrze Diarre, bo jak wiadomo na Kake nie ma zadnych szans tylko niepoprawni optymisci chyba wierza w jego przyjscie. Gdyby jednak transfer Malijczyka zostal sfinalizowany widzial bym jego w srodku pomocy z Emersonem, na w spolke z Canna i Romosem tworzyli by calkiem niezly kwartet defensywny jak na moje oko smile.gif

Co do opini Mani3k na temat Cannavaro.
Wbrew pozora twoje przeczucie moze sie nie mylic, bo dobrze wiadomo jak to jest z wloskimi pilkarzami w lidze hiszpanskiej jakos nie zbyt im idzie. Ale osobiscie mam nadzieje ze Cannavaro da sobie swietnie rade smile.gif

p.s. Korzystajac z okazji chcialbym podziekowac lucio za to ze kiedys dosc dawno temu gdy nie ogladalem Gran Derby bardzo ladnie mi na gg zrelacjonowal ten mecz. Dzieki lucio biggrin.gif
Bogan
Dla mnie Real jest symbolem ligi hiszpańskiej i odwiecznym rywalem Barcelony. Szanuje ten klub i jego kibiców. Zdobyli juz 30 tytuł więc to o czymś świadczy. Lubiłem oglądac Real jak wygrywał LM np w 2002r roku chociaz ich nie lubie. Natomiast Barcy kibicuje od 1999r czy cos koło tego jak ich pierwszy raz w TV obczaiłem smile.gif Kibicuje im do końca.
lukasso
Wspaniale Wręcz,tylko po co odswiezasz stare tematy? hę?
Jest aktualny temat o lidze hiszpanskiej
Bogan
nie sap downie kapnalem sie dopiero po napisaniu postu
lukasso
Odpocznij od forum i naucz sie kultury.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.