Z okazji poznanej kadry na turnee mozna delikatnie odswiezyc topic, wprawdzie ktorzy zawodnicy jada do USA wiadomo bylo juz wczoraj ale co tam

No wiec jak pewnie wiekszosc z was juz wie kadra wyglada nastepujaco:
Bramkarze: Casillas, Diego López, Adán.
Obrońcy: Míchel Salgado, Cicinho, Sergio Ramos, Cannavaro, Iván Helguera, Woodgate, Pavón, Raúl Bravo, Roberto Carlos.
Pomocnicy: Emerson, Pablo García, Javi García, De la Red, Beckham, Juanfran, Balboa, Baptista.
Napastnicy: Raúl, Robinho, Cassano, Van Nistelrooy.
Co mozna powiedziec ze na papierze to sie prezentuje calkiem okazale jak dla mnie, a przeciez jeszcze nie ma tam kontuzjowanych Ronaldo i uwazanego za boskiego przez niektorych Gutiego.
Nie moa rowniez Gravesena i Diogo tylko ze oni wcale kontuzjowani nie sa. I chyba jednak w tym sezonie Real podziekuje im za gre, no coz naturalna rzecz jedni przychodza to drudzy musza odejsc.
Ja osobiscie widzial bym jeszcze w tej kadrze Diarre, bo jak wiadomo na Kake nie ma zadnych szans tylko niepoprawni optymisci chyba wierza w jego przyjscie. Gdyby jednak transfer Malijczyka zostal sfinalizowany widzial bym jego w srodku pomocy z Emersonem, na w spolke z Canna i Romosem tworzyli by calkiem niezly kwartet defensywny jak na moje oko

Co do opini Mani3k na temat Cannavaro.
Wbrew pozora twoje przeczucie moze sie nie mylic, bo dobrze wiadomo jak to jest z wloskimi pilkarzami w lidze hiszpanskiej jakos nie zbyt im idzie. Ale osobiscie mam nadzieje ze Cannavaro da sobie swietnie rade

p.s. Korzystajac z okazji chcialbym podziekowac lucio za to ze kiedys dosc dawno temu gdy nie ogladalem Gran Derby bardzo ladnie mi na gg zrelacjonowal ten mecz. Dzieki lucio