Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Faces By B.i.g & Simi93
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Face Edit > Początkujący.
Stron: 1, 2, 3
Vadim06
QUOTE(Simi93 @ Aug 2 2006, 14:55:00) [snapback]82105[/snapback]

Jarosław Białek PREVIEV I

IPB Image

Noo mnie się spodobał ten Białek .. Podobizna w miare fajna, pieprzyk, brwi ładnie odwzorowane ... Nie jest źle.. Chodź ja bym mu troszkę brode zaokrąglił..
Mortin
zaokraglij zuchwe, skroc niewiele nos, popraw usta i bedzie dobra facjata
pozdro
kostek
No naprawdę niezła mordka, do poprawy głównie broda - zaokroąglić ja trzeba ewidentnie.
Mani3k
Popraw to co chłopaki zauważyli i wrzuć moje włosy od Stekelenburg'a... będą pasować idealnie...
Pozdro
Simi93
Dzięki za ocenki...

Łukasz Fabiański PREVIEV I

IPB Image

rav
Oczy popraw i mapowanie na modelu (UV Map Editor) ...
kostek
Znikome podobieństwo... było juz kilka, znacznie lepiej wykonanych Fabiańskich... Na tym etapie facemakingu radził bym Wam robić twarze, które nie były dotąd robione albo są wykonane słabo...
Mortin
po co odgrzewacie kotleta ? timak zrobil go idealnie, a wy probujecie go przebic, co wam sie ewidentnie nie udalo..
pozdro
Simi93
Jarosław Białek PREVIEV II

IPB Image
Mortin
hmmm malo zmian widocznych, ale popraw jeszcze ta zuchwe, bo jest za kaciasta
pozdro
rav
Ogólnie lepiej wygląda, ale trochę mało podobny.
Simi93
"trochę mało podobny" to powiedz co poprawić by byl "troche" bardziej podobny !? mad.gif
Chopie jak masz dawac takie "ocenki" to wogóle ich nie dawaj blink.gif
Sorrki..

Łukasz Fabiański PREVIEV II

IPB Image
Karol Johnn
Niezly Fabianski zmien mu fryza bo wyglada jak jaskiniowiec...
pzdr
Mortin
QUOTE(Simi93 @ Aug 3 2006, 16:06:18) [snapback]82381[/snapback]

"trochę mało podobny" to powiedz co poprawić by byl "troche" bardziej podobny !? mad.gif
Chopie jak masz dawac takie "ocenki" to wogóle ich nie dawaj blink.gif
Sorrki..

Łukasz Fabiański PREVIEV II

IPB Image

nadal nie widze sensu w poprawianiu tego fabianskiego, gdyz watpie aby ktos sciagnal wasza wersje..
i jeszcze jedna sprawa, po co sie tak unosisz? rav napisal ze malo podobny, to przymij te krytyke z pokora i postaraj sie cos zmienic w jego wygladzie aby nam bardziej spasowal...
pozdro
Simi93
Fabiański ma teraz takie włosy..

Vukovic PREVIEV II

IPB Image
Mortin
niewielkie poprawki... wyrownaj mu oczy bo jedna galka mu ucieka gdzies w gore tongue.gif IMO calwin zrobil lepszego
pozdro
Simi93
Bartosz Fabiniak PREVIEV I

Hair By Mani3k

IPB Image
Mortin
wyglada jak beckham z kreconymi wlosami xD
w ogole nie podobny i wlosy nie rtafione, gdyz ma on bardziej przypominajace te van der vaarta z gry...
pozdro
Simi93
QUOTE(Mortin @ Aug 3 2006, 21:38:04) [snapback]82429[/snapback]

wyglada jak beckham z kreconymi wlosami xD
w ogole nie podobny i wlosy nie rtafione, gdyz ma on bardziej przypominajace te van der vaarta z gry...
pozdro

MORTIN !!!! co ja ci zrobiłem że tak sie na mnie wyżywasz !!
Mi wydaje sie ze mordka nie jest taka zła !
Odpisujesz w ekspresowym tępie i piszesz co ci na jezyk wpadnie !
z tak małej fotki cięzko coś wyciagnąc, a zrobiłem go dlatego iż nie widziałem by kto kolwiek go wykonał..
Vadim06
QUOTE(Simi93 @ Aug 3 2006, 21:47:43) [snapback]82431[/snapback]

z tak małej fotki cięzko coś wyciagnąc, a zrobiłem go dlatego iż nie widziałem by kto kolwiek go wykonał..

Lepiej te uwagi Mortina wysłuchaj z pokorą i się nie rzucaj, ciesz się, że Twoje facjaty ktoś ocenia i próboje Ci pomoc, aby kolejny prewiev był jeszcze lepszy .. Nie rozumiem Cię..Skoro jestes taki pewny, że Twoje twarze są naprawde swietnie to po kiego chcesz aby reszta forumowiczów je komentowała i wymieniała się swoimi opiniami ? rolleyes.gif Mortin sie na rzeczy zna i dzieki jego poradom, nie jeden FM odwalił kawał dobrej roboty rolleyes.gif

A Fabiniak poprostu nie udany.. Tak samo jak i Fabiański rolleyes.gif Ceni sie to, że robisz facjaty, które w małej ilości wychodzą (prócz Fabiańskiego) ale gdybyś nad mordą posiedział dłużej a nie dawał 5 mord nowych na dzień to zapewne komentarze były by o wiele bardziej pozytywne..
Simon
vukovic super ale fabiniak zdecydowanie do poprawki. a tak wogole to po co dajesz na forum twarze jak nie chcesz zeby je ktokolwiek ocenial? tobie moze sie podoba a mortinowi nie. zabronisz mu? twoje twarze nie sa idealne wiec troche calm down
Vadim06
QUOTE(Simon @ Aug 3 2006, 23:14:23) [snapback]82461[/snapback]

vukovic super

Hmm czy taki "super" to ja nie wiem ...O wiele lepszego Vukowica zrobił bodajrze Calwin. wink.gif
Simon
mi sie vuko podoba
Karol Johnn
Vukovic sredni na jeza... Fabianski mi sie podoba.
Vadim powiedz mi jedna rzecz, czemu on ma sluchac czegos z pokora co mu sie nie podoba? A druga sprawa czemu zawsze ida jakies porownania, jak widac ze zrobil niezlego Fabianskiego to odrazu jest wrzut ze "dobry Fabianski, ale nikt go nie sciagnie, bo ktos tam go zrobil lepszego", zazdrosc?
Trzecia sprawa zamiast pisac ze jest do dupy morda byscie napisali ze do dupy ale co ewentualnie jeszcze skorygowac zeby byl lepszy, a takie jednozdaniowe uwagi ze morda sie do niczego nie nadaje sa potrzebne jak drzwi w lesie...
pzdr
Simi93
Bartosz Fabiniak PREVIEV II

IPB Image

FOTA
Vadim06
QUOTE(Karol Johnn @ Aug 4 2006, 08:14:18) [snapback]82479[/snapback]

Vadim powiedz mi jedna rzecz, czemu on ma sluchac czegos z pokora co mu sie nie podoba?

Skoro ludzie bardzo dobrze znający się na rzeczy oceniają twarz i ewidentnie ją krytykują, znakiem tego, że twarz nie jest rewelacyjna..Skoro człowiek robiący mordy, nie potrafi przyjąć krytyki od człowieka więdzącego "trochę" lepiej to wielkie sorry, ale daleko nie zajdzie...Twarze robione przez Simi93 nie są super, chodz prawda, widziało się znacznie gorsze pasztety, ale ludzie robiący w/w "pokemony" potrafią wysłuchać rad forumowiczów i przystosować sie do ich uwag a nie ciepać się jak ryba bez wody ..

Fabianskiego to odrazu jest wrzut ze "dobry Fabianski, ale nikt go nie sciagnie, bo ktos tam go zrobil lepszego", zazdrosc?

Jak zazdrość ? Co Ty wogole na znaczyć ta zazdrośc w Twoich odczuciach ? A co to ja twarze robię aby zazdrościć komuś, że On zrobił lepszą facjate od mojej ? Pfff...

A zazwyczaj jest tak, że ludzie wgrywający sobie twarze do pesa, chcą mieć twarz danego piłkarza jak najlepszą i najczęściej jest tak, że ją wgrywają, ale morde stworzoną przez nalepszych, czy też morde która raczej jest nie do pobicia.. Jeżeli komuś tak bardzo podoba się Fabiański, no problem .. Proszę wgrywać i się cieszyć "pobitom" twarzą T-Maca...

Trzecia sprawa zamiast pisac ze jest do dupy morda byscie napisali ze do dupy ale co ewentualnie jeszcze skorygowac zeby byl lepszy, a takie jednozdaniowe uwagi ze morda sie do niczego nie nadaje sa potrzebne jak drzwi w lesie...

Po co to mamy pisać skoro tych uwag Simi93 nie potrafi wysłuchać i zawsze wie swoje ?

@ żeby nie było OT - Fabiniak już się lepiej prezentuje w tych włosach, ale nadal jest praktycznie identyczny jak Beckham ..Pamiętam taki FP, w którym identyczna twarz była Beckhama, jak Twojego Fabiniaka..Nie wiem, weż mu trochę zaokrąglij żuchwę (on jest trochu gruby na twarzy, a Ty mu zrobiłeś całą spiczastą brodę) Zrób go bardziej pulchnego i troszkę zmniejsz baniak ..

Pozdrawiam

rav
Popraw kształt szczęki, musi być bardziej pulchna, pracuj nad oczami i skoryguj lekko nos w miejscach, gdzie są dziurki.
Mortin

Ja sie w ogole nie wyzywam na zadnym z forumowiczow, wiec nie wiem o co ci chodzi...

Mnie i innym forumowiczom wydaje sie innaczej...

Akurat bylem na forum i odpisalem w ekspresowym tempie i nie pisze co mi na jezyk padnie, tylko co mi do glowy przyjdzie...

z tak małej fotki cięzko coś wyciagnąc

rzeczywiscie z tak malej foty naprawde trudno jest cos wyciagnac, ale model mogles zrobic lepszy...

a zrobiłem go dlatego iż nie widziałem by kto kolwiek go wykonał..

i dobrze ze go zrobiles, bo nikt sie nie podjal jego twarzy jak do tej pory...

QUOTE(Simi93 @ Aug 4 2006, 09:46:41) [snapback]82483[/snapback]

Bartosz Fabiniak PREVIEV II

IPB Image

nadal uwazam ze wyglada jak beckham, bo pewnie na jego modelu robiles. Popraw oczy, brwi, skroc troche podbrodek, zaokraglij zuchwe, tak jak ma na focie i skroc w edit mode cala twarz, bo ma za dluga glowe...
pozdro
Simi93
Bartosz Fabiniak PREVIEV III

IPB Image

Vadim06
QUOTE(Simi93 @ Aug 4 2006, 15:10:32) [snapback]82552[/snapback]

Bartosz Fabiniak PREVIEV III

IPB Image

Bardziej musisz tą żuchwe zaokrąglić ! Jeszcze jest w kształcie nie takim, w jakim być powinna...Zrób taką większą kulke z tego ryja wink.gif
Mortin
zauwazylem, ze w ogole nie stosujesz sie do naszych rad, juz ponad 3 userow pisalo zebys zaokraglil zuchwe, a ty nadal swoje... z kazda wersja coraz bardziej go odchudzasz, przez to ma teraz kaczy łeb....
pozdro
Simon
ja jakos nie moge sie przekonac do twj twarzy fabiniaka. serio probowalem. staralem sie zobaczyc w niej to co najlepsze. ale wg mnie musisz poprawic przede wszystkim MODEL. i dopiero poprawk koncowe
Simi93
Fabiniak PREVIEV IV
IPB Image
Vadim06
QUOTE(Simi93 @ Aug 4 2006, 21:24:37) [snapback]82635[/snapback]

Fabiniak PREVIEV IV
IPB Image

IPB Image

Powiem Ci, że już mnie to zaczyna wqrzac i irytować rolleyes.gif IV preview ( ph34r.gif ) a poprawki praktycznie wogole nie widoczne dry.gif Nie potrafisz brody i całej żuchwy zaokrąglić i zrobić mordę bardziej pulchna? laugh.gif Dalej spiczaste dolne elementy..
Simi93
THE END

JA JUZ KONCZE Z TWARZAMI !
z kazda wersja go po grubiam a wy nadal nie widzicie róznicy !! w 5 wersji zrobił bym z niego zapasnika sumo ! wink.gif

Vadim06
QUOTE(Simi93 @ Aug 4 2006, 21:41:21) [snapback]82641[/snapback]

THE END

JA JUZ KONCZE Z TWARZAMI !
z kazda wersja go po grubiam a wy nadal nie widzicie róznicy !! w 5 wersji zrobił bym z niego zapasnika sumo ! wink.gif

Ehhh Sztuką nie jest poddać sie .. Nie jest zly ten Fabiniak, ale musisz go naprawde pożądnie "zgrubić" Jeżeli Ty sie poddajesz dlatego, bo nie wyszła Ci żuchwa u zawodnika no to sorry wink.gif Męcz go jeszcze..Coś z niego jeszcze wyjdzie dry.gif
rav
Nie kończ z mordami, poddajesz się, bo nie możesz zrobić dobrze jednej twarzy (modelu)? Wystarczy, że skrócisz trochę tą mordę i ją poszerzysz w dolnych partiach ... On nadal wygląda chudziutko.
Vadim06
Jak byś zrobił taką głowę jak ma Vukovic (by_Calwin)oczywiscie do Fabiniaka to było by bardzo dobrze wink.gif

IPB Image

Posiedz nad tym Fabiniakiem bo naprawdę nie jest źle..

Mortin
lmao biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif kolo nam laski nie robisz, ze bedziesz twarze robil, bo sa facemakerzy lepsi od ciebie, ktorzy przyjmuja krytyke i stosuja sie do niej... a ty wolisz narzekac na nas, ze jestesmy zli i okrutni i nie doceniamy twoich twarzy... ja tez zaczynalem kiedys od pokemonow i sie nie poddalem.. Mysle, ze wyszlo mi to na dobre.
usiadz wkoncu raz a porzadnie nad ta twarza, zrob model taki sam jak na focie i pokaz nam, a nie robisz minimalne poprawki i za kazdym razem pokazujesz nam screena...
pozdro
BiG
Mate Lacić Previev (robiony na nowym tutku!)
IPB Image

Prosze o komenty!
PZDR
.::Diego::.
QUOTE(B.I.G @ Aug 6 2006, 16:40:24) [snapback]82994[/snapback]

IPB Image

Prosze o komenty!
PZDR

model w końcu przypomina oryginał tongue.gif ale bmp słabe, popraw ją a będzie very good
.::NorD::.
QUOTE(B.I.G @ Aug 6 2006, 18:40:24) [snapback]82994[/snapback]

IPB Image

Prosze o komenty!
PZDR

Zajebisty ! ph34r.gif
BiG
Ale na serio wam się podoba?Czy to jest ironia?sad.gif
rav
Chyba słaby ten tutorial, z którego robiłeś :/ Bo morda niezbyt ciekawa, więć domyśl się, czy to co wyżej koledzi napisali było ironią, czy też nie ...
BiG
Acha sad.gif Ale i tak zrobiłem previev II
IPB Image
rav
Już trochę lepsza tekstura, popracuj nad tym, by nie była ona tak blada, posiedź więcej czasu nad brodą na teksturce ...
BiG
Spoko teraz się tym zajmę...ale wcześniej zrobiłem screena z poprawionym modelem
IPB Image

P.S
Rav jak mam poprawić tą texturkę na brodzie?
.::Diego::.
QUOTE(B.I.G @ Aug 7 2006, 05:23:23) [snapback]83061[/snapback]

Spoko teraz się tym zajmę...ale wcześniej zrobiłem screena z poprawionym modelem
IPB Image

P.S
Rav jak mam poprawić tą texturkę na brodzie?

Podobieństwo jest i to duże, ale te bmp dalej słabe... ostatnio je słabo robicie... chyba w pilarzu było bmp spoko, pozdro smile.gif
robi2
Ej moglby ktos podjac zrobienia twarzy Radosława Matusiaka z GKS-u Bełchatów.
TO Fotka
IPB Image
BiG
Stary dlaczego wstawiłes to w naszym temacie?Przecież nie pisze nigdzie że przyjmujemy zamówienia!
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.