Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Wyniki Fazy Grupowej
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null > Winning Eleven 2002 > Turnieje i Inne ligi > Archiwum
Stron: 1, 2
szyma
szyma2(SiC) 2-3 (Senegal)Rakuldinho

Co prawda przegrałem ale i tak wychodze z 2 miejsca smile.gif
kostek
kostek (norwegia) 3:0 whan (ekwador)
kostek (norwegia) 2:2 whan (ekwador)

Dzięki whan wink.gif
kostek
kostek (norwegia) 1:1 siano (szwecja)
kostek (norwegia) 2:1 siano (szwecja)

Dwa świetne mecze obfitujące w masę sytuacji podbarmkowych.
pzdr sianecki wink.gif
siano

whan 2:4 siano

siano 1:1 whan

mecze niezwykle zaciete,
niestety Administrator Whan bardzo fauluje, kontuzjuje Ljundberga, i sedzia mu sprzyja wyrzucajac moich graczy z boiska ;/
whan
QUOTE(siano @ Jul 29 2006, 18:40:57) [snapback]81363[/snapback]

mecze niezwykle zaciete,
niestety Administrator Whan bardzo fauluje, kontuzjuje Ljundberga, i sedzia mu sprzyja wyrzucajac moich graczy z boiska ;/

a siano oszukuje. jakieś kody czy coś..., nie wiem. smile.gif strzela z 25 metrow w okienko. jeszcze zwala na sędzigo a tam w narożniku ewidetnie wychodziłem na sam na sam... wink.gif dlatego dostał czerwień.

PS
Mimo ambitnej walki, niestety odpadam.
Bart0o0sh
Kończymy juz ten temat.

Usuwam w tej chwili dwoch graczy z turnieju, a sa nimi lubeq SooSh poniewaz nie rozegrali swoich spotkan a my dluzej czekac niemamy zamiaru... ktos z nich dostalby walkowery ale zaden z nich nie zglosil mi z czyjej winy mecze nie odbyly sie.

Lubeq pisal tylko cos tam ze powinien byc drugi itd. w temacie "Skargi smile.gif" ale kompletnie nierozumiem o co mu tam chodzilo ... dlatego wiec obaj gracze wylatuja z turnieju ( lubeq mial szanse na awans ).

Przykro mi panowie ale nie sadze zeby napisanie sensownego posta , lub wiadomosci na gg ( z wyjasnieniami ) sprawialo jakikolwiek problem wiec to bedzie lekcja na przyszlosc.

Dzieki za gre i zegnam.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.