Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Propozycje statystyk w PES 4
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 4
Stron: 1, 2
kemot
Najpierw zastanowmy sie co gra Real, i jego gwiazdki, jak wygladal mecz ich vs. Barca, potem popatrzmy na avatarek i sie zastanowmy kto tu jest subiektywny...
gringo
Cytat
Najpierw zastanowmy sie co gra Real, i jego gwiazdki, jak wygladal mecz  ich vs. Barca

Nie mozna tego powiedziec na podstawie jednego meczu tongue.gif co i tak nie zmienia faktu ze Real jest cienki. Lepszym przykładem byłby już mecz Bayer - Real 3:0. :wink:
_kamil_
ale czy staty powinno sie robic na podstawie formy :?: wg mnie powinno przedstawiac mozliwozsci danego pilkarza. a co takiego pokazal Recoba, zeby robic z niego najlepszego pilkarza :?:

ps. niestety zgadzam sie ze Real gra słabo, chyba najgorzej od dobrych 5 lat sad.gif sad.gif
Regz
Tu się z tobą zgadzam _kamil. Ròwnie dobrze Zidane mògłby mieć teraz staty jak np.Mila (bez obrazy dla niego), a R.Carlos jak Rząsa, ale czy było by to w porządku?
P.S. troche głupie te poròwnania, ale wymyśliłem na poczekaniu :wink:
kemot
Nie chodzi mi o jeden mecz, to byl tylko przyklad, a Raul napewno gra gorzej niz Zidane(forma) i widac to w kazdym meczu...
_kamil_
oj tu sie z toba nie zgodze. tak slabego Zizu to ja jeszcze nie widzialem, a Raul ostatnio nie gra juz tak beznadziejnie jak w sezonie 03/04. 4 goli w LM mowi samo za siebie (choc oczywiscie to normalnej dyspozycji jeszcze troche brakuje).
Swoja droga to Raul nigdy nie cieszyl sie uznaniem w oczach Konami. Kiedy byl jednym z najlepszych napastikow na swiecie, czyli za czasow ISS i ISS 2 jego staty czynily go graczem troche ponad przecietnym. niestety tak zostalo... sad.gif
maras807
Zgadzam sie z Kamilem statsy Raula są stanowczo za małe.
Regz
Tym razem się z tobą nie zgodzę _kamil biggrin.gif
Za czasòw ISS, ISS2 Raul miał prawie idealne staty.
Prawie, bo zamiast sht acc = 9 miał "tylko" 8. NARA smile.gif
_kamil_
idealne????? cztery 8, badz 18 to jest idealnie???? idealnie to mial Ronaldo, Batistuta, Szewczenko, Bierhof, Mboma (szczegòlnie w ISS), Wiltord i paru innych. Przy nich Raul to maly pikus.
Regz
Cytat
idealne????? cztery 8, badz 18 to jest idealnie???? idealnie to mial Ronaldo, Batistuta, Szewczenko, Bierhof, Mboma (szczegòlnie w ISS), Wiltord i paru innych. Przy nich Raul to maly pikus.

To ze miał tylko 4 "òsemki" nie znaczy że to zjebane staty. Raul nie jest przecież jakoś zajebiście szybki, z głòwkowania też nie powinien mieć powyżej 7. Więc gdzie byś mu jeszcze dał te 8-ki?
M'boma miał dobre staty ?! Był jednym z najlepszych napastnikòw w grze,a powiedz mi w jakim klubie grał bo jakoś za często o nim nie słyszałem...
Własnie jednym z największych plusòw całej serii ISS-a jest dla mnie świetne odwzorowanie umiejętności zawodnikòw. Po za tym trzeba też umieć obiektywnie na to patrzeć
_kamil_
Mboma swoje staty zawdziecza temu ze byl krolem strzelcow Japonskiej 1 ligi w barwach Gamba Osaka.
Raul za czasow ISS powinien miec 9 z ataku, celnosci strzalu, techniki, 8 przyspieszenia. 7 z celnosci glowki. Reszta jest dobra
Regz
zgadzam się z sht acc i głowkami. Ale 9 z techniki to tak jak Zidane, czyli maxymalny debeściak. biggrin.gif Zauważ że ocena za attack/defence nie zależy często od właściwych umiejętności, ale także od pozycji na boisku. Taki np R.Carlos miał 7/6, a Gerrard bodajże 6/6.
_kamil_
Zidane mial z techiki 8, a tyle samo mial Beckham, Giggs i paru innych. A to co Raul wyprawial w tamtym czasie to sie nie miesci w glowie. Sciagnij pare goli z tego okresu. To byly czasy... :roll:

Ps. Bo Carlos byl lepszy w ataku niz Gerrard. W ISS mial nawet 8.
Jocker
Moim zdaniem w ISS obnizyli troche staty Raulowi i nie tylko...
Mortin
ej no zrobcie twarz krzynowka!!bo ten PES-owy wyglada wprost beznadziejnie
norek
Zajebisty krzynowek jest juz zrobiony :!:
byl jak dobrze pamietam w pierwszym naszym facepacku.....
a tak dla przypomnienia to on wyglada tak:

(wiem ze to nie edit mode ale po co robic w edit mode jak tu jest cacy)
drako1
kamil ile ty masz dziecko lat???12???raul jest tak słabiutki że głowa mala juz 3 zezon gra na bardzo niskim poziomie!!!!!!!!!!!!a gra tylko przez to że jest on symbolem w madrycie.ale powoli kibice zaczynają sie od niego odwracac bo ile mazna grac tak słabo???!!!
_kamil_
A ty dziecko ile masz lat ze liczyc nie umiesz? Po pierwsze gra slabiej 2
sezon. Po drugie tyle zdrowia ile on zostawia na boisku nie zostawia zaden inny gracz RM. Po trzecie statystyki nie maja odzwierciadlac formy ale umiejetnosci. Po czwarte np. Del Piero czy Ballack ostatnie dwa sezony nie grali lepieja a staty maja wyzsze. Po piate gdyby nie Raul to Krolewskich juz by nie bylo w LM. Po szoste sonda na temat Gutiego znaczy najwyzej tyle kibice wola jego w zyciowej formie w pierwszej 11 niz Raula w slabej. Po siodme zastanow sie zanim cos napiszesz w tak "grzeczny" sposob.
drako1
lol ;D
michau000
"lol"? tylko tyle masz do powiedzenia? chyba gość Cię zagiął, ja oczekiwałbym bardziej wyczerpującej riposty z Twojej strony.

nie wnikając już w to, kto ma rację, trochę kultury, drako. weź sobie do serca, że jesteś kibicem barcy, a do do czegoś zobowiązuje :wink:
norek
rzeczywisce bardzo do tematu :?
saper
niema to tamto ludzie super
LooKaZ
Cytat
Zajebisty krzynowek jest juz zrobiony :!:  
byl jak dobrze pamietam w pierwszym naszym facepacku.....

Mògłbyś jednak podać ustawienia do Edit Mode ?? Byłbym bardzo wdzięczny bo to rzeczywiście zajebista robota.
tychoo
zajbiste te twzarze jak cos to mogłbys jeszcze robic da piłkarzy z innych kolbow czekam z niecierpliwoscią !!!!!!!!!!!!!!!!!!! biggrin.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.