Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Tytus Shock Cup
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null > Winning Eleven 2002 > Turnieje i Inne ligi > Archiwum
Stron: 1, 2
grodzik
grodzik(szwajcaria) vs gallus(polska) 2:2
kostek
Portugalia vs Japonia
kostek 1:0 arek25

Pierwsza połowa niezwykle wyrównana i emocjounjąca. Ko kazdej ze stron kilka dogodnych sytuacji ale wynik bezbramkowy. Po przerwie po ładnej akcji strzeliłem gola i broniłem się do końca. Musze przyznać iz w durgiej czesci meczu, szczegolnie w ostatnich 15 minutach mój rywal był bliski zdobycia gola, gdyz mial dosc duza przewagę. pzdr
grodzik
grodzik(szwajcaria) vs justyn(iran) 4:3

ps.justyn strzelil 5 bramek ale w tym 2 samobojcze tongue.gif .pozdro
justyn
QUOTE(grodzik @ Jul 14 2006, 20:51:57) [snapback]78123[/snapback]

ps.justyn strzelil 5 bramek ale w tym 2 samobojcze tongue.gif .pozdro

2? myślałem,że jedną tongue.gif
Pozdro biggrin.gif
arek25
arek25 IPB Image 5:1 IPB Image bari
Raku
Rakuldinho (Ekwador) 4:1 Silvestro (Argentyna)

Dzięki za gre silvestro smile.gif Powodzenia w innych meczach!
marcin15evil
Mistrzu_Pl 0-2 Marcin15Evil
Raku
Dawidinho (Arabia Saudyjska) 0:2 Rakuldinho (Ekwador)

Dzięki za gre. Pozdro! biggrin.gif
kostek
Portugalia vs Niemcy
kostek 3:1 bari

Od początku do końca kontrolowałem wszystko co sie działo na boisku. Ogólnei dobry mecz w moim wykonaniu.
pzdr
Raku
Pawel_szulc (Francja) 4:1 Rakuldinho (Ekwador)

mad.gif
kostek
Panie organizatorze narazie dobrze to panu idzie wszystko ale dociągnij pan fazę grupową do końca...najwyzszy czas zeby wszyscy zagrali. pzdr
Giggsy
No przykro mi ale Gallus jak ma cię nie być to muszę dać ci w meczu z Justynem Walkowera przykro mi
Mag
(justyn) IRAN 0-3 BRAZYLIA (Mag)

cięzko było uff biggrin.gif

GRUPA A skączona cool.gif
Mag
Dogramy ten turniej ?
pawel_szulc
jak gramy teraz w parach ? mecz i rewanz czy tylko 1 mecz ?
kostek
sypnij pan walkowerami czy cos...do keidy jest ustalony jakis termin?
Giggsy
Przykro mi ale muszę coś zrobić z tą grupą C nie mam wyjścia
grodzik
grodzik(szwajcaria) vs rakuldinho(ekwador) 2:0

awans:grodzik(szwajcaria)
Raku
Kolega powyżej wygrał zasłuzenie! blink.gif
Ale strzeliłem, przepięknego, 45 metrowego samobuja, byłem na swojej połowie, na wprost swojej bramki, zapomniałem że to nie jest tak jak pod moim polem karnym że jak wcisne circle.gif to zawondik wybija gdzieś na aut, i wcisnołem to nieszczęsne circle.gif , i wpadła... mad.gif

Gratulacje grodzik i powodzenia! rolleyes.gif
kostek
Angola - Portugalia
Iras 1:0 kostek

Poraz pierwszy od dobrych kilku miechów zmieniłem taktykę. Wiem, ze z Irasem gra się ciezko i stąd ten wybór. Moje 5-4-1 się sprawdziło. Gdyby nie jeden błąd albo moja lepsza skutecznosc mogłem spokojnie pokusić sie o remis. Dzięki z mecz,
powodzenia w dalszej fazie.
kostek

pawel_szulc
pawel_szulc vs. Mag
6:5

mimo ze gladko wygralem musze jednak to napisac. nie wiem czy to normalne czy nie. jezeli w temacie z turniejem nie ma zadnych informacji na temat np. gry na czas, to chyba kazdy powinien wiedziec ze nie gra sie na czas. A Mag robil to nagminnie. Ciagle wykopy przez cala polowe, 4 odbicia pilki bramkarzem, ja tego nie uwazam za normalne zachowanie. w momencie gdy zremisowalem na 2:2 (Mag prowadzil 2:0) nagle odmiana ! Mag odrazu zaczal grac. atak pozycyjny juz spod wlasnej bramki, szybkie rozpoczecia od bramkarza itp. to ze nic na temat takich zachowan w tym turnieju nie ma to nie znaczy "robta co chceta".

ps. ja nie bylem lepszy, w dogrywce odplacilem sie pieknym za nadobne. po strzeleniu gola przeze mnie ja zaczalem robic to co on w meczu. wyobrazalem sobie jak Mag sie wkurza, jego gra byla taka napieta po tej bramce. moze cos mu da to do zrozumienia wink.gif
Mag
QUOTE(pawel_szulc @ Jul 19 2006, 18:54:25) [snapback]79117[/snapback]

pawel_szulc vs. Mag
6:5

blink.gif
gralśmy 3 mecze
1 mecz: 3-3
dogrywki:
1-1
2-1 dla pawła (zwycięska bramka padła bo ewidentnym błędzie brakarza)
QUOTE(pawel_szulc @ Jul 19 2006, 18:54:25) [snapback]79117[/snapback]
mimo ze gladko wygralem musze jednak to napisac. nie wiem czy to normalne czy nie. jezeli w temacie z turniejem nie ma zadnych informacji na temat np. gry na czas, to chyba kazdy powinien wiedziec ze nie gra sie na czas. A Mag robil to nagminnie.

Tak?? ohmy.gif
Ja raz przytrzymałem piłke bramkarzem
Ale ty unsure.gif
Robiłeś to przez 1 cały calutki mecz zaznaczam calutki mecz
Ciagle wykopy przez cala polowe, 4 odbicia pilki bramkarzem, ja tego nie uwazam za normalne zachowanie. w momencie gdy zremisowalem na 2:2 (Mag prowadzil 2:0) nagle odmiana ! Mag odrazu zaczal grac. atak pozycyjny juz spod wlasnej bramki, szybkie rozpoczecia od bramkarza itp. to ze nic na temat
takich zachowan w tym turnieju nie ma to nie znaczy "robta co chceta".

NO WŁASNIE
ps. ja nie bylem lepszy

Czy ja wiem
w dogrywce odplacilem sie pieknym za nadobne. po strzeleniu gola przeze mnie ja zaczalem robic to co on w meczu

TYlko że ty to robiłęs przez 1,5 meczu
wyobrazalem sobie jak Mag sie wkurza, jego gra byla taka napieta po tej bramce. moze cos mu da to do zrozumienia wink.gif

Pierwsze 2 min tylko byłem zdołowany ale później już normalnie
>Iras<
QUOTE(Mag @ Jul 19 2006, 19:23:12) [snapback]79132[/snapback]

blink.gif
gralśmy 3 mecze
1 mecz: 3-3
dogrywki:
1-1
2-1 dla pawła (zwycięska bramka padła bo ewidentnym błędzie brakarza)

Dlaczego graliście aż 3 mecze? Wystarczyło dać na dogrywkę przed meczem...
pawel_szulc
QUOTE(>Iras< @ Jul 19 2006, 17:41:49) [snapback]79144[/snapback]

Dlaczego graliście aż 3 mecze? Wystarczyło dać na dogrywkę przed meczem...

zapomnialem ustawic, a pozniej juz tak wyszlo.

Co do samej gry na czas, zrobilem Ci poprostu na zlosc, zebys wyciagnal jakies wnioski, myslisz ze mnie nie ruszalo to jak pocinales ze mna w ch**a ?? Takie cos wnerwia kazdego, a ty robiles to w sposob wybitnie bezczelny. Wykopy jeszcze jestem w stanie przezyc chociaz tego tez sie nie powinno robic zwlaszcza przy prowadzeniu, ale naciaganie gry trzymajac pilke w rekach bramkarza przez kilka sekund juz potrafi wnerwic.

wklejam wiadomosci ktore Mag zostawil mi po meczu, mozna sie posmiac (przeklenstwa zamienione na gwiazdki):
CODE
3119057 20:48:03

wes fukśie j*****

3119057 20:48:07

grać na czas

3119057 20:48:11

wiekszego

3119057 20:48:19

już wiesz

3119057 20:48:21

k****

3119057 20:48:26

c**** z ciebie

3119057 20:48:28

na czas

3119057 20:48:29

grać

3119057 20:48:33

i jescze

3119057 20:48:37

tekie gole

3119057 20:48:48

k**** frciarzu miałem 2 słupki

3119057 20:49:01

a ten 2 strzały oddał i wygrał

3119057 20:49:05

fartuch j*****

3119057 20:49:16

z tobo grać

3119057 20:52:40

na czas grałęś cały mecz bo sie bałeś cieniasie

3119057 20:52:41

haha

3119057 20:52:45

bał sie

3119057 20:52:48

hahaha
Mag
Dobra kończmy te spory, ale pomyśl kto grałe więcej na czas ja grałem gdzie z 10 min czasu gry a ty zaraz pomyśle 1,5 meczu czyli 135min czasu gry czyli 13,5 raz wiecej niż ja. I teraz śmiesz mysleć że ja jestem nisprawiedliwy co do gry ??
pawel_szulc
pawel_szulc vs. Iras
6:2

Bardzo przemyslany turniej, Francja - Angola, dziwne zeby wynik byl inny przy takich zespolach. Taka roznica teamow przy zawodnikach ktorzy maja tyle samo pkt. w lidze to naprawde paranoja. Wygralem, moze nie tak gladko jak myslalem, bo na poczatku meczu bylo groznie dopiero pozniej bramki wpadaly latwo, to jednak mecz wygladalby zupelnie inaczej gdybym gral np. z Hiszpania itp.
>Iras<
Iras (ANGOLA) 2:6 Pawel Szulc (Francja)

Bez szans i tyle, chyba 3 bramy do pustej, wszystko wypuszczal bramkarz, a ostatnia brama to juz totalna katastrofa tongue.gif

Giggsy następnym razem przemyśl te swoje turnieje, bo nawet Kewell lub Paul Diamond (nie znasz ich pewnie)
nie wygraliby grając Angolą przeciwko Francji lub Brazylii z dobrym rywalem.

W Chętniak Cup też nie jest lepiej bo mam Chiny...LOL

Paweł życze Ci żebyś wygrał ten turniej, no innego wyjścia chyba nie ma...tongue.gif
pawel_szulc
no szanse sa, trafie Szwajcarie, Ghane albo Japonie, wiec ktos kto bedzie ze mna gral ten final bedzie na straconej pozycji tongue.gif
grodzik
QUOTE(pawel_szulc @ Jul 20 2006, 21:57:11) [snapback]79306[/snapback]

no szanse sa, trafie Szwajcarie, Ghane albo Japonie, wiec ktos kto bedzie ze mna gral ten final bedzie na straconej pozycji tongue.gif

mam nadzieje ze zagram w finale a wtedy sie zobaczy czy wygrasz , ja stawie opor tongue.gif
arek25
arek25IPB Image5:2IPB Imagemarcin15evil

next round biggrin.gif
arek25
arek25IPB Image4:2IPB Imagegrodzik

no to mamy final smile.gif

francja vs japonia... teoretycznie nie powinienem miec nic do powiedzenia ale zobaczymy...
>Iras<
Grodzik (Szwajcaria) 1:1 - 1:3 po dogrywce (Angola) Iras

Angola objęła prowadzenie już w pierwszym meczu po ładnym strzale Figueredo koło słupka. Szwajcarzy mieli szanse wyrównać, ale po strzale Freia piłka trafiła w słupek a drugi napastnik nie zdołał skutecznie dobić. Angola mogła podwyższyć wynik nawet na 3:1, ale świetnie bronił Zuberbuler (pewnie źle napisałem). Do przerwy 0:1. W drugiej połowie przeważała Angola, ale to Szwajcaria strzeliła wyrównującego gola. Wynik remisowy utrzymał się do dogrywki. W 1 połowie dogrywki po błędzie obrońcy Angola strzeliła gola na 1:2. W drugiej połowie dogrywki wynik na 1:3 ustaliła Angola po bramce z główki z rożnego

Puchar za 3 miejsce wędruje do Angoli !!!
pawel_szulc
pawel_szulc vs. Arek25
7:0

powinno byc gdzies 2 razy wiecej, mialem kilkadziesiat niewykorzystanych sytuacji.
arek25
QUOTE(pawel_szulc @ Jul 26 2006, 14:28:10) [snapback]80619[/snapback]

pawel_szulc vs. Arek25
7:0

powinno byc gdzies 2 razy wiecej, mialem kilkadziesiat niewykorzystanych sytuacji.

kilkadziesiat??? blink.gif moze kilkaset... fajnie sie gra jak wszyscy kluczowi zawodnicy maja strzalke w dol...
Kibic.ksg
QUOTE(Kibic.ksg @ Jul 10 2006, 18:20:50) [snapback]77411[/snapback]

Kibic.ksg Anglia-Korea Poł 3:2 2:0
Anglia 4:2 Portugalia kibic--kostek

Sorki że nie rozegrałem Turnieju do końca ale komputer mi się spalił i musiałem załatwić kase żeby go uruchomić pozdro!!!!!! sad.gif biggrin.gif ale znowu jwstem w formie hehehe

QUOTE(Giggsy14 @ Jul 18 2006, 17:02:35) [snapback]78847[/snapback]

Przykro mi ale muszę coś zrobić z tą grupą C nie mam wyjścia

Sorki Gigss14 za turniej ale komp mi sie zjarał!!!!!!!!!!!Pozdro square.gif

QUOTE(Kibic.ksg @ Jul 10 2006, 18:20:50) [snapback]77411[/snapback]

Kibic.ksg Anglia-Korea Poł 3:2 2:0
Anglia 4:2 Portugalia kibic--kostek

Będzie jakiś turniej????? Sorki za ostatni!!Pozdro sad.gif huh.gif square.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.