Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Tsuyoshi Stadiums
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Stadiums Edit
Stron: 1, 2
tsuyoshi
Pierwszy Projekt opinie mile widziane smile.gif
IPB Image
lookass
No nieźle mi się napewno przyda ten stadionik bo akurat w PP coś jest nie tak z nim przynajmniej u mnie smile.gif Mam pytanie czy potrzeba jakieś szczególnej wiedzy żeby zrobić stadion w Rhino ? Kiedyś bawiłem się w Maya 3D ale tak troche amatorsko bo raczej grafik 3D ze mnie żadny ale mógłbym popróbować...
tsuyoshi
QUOTE(lookass @ Jun 28 2006, 12:22:12) [snapback]74914[/snapback]

No nieźle mi się napewno przyda ten stadionik bo akurat w PP coś jest nie tak z nim przynajmniej u mnie smile.gif Mam pytanie czy potrzeba jakieś szczególnej wiedzy żeby zrobić stadion w Rhino ? Kiedyś bawiłem się w Maya 3D ale tak troche amatorsko bo raczej grafik 3D ze mnie żadny ale mógłbym popróbować...

Nie jest tzreba tylko troszke posiedziec i pokombinowac
Nelson
Zrobiłbyś Emirates, gdybym zapodał fotki ?

Prosiłem o to gwidona, ale chyba nie podejmie się...
korzen
Nono swietnie sie to prezentuje wink.gif Powodzenia w dalszych pracach wink.gif
Piecia
Tak sie ogólnie pytam czy jakieś tutoriale na robienie stadionów są?
Dorin
Fajny stadion. Ale nie dawno w temacie Gwidona prezentowałeś fotke stadionu wisły możemy zobaczyć więcej tongue.gif ?
tsuyoshi
QUOTE(Piecia @ Jul 7 2006, 16:01:35) [snapback]76783[/snapback]

Tak sie ogólnie pytam czy jakieś tutoriale na robienie stadionów są?

Ja sie troszke podszkolilem z tego TUTORIALA
QUOTE(Dorin @ Jul 7 2006, 16:39:57) [snapback]76792[/snapback]

Fajny stadion. Ale nie dawno w temacie Gwidona prezentowałeś fotke stadionu wisły możemy zobaczyć więcej tongue.gif ?

Caly czzs nad nim pracuje screeny juz nie dlugo musialem zaczac robic trybuny od nowa bo cos sie pojebalo.
chuhon
a jak już zrobiłem stadion w rhio to co dalej mam zrobić, jak go do gry wrzucić??
tsuyoshi
Po pewnych dyskowych wyskokach musialem zaczac od nowa wszystkie stadiony teraz na 1 ogien poszedl stadion WISELKI oto rezultaty trybuna za bramką skonczona w 85 %.
IPB Image
IPB Image
IPB Image

Jak sa skoncze to puzniej juz z gorki smile.gif
Vadim06
Noo elegancko ..

Zapowiada się bardzo dobrze, wkońcu dobrze dobrana texturka ...Walcz do końca z tym stadionem, bo jak narazie idzie Ci swietnie:)
Levis17
QUOTE(tsuyoshi @ Jul 30 2006, 13:21:02) [snapback]81497[/snapback]

Po pewnych dyskowych wyskokach musialem zaczac od nowa wszystkie stadiony teraz na 1 ogien poszedl stadion WISELKI oto rezultaty trybuna za bramką skonczona w 85 %.
Jak sa skoncze to puzniej juz z gorki smile.gif

Piekne!! oby tak dalej i jak najszybciej!!
JAZDA JAZDA JAZDA BIAŁA GWIAZDA!!
Mortin
super to wyglada, juz mi sie micha cieszy na mysl, ze bede mogl grac na tym stadionie biggrin.gif
Levis17
Jakos dziwnie cicho wink.gif w tym temacie, mam nadzieje ze Tsuyoshi niezaprzestal prac nad stadionem
POZDRAWIAM
Levis17
Jakos dziwnie cicho wink.gif w tym temacie, mam nadzieje ze Tsuyoshi niezaprzestal prac nad stadionem
POZDRAWIAM
tsuyoshi
No jedna juz ukonczona.

IPB Image
kicza
QUOTE(tsuyoshi @ Aug 1 2006, 18:21:07) [snapback]81918[/snapback]

No jedna juz ukonczona.

IPB Image

No no ładna tylko ta przezroczystość którą dajesz w rhino nic nie daje w pesie i musisz ją zrobić na bmp.
PS. jak będziesz miał kłopoty z importem do gry to wal do mnie pomogę ci. smile.gif
Levis17
Fajny fajny oby tak dalej
Tylko jakos wolno(joke)
POZDRAWIAM
Vadim06
Brawo.. Oby więcej takich ukończonych trybun powstało smile.gif!
Mortin
swietnie sie to wszystko prezentuje, oby tak dalej
pozdro
norek
Szybko zalapales o co chodzi w rhino. Genialna robota. Brawo.
Levis17
Ale ruch w tym temacie tongue.gif Tsuyoshi napisz jak tam prace nad stadionem moze screen jakis?
POZDRAWIAM
kostek
Levis17 wyluzuj z tym stadionem, jak będzie to będzie. Jak tsuyoshi uzna to za stosowne to tez zapewne skrina pokaza. pzdr
tsuyoshi
Kolejne screeny stadionu Wisly musialem poprawic caly dach bo tamten jakos nie dawal mi spokoju smile.gif

IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image

Levis17
Świetna robota!!czekamy na trybune A i B!! Juz niemoge sie doczekac Reymonta 22 w PES5
POZDRAWIAM
Vadim06
QUOTE(tsuyoshi @ Aug 5 2006, 10:49:18) [snapback]82703[/snapback]

Kolejne screeny stadionu Wisly musialem poprawic caly dach bo tamten jakos nie dawal mi spokoju smile.gif

IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image

No teraz wygląda to kapitalnie.. Widze, że już wmontowałeś tą nową trybune (D) ...Ona będzie tak samo wyglądać jak E ?

Super ten dach zrobiłes..Świetnie wygląda...Szkoda, że nie zabrałeś się za krzesełka 3D..Wtedy to wszystko wyglądało by kapitalnie..Chodź musże przyznać, że teraz również świetnie się prezentuje..

Jeszcze do zrobienia dwie trybuny masz..Myślę, że dalsza część pracy pójdzie Ci sprawnie, i wkrótce zobaczymy (wkońcu) stadionik przy Reymonta...

P.S Dlaczego te krzesełka na pierwszych trzech skrinach są takie ciemne, a na czwatym są już w odpowiednim kolorze? Poprawiłeś je, czy to jakiś bład? biggrin.gif

edit :

A i B

a C ?biggrin.gif
Mortin
wspaniale, juz mi slinka cieknie na mysl o tym stadionie w moim pesie biggrin.gif
pozdro
kostek
Brawo, stadionik świetny. Jak nastęonym razem będziesz robił skriny to weź to 'zrenderuj' i wtedy daj. Lepiej to wygląda. pzdr
tsuyoshi
Ostatni obrazek na dzisiaj koniec w 70%.
IPB Image
Vadim06
Kapitalnie ...Noo teraz to już raczej pewność jest, że ten stadionik wyjdzie .. Super wink.gif
P.S Cos mi te wieże jakoś nie pasują.. blink.gif

EDIT :

Kiedy można się spodziewać efektu końcowego ? !!!
Kamerun
Bardzo fajnie sie prezentuje . Powodzenia w konwertowaniu i teksturowaniu smile.gif.
Riki101
Ile tych polskich aren brawo brawo już niedługo pogram przy Reymonta biggrin.gif
tsw.michal
a czy trybyna E i D nie jest za daleko od boiska?
rav
Czekamy z niecierpliwością, zapowiada się wspaniale, wygląda na dobrze odwzorowany smile.gif
Kamerun
QUOTE(tsw.michal @ Aug 5 2006, 17:03:02) [snapback]82799[/snapback]

a czy trybyna E i D nie jest za daleko od boiska?

Nie jest ta trybuna wzdluz boiska jest tez na takiej odleglosci tylko ten pas trawy tam jest
Levis17
Super!!macie racje trybuny D i E powinny byc blizej stadionu, wieze troszke szersze i wyzsz(ten prostopadloscian na goze powien byc szerszy) aha i taka prosba na trybunie C w srodkowym sektorze tzw sektor "X" powinno byc tzw ganiazdo wiecie o co biega no nie?
POZDRAWIAM
Mortin
bardzo ladnie sie to wszystko prezentuje, ladne texturki, nic tylko chwalic biggrin.gif
czekam na efekt koncowy i na screeny z gry tongue.gif
pozdro
Juve6
A moze by tak wykonac stadionik wiselki takim jaki bedzie w przyszlosci po zakonczeniu prac budowlanych smile.gif
Vadim06
Na jakim jestes etapie tsuyoshi jezeli chodzi o stadion Wisełki ?

Kiedy mniej więcej będzie ?
whan
QUOTE(Vadim06 @ Aug 8 2006, 15:21:27) [snapback]83350[/snapback]
Na jakim jestes etapie tsuyoshi jezeli chodzi o stadion Wisełki ?

Kiedy mniej więcej będzie ?

na: "jak skończe to będzie" nie nudź!
pablo TS
Hejka Tsuyoshi co z tym stadionem?? Tak jakos cicho od dawna bez screenow. sad.gif
pablo TS
Hej Tsuyoshi!! Wiesz co robisz ten stadion tak długo czy niemasz dostepu do kompa?? Kurde narobiles chlopie wszystkim ochoty (przynajmniej mnie) na stadion Wisełki, a tu od paru tygodni sie nie odzywasz.
lookass
Człowieku opanuj emocje jak coś się będzie działo to Tsuyoshi napisze smile.gif
Dorin
Chłopie są wakacje, daj człowiekowi odpocząć.....
E 9
Tsuyoshi premiera PEs'a 6 juz się zbliża wiec może wydałbyś Stadion Wisełki dla swoich dbrych kolegów sad.gif tongue.gif Kurde bo wyglądał zaje***cie.Napisz chociaż czy wogóle będzie ok?PLease i z góry thx.
Wookiee
Tsuyoshi na początku tego tematu widziałem Veltins Arene...czy nadal jest tworzona czy już nie??

ps. dawno nikt nic nie pisał w tym temacie więc wątpię czy mi ktoś odpowie ale mam nadzieje smile.gif
pablo TS
Hej Tsuyoshi to jak kończysz ten stadion Wisełki?
tsuyoshi
Witam wszystkich po dluzszej nieobecnosci postanowilem wrocic i pierwsze pytanie jest takie jesli ktos chce moze skonczyc moj stadion Wisly przekazuje prawie caly model z texturami poniewaz prawdopodobnie pod koniec stycznia bede musial wrocic na wyspy a nie chce zeby tyle mojej pracy poszlo w chuj takze chetnie niech do mnie pisza Pozdro ALL
seen
Ja napisałem !! połączmy nasze prace i wyjdzie super wyjebany stadion!! pzdr
seen
PS . moj mail [email protected] tongue.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.