Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: •jaka To Gra?•
board.issonline.pl > Inne > W przerwie meczu ;-)
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13
jooozek
Forsaken.

Raffels
Legend of Mana. smile.gif Oddaje.
Tomak
To może ja dam ;p

jastrzab
Cytat(Tomak @ Jun 3 2007, 12:11:01) [snapback]151457[/snapback]
To może ja dam ;p

baloon fight
oddaje
anakin
szołpas
Rick dangerous
oddaje
kostek

Neon1502
Ta gra to Two Crude (tak mi się wydaje)

oddaje jak zgadłem
StraY
co to? temat umarl?

Two Crude Dudes jak dla mnie jest ostatnia gra.

A to co?

StraY
nikt nie wie, to dam latwiejsze:

snake
Super Puzzle fighter turbo 2? tongue.gif

oddaje
DJ_Skype
Ja coś zadam wink.gif

Zgadywać tongue.gif
Matiii
Starszych to juz znaleźć nie można? blink.gif Może dawajcie coś trochę nowszego,bo stare gry wyglądające jak z pegasusa nie są zbyt popularne i rozróżniane.
Hayalet
Cytat(Matiii @ Oct 29 2007, 16:19:44) [snapback]193656[/snapback]
bo stare gry wyglądające jak z pegasusa nie są zbyt popularne i rozróżniane.

sory, że OTuje, ale jeb.łem.

rotfl
Matiii
Cytat(Hayalet @ Oct 29 2007, 21:56:55) [snapback]193734[/snapback]
sory, że OTuje, ale jeb.łem.
rotfl

Mam się cieszyć z tego powodu,bo nie wiem co przez Twoją wypowiedź mam wnioskować? blink.gif

Zrozum że przez takie screeny taka zabawa nie ma sensu,bo 80% uzytkowników omija to szerokim łukiem,ze względu na trudność zgadnięcia.
snake
To chyba ze spectruma, może atari, ale nie wiem co to za gra.
snok3r
Cytat(Matiii @ Oct 29 2007, 18:19:44) [snapback]193656[/snapback]
Starszych to juz znaleźć nie można? blink.gif Może dawajcie coś trochę nowszego,bo stare gry wyglądające jak z pegasusa nie są zbyt popularne i rozróżniane.

Cytat(Matiii @ Oct 29 2007, 23:13:32) [snapback]193773[/snapback]
Mam się cieszyć z tego powodu,bo nie wiem co przez Twoją wypowiedź mam wnioskować? blink.gif

Zrozum że przez takie screeny taka zabawa nie ma sensu,bo 80% uzytkowników omija to szerokim łukiem,ze względu na trudność zgadnięcia.

to ze sie urodziles kilka lat za pozno to nie jest wina zadnego z uzytkownikow tego forum. swoje zale w tej sprawie powinienies przedlozyc matce/ojcu (bo to tylko i wylacznie ich wina), a nie wylewac je na forum dry.gif
snok3r
ostatnia proba reaktywacji tematu rolleyes.gif

dla odmiany cos nowszego:
kusik
Frequency

Matiii
Cytat(snok3r @ Oct 30 2007, 03:24:05) *
to ze sie urodziles kilka lat za pozno to nie jest wina zadnego z uzytkownikow tego forum. swoje zale w tej sprawie powinienies przedlozyc matce/ojcu (bo to tylko i wylacznie ich wina), a nie wylewac je na forum dry.gif

Człowieku,nie mówiłem o sobie.Gdybyś miał chociaż trochę rozumu to byś mógł zrozumieć mój przekaz.Jak jesteś taki mądry to powiedź czemuż ten temat stoi w miejscu?Po prostu gry są tak stare że mało kto potrafi cokolwiek o nich powiedzieć.To wcale nie znaczy że w nie nie graliście.Sam fakt że było to 10 lat temu przesądza że można chyba czegoś nie pamiętać.Co do mojego wieku to co prawda nie mam tylu lat co ty ale uwierz że w grałem w wiele gier.I wcale nie były to nowe tytuły.Pamiętam czasy kiedy to gry na PCta były kilku pikselowymi punktami.A więc takie komentarze zachowaj dla siebie.
Hayalet
Cień Romów

oddajem
snok3r
Cytat(Matiii @ Nov 20 2007, 20:17:54) *
Człowieku,nie mówiłem o sobie.Gdybyś miał chociaż trochę rozumu to byś mógł zrozumieć mój przekaz.Jak jesteś taki mądry to powiedź czemuż ten temat stoi w miejscu?Po prostu gry są tak stare że mało kto potrafi cokolwiek o nich powiedzieć.To wcale nie znaczy że w nie nie graliście.Sam fakt że było to 10 lat temu przesądza że można chyba czegoś nie pamiętać.Co do mojego wieku to co prawda nie mam tylu lat co ty ale uwierz że w grałem w wiele gier.I wcale nie były to nowe tytuły.Pamiętam czasy kiedy to gry na PCta były kilku pikselowymi punktami.A więc takie komentarze zachowaj dla siebie.

nie zachowam ich dla siebie z prostej przyczyny: nie ty zakladales ten temat i nie ciebie powinno martwic czy stoi on w miejscy czy nie. Nie uwazam rowniez ze 10lat to wystarczajaco duzo czasu by zapomnieć "hity" swojej młodości. Wiekszość starszych gier (poza lukassowymi kulkami laugh.gif ) byly to szlagiery, ktore gracze meczyli dniami i nocami - jezeli do nich nie nalezales to najwyrazniej nie jest to temat dla ciebie i powinienes go raczej omijac szerokim łukiem dry.gif

kolejna gra:
lukasso
Virtua soccer?
kusik
Sega Worldwide Soccer, jeśli tak to oddaje smile.gif
Matiii
Cytat(snok3r @ Nov 21 2007, 14:17:20) *
nie zachowam ich dla siebie z prostej przyczyny: nie ty zakladales ten temat i nie ciebie powinno martwic czy stoi on w miejscy czy nie. Nie uwazam rowniez ze 10lat to wystarczajaco duzo czasu by zapomnieć "hity" swojej młodości. Wiekszość starszych gier (poza lukassowymi kulkami laugh.gif ) byly to szlagiery, ktore gracze meczyli dniami i nocami - jezeli do nich nie nalezales to najwyrazniej nie jest to temat dla ciebie i powinienes go raczej omijac szerokim łukiem dry.gif

Ależ forum to jest miejsce w którym każdy ma prawo do wypowiedzi,więc sugestie nawet jeżeli nie są trafne to mogą być przedstawione.
snok3r
Cytat(Matiii @ Nov 20 2007, 20:17:54) *
A więc takie komentarze zachowaj dla siebie.

Cytat(Matiii @ Nov 21 2007, 20:56:12) *
Ależ forum to jest miejsce w którym każdy ma prawo do wypowiedzi,więc sugestie nawet jeżeli nie są trafne to mogą być przedstawione.

a wiec zamilknij bo sie placzesz dry.gif

Cytat(lukasso @ Nov 21 2007, 14:44:56) *
Virtua soccer?

Cytat(kusik @ Nov 21 2007, 18:11:59) *
Sega Worldwide Soccer, jeśli tak to oddaje smile.gif

nie i nie wink.gif
whan
Polska Gola pawiany.

gre dam później.

dokładny tytuł gry poproszę. dry.gif
Raffels
Football World Manager 2000?
whan
Cytat(Raffels @ Nov 22 2007, 17:01:16) *
Football World Manager 2000?

dry.gif dry.gif dry.gif dry.gif dry.gif dry.gif dry.gif
Raffels
bartm
World League Soccer 99

Teraz gra :] :

Raffels
Prosiłbym o "nieco" większe screeny.

Kerzhakov9
troszkę za małe screeny ale co mi przychodzi na myśl to
World Tour Soccer smile.gif
bartm
Cytat(Raffels @ Nov 22 2007, 20:19:12) *
Prosiłbym o "nieco" większe screeny.

Już nad tym pracuje :] Jak sie nie uda to oddaje.
Cytat(Kerzhakov9 @ Nov 22 2007, 21:19:51) *
troszkę za małe screeny ale co mi przychodzi na myśl to
World Tour Soccer smile.gif

Nie ;]

Takie coś znalazłem:

KKSFan
Actua Soccer 2 tongue.gif
WojoTorres
Sorry że daje 2 ale to chyba FIFA2000 albo PES3 ? blink.gif
Pro-Evo-S
Odkopuje temat bo dawno nikt tego nie ruszał

Jaka to gra?

Orange_91
CYTAT(Pro-Evo-S @ pią, 23 maj 2008 - 11:19) *
Odkopuje temat bo dawno nikt tego nie ruszał

A nie zastanawiałeś sie czego temat jest już nieaktywny?
bartek-brt
CYTAT(Orange_91 @ pią, 23 maj 2008 - 11:22) *
A nie zastanawiałeś sie czego temat jest już nieaktywny?

To że temat jest nieaktywny nie znaczy że tak ma pozostać. W takim razie po co on tu sie nadal znajduje? Żeby felietony czytac?
Ta gra to chyba sensible soccer czy jakos tak:)smile.gif
Pro-Evo-S
CYTAT(bartek-brt @ pią, 23 maj 2008 - 23:59) *
Ta gra to chyba sensible soccer czy jakos tak:)smile.gif

Zgadza się biggrin.gif

bartku twoja kolej smile.gif
bartek-brt

snok3r
virtua cop?
bartek-brt
CYTAT(snok3r @ sob, 24 maj 2008 - 19:22) *
virtua cop?

jes:)
BadNewz
No to snok3r teraz Ty smile.gif
snok3r

burza-lukas
Odpowiedź to Tony Hawks
snok3r
xD

nie...
burza-lukas
albo Aggressive Inline
snok3r
jak najbardziej. zadajesz smile.gif
burza-lukas
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.