Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Faces By Łukasinho
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Face Edit > Początkujący.
Stron: 1, 2
Łukasinho
Nie rozumiem możesz mi to dokładniej wytłumaczyć Plisssssssssssssss sad.gif. Co mam zrobić żeby sie nie rozmywało???
Łukasinho
Plisssssssss pomóżcie, mam gotowe bmp Ji Sung Parka i nie moge skończyc tej twarzy sad.gif sad.gif sad.gif
Simi93
Co wy widzicie w PIRLO ??!!
Wygląda jak po 120min gry (moze jeszcze gorzej)
Jak dla mnie podobieństwo jest nikłe !
Jestem fanem Milanu i naprawde jak widze takiego Pirlo.. ocenianego na 10/10
to mi sie śmiać chce, i zastanawiam sie czy kiedys widzieliscie owego piłkarza ohmy.gif
Ja nie chce cie z nie chęcać .. bo robisz fajne twarze, ale dziwią mnie wasze oceny!
Sorrki że tak ostro.. a co do tematu to :

Bardzo fajny Juninho, Saviola.. zresztą każda twarz fajna..
Podoba mi sie to iż widać że długo pracujesz nad jedna twarzą
Pozdro...
Łukasinho
Simi oblukaj fote i Pirlo zrobionego przez Mortina, On robił z tej samej foty. dry.gif

PS. Odpowiedżcie na moje poprzednie pytanie Plissssssssssss sad.gif sad.gif sad.gif
Ricochet
Simi - żal ci dupe sciska,robisz gorsze prace od Łukasinho...
Łukasinho robi bardzo ładne twarze... tongue.gif
Łukasinho
Ponawiam pytanie- Jak zapobiec rozmywaniu się BMP podczas zmniejszania go, prośba do Mańka, Mortina, Norka napiszcie jak wy kończycie robienie BMP, co robicie najpierw zmniejszacie czy dajecie kolory indeksowane itd. Pliss pomóżcie sad.gif
BiG
Jak się teraz tak lepiej przyjrzałem to on wcale nie jest taki dobry!? Może Bmp jest dobre ale model kiepski :
nos krzywy,oczy jedno większe drugie mniejsze.Po obiektywnym obejrzeniu tegoż gracza moja ocena to:
8/10 .Popraw to co ci napisałem a będzie lepiej , nie? Aaaa... i jeszcze ma inny kształt głowy biggrin.gif

P.S
Jeżeli chodzi o nos to na fotce ma krzywy ale on jest jakis przechylony zro mu troszke bardziej prosty i będzie luZ!
Łukasinho
Hej B.I.G na fotce też ma krzywy nos i jedno oko większe od drugiego tongue.gif a co do kształtu to masz troche racji powinienem wudłużyc twarz i poszeżyć szczęke wink.gif

PS.Odpowiedźcie na wcześniejsze pytanie!
Voytec
pokażesz fote?
Ricochet
voytec - Fota jest pod praca tongue.gif
Łukasinho
Fabio Cannavaro

(previev)

IPB Image

Fota

Pobierz
BiG
Uuuuuuuu widziałem lepszych Cannavaro ,np: Simiego. Popraw mu to coś po prawej stronie (to czarne!? ) Trochę mógłby mieć mniejszą górną część głowy.7/10
Simi93
Słabo sad.gif
Ale najgorzej też nie jest.. popraw te boki BMP, wygładz czoło.
i zmień włosy ! (są jakieś siwe), aa i roznajśnij BMP... a bedzie fajna mordka smile.gif
ostatnio go stworzyłem i wiem że prosto nie jest !
A więc powodzenia smile.gif
POZDro...
Ricochet
Simi dal ci dobre rady.... tongue.gif Kolorem mi sie podoba.... tongue.gif
PoZdRo!! x2.gif triangle.gif square.gif circle.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.