Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: New Star Soccer 3
board.issonline.pl > Inne > Gry
Stron: 1, 2
Tomak
No to w takim razie nie wiem o co chodzi, nie będę tu zgrywał speca od tej gry i zakończę dyskusję ;]
Ronaldinho10
Cytat(Tomak @ Jul 27 2007, 11:23:25) [snapback]167904[/snapback]
No to w takim razie nie wiem o co chodzi, nie będę tu zgrywał speca od tej gry i zakończę dyskusję ;]

chodzi mi oto ze w grze a ką kret nie w lidze hiszpanskiej nie ma prawdziwych nazwisk i zaden z klubow nie ma loga.
adison88
Ja tam dopiero zaczelem grac tongue.gif ale wczesniej gralem juz.Obecnie gram w FC Sydney biggrin.gif
Karol Johnn
Cytat(Ronaldinho10 @ Jul 28 2007, 02:08:31) [snapback]168160[/snapback]
a ką kret nie

ze tak powiem łota fak is dys? tongue.gif
A zeby ot nie bylo, to gdybym dostal ta gre 10 lat temu to pewnie bym przesiedzial nad nia tyle czasu ile by sie dalo, ale teraz gdzie mam wiekszy wybor gra na tzw. 5 min
pzdr
Mortin
Cytat(Karol Johnn @ Jul 28 2007, 00:56:43) [snapback]168168[/snapback]
ze tak powiem łota fak is dys? tongue.gif
A zeby ot nie bylo, to gdybym dostal ta gre 10 lat temu to pewnie bym przesiedzial nad nia tyle czasu ile by sie dalo, ale teraz gdzie mam wiekszy wybor gra na tzw. 5 min
pzdr

nie do konca wink.gif gierka jest idealna na dlugie wieczory, wczoraj od godziny 20 do 1 w nocy siedzialem i gralem w te giere wink.gif
to juz jest kwestia indywidualna, czy ta gra jest na 5 minut czy na pare miesiecy wink.gif
juz kiedys w te gierke naginalem, ale gdy juz osiagnalem wszystko to przestalem. Teraz gdy wyszla zmodyfikowana wersja, znowu zaczalem grac
pozdro
xsas7
Ja mam takie pytanie odnośnie tej gierki... da sie zmienić początkowy wiek ? czy raczej nie?
Bo z tego co widziałem to można tylko ustawić dzień i miesiac :/

Pozatym nie wyświetlają mi sie loga z ligi polskiej :|
wiecie moze co jest przyczyną tego ?
naSs_no1
Znacie moze jakas strone z dodatkami do tej gry? Kiedys mialem w sklepie rozne marki aut ze zdjeciami ale nie pamietam skad unsure.gif . Ogolnie to polecam ta gierke sam za dlugo w nia nie gralem ale zamierzam rolleyes.gif
Ronaldinho10
łota fak is dys? - Co to kur.....a jest łota laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif

A ty mistrzu nie poprawiaj nikogo jak sam nie umiesz nic napisac tym bardziej po angielsku

//wyluzuj
Karol Johnn
Cytat(Ronaldinho10 @ Jul 28 2007, 15:57:01) [snapback]168260[/snapback]
łota fak is dys? - Co to kur.....a jest łota laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif
A ty mistrzu nie poprawiaj nikogo jak sam nie umiesz nic napisac tym bardziej po angielsku

Jakbys wiedzial co to sarkazm to rowniez wiedzialbys o tym dlaczego tak wlasnie napisalem...

Mortin masz racje sam w sumie sensible'a mlucilem na amidze ladne pare lat bo nic innego nie bylo(i wcale mi sie to nie nudzilo - to bylo najlepsze)
pzdr
TOMaSSon 94
Fajna giera, chociaż na początku jest trochę lipnie, ale wciąga biggrin.gif
Polecam każdemu, kto jeszcze nie próbował
Pozdro
Ricardo
Dla mnie NSS3 jest za******y jednym słowem. Swoją karierę zacząłem grając w Jagielloni Białystok. Gram dopiero 2 sezon. I słabo, bo dopiero dzisiaj zacząłem grać.
robi_4
A ja mam problem z NSS. Bo gdy zaczynam 3 sezon to wywala mi taki błąd

bardzo prosze pomóżcie.
eye63
Cytat(robi_4 @ Sep 30 2007, 15:56:59) [snapback]188177[/snapback]
A ja mam problem z NSS. Bo gdy zaczynam 3 sezon to wywala mi taki błąd

bardzo prosze pomóżcie.

Najlepiej jest zaraz przed początkiem sezonu zapisać, zanim on tam podlicza te tabele. Wgrać i ruszyć. Jakieś naciskanie spacji i lewego przycisku może pomóc. Mi się tak często robiło, ale stosowałem powyższe metody i udawało się, że przechodził dalej bez tego błędu.
robi_4
Cytat(eye63 @ Sep 30 2007, 16:25:40) [snapback]188184[/snapback]
Najlepiej jest zaraz przed początkiem sezonu zapisać, zanim on tam podlicza te tabele. Wgrać i ruszyć. Jakieś naciskanie spacji i lewego przycisku może pomóc. Mi się tak często robiło, ale stosowałem powyższe metody i udawało się, że przechodził dalej bez tego błędu.

dzieks
pomogło
Narazie nie mam więcej pytan.
kasztan
bardzxo fajna gierka tylko ze nie mam klucza i po kilku kolejkach nie moge dalej grac moglby ktos jakis dac albo napisac gdzie mozna zdobyc klucz?
MakssPl
Ja właśnie ściągam... jak będę miał to się podzielę przez EDIT... xD
WojoTorres
Sciaga mi biggrin.gif
kiedys mialem ta gre.pamietam jest genialna ale jakby nie moglem przejsc...treningu.pewnie przez to ze odrazu do BARCY poszłem...
Teraz zaczne od jakiegos slabszego
Pozdro for all
Wojo Torres
IrinaHa
BAL niestety uczy tylko indywidualnych umiejetnosci a w futbolu liczy sie gra zespołowa.Poza tym BAL w wiekszosci jesli chcecie ukierunkowac zawodnika to najwazniejszy jest ten pierwszy mecz.

Podbijam pytanie,kto gra online na PS3??

JJ
mariolazi
Po 20 minutach obcowania z tą gierką zakochałem się wub.gif
Przypominają się czasy Sensibla na Amidze biggrin.gif
Polecam!
roby18
Gra dobra ale brakuje nowszej wersji ;p aczkolwiek zabiera pare godz z kalendarza heh

http://gieksaroby.mybrute.com sprawdzcie sie!
Kamilbialego
Ekstra gra. Tylko mam problem na modzie 3.15 z polskim komentarzem(mod by Boski) i po jednym sezonie , gdy zaczynam drugi wywala mi. Mam Xp, więc systemu to nie wina.
Lolnik
Nigdy nie słyszałem nic na temat tej gry, ale do czasu... Mój brat skołował od kumpla gierkę, która miała być niby tylko do testu. Zainstalowaliśmy ją i odpalamy, a tam... Zarąbiaszcza gra! Tak sie nią zachwyciliśmy, że odsunęliśmy na bok wszyskie inne gry i daliśmy się pochłonąć grze jaką jest właśnie New Star Soccer 3. Graliśmy chyba ze 2 miesiące, dzień w dzień po kilka a nawet kilkanaście godzin dziennie xD Więc naprawdę polecam ją wszystkim tym, którzy chcą przeżyć coś nowego w piłkarskim świecie komputerowym! Moja ocena odnośnie tej gry to 4/5. smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.