Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Tutorial do kitservera PES4 PC
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 4
Stron: 1, 2
borutborut
A co z tymi flagami, zasłaniaja herby,a nie ma takiej opcji w edycji jak była w PES3, zeby je wylaczyc.... Moze ktos wie co z tym zrobic!!!
borutborut
Albo juz nic...smile.gif Nie doczytałem do końca... sorka.
ftomekk
Stroje poprawnie zainstalowalem.Wlaczam PES kontynuuje gre w Master lidze i niestety stroje mam poprzednie(nie zaimportowane)
W innych meczach,tam gdzie nie wczytuje poprzedniego stanu gry mam do wyboru nowe stroje.
Czy musze zaczac Master Lige od nowa zeby moc sie cieszyc nowymi strojami ????
Raffels
Mam problem:mam piłki i stroje sędziowskie w formacie .bmp.I nie wiem jak mam to zaimportować do gry??Ewentualnie za pomocą jakiego programu przerobić je na pliki .bin??
ftomekk
Wedlug mnie glownym trybem(oprocz online) w PES4 jest tryb MASTER LIGA.Po zaimportowaniu nowych "kitsow" nie ma ich w trybie Master liga.Sciagnalem zastaw strojow ,przeciez nie po to,zeby cieszyc sie z nich w meczach towarzyskich smile.gifsmile.gif.
Czy moze ktos powiedziec ,co zrobic ,zaby rowniez w Master lidze zespol mial je na sobie ...
Z gory dziekuje ... :roll:
Mariolo
a ma ktos poprawne linki do tych kit packow ze strony ISS ONLINE? bo tam albo linki nieczynne, albo przeciazone serwery wink.gif
thomas
moze to pytani sie wyda dla niektorych smieszne ale czy kazdy stroj trzeba robic osobno? tzn dla kazdej druzyny ?smile.gif jak tak to raczej jest to jebanie kotka za pomoca mlotka tongue.gif nie moze ktos zrobic jakiegos patcha i wtedy byloby to bez bolesne?biggrin.gif
mihalo
sciagnij kitspack na stronie glownej issonline i tylko kopiujesz do folderu z gra potem winstalowywujesz w grę kitsy i masz bez wysiłku wszystkie storoje leniu! smile.gif
thomas
no juz sam zaczailem po sciagnieciu kitservera smile.gif
Arek1974
Wszystko super, stroje ładne, ale żeby komuś udało się wymyślić coś, dzięki czemu te stroje będą działały w Master Ligue (oczywiście dla drużyny, ktòrą się gra, inne mają oryginalne stroje).
devill
nierozumiem u mnie te stroje w master ligue sa dostepne gram ajaxem i mam nową koszulke tak przynajmniej mi sie zdaje bo wyglada zupełnie jak orginalna
T-Mac
bo na holenderska, hiszpanska i wloska lige konami mialo licencie smile.gif
wiec dlaczego miala by nie byc orginalna zagraj sobie kims z innych lig to sie przekonasz
devill
aha tego to nie wiemdziałem wink.gif to wiec i ja czekam az bedą wszystkie orginalne koszulki w master ligue a i dzęki za uświadomienie
culles
Macie tutaj linka do LINK
guzek
Jak zmieniać numery (adidas, nike, puma) w koszulkach? Nie chodzi mi to o numery ktòre są w edit mode, ale ròwnież o ten czwarty, dodatkowy. Aha - czy mozna zmienic tez numery dla druzyn, ktore maja licencje (Ajax, PSV, Juve, Barca)? Po zainstalowaniu pliku etc_ee.bin barcelona ma np. numery pumy, a real umbro. Czy da to jakos sie zmienic?
Nie przeszkadza to zbytnio, ale zalezy na jak najwiekszej realistycznosc.
Raffels
Mam pytanie do T-maca. Mianowicie piłka do pes4 ma dwa plikibalxxtex ktòry da się otworzyć za pomocą wepicturedecoder i ballxxmdl ktòrego ni ch..a nie da się otworzyć.I tu pytanie:Czy wystarczy przerobić plik ballxxtex i wrzucić do gry??
T-Mac
ehehhe mozesz sobie przerabiac jak chcesz a i tak w grze bedzie wygladac pojebanie musisz zachowac ustawienie elementow z orginalnej pilki
najgorsze co moze byc to zrobic dobra pilke smile.gif
szczerze mowiac za pilki nigdy sie nie bralem jakos mi sie nie chcialo smile.gif

dzis jakis koles sie meczy z ta pilka aerow oto efekty

link do galy

http://www.fifaonline.it/forum/images/atta...iallo%20mdk.rar
Arek1974
"http://frutsel.terrainhost.com/frutselapp/dump/Mayor/PES4/thewolffurryevolutionoptionfile1_90_pes4pc.rar (800 kb)

rozpakować i wrzucic, to najnowsze składy do Wolfa plus nowość, nielicencjonowane kitsy klubowe są już licencjonowane poprzez edit mode, przez kogoś ktos posiedział nad nimi w wersji PS2 i je w grze ręcznie porysował a potem udało się to zaimportować do wersji PC"

Zainstalowałem powyższy patch Wolfa od Mayora i ... cud ! Mam w ML oryginalne koszulki MU ! Wprawdzie musiałem zacząć ML od nowa (w kontynuacji poprzedniego sezonu dalej były te "PESowskie"), ale jakoś inaczej się gra. Aha. Nie są to też te koszulki, ktòre wgrałem z kitservera, ale to już nie ma takiego znaczenia.
Vadim
Witam ..

Na wstepie wiem ze zostane zbluzgany , ale naprawde tych odpowiedzi tutaj w tym temacie jest duzo i dokładnie niewiem ktòra by odpowiadała na moj problem ..

I - Wgrałem stroje , ale flaga zasłania herb ..co z tym zrobic?

II - Kołnierzyki na niektòrych kitsach są dziurawe tak jak w tròjce...wiem ze był jakis program co się usuwało , ale niewiem czy jest taki do 4

prosze bardzo o kulturalne wytłumaczenie i nie krzyczeć na mnie :twisted:
domaz
A ja mam taki problemik. Mianowicie nie mialem oginalnych strojow w ML ale zaisntalowalem ten nowy patch wolfa i mialem. dzis wyszedl patch wisl krakow i po jego zainstalowaniu problem ze strojami znow sie pojawil. Mam do wyboru albo granie innym zespolem w ML i miec org stroje albo grac wiselka ale w nieorg strojach...daloby sie to jakos poprawic? bo chcialbym poopykac w ml wiselka
T-Mac
zobacz dokladnie czy wszystkie stroje widac w master league w patchu wolfa
T-Mac
o co mi chodzilo w komentarzu, oto

stroje zrobione w grze ktore widac w master league

stroje wrzucone przez kitservera, ktorych nie widac w master league sad.gif

dopoki nie wyjdzie jakis program ktory umozliwi nam wrzucenie na bina stroju bmp bezposrednio, musimy dokonywac wyboru

Co do grania Wisla w master league, ja moge posiedziec pomeczyc sie i jakos tam zrobic wam stroje w grze ale to i tak nic nie da bo sklad wisly w tych rozgrywkach bedzie zwalony a konkretnie chodzi o staty, wyglad nazwiska itp beda dobrze.
Tu tez musimy czekac na edytor taki jak weedit ktory dziala na exe a nie na save
Y-SS
Ja mam zainstalowany kitserver i w folderze kitserverKDBuni mam foldery ze strojami nielicencjonowanych teamòw. I nie wiem czy mam odpalać Graphic Studio i sie bawić każdym strojem po kolei czy nie? Odpowiedzcie ktoś...
ftomekk
Byl taki option file ktory zawieral poprawne stroje.Podmienilem go,rozpoczalem ML od nowa,zrobilem save,podmienilem go z powrotem na option Wolfa i mam oryginalne stroje dla Arsenalu w Master lidze smile.gifsmile.gifsmile.gifsmile.gif:
Gram Arsenalem wlasnie w tym stroju ,o ktorym T-mac napisal ze go nie widac .
T-Mac
Cytat
Ja mam zainstalowany kitserver i w folderze kitserverKDBuni mam foldery ze strojami nielicencjonowanych teamòw. I nie wiem czy mam odpalać Graphic Studio i sie bawić każdym strojem po kolei czy nie? Odpowiedzcie ktoś...

to juz sa obrobione stroje tongue.gif tylko instal
Y-SS
No tak mi sie wydawało, ale niby mam zainstalowany a jednak w grze tych strojòw drużyny nie mają i dlatego sie pogubiłem w tym już...
Pik
Mam pytanko, czy statyski graczy, transfery, nazwiska, itp. sa takie same w patchach
Wolf Furry....1.90 a 2.0

Jest to dla mnie istotne, bo w 1.90 mam koszulki galatasaray w ML, a w 2.0 juz nie :/ a chce miec wszytskie sklady dobre smile.gif
bartos
Mam problem ! sciagnałem sobie KS Assistance i daje te na przezroczystosc itp ustawiam druzyne hpome kit i daje import i mnie wyrzuca z programu ! co to moze byc? moze pomozecie mi ! sciagnałem tez kitservera 4.1.5. noi co ja mam dac do folderu kitserver mam w folderze uni wszystkie stroje nielicencjowanych klubow w poodzielanych folderach i mam dac pes4.exe do folderu kitserver?? czy tez mam tam rzucic folder dat?? mam cos po zmieniac?? please pomòżcie
shev_
mam problem z tym kitserverem....
sciaganlem go z wolf patchem wiec koszulki napewno sa.
po zainstalowaniu koszulek wywala mi ze: "PES4.exe spowodowal wystapienie bledu"
moze ktos pomoc??

HEEEEEEEEEELP:D
dzieki z gory pozdrawiam
in_sane
W koszulkach z firmy nike jest ten problem ze numery sa za wysoko w stosunku do tych kolek zprzodu a nazwiska za nisko z tylu...co moge zrobic?
btk_ziom
Zainstalowałem program kitserver i wszedłem w setup.exe i ustawiłem tam na pes4.exe i na dole na widows XP pòzniej zimportowałem stroje Arsenalu i gdy chciałem wejsc nie właczyła mi sie gra wogule nie chce wejsc do gry :? MOze zna ktos inny program do importowania strojòw do gry ?? i moze mi pomòc
baski18
A wiec mam OF z Wolfa ... i jak kazdy wie sa tam juz zrobione licencjonowane stroje. Jednak nie odpowiadaja mi one ... nagrywam kitservera sciagam stroje nagrywam wszystko dziala idealnie ... podmniniam afs plik param_dat nie ma juz flag narodowosciowych na koszulkach .. jednak zostaja jeszcze te edytowane koszulki w samym pes4 i sie na siebie nakrywaja i wychodzi z tego niezly burdel ... jaki plik jest za to odpowiedzialny ?

Pozdro
Uszatek
Eno, ma KTOŚ KOSZULKI MANCHESTERU UNITED ?
jezeli tak to niech zapoda je - jezeli masz zgłoś się do mnie na priv!

CZEKAM!!!
culles
HALLELUJAH!
Pack strojòw w formacie bin jest świetny! niedość że łatwo się importuje afs explorerem to jeszcze usuwa oszpecone kołnierzyki i flagi. Oczywiście można go pobrać z issonline
Arek1974
Chciałbym zmienić kolor spodenek w strojach MU (w tych wgranych Kit Serverem). Jak pròbuję w Edit Team, to zmienia mi się cały stròj. A mi chodzi tylko o spodenki w II stroju i getry w I stroju. Jakim programem można to zrobić ?
wielkiblad
siema mam problem z kit serverem mam zainstalowanego patcha wolf 3.0 i instaluje z niego kit server i w grze w edit team pokazuja mi sie nowe stroje a w meczu mam ciagle stare ludzie poratujcie
mam grapchic studjo i tez nie pomaga:(
kyle87pl
Mam prosbe do T-Maca
Moglbys zamiescic ten patch ktory likwiduje flagi spod herbow na koszulkach zaimportowanych do gry gdzies indziej bo ten link tutaj nie chce chodzic
majkelinho
ludkowie a z kad mozna sciągnac najnowsze stroje Villareal?
kemot
przerwa w tym wypadku bedzie trwac 7 dni
iras
Podajcie jakaś fajna strone gdzie są nowe paczki stròjòw na sezon 2005/2006
WBman
QUOTE(iras @ Aug 17 2005, 11:04:04)
Podajcie jakaś fajna strone gdzie są nowe paczki stròjòw na sezon 2005/2006
[right][snapback]32692[/snapback][/right]

No własnie gdzie są takowe ?
miches82
QUOTE(WBman @ Aug 18 2005, 00:02:31)
No własnie gdzie są takowe ?
[right][snapback]32780[/snapback][/right]

troche jest na gamingaccess.com , troche na socceraccessie
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.