QUOTE(norek @ Nov 22 2006, 17:05:10) [snapback]99386[/snapback]
a Ty na zdjęciach wygladasz na nieco starszego a jeszcze pol roku temu zachowywales sie jak dzieciak kiedy to pisales posty ktore to jak czytalismy wspolnie z redakcja to RZAL dupe sciskal (tak przez "RZ").
Kazdy ma inny sposob dorastania, to ze u nas az tak strasznie nie odczuwa sie mlodego wieku to tylko i jedynie zasluga tego ze nie tolerujemy wszystkiego jak na pro evo gdzie uzytkownicy moga robic co im sie tylko podoba, zreszta i moderatorzy nie uwazaja na to co mowia. Wiec wpadles....kracz jak i one.
Ja nie mam nic do młodszego wieku bo sam byłem mlody i wiem jak to bylo, zreszta mam dopiero 17 lat, jednak jesli ktos nie potrafi sie dostosowac do ogolnie panujacych regul to nikt tu tego tolerowac nie bedzie.
ja pamietam jeszcze czasy, kiedy to nie bylo Ciebie na tym forum i tez pamietam jak w pewnym sensie tutaj "dorastales"

a pamiec mam dobra wiec spoko

jezeli chodzi o bezsensowne posty - dla jednej osoby moga byc bezsensowne a dla kogos innego moga znaczyc cos wiecej

czytam czesto np forum Soccergaming i tez czesto widze jak zostawiasz posty typu: Thank You, Thanks po 1 wyrazie i jakos nikt nie robi z tego sensacji, ale tutaj jakby ktos cos takiego napisal to pewnie polecialyby zaraz tyry i % "na przyszlosc". nikt nie jest idealny

ja tez nie mam nic do mlodszego wieku ale jak patrze na chlopakow w wieku 17 lat i 18 lat OBECNIE to RZAL dupe sciska (przez RZ) pozdrowka

nie mowie oczywiscie o wszystkich, ale podejscie obecnie chlopakow w tym wieku do wielu rzeczy poprostu oslabia