Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Średnia Wieku Na Forum...
board.issonline.pl > Inne > Ludzie
Stron: 1, 2, 3, 4
saper
90-tki rox ;-D

Pozdrawiam,
saper
kobuz
91 rulez
Rivaldinho
1988- sie wie smile.gif
norek
QUOTE(Bo0os @ Jun 7 2006, 20:30:39) [snapback]71544[/snapback]

oj zdarza sie każemu smile.gif, chociaż 13 lat masz.. jeszcze wiele imprez (czyt. komandosów tongue.gif) przed tobą.

pamiętaj...pij z głową, niebierz przykładu z adminów.

Czy uwazasz ktoregos z adminow za chlora tudziez pijaka?biggrin.gif
onix_the_chosen
oczywista za 1986 smile.gif
Mortin
QUOTE(norek @ Jun 17 2006, 00:41:45) [snapback]72998[/snapback]

1989 rzadzi wink.gif Kolega kusik potwierdzi wink.gif
...ekhm 17 cool.gif

kusik nie potwierdzil ale ja to zrobie biggrin.gif
POTWIERDZAM biggrin.gif
kusik
QUOTE(norek @ Jun 16 2006, 22:41:45) [snapback]72998[/snapback]

1989 rzadzi wink.gif Kolega kusik potwierdzi wink.gif
...ekhm 17 cool.gif

TAK JEST! ;]
Bushmen
ja podobnie potwierdzam ;p 1989 dobry rocznik smile.gif
Ogród
A ja mam 18 lat,rocznik 1988
zetor5211
1989 - seria felernych prezerwatyw:D
norek
QUOTE(zetor5211 @ Aug 6 2006, 18:48:07) [snapback]82998[/snapback]

1989 - seria felernych prezerwatyw:D

czyzbys zostal ojcem? (;

znam ten bol biggrin.gif
Karol Johnn
1987 - Czarnobyl ominiety...
rav
1989 rządzi smile.gif Boski rok biggrin.gif
Bart_io
19 rok leci... tylko nie wiem po co wink.gif
kucharz
kucharz "preferuje".......siedemnastoletnich chlopcow ;-) (1989) ...tylko dupy i browary w glowie....ah....ta dzisiejsza mlodziez..... ^^
kurczakov
19 na karku w najblizszym czasie... chyba pozostalo tylko zrobic syna, posadzic drzewo i wiesc ustatkowane zycie wink.gif
Beny13
Siano nie dobry chłopiec jestes.
mackal83
To już 23 lata huh.gif
czarek
u mnie jest to 15 wiosen na karku. średnia wieku podobna dosyc do pro-evo, choc tam jest dużo +17 lat a najstarszy user ma bodajże 30 lat wink.gif jeste tam czesciej niż tu i powiem, że najmłodszgo usera jakiego spotkałem na pro-evo to 12 lat
E 9
JA mam za sobą 15 latek wink.gif i jest bosko.
Gram w piłeczkę i to jest najwspanialsze.Panna też jest wiec czego sobie więcej życzyć?POzdrówka
Hayalet
Raptem 15 lat, ubolewam że tak mało, bo nie czuje się na tyle - ja daje sobie z 18 co najmniej, chodzi o mentalność :].
Tomak
'89 rulez ;]
Damian
fan_pro-evo co niby nas tutaj obchodzi i ile lat maja userzy pro-evo?Moim zdaniem wiekszosc osob jest tam w wieku ok.15 lat wiec nie wciskaj jakis kitow tu.Tak zeby Ci cos uswiadomic Aros-32, jano(biggrin.gif)-30 lat.
juVe95-ten uzytkownik chyba ma mniej lat niz 12 ;]
Zoller
QUOTE(rav16 @ Aug 6 2006, 20:31:40) [snapback]83027[/snapback]

1989 rządzi smile.gif Boski rok biggrin.gif

Tu się z kolegą zgodzę 1989 rządzi.

17 lat minęło..
don rxf
1990 to jest roczek biggrin.gif
onix_the_chosen
QUOTE(Kaori @ Nov 21 2006, 18:01:48) [snapback]99212[/snapback]

Raptem 15 lat, ubolewam że tak mało, bo nie czuje się na tyle - ja daje sobie z 18 co najmniej, chodzi o mentalność :].

chlopacy w wieku 18 lat jeszcze mysla jak dzieci wink.gif wiec sie nie jaraj wink.gif hehe joke, pozdro, ja mam 20 wink.gif 1986 rulez ;]
had2
1989 data upadku komunizmu w Polsce biggrin.gif
Mortin
QUOTE(Damian @ Nov 21 2006, 18:04:00) [snapback]99214[/snapback]

fan_pro-evo co niby nas tutaj obchodzi i ile lat maja userzy pro-evo?Moim zdaniem wiekszosc osob jest tam w wieku ok.15 lat wiec nie wciskaj jakis kitow tu.Tak zeby Ci cos uswiadomic Aros-32, jano(biggrin.gif)-30 lat.
juVe95-ten uzytkownik chyba ma mniej lat niz 12 ;]

jano nie ma 30 lat, tylko 35 i ma super zone i dwojke dzieci tongue.gif biggrin.gif hah
pozdro biggrin.gif
_DEVIL_
QUOTE(onix_the_chosen @ Nov 21 2006, 17:33:48) [snapback]99234[/snapback]

chlopacy w wieku 18 lat jeszcze mysla jak dzieci

Albo gorzej wink.gif
norek
QUOTE(onix_the_chosen @ Nov 21 2006, 16:33:48) [snapback]99234[/snapback]

chlopacy w wieku 18 lat jeszcze mysla jak dzieci wink.gif wiec sie nie jaraj wink.gif hehe joke, pozdro, ja mam 20 wink.gif 1986 rulez ;]

a Ty na zdjęciach wygladasz na nieco starszego a jeszcze pol roku temu zachowywales sie jak dzieciak kiedy to pisales posty ktore to jak czytalismy wspolnie z redakcja to RZAL dupe sciskal (tak przez "RZ").
Kazdy ma inny sposob dorastania, to ze u nas az tak strasznie nie odczuwa sie mlodego wieku to tylko i jedynie zasluga tego ze nie tolerujemy wszystkiego jak na pro evo gdzie uzytkownicy moga robic co im sie tylko podoba, zreszta i moderatorzy nie uwazaja na to co mowia. Wiec wpadles....kracz jak i one.
Ja nie mam nic do młodszego wieku bo sam byłem mlody i wiem jak to bylo, zreszta mam dopiero 17 lat, jednak jesli ktos nie potrafi sie dostosowac do ogolnie panujacych regul to nikt tu tego tolerowac nie bedzie.
Simon
nie zalezy ile kto ma lat. 20 latek moze byc glupszy od 12 latka i na odwrot
onix_the_chosen
QUOTE(norek @ Nov 22 2006, 17:05:10) [snapback]99386[/snapback]

a Ty na zdjęciach wygladasz na nieco starszego a jeszcze pol roku temu zachowywales sie jak dzieciak kiedy to pisales posty ktore to jak czytalismy wspolnie z redakcja to RZAL dupe sciskal (tak przez "RZ").
Kazdy ma inny sposob dorastania, to ze u nas az tak strasznie nie odczuwa sie mlodego wieku to tylko i jedynie zasluga tego ze nie tolerujemy wszystkiego jak na pro evo gdzie uzytkownicy moga robic co im sie tylko podoba, zreszta i moderatorzy nie uwazaja na to co mowia. Wiec wpadles....kracz jak i one.
Ja nie mam nic do młodszego wieku bo sam byłem mlody i wiem jak to bylo, zreszta mam dopiero 17 lat, jednak jesli ktos nie potrafi sie dostosowac do ogolnie panujacych regul to nikt tu tego tolerowac nie bedzie.

ja pamietam jeszcze czasy, kiedy to nie bylo Ciebie na tym forum i tez pamietam jak w pewnym sensie tutaj "dorastales" smile.gif a pamiec mam dobra wiec spoko smile.gif jezeli chodzi o bezsensowne posty - dla jednej osoby moga byc bezsensowne a dla kogos innego moga znaczyc cos wiecej smile.gif czytam czesto np forum Soccergaming i tez czesto widze jak zostawiasz posty typu: Thank You, Thanks po 1 wyrazie i jakos nikt nie robi z tego sensacji, ale tutaj jakby ktos cos takiego napisal to pewnie polecialyby zaraz tyry i % "na przyszlosc". nikt nie jest idealny wink.gif ja tez nie mam nic do mlodszego wieku ale jak patrze na chlopakow w wieku 17 lat i 18 lat OBECNIE to RZAL dupe sciska (przez RZ) pozdrowka tongue.gif

nie mowie oczywiscie o wszystkich, ale podejscie obecnie chlopakow w tym wieku do wielu rzeczy poprostu oslabia smile.gif
Voytec
ja mam 15 lat i wole przebywać w towarzystwie od siebie starszym. nie toleruje głupoty więc z reguły zadaje się z inteligentnymi i obeznanymi ludźmi. wink.gif
Mortin
nie moja sprawa, ale
QUOTE(onix_the_chosen @ Nov 22 2006, 17:19:33) [snapback]99392[/snapback]

ja pamietam jeszcze czasy, kiedy to nie bylo Ciebie na tym forum i tez pamietam jak w pewnym sensie tutaj "dorastales" smile.gif

nr uzytkownika : norek - 296
onix_the_chosen - 957
wink.gif
pozdro
Draki
ja jestem w wieku 18 lat:) ale rzadko sie wypowiadam na forum.
Hayalet
OT

Wiesz Mortin liczby nic nie mówią, ja też np. oglądałem temat z mordami do PES 4 robionymi przez Timaka od poczatku jego istnienia kolejne etapy rozwoju, potem dołączenie Norka (jeszcze z avkiem - herbem jagi biggrin.gif), popisy Krissa Dee, a potem dopiero założyłem konto, gdy mój kuzyn pierw założył, żeby mu utrzeć nosa, ah...

EOT

@Onix_the_chosen: To mówisz ze jeszcze zgłupieje? wink.gif
kostek
QUOTE(Mortin @ Nov 22 2006, 18:21:30) [snapback]99446[/snapback]

nie moja sprawa, ale

onix_the_chosen - 957
wink.gif
pozdro

Nie chcę się wtrącać, ale nie koniecznie trzeba być zarejestrowanym, zeby 'być' na forum. Poza tym pamiętam, jak issonline.pl (jeszcze jako polevo) nie miało swojego odrębnego forum a tylko jakieś subforum na psextreme. Takze tutaj jest wiele roznych opcji wink.gif

ps
nie toleruje głupoty więc z reguły zadaje się z inteligentnymi i obeznanymi ludźmi. wink.gif

lol ;DDDD wink.gif wojciech :*
onix_the_chosen
QUOTE(Mortin @ Nov 22 2006, 20:21:30) [snapback]99446[/snapback]

nie moja sprawa, ale

onix_the_chosen - 957
wink.gif
pozdro

liczby sie zgadzaja ale ja przypominam ze nie mialem wtedy jeszcze konta na forum tak jak napisal Kostek tongue.gif smile.gif

Kaori nie wiem to nie wykluczone tongue.gif tongue.gif tongue.gif joke smile.gif wink.gif cool.gif
Wielki Koń
cześć jestem arek i mam 10 lat. lubie barcelone chelsea real i manchester. najbardziej lubię jeść kiszone ogórki i popijać je ostrym sosem. potem mam taką fajną kupę. taką ładną i pachnącą. jestem bardzo wysoki mam aż 145 centymetrów wzrostu!!!111jedenjedenjeden
Nelson
QUOTE(Wielki Koń @ Nov 24 2006, 12:28:10) [snapback]99795[/snapback]

cześć jestem arek i mam 10 lat. lubie barcelone chelsea real i manchester. najbardziej lubię jeść kiszone ogórki i popijać je ostrym sosem. potem mam taką fajną kupę. taką ładną i pachnącą. jestem bardzo wysoki mam aż 145 centymetrów wzrostu!!!111jedenjedenjeden

Chęć bycia śmiesznym... huh.gif
Niestety, nie wyszło.
snake
Nie rozmywać panowie.
Kempu
"cześć jestem arek i mam 10 lat. lubie barcelone chelsea real i manchester. najbardziej lubię jeść kiszone ogórki i popijać je ostrym sosem. potem mam taką fajną kupę. taką ładną i pachnącą. jestem bardzo wysoki mam aż 145 centymetrów wzrostu!!!111jedenjedenjeden"

Ciekawe czy ty masz naprawdę 10 lat?
Hades
QUOTE(Wielki Koń @ Nov 24 2006, 12:31:10) [snapback]99795[/snapback]

Bardzo śmieszne huh.gif
Dominoz
Ja mam 16-scie lat smile.gif
28.06 skoncze 17-scie smile.gif

Pozdro!
WnK
W chwili obecnej, tudzież w chwili pisanie tegoż właśnie postulatu, mam na karku 12 wiosen, lecz rocznica mego urodzenia nastanie już niedługo, bo 27 marca bieżącego roku.
who_me
20 ph34r.gif
Shared
Ja mam 19, ale nie widzę jakiejkolwiek różnicy, czuję się tak samo jakbym miał 15/16/17/18 tongue.gif.
dikhet
18/19
michal_f
1991 rlz tongue.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.