tak jak w temacie wypisujcie co wasz wkurza
mnie najbardziej dwie sprawy
1) sedzia...mianowicie jego konczenie meczu i 1 polowy podczas akcji podbramkowych
2) bramkarz ktory nie reaguje na strzaly kolo slupkow itp...fakt czasami moze byc efekt zaskoczenia ale zeby bramkarz nie zareagowal na strzal z dystansu kiedy to pilka mija slupek o pare cm ? troche denerwujace szczegolnie na dluzsza mete...psuje to klimat :/
narazie to wszystko, pewnie wkrotce bedzie wiecej...
a te dwa niedopatrzenia - oby w jakims patchu je poprawili bo jak nie to bedzie tragedia :/
michau000
Dec 3 2004, 22:30
mnie jak na razie tylko te problemy z multiplayerem:/
to jezeli chodzi o wersję pc, poza tym myslę, że nie warto się czepiać drobiazgòw, bo gra jest wręcz niebywale miodna.
Też myślę że niewarto czepiać się szczegòłòw (choć podobno w nich tkwi diabeł :wink:).Owszem-ten brak reakcji bramkarzy czasem denerwuje ale jeśli wyliczyć plusy tej gry to to się zdaje błachostką.Ja rozumiem że to tylko temat na forum ale czy nie można po prostu cieszyć się tym dziełem zamiast szukać tego co w nim denerwuje?
...mnie denerwuje ikonka do PES4,dlatego wolę FI*
wąski: to ze gra jest swietna to chyba nie trzeba nikomu mowic, chociaz czasami spotykam ludzi ktorzy wola fife i mowia ze seria pes to shit

na stos z takimi! :] ale wracajac...
te male drobiazgi sa niepotrzebne, mogloby ich nie byc...niby male ale jak ktos duzo gra to zabawe psuja
Tragiczne jest to, że jak się gra w parę osòb w jednym teamie to podaje się zazwyczaj samemu do siebie :-(
el crack total
Dec 4 2004, 01:32
1. pinball w polu karnym ( wina fizyki gry )
2. anemiczne strzały z biegu ( i nie tylko )
3. środkowi obrońcy to kołki , nie potrafią wyłapywać żadnego prostopadłego podania ( chyba , że się nimi pokieruje )
reszta jest perfekt 8)
Cytat
1) sedzia...mianowicie jego konczenie meczu i 1 polowy podczas akcji podbramkowych
2) bramkarz ktory nie reaguje na strzaly kolo slupkow itp...fakt czasami moze byc efekt zaskoczenia ale zeby bramkarz nie zareagowal na strzal z dystansu kiedy to pilka mija slupek o pare cm ? troche denerwujace szczegolnie na dluzsza mete...psuje to klimat :/
narazie to wszystko, pewnie wkrotce bedzie wiecej...
a te dwa niedopatrzenia - oby w jakims patchu je poprawili bo jak nie to bedzie tragedia
Cytat
1. pinball w polu karnym ( wina fizyki gry )
2. anemiczne strzały z biegu ( i nie tylko )
3. środkowi obrońcy to kołki , nie potrafią wyłapywać żadnego prostopadłego podania ( chyba , że się nimi pokieruje )
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
niestety w pełni sie zgadzam
Cytat
niby tak
ALE ale co to za grafika w poròwnaniu z
PES4
sts prawdziwy issowiec nie patrzy na grafike...
WE2k2 wymiata i na tym sie konczy dyskusja
8)
A co do PES4 to: ...moze to kwestia przyzwyczajenia ,ale niepodoba mi sie sposòb podawiania piłki przez zawodnikòw
..podają tak jakby z "czecha" czyli środkowo-zewnętrzna czescia stopy...w we wszystkich winningach do 7 włacznie podawali tak bardziej "technicznie" - wewnętrzną cześcia stopy... Nie jest to złe rozwiazanie bo taki sposòb podawania jest w obecnej piłce powszechny, ale co za duzo to nie zdrowo. Poprostu cały czas podają "czechem"....powinnien byc taki swojego rodzaju podział, czyli spokojne, dokładne zagrania wewnetrzna czescia a szybkie w biegu w celu zmylenia przeciwniki z czecha...
Zgadzam sie z wcześniejszą opinią ze bramkarze robią wioske
i jeszcze jedno: moze mam szczescie, ale w pes4 (za)czesto fauluja mnie w polu karnym...jakie sa tego konsekwencje kazdy wie
....hm....WE2002 rządzi
Cytat
prawdziwy issowiec nie patrzy na grafike...
... i wszystko jasne.
Tematem jest "co Was najbardziej denerwuje w PES4 ?"
a nie piszesz WE2k2 wymiata i na tym sie konczy dyskusja.
Może najlepiej zamnkąc forum i zostawić strone 1 głòwna z napisem:
[b]WE2k2 wymiata i na tym sie konczy dyskusja
Wiadomo że niema gier idealnych i nigdy nie bedzie zawsze bedą błedy i wady. Albo sie niebedzie komuś coś podobało./ :?
Niesądzicie że sie troche zasiedzieliście przy tym WE2k2 ( stare pierniki 8) ), trzeba iść do przodu z postempem, warto czasem wspomniec stare dobre czasy grając na atari itp. ale tylko czasem bez przesady.
Ja gram już w pes4 pomimo jej wad, to fajna rozrywak jak ma sie czas :wink:
A wy rubta co chceta.
..:/ widze, ze zaszlo male nieporozumienie...wybacz STS że Cie zbulwersowałem 8) "we2k2 wymiata..." odnosi sie (przynajmniej takie bylo zalorzenie autora

) do posta w ktòrym ktoś zarzucił winningowi słabą grafike w poròwnaniu do pes4....według mnie nie ma sensu ciągnąć wątku o grze ktòra zasłużyła na swoje miejsce w sercu "kazdego" wielbiciela produktòw Konami w celu pokazania jej wad w poròwnaniu z nowszą wersja. Ja dobrze wiem ze grafika jaką prezentuje we2k2 obecnie u niektòrych onetowcòw

powoduje mdłości ale czy w tym wszystkim tak naprawde chodzi o grafike?...nie wydaje mi sie. Natym skonczmy dyskusje.
Cytat
Tematem jest "co Was najbardziej denerwuje w PES4 ?"
a nie piszesz WE2k2 wymiata i na tym sie konczy dyskusja.
nie wiem czy skonczyles czytac posta na pierwszym zdaniu, ale ponizej opisalem moje spostrzezenia na temat "wad" pes4...
Tez oczywiscie pogrywam w PES4
Mam takie same odczucia co do "postępu" kopanin Konami jak naspiał poniżej Pio G. 8)
dla mnie pikne by bylo polaczenie grafy z pes4 z silnikiem gry we2k2

plus jakies tam dodatki polepszajace gre

ale niestety japonce nie poszly w ta strone i chyba zgadzam sie z tym ze pes4 zbliza sie coraz bardziej do fify niz do starych iss/we niby jest realniej ale jakos gorzej i mniej zabawnie....nie wiem mam dziwne odczucia od tyle....w pes4 denerwuje mnie duzo rzeczy w sumie nie tylko w pes4

chodzi mi o strzaly (dla mnie zawsze od 1 pes na ps2 sila strzalow dziwnie zmalala nie czuje tego ze strzelam mocno i konkretnie...) podania tez czasem jakies dziwaczne , zbyt duza jak dla mnie ilosc pierdol w stylu 5 roznych lobow , 25 innych trickow itd....bawienie sie w latwe wymijanie przeciwnikow itd nie wiem malo w gralem w gry nowej generacji (czyli pes od czasu ps2 czy tez juz na pc) ale jakos nigdy sie nie moglem do konca i nie wiem czy kiedykolwiek przekonac do nich...i tyle
Cytat
Niesądzicie że sie troche zasiedzieliście przy tym WE2k2 ( stare pierniki 8) ), trzeba iść do przodu z postempem, warto czasem wspomniec stare dobre czasy grając na atari itp. ale tylko czasem bez przesady.
Ale pwoiedz mi co widzisz za postep w Fifesie 4?? Gra staje sie coraz prostasza mimo ze sterowanie jest zawalone jak symulator samolotu pasazerskiego

Na dodatek posiada bledy ktore rujnuja grywalnosc

(loby,stepowanie,R1~R1~R1...... na skrzydlach (czyli kto dogoni psa

)
i ta masa animiacji ktore po 5 min stresuja tylko czlowieka
Konami coraza bardziej przerabia PESa na Fifesa czyli latwa ,efekciarska komercyjna produkcje ktora przestala byc grywalna i intuicyjna.
mnie denerwuje kilka rzeczy:
1. piękne rozegranie akcji od swojej bramki aż do bramki przeciwnika i potem co? w ataku pozycyjnym szuka się głupich sposobòw żeby ominąć 10 obrońcòw przeciwnika w polu karnym... żenada
2. kontratak znacznie ograniczony a to za sprawą tego że komputer wraca pod swoje karne szybciej niż ja przekrocze połowę
3. brak zagrania na strefe a tylko na przeciwnika
4 największy błąd w "pes4" mimowolna blokada zawodnika. Gdy piłka toczy się powoli albo jest w gòrze to moi zawodnicy truchtają do niej, w pes3 przeciwnik tez truchtał a w pes4 przeciwnik biegnie z całej siły i nie mam szans jej przejąć!!! ten błąd jest kategoryczny!!! nie wiem jak można było czegoś takiego nie zauważyć!
5. wyrzut z autu, nie wiem dlaczego jak przeciwnik wyrzuca piłkę to mòj zawodnik w pierwszej chwili oddala się od niego zamiast przybliżyć
6. Obrona, nie wiem czemu gdy atakuje komputer to u niego jest 10 ludzi w polu karnym a jak on mnie to jest 3-4 i muszą się jeszcze wracać i biec za napastnikiem. Nie jest to duże utrudnienie ale jest bardzo irytujące.
A mnie to już nawet nie denerwuje, a wkurwia zachowanie bramkarzy..... no wyluzowani są strasznie.... piłka leci im na słupek...a chłopaki nic. Stoją. I patrzą. Bo sobie to skubańcy obliczyli , że nie wpadnie i finito. Tylko problem się zaczyna jak napastnik pòjdzie za akcją i dobije piłkę do bramki. To wtedy się zaczyna płacz, łapanie za głowę i krzyki na Bogu ducha winnych obrońcòw... eh...
Multiplayer....pozatym wszytsko jest <ok>
halladin
Dec 4 2004, 14:43
zgadzam sie ze wszystkimi negatywnymi opiniami---i dodam jeszcze ze ta gra nie ma dla mnie klimatu, jest totalnie niedorobiona<engine> i jak konami moglo po genialnym we2k pojsc w innym kierunku <fify?>
trxFG9o
Dec 4 2004, 18:34
Cytat
dla mnie pikne by bylo polaczenie grafy z pes4 z silnikiem gry we2k2

plus jakies tam dodatki polepszajace gre

ale niestety japonce nie poszly w ta strone i chyba zgadzam sie z tym ze pes4 zbliza sie coraz bardziej do fify niz do starych iss/we niby jest realniej ale jakos gorzej i mniej zabawnie....nie wiem mam dziwne odczucia od tyle....w pes4 denerwuje mnie duzo rzeczy w sumie nie tylko w pes4

chodzi mi o strzaly (dla mnie zawsze od 1 pes na ps2 sila strzalow dziwnie zmalala nie czuje tego ze strzelam mocno i konkretnie...) podania tez czasem jakies dziwaczne , zbyt duza jak dla mnie ilosc pierdol w stylu 5 roznych lobow , 25 innych trickow itd....bawienie sie w latwe wymijanie przeciwnikow itd nie wiem malo w gralem w gry nowej generacji (czyli pes od czasu ps2 czy tez juz na pc) ale jakos nigdy sie nie moglem do konca i nie wiem czy kiedykolwiek przekonac do nich...i tyle

To nie graj w nowa wersje ,proste?

:D:D
trxFG9o
Dec 4 2004, 18:37
Cytat
A mnie to już nawet nie denerwuje, a wkurwia zachowanie bramkarzy..... no wyluzowani są strasznie.... piłka leci im na słupek...a chłopaki nic. Stoją. I patrzą. Bo sobie to skubańcy obliczyli , że nie wpadnie i finito. Tylko problem się zaczyna jak napastnik pòjdzie za akcją i dobije piłkę do bramki. To wtedy się zaczyna płacz, łapanie za głowę i krzyki na Bogu ducha winnych obrońcòw... eh...
A kupiles pelna wersje, aby komentowac?

trxFG9o - dobre

:wink: Nie ma to jak krytyka krytykantòw :wink:
trxFG9o
Dec 4 2004, 19:33
Mnie najbardziej denerwuja idiotyczne komentarze....
Cytat
Mnie najbardziej denerwuja idiotyczne komentarze....
Swieta racaja tez jak czytalem teksty trxFG9o to mi sie niedobrze robilo LOL
Gdy pierwszy raz włączyłem PES4 myślałem, że gram w najlepszą piłkę kopaną na PC. Jednak po kilku dniach gry bardzo się zawiodłem

Gra strasznie niedorobiona. Wszystkie błędy zostały tu już wymienione.
I niech mi nikt nie mòwi, żeby nie grać w we2002 bo gra stara a trzeba iść z duchem czasu. Bzdura. Jeżeli granie w tą gre sprawia przyjemność to po co zmieniać gre na siłe! Żeby być modnym? Jebie mnie to. Dlatego w we2002 będę grał dopòki nie wyjdzie gra lepsza od tej.
Jednak i tak zawsze wybrałbym PES4 od Fify 2005 :wink:
Pozdrawiam.
Raffels
Dec 4 2004, 21:32
Jeśli ktoś się wkręcał w PES3 na maksa i dla niego PES4 jest lepszą grą od poprzedniczki to dlaczego ciągle ją krytykujecie??Ja wiem że ta gra ma kilka bugòw ale i tak jest to WIELKI HICIOR!!Ja do tej pory gram w pesa 3(nie mam jeszcze czwòrki) z wielką przyjemnością!!
widze ze ten temat wzbudzil niezle zamieszanie
ale jak tak czytam wszystkie posty to dochodze do wniosku ze kazdy narzeka
gra jest fajna, zapewne kazdy spedzi kilkadziesiat/kilkaset godzin grajac w nia....
moze zrobimy petycje zeby konami wypuscilo patcha na bramkarza loozaka i jeszcze zeby poprawili pare innych niedopatrzen?:-D
hyh:->
Thomas, to jest temat, na ktòry wskazuje nazwa, czyli co nas denerwuje. Każdy krytykuje, bo wymienia po prostu wady PESa. Ale nikt nie powiedział, że te błędy całkowicie przekreśla grę
Więc już kończę, bo muszę iść trenować w PESa

(PS.dzisiaj wygrałem turniej z kumplami zorganizowany u mnie

:D:D autografy pòźniej hehehe

:D

)
PS2. a co do petycji to jestem za, a nawet przeciw

:D:D heh
_kamil_
Dec 5 2004, 18:32
a u was tez gra tak minimalnie przycina?? to znaczy da sie grac ale troche to denerwujace. tak jakby zamiast 60 bylo z 40 klatek.
ps. wpadlem jeszcze na jeden pomysl. otoz mienilem odswierzanie ekranu z 85 na 60 i gra chodzi juz calkiem plynnie ale pojawiaja sie znieksztalcenia ekranu. sprobuje z 70 hz.
jacenty
Dec 6 2004, 12:08
Długo czekałem...a teraz lekki zawòd. Raczej...nie na to liczyłem. rozegrałem już sporo spotkań w lidze holenderskiej na 3 gwiadkach... i co widzę? Monnotonia, to co właśnie czyni gorszą Fifię od Pesa...wyniki wkòłko te same jak nie 1:0 to 0:0. Strzały z dystansu jak nie w środek bramki to 20 metròw od bramki. Bardzo dużo nieefektywnego "mieszania" w środku pola. A już w polu karnym jak ktoś napisał wcześniej prawdziwy bilard. Piłka odbija się od wszystkich...i nie może znaleźć drogi do bramki. Ogòlnie niestety jestem rozczarowany... I śmiem twierdzić, że może PES3 jest trochę za łatwy ale dużop ciekawszy.
:/...Jasenty nie mozesz miec pretensji do gry dlatego ze wygrywasz 1:0 albo remisujesz 0:0. To chyba bardziej od Ciebie zależy..dora taktyka i gra zespołowa robią swoje...i wyniki na 3 gwiazdce moga byc imponujace.
A co do tematu to denerwuje mnie zachowanie sędziego. Przedewszystkim odgwizduje za duzo fauli, a zdarzało mi się nieraz ze ja bieglem z pilka , przeciwnik zblizyl sie do mnie i nagle okazuje sie ze to ja faulowalem

. No i to konczenie w trakcie akcji...tez irytujace.
Poza tym wspomniane wczesniej auty....moj zawodnik oddala sie od przeciwnika do ktorego jest kierowany wyrzut zamiast go kryc, no ale to drobny szczegol. Poza tym jak narazie gra sie swietnie...
1)Murawa jednego ze stadionòw (ten z paskami ròwnoleglymi do lini bocznych), jest beznadziejna nie widać piłki. Dobrze, że można to zmienić. 2)Bramkarze sklejeni z linią bramkową. 3)Głupie auty (niestety nadal nie naprawili) 3)W poròwnaniu z PES 3 beznadziejnie zrobione fryzury piłkarzy A TAK OG
Wszystkie te bugi ktore wymieniliscie + wymagania sprzetowe doprowadzily mnie do tego... ze wlasnie instaluje fife'05

Zobaczymy... mam nadzieje ze mnie nie wciagnie!

Milego grania w PES... ja chyba zostane przy 3!
Arnold
Dec 11 2004, 22:08
Denerwuje mnie po 1 bramkarz ale to to przeboleje, ale to ze jak chce wyprowadzic szybką kontre a zawodnicy idą jak z pogrzebu, to mnei wkur...., jesli to ma byc symulator to zawodnicy musza sie wysuwac sami albo tak jak fifie 2005, jesli chodzi o wychodzenie na pozycje to w tym bije fifa 2005 pesa4 na głowe.
W4llacE^
Dec 11 2004, 22:13
Cytat
Denerwuje mnie po 1 bramkarz ale to to przeboleje, ale to ze jak chce wyprowadzic szybką kontre a zawodnicy idą jak z pogrzebu, to mnei wkur...., jesli to ma byc symulator to zawodnicy musza sie wysuwac sami albo tak jak fifie 2005, jesli chodzi o wychodzenie na pozycje to w tym bije fifa 2005 pesa4 na głowe.
No i właśnie to jest piękne - ta trudność , realizm.Nie to co na fifie 2005 że podasz byle jak ,gdzie , w ktòrym kierunku to jest nie istotne bo i tak piłka doleci to Twojego zawodnika !!
Pozdro
No i pogralem w Fife 2005... :-/ Ta gierka ma gamplay Fify 1995
No coz jest kilka fajnych rzeczy ktore mozna by przeniesc do PESa, ale to raczej kosmetyka poza boiskowa

...bardzo widoczny brak swobody ruchu!!!
Arnold
Dec 12 2004, 11:11
Nie chodzi mi, o to ze za trudno sie akcje rozgrywa, ale głòwnie o kontry, kto trenuje piłke nożna wie, ze kontra nie jest mozliwa bez szybkiego wychodzenia na pozycje, zeby grało sie lepiej ci zawodnicy musza sie pokazywac szybkiej, a nie ze ja musze "10 min" czekac az mi ktòrys wydzie i musze atakowac dwoma napastnikami. To bez sensu zeby po kazdym podaniu naciskac R2 zeby zawodnik sie urwał.
Drakkar
Dec 12 2004, 11:55
Cytat
Wszystkie te bugi ktore wymieniliscie + wymagania sprzetowe doprowadzily mnie do tego... ze wlasnie instaluje fife'05

Zobaczymy... mam nadzieje ze mnie nie wciagnie!

Milego grania w PES... ja chyba zostane przy 3!
PES4 chodzi u mnie lepiej i szybciej niż Fifa 2005, i na dodatek wygląda znacznie lepiej od Fify.
W4llacE^
Dec 12 2004, 13:24
Cytat
Nie chodzi mi, o to ze za trudno sie akcje rozgrywa, ale głòwnie o kontry, kto trenuje piłke nożna wie, ze kontra nie jest mozliwa bez szybkiego wychodzenia na pozycje, zeby grało sie lepiej ci zawodnicy musza sie pokazywac szybkiej, a nie ze ja musze "10 min" czekac az mi ktòrys wydzie i musze atakowac dwoma napastnikami. To bez sensu zeby po kazdym podaniu naciskac R2 zeby zawodnik sie urwał.
No w sumie masz rację ! Ja trenuje piłkę i dobrze to rozumię ,zresztą Ci ktòrzy nie trenują pewnie to rozumią bo to jest logiczne.Faktycznie widać jakiś brak w grze z tym wychodzeniem ,ale i tak gra mi się bardzo podoba i jest zajebista !! Pozdro !! :wink:
Cytat
1. piękne rozegranie akcji od swojej bramki aż do bramki przeciwnika i potem co? w ataku pozycyjnym szuka się głupich sposobòw żeby ominąć 10 obrońcòw przeciwnika w polu karnym... żenada
2. kontratak znacznie ograniczony a to za sprawą tego że komputer wraca pod swoje karne szybciej niż ja przekrocze połowę
4 największy błąd w "pes4" mimowolna blokada zawodnika. Gdy piłka toczy się powoli albo jest w gòrze to moi zawodnicy truchtają do niej, w pes3 przeciwnik tez truchtał a w pes4 przeciwnik biegnie z całej siły i nie mam szans jej przejąć!!! ten błąd jest kategoryczny!!! nie wiem jak można było czegoś takiego nie zauważyć!
5. wyrzut z autu, nie wiem dlaczego jak przeciwnik wyrzuca piłkę to mòj zawodnik w pierwszej chwili oddala się od niego zamiast przybliżyć
6. Obrona, nie wiem czemu gdy atakuje komputer to u niego jest 10 ludzi w polu karnym a jak on mnie to jest 3-4 i muszą się jeszcze wracać i biec za napastnikiem. Nie jest to duże utrudnienie ale jest bardzo irytujące.
Bez kitu- idealnie ująłeś wszystko to co wkurza i mnie. Co do tych bramkarzy to wcale bym tak na nich jechał, ale wyjmowanie idealnych okienek z rzutòw wolnych z 25-28m to lekka przesada. O dalszych strzałach nie wspomne...
A mnie strasznie zniesmaczyło to,ze nie ma opcji pucharowej ROUND ROBIN,ktòrej używało sie do grania turnieji,przeważnie w 3,4 lub 5 osòb.Teraz trzeba grać pojedyncze mecze,ale w ten sposòb omija się kontuzje,wykluczanie zawodnikòw za kartki i zmeczenie zawodnikòw ktòrzy graja kazdy mecz po 90 min a maja słaba staminę.Naprawde zdziwiło mnie to że KONAMI uszczupliło grę o ta opcję.MASAKRA :!:
Pablo_el
Dec 23 2004, 13:55
1. sie rozciaga gre a nie szuka glupich sposobow albo sie nie dopuszcza do tego
2. bo sie gra pilka panocku pilką
3. nie rozumiem o co Ci chodzi
4. R1+R2 i smigasz dalej
5. auty sa zmienione - niektorym to sie podoba innym nie. Koles odbiega zeby nie bylo motywu z PES3 gdzie nie mozna bylo wyrzucac pilki szybko z autu bo na 90% traciles pilke
6. kwesita ustawnienia
DRJEFF
Dec 27 2004, 16:55
Mnie denerwuje bardzo wiele rzeczy w tej grze.
1. Bramkarz
2. Auty - kiedy zawodnicy kompa wyzucaja pilke, moi zamiast dobiegac oddalaja sie, a kiedy ja wyzucam czesto sie zdaza ze nie mam do kogo, dziwna sprawa.
3. Idiotyczna AI np. Poczatek meczu, jest wszystko OK, natomiast kiedy sie strzeli bramke, przeciwnicy stają sie nagle doskonali i cisną do konca meczu.
4. Sędzia... wychodze sam na sam z bramkarze, komp mi wjezdza w nogi od tylu, zatrzymanie akcji ale kartki nie ma, trzeba budowac wszystko od poczatku.
Gram Lige Barcą, na 5 gwiazdkach, jestem wlasnie po meczu z Juventusem. Do 70min wygrywalem 2:0 no i jak zwykle na boisku zaczely sie dziac czary... Pan Nedved udeza (bardziej dosrodkowuje) z 40m na bramke i co sie okazuje? Pilka wpada do bramki, moj glupi bramkarz mina zdziwiona, nawet sie nie ruszyl. A pilka leciala z predkoscia nie wiecej niz 5kmh

Istny smiech! Moi zawodnicy sie zaczli ruszac jak mucha w smole. Pan Ronaldinho jest wyprzedzany przez bylejakiego smiecia, koniec koncem przegrywam spodkanie 2:3 i ostro wkurwiony wylaczam ta pojebaną gre. :evil: A najgorsze jest to ze zaraz znowu ją wlacze i znowu pede grac z tymi pojebami!
Buahahahaha... True, true...
Choc szczerze Ci napisze ze gram sporo i niezauwazylem takich sytuacji (Sedzia, gra po starcie bramki itp.)
_M4<!3K
Dec 27 2004, 18:34
Cytat
Ze wszystkich tych błądòw może ja się wypowiem...
AD.1 Szczerze mòwiąc nie szuka się (przynajmniej u mnie) przedarcia przez te jakąś dzungle, bo u mnie nigdy się ona nie robi.Pod polem karbym stoi gòra 2-3 zawodnikòw, a ja z jednym napastnikiem potrafie się przedrzeć.Pozatym w sumie oni się bronią
AD.2 To zależy od poziomu.Zauważ że jak jest od 4-6 * to komputer nie wraca się tak szybko tylko pròbuje ci zabrać piłkę.Na niższych poziomach tak jest, bo komputer jest trochę głupkowaty i wraca się aby chronić bramki.Dlatego nie patrząc na nic przebiega speedem całe boisko.
AD.3 Eee, sorki ale nie zbyt kapuje, o co Ci tutaj chodzi?
AD.4 Nie stwierdziłem niczego takiego...W sumie to jak gra się na Fix, to owszem zawodnicy gracza są czasami trochę niepojęci ale to podobnie jak punktcie 2 zależy od poziomu trudności, błąd ten staje się praktycznie niewidoczny na 4 *, a na 6 to już wogòle, sieczka o te piłke.Zresztą szczerze mòwiąc ja wole grać wszystkimi zawodnikami i wtedy sobie podbiegam sam do tej piłki i z głòwki albo inaczej podaje ją do innego zawodnika (albo nie podaje)
AD.5 Tutaj, to jest tak że zawodnik biega cały czas wokòł gracza co wyrzuca aut, aby uciec przeciwnikowi.Niestety tu muszę się zgodzić że czasami nawet jak przeciwnik jest na drugiej stronie boiska, to zawodnik mojej drużyny biega w kòłko tego co wyrzuca aut.Irytuje troszkę, ale da się grać.
AD.6 Jeżeli grasz na poziomach 1-3 to owszem u kompa jest tylu zawodnikòw bo on pròbuje się bronić i za nic na świecie niechce aby mu gola sztrzelono.Dlatego jest ich dziesięciu.Z założenia gracz z reguły jest mądrzejszy od kompa i dlatego na naszym polu karnym jest tylko 3-4 zawodnikòw, jak atakuje nas komputer.Przecież zawsze możemy wziąć grać tym co jest na polu karnym i spowolnić akcję kompa, wtedy tamci się już wròcą i będzie 9-10 8)
Wybaczcie za mały Offtop ale wypisałem wszystko tak jak stwierdziłem w mojej grze.Pozdrawiam.
scorpio2x
Dec 27 2004, 21:13
Tak jak juz kolega wspomnial.. na 5* o wiele lepiej sie gra(jak dla mnie), tak jakos spokojniej i z pomyslunkiem hehe.Komp nie lata jak glupi , nie ma kopaniny na polu karnym i tez nie staje sie jedenastka supemanow jak przegrywa..przy okazji mozna zauwazyc, wiecej ladniejszych zagran niz na nizszych "poziomach"
Z tego co zauwazylem to na 3* i 4* zmiana taktyki
po kazdej akcji jest za bardzo widoczna (kompa oczywiscie) i ciezko sie w tym polapac
Czy poziom trudnosci idzie od 2 koncow co by sie spotkac w srodku?!
P.S
Jesli tak to juz wiem dlaczego poniektorzy wala 6 bramek na 6*.....;P
lualua
Dec 27 2004, 21:50
A mi nie bardzo sie podoba że w ML inne kluby kupują historycznych zawodnikòw. Już u kogoś dojrzałem Zico, Garrinche itp.
denerwuje mnie to iz nie potrafie oddac strzalu z około 30m ktòry by wszedł do bramki! moze ktos mnie uswiadomi jak to zrobić :/
Cytat
A mi nie bardzo sie podoba że w ML inne kluby kupują historycznych zawodnikòw. Już u kogoś dojrzałem Zico, Garrinche itp.
mnie to też denerwuje, że zawodnicy "historyczni" maja po 17, 18 lat :/ BEZ SENSU!!!!
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.