QUOTE(Czarny @ May 18 2006, 21:51:41) [snapback]68154[/snapback]
khalee pokaż owoc swej pracy :)
:)
QUOTE(khalee @ May 18 2006, 22:34:09) [snapback]68165[/snapback]
http://board.issonline.pl/index.php?showtopic=3952 post #5
"A ja już 3 czy 4 meczów wygranych nie mogę dopisać, bo z 3 osobami grałem po 3 mecze. To nic, że parę dni temu, a system pokazuje mi, że dzisiaj... Kto robił ten system?
Jestem studentem informatyki, może w czymś pomogę?"No comments.
Nie wydaje mi się to takie impossible. Zresztą zobaczymy po tej nocy. :]
Szkoda że tego nie zobaczyłem :/
QUOTE(Bushmen @ May 18 2006, 22:34:44) [snapback]68166[/snapback]
ja lekko na infie tyknolem php .. i powiem szczerze ze jest to przejabna sprawa :D roboty w pizdu, piszesz godzine kod, a pozniej nic nie chodzi :D wiec wszyscy ktorzy narzekaja na ranking polecam samemu zrobic lepszy :P moim zdaniem siano wykonal zajebista robote ;D koledze khalee zycze powodzenia i wytrawlosci :D
To prawda przy php jest mnóstwo pracy.
QUOTE(khalee @ May 21 2006, 20:48:21) [snapback]68583[/snapback]
Kto wie, może gdyby nie te nieprzychylne mi wypowiedzi, nawet bym się za ranking nie zabierał, a tak - miałem mobilizację do pracy. Od początku chciałem pomóc IO, ale zostałem wyśmiany i opluty.
Cóż. Nic na siłę. Nasze drogi mogły się zejść, ale nigdy się nie zejdą. Nie żywię do nikogo urazy i wierzę, że całe to zajście pozytywnie wpłynie na środowisko graczy WE.
A następnym razem, jeśli ktoś zgłosi chęć pomocy, nie wyśmiewajcie go, tylko wysłuchajcie. Nic się nie traci, a można wiele zyskać...
Szkoda że nie dałeś nam tego odczuć :( Pisałeś że "czemu nikt nie powie zrób lepszy rank a zrobię!" To nie wygląda na chęć pomocy.
QUOTE(SooSh @ May 21 2006, 20:58:32) [snapback]68585[/snapback]
Nooo to wez pomoz w ranku zeby grac sie normalnie dalo ;) Bo te ISSowcy Radowcy to chyba nie daja rady :P:P (oczywiscie to byl zart :))
Dokładnie.
QUOTE(Czarny @ May 21 2006, 21:33:05) [snapback]68594[/snapback]
Moim zdaniem zachowanie snaka, korzenia i wirusa2 (tV2) było naganne... w szczególności tego 3... powiem szczerze, że to nie pierwszy raz na forum IO tak się dzieję. Gdzie nie wjede to widze np. snaka który pisze swoje chyba najcześciej używane na forum 2 słowa "używaj mózgu" Nie zwracam już na to uwagi i staram się ograniczyć we włączaniu się w dyskusje z nim na forum IO po tych popelinach które miały tu jeszcze niedawno miejsce. Snake nie poraz pierwszy zresztą uważa siebie, pisze i postępuje w imieniu całej redakcji IssOnline, przykładów mógłbym mnożyć mnóstwo, szczególnie tych, moich problemów, jak to Aros ładnie nazwał "Sprawą Czarnego". Ja już na szczęście wiem, że snake nie ma nic do powiedzenia w sprawach IO, tylko potrafi się wymądrzać i wynosić ponad innych na forum, wkońcu ma moda... Niestety nie wszyscy to wiedzą i dziś mamy tego żałosne skutki. Khalee! Czarny od początku z Tobą! :)
Pozdrawiam
Oj Czarny Czarny...
"Uzyj mózgu" kieruje tylko do użytkowników którzy na prawdę nie wiedzą co to jest samodzielne myślenie, to nie jest atak na nich, to jest mobilizacja do tego żeby za drugim razem sami pomyśleli a nie od razu na forum pytali. Mam moda? To znaczy że jestem lepszy itp. Nie ma sprawy w każdej chwili mogę się pozbyć moda jak komuś to przeszkadza/ nie pasuję, nie ma w tym żadnego problemu.
QUOTE(grodzik @ May 21 2006, 22:06:47) [snapback]68598[/snapback]
no gość naprawde ma łeb widziałem jego strone i bardzo ładnie sie prezentuje
myśle że mógłby dużo pomóc przy rankingu, jak by się zgodził
Ano mógłby się zgodzić.
QUOTE(Czarny @ May 21 2006, 22:18:17) [snapback]68604[/snapback]
szkoda tylko, że kolejny raz nie zostały wyciągnięte żadne poważniejsze konsekwencje, na szczęście nie moja w tym głowa.
Hehe, Twoje marzenie :)
QUOTE(korzen @ May 21 2006, 22:24:53) [snapback]68606[/snapback]
ej no sory, w necie...a nawet na tym forum nie brakuje 'trolli' ktore mowią rozne rzeczy. Skad moglismy wiedzeic ze to nie jest kolejny? Szacunek za prace jaka wykonal kheele, biję się w pierś moge ponieść konsekwencje nawet jak bedzie trzeba
Dokładnie, koleś pisze że zrobi lepszy ranking, gdyby napisał że chce pomóc w rankingu nasza reakcja byłaby zupełnie inna, tutaj to wyglądało tak że koleś naśmiewa się z rankingu na IO, że mu nie dodaje punktów bonusowych że On zarywa noce a tu takie błędy, wręcz ma pretensje do nas :(
QUOTE(khalee @ May 22 2006, 01:01:45) [snapback]68621[/snapback]
Masz rację. Indywidualnie niewiele można zdziałać. :) Dlatego postanowilem, ze moj projekt powinien rozwijać się pod jakąś znaną i uznaną marką. Z dniem dzisiejszym mój projekt (przez który całe to zamieszanie) i wszystkie następne oflagowane są sztandarem strony Czarnego właśnie -
http://xoomer.virgilio.it/winning_eleven_2002_online/Szkoda :( Ale życzę powodzenia!
QUOTE(Aros @ May 22 2006, 04:02:27) [snapback]68623[/snapback]
No i jest kij w mrowisku!
Przemyśl sprawę Czarny. Mówiłeś, że wiele masz wspólnego z IO, tak? Niedawno zarzekałeś się, że jesteś z nami? Czyżbyś tylko czekał na okazję?
Honor, kolego, honor ... Drugiego sobie nie kupisz.
Heh, a niby czym kierowałem się w tej "walce z Czarnym" Właśnie tym że tu mówi że jest wszystko ok, robi sobie stronkę i forum na jakimś tam marnym serwerze, a jak już udowodniłem chce być konkurencją dla IO.
Zresztą ja co miałem do powiedzenia w tej sprawie to już powiedziałem i niektórzy zrozumieli dlaczego to wszystko było.
snake największy brutal i cham na IO :)
Na szczęscie nie każdy mnie zna ;)