Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Przykry Błąd Rankingu...
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null > Winning Eleven 2002 > Ranking WE2002 online > Reklamacje zamknięte / Closed claims
Stron: 1, 2
khalee
Jeszcze przeboleje, że nie mogę dodać wygranych meczów, ale to, że po ponad 50 meczów rozegranych przez tydzień nie dostałem bonusowych punktów, to ... zrobiło mi się źle. Zarywałem godziny, olałem inne zajęcia. Grałem, grałem i niewiele z tego mam.
tV2
Idz do domu, mamusia wyciagnie chusteczke, przetrze lzy i zrobi sie weselej...
szyma
Nie graj teraz w rank bo jest on niedopracowany i potem wychodza nieporozumienia jesli bedzie juz wszystko ok wtedy bedziesz sobie gral pzdr
khalee
Czemu nikt mi nie powie: zrób lepszy rank? A ZROBIĘ!
tV2
to wyp.... i nie placz, dziecino
szyma
Życze powodzenia biggrin.gif a i jeszcze jedno jesli chcesz robi rank lub cos podobnego to jedynie na ISS Online bo na wlasnej stronie bedziesz gral ale ciekawe z jakim patchem rolleyes.gif
khalee
Zaraz się zabieram. Jaką macie bazę na ISSONLINE? Jak MySQL to słodko.
snake
Cała ekipa i wszyscy forumowicze ISSOnline życzą powodzenia!
korzen
QUOTE(khalee @ May 18 2006, 18:27:15) [snapback]68089[/snapback]

Jeszcze przeboleje, że nie mogę dodać wygranych meczów, ale to, że po ponad 50 meczów rozegranych przez tydzień nie dostałem bonusowych punktów, to ... zrobiło mi się źle. Zarywałem godziny, olałem inne zajęcia. Grałem, grałem i niewiele z tego mam.

przepraszam to nic nie wnosi ale musze.... ;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD ten temat mnie rozbawil... powodzenia mistrzu. I jak skonczysz to daj znac!
khalee
Logowanie i sesje już mam. Bazę danych userów również. Chwila roboty.

Samo dodawanie meczów też nie powinno być trudne. Jedyne czego nie będę miał to: algorytmów podliczania punktów i tych ładnych wykresów. smile.gif

To już druga aplikacja obsługująca bazy danych, i trzecia baza którą robię w tym tygodniu. Nie ma to jak wir pracy. biggrin.gif
lisciu
a ja wogule nie moge dodać wyników biggrin.gif ciągle pisze że jestem rzekomo nie zalogowany...
Czarny
khalee pokaż owoc swej pracy smile.gif
khalee
"Daj mi tę noc". smile.gif Za kilka dni opublikuję wersję alpha mojego ranku.
Rivaldinho
QUOTE(khalee @ May 18 2006, 21:58:10) [snapback]68155[/snapback]

"Daj mi tę noc". smile.gif Za kilka dni opublikuję wersję alpha mojego ranku.

Zamiast samemu wykonać "Mission Impossible",sprobój wnieść coś do tego rankingu- np. pomoc dla siano przy kodzie rankingu była by całkiem na miejscu.Moim skromnym zdaniem uważam że byś się tu przydał jeżeli masz tam jakies doświadczenie i potrafisz coś zrobić.Pozdro.
khalee
http://board.issonline.pl/index.php?showtopic=3952 post #5

"A ja już 3 czy 4 meczów wygranych nie mogę dopisać, bo z 3 osobami grałem po 3 mecze. To nic, że parę dni temu, a system pokazuje mi, że dzisiaj... Kto robił ten system? Jestem studentem informatyki, może w czymś pomogę?"

No comments.

Nie wydaje mi się to takie impossible. Zresztą zobaczymy po tej nocy. :]
Bushmen
ja lekko na infie tyknolem php .. i powiem szczerze ze jest to przejabna sprawa biggrin.gif roboty w pizdu, piszesz godzine kod, a pozniej nic nie chodzi biggrin.gif wiec wszyscy ktorzy narzekaja na ranking polecam samemu zrobic lepszy tongue.gif moim zdaniem siano wykonal zajebista robote ;D koledze khalee zycze powodzenia i wytrawlosci biggrin.gif
khalee
Hehe, a ja właśnie lubię php (takie zboczenie). Żebym nie lubił, to bym się za rank nie zabierał. Dobra, dosyć gadania z mojej strony. Wracam do roboty. Rivaldinho dzięki za świetny meczyk. smile.gif
Pete
Khalee , daj sobie spokój narazie z rankigiem, ja do ranku nie gram od paru dni smile.gif Czekam cierpliwie aż naprawią błędy i będzie wszystko ok na moje konto zostało dodanych kilka meczy których nie rozegrałem, przez co posypały się kurwy na moje gg wink.gif Więc cierpliwości smile.gif i nie zarywaj niczego dla tej gry ;P
lisciu
też racja ja poczekam aż dodadzą mi moje 3 wyniki biggrin.gif
Aros
Cześć!

Żeby było jasne, wypowiedzi snake, korzenia, tV2 nie były wypowiedziami składanymi w imieniu Redakcji.

Przepraszam każdego, kogokolwiek te wypowiedzi uraziły, a w szczególności khalee, za sarkazm i dziecinadę w ich tonie.

Winę biorę na siebie.

Od teraz będę karał takie wypowiedzi na forum przynajmniej banem.
Proszę o informacje o wszelkich nietypowych zachowaniach użytkowników forum, szczególnie tych, za które jako osoba odpowiedzialna za serwis muszę sie wstydzić.

Zawsze byłem zwolennikiem niesienia pomocy przez ludzi z zewnątrz. Sam tak tutaj trafiłem.

Sprawa Czarnego, która niosła sporą dawkę emocji pokazała, że wiele można załatwić jak się chce i WTEDY GDY PODEJMUJE SIĘ DECYZJE GRUPOWO W IMIENIU REDAKCJI, A NIE INDYWIDUALNIE POD JEJ SZYLDEM.

Ostatecznie na stronie Czarnego może On prowadzić zawody na naszym patchu.

Chciałbym, a nawet życzyłbym sobie, by każde, mam nadzieje, kolejne oferty pomocy nie były zmarnowane w tak kuriozalny sposób.

Aros
siano
tak nam dopomoz bog
khalee
Kto wie, może gdyby nie te nieprzychylne mi wypowiedzi, nawet bym się za ranking nie zabierał, a tak - miałem mobilizację do pracy. Od początku chciałem pomóc IO, ale zostałem wyśmiany i opluty.

Cóż. Nic na siłę. Nasze drogi mogły się zejść, ale nigdy się nie zejdą. Nie żywię do nikogo urazy i wierzę, że całe to zajście pozytywnie wpłynie na środowisko graczy WE.

A następnym razem, jeśli ktoś zgłosi chęć pomocy, nie wyśmiewajcie go, tylko wysłuchajcie. Nic się nie traci, a można wiele zyskać...
SooSh
Nooo to wez pomoz w ranku zeby grac sie normalnie dalo wink.gif Bo te ISSowcy Radowcy to chyba nie daja rady tongue.gif:P (oczywiscie to byl zart smile.gif)
Czarny
Moim zdaniem zachowanie snaka, korzenia i wirusa2 (tV2) było naganne... w szczególności tego 3... powiem szczerze, że to nie pierwszy raz na forum IO tak się dzieję. Gdzie nie wjede to widze np. snaka który pisze swoje chyba najcześciej używane na forum 2 słowa "używaj mózgu" Nie zwracam już na to uwagi i staram się ograniczyć we włączaniu się w dyskusje z nim na forum IO po tych popelinach które miały tu jeszcze niedawno miejsce. Snake nie poraz pierwszy zresztą uważa siebie, pisze i postępuje w imieniu całej redakcji IssOnline, przykładów mógłbym mnożyć mnóstwo, szczególnie tych, moich problemów, jak to Aros ładnie nazwał "Sprawą Czarnego". Ja już na szczęście wiem, że snake nie ma nic do powiedzenia w sprawach IO, tylko potrafi się wymądrzać i wynosić ponad innych na forum, wkońcu ma moda... Niestety nie wszyscy to wiedzą i dziś mamy tego żałosne skutki. Khalee! Czarny od początku z Tobą! smile.gif
Pozdrawiam
korzen
QUOTE(korzen @ May 18 2006, 20:01:08) [snapback]68115[/snapback]

przepraszam to nic nie wnosi ale musze.... ;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD ten temat mnie rozbawil... powodzenia mistrzu. I jak skonczysz to daj znac!

O to moj post. W tym poscie nie bylo nic obrazliwego w stosunku do khalee, zadnego wulgaryzmu. Jedynie pokazalem ze miałem watpliwosci co do jego umiejetnosci, widocznie sie myliłem. Dobrowolnie przeprosiłem gostka głownie za to ';DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD' Pozatym khalee napisał mi na gadu że do mnie nic nie miał....przykro mi ze zostałem w to wmieszany.

khalee20:27:56
do Twojej wypowiedzi nic nie mam

khalee20:28:07
i dziwie sie ze Aros kazal Ci przeprosic

korzenIO20:29:20
NIE KAZAŁ

korzenIO20:29:22
sam uznałem

korzenIO20:29:27
ze powieniem
grodzik
no gość naprawde ma łeb widziałem jego strone i bardzo ładnie sie prezentuje
myśle że mógłby dużo pomóc przy rankingu, jak by się zgodził
Kjs
QUOTE(korzen @ May 21 2006, 21:47:35) [snapback]68596[/snapback]

O to moj post. W tym poscie nie bylo nic obrazliwego w stosunku do khalee, zadnego wulgaryzmu. Jedynie pokazalem ze miałem watpliwosci co do jego umiejetnosci, widocznie sie myliłem. Dobrowolnie przeprosiłem gostka głownie za to ';DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD' Pozatym khalee napisał mi na gadu że do mnie nic nie miał....przykro mi ze zostałem w to wmieszany.

O calej sprawie dowiedzialem sie dopiero z newsa @ ISSonline.pl.Jak dla mnie to byl to troche szyderczy post i zdecydowanie nie na miejscu. Khalee napisal na gadu tak tylko ze wzgledu na to ze jest bardzo opanowanym i dojrzalym czlowiekiem, co widac w jego wypowiedziach! Szacunek khalee, powodzenia przy rankingu! Taka niestety mentalnosc Polakow ze zamiast pomoc to Cie mieszaja z blotem i uwazaja sie za lepszych od siebie tylko dlatego ze jestes dluzej na forum...
budzo
Mogę prosić o usunięcie meczu który się nie odbył i został automatycznie dodany ? chmielu 3 : 1 budzo
Czarny
QUOTE(korzen @ May 21 2006, 21:47:35) [snapback]68596[/snapback]

Korzen jeżeli napisałeś to pod wpływem mojego posta, to chce Ci powiedzieć, że Twoja wina jest znikoma w porównaniu np. z tV2... Byłeś na ircu w tym czasie, jak snake zaprzeczał swą winę i argumentował powód swojego zachowania? napisał "No korzen też widział", ładnie to tak zasłaniać się zawsze swoim bodyguardem snake? smile.gif ooo, a jednak byłeś i masz trochę swojej winy i niech Ci nie będzie przykro... cytuje "na ircu mielismy z niego polew" To nie było wątpienie w jego umiejętności, tylko tak jak ładnie ująłeś, że kolesia wyśmialiście. Na przyszłość prosze starać się wyjść z twarzą z takiej sytuacji i nie kłamać... bo wielki brat patrzy wink.gif szkoda tylko, że kolejny raz nie zostały wyciągnięte żadne poważniejsze konsekwencje, na szczęście nie moja w tym głowa.
Pozdrawiam
korzen
QUOTE(Kjs @ May 21 2006, 22:11:30) [snapback]68600[/snapback]

O calej sprawie dowiedzialem sie dopiero z newsa @ ISSonline.pl.Jak dla mnie to byl to troche szyderczy post i zdecydowanie nie na miejscu. Khalee napisal na gadu tak tylko ze wzgledu na to ze jest bardzo opanowanym i dojrzalym czlowiekiem, co widac w jego wypowiedziach! Szacunek khalee, powodzenia przy rankingu! Taka niestety mentalnosc Polakow ze zamiast pomoc to Cie mieszaja z blotem i uwazaja sie za lepszych od siebie tylko dlatego ze jestes dluzej na forum...

ej no sory, w necie...a nawet na tym forum nie brakuje 'trolli' ktore mowią rozne rzeczy. Skad moglismy wiedzeic ze to nie jest kolejny? Szacunek za prace jaka wykonal kheele, biję się w pierś moge ponieść konsekwencje nawet jak bedzie trzeba
Czarny
Korzen przynajmniej napisałbyś jego nick poprawnie... samo to świadczy o pewnym szacunku. Nie traktuje się wszystkich ludzi z góry i jak słusznie Kjs zauważył- po samym sposobie napisania posta, czy nawet późniejszych słów dotyczących szczegółów baz- khalee nie należy do troli...
the_barti
Komentowanie to strata czasu, już wszystko zostało wyjaśnione.
khalee
QUOTE(Aros @ May 21 2006, 19:59:14) [snapback]68579[/snapback]

Sprawa Czarnego, która niosła sporą dawkę emocji pokazała, że wiele można załatwić jak się chce i WTEDY GDY PODEJMUJE SIĘ DECYZJE GRUPOWO W IMIENIU REDAKCJI, A NIE INDYWIDUALNIE POD JEJ SZYLDEM.

Ostatecznie na stronie Czarnego może On prowadzić zawody na naszym patchu.

Aros

Masz rację. Indywidualnie niewiele można zdziałać. smile.gif Dlatego postanowilem, ze moj projekt powinien rozwijać się pod jakąś znaną i uznaną marką. Z dniem dzisiejszym mój projekt (przez który całe to zamieszanie) i wszystkie następne oflagowane są sztandarem strony Czarnego właśnie - http://xoomer.virgilio.it/winning_eleven_2002_online/
Aros
No i jest kij w mrowisku!

Przemyśl sprawę Czarny. Mówiłeś, że wiele masz wspólnego z IO, tak? Niedawno zarzekałeś się, że jesteś z nami? Czyżbyś tylko czekał na okazję?
Honor, kolego, honor ... Drugiego sobie nie kupisz.

Druga sprawa. snake i korzen.

Przykład Waszego zachowania (już pomijając winę, bo mniejsza o nią) pokazuje jak wartościowych ludzi można stracić przez obrzucenie błotem jak potencjalnego cyt.: "trola".

Kiedy Wy zabieraliście się za patcha nikt z nas tym błotem Was nie poczęstował. Okazało się, że uporaliście się z pracą i oceniona została ona wysoko, nawet przez ludzi z kręgów WELeague.

Nie chodzi mi o to by Was, czy kogokolwiek, karać w jakiś sposób, więc nie zależy mi/nam (IO) na postawie "Mogę ponieść konsekwencje".

Po co? Żeby stracić kolejnych ludzi, którzy przykładają ręce do istnienia ISSOnline? Nie!

Zależy mi by każdy wiedział jak niewiele trzeba by kogoś zniechęcić, a jak wiele trzeba, by skutecznie przeprosić i by te ręce, prócz tego, że pomagają również najzwyczajniej nie szkodziły. Czasem nie pierwszy już raz...

Wszyscy wiemy, że po rezygnacji shaigana mamy mało rąk do php, bo tylko dwie (czcigodne smile.gif) ręce.

Jak można marnować takie okazje jaką był (może jeszcze kiedyś będzie?) khalee? Przykład już mieliśmy, mam nadzieje, że był ostatnim.

Dobranoc!

Aros
korzen
QUOTE(Aros @ May 22 2006, 04:02:27) [snapback]68623[/snapback]

Przemyśl sprawę Czarny. Mówiłeś, że wiele masz wspólnego z IO, tak? Niedawno zarzekałeś się, że jesteś z nami? Czyżbyś tylko czekał na okazję?
Druga sprawa. snake i korzen.

Przykład Waszego zachowania (już pomijając winę, bo mniejsza o nią) pokazuje jak wartościowych ludzi można stracić przez obrzucenie błotem jak potencjalnego cyt.: "trola".

Kiedy Wy zabieraliście się za patcha nikt z nas tym błotem Was nie poczęstował. Okazało się, że uporaliście się z pracą i oceniona została ona wysoko, nawet przez ludzi z kręgów WELeague.

Nie chodzi mi o to by Was, czy kogokolwiek, karać w jakiś sposób, więc nie zależy mi/nam (IO) na postawie "Mogę ponieść konsekwencje".

Po co? Żeby stracić kolejnych ludzi, którzy przykładają ręce do istnienia ISSOnline? Nie!

Zależy mi by każdy wiedział jak niewiele trzeba by kogoś zniechęcić, a jak wiele trzeba, by skutecznie przeprosić i by te ręce, prócz tego, że pomagają również najzwyczajniej nie szkodziły. Czasem nie pierwszy już raz...

Wszyscy wiemy, że po rezygnacji shaigana mamy mało rąk do php, bo tylko dwie (czcigodne smile.gif) ręce.

Jak można marnować takie okazje jaką był (może jeszcze kiedyś będzie?) khalee? Przykład już mieliśmy, mam nadzieje, że był ostatnim.

Dobranoc!

Aros

Nic dodac nic ujac, moj (nasz) błąd. Szkoda ze tak wyszło
snake
QUOTE(Czarny @ May 18 2006, 21:51:41) [snapback]68154[/snapback]

khalee pokaż owoc swej pracy :)

:)

QUOTE(khalee @ May 18 2006, 22:34:09) [snapback]68165[/snapback]

http://board.issonline.pl/index.php?showtopic=3952 post #5

"A ja już 3 czy 4 meczów wygranych nie mogę dopisać, bo z 3 osobami grałem po 3 mecze. To nic, że parę dni temu, a system pokazuje mi, że dzisiaj... Kto robił ten system? Jestem studentem informatyki, może w czymś pomogę?"

No comments.

Nie wydaje mi się to takie impossible. Zresztą zobaczymy po tej nocy. :]

Szkoda że tego nie zobaczyłem :/

QUOTE(Bushmen @ May 18 2006, 22:34:44) [snapback]68166[/snapback]

ja lekko na infie tyknolem php .. i powiem szczerze ze jest to przejabna sprawa :D roboty w pizdu, piszesz godzine kod, a pozniej nic nie chodzi :D wiec wszyscy ktorzy narzekaja na ranking polecam samemu zrobic lepszy :P moim zdaniem siano wykonal zajebista robote ;D koledze khalee zycze powodzenia i wytrawlosci :D

To prawda przy php jest mnóstwo pracy.

QUOTE(khalee @ May 21 2006, 20:48:21) [snapback]68583[/snapback]

Kto wie, może gdyby nie te nieprzychylne mi wypowiedzi, nawet bym się za ranking nie zabierał, a tak - miałem mobilizację do pracy. Od początku chciałem pomóc IO, ale zostałem wyśmiany i opluty.

Cóż. Nic na siłę. Nasze drogi mogły się zejść, ale nigdy się nie zejdą. Nie żywię do nikogo urazy i wierzę, że całe to zajście pozytywnie wpłynie na środowisko graczy WE.

A następnym razem, jeśli ktoś zgłosi chęć pomocy, nie wyśmiewajcie go, tylko wysłuchajcie. Nic się nie traci, a można wiele zyskać...

Szkoda że nie dałeś nam tego odczuć :( Pisałeś że "czemu nikt nie powie zrób lepszy rank a zrobię!" To nie wygląda na chęć pomocy.

QUOTE(SooSh @ May 21 2006, 20:58:32) [snapback]68585[/snapback]

Nooo to wez pomoz w ranku zeby grac sie normalnie dalo ;) Bo te ISSowcy Radowcy to chyba nie daja rady :P:P (oczywiscie to byl zart :))

Dokładnie.

QUOTE(Czarny @ May 21 2006, 21:33:05) [snapback]68594[/snapback]

Moim zdaniem zachowanie snaka, korzenia i wirusa2 (tV2) było naganne... w szczególności tego 3... powiem szczerze, że to nie pierwszy raz na forum IO tak się dzieję. Gdzie nie wjede to widze np. snaka który pisze swoje chyba najcześciej używane na forum 2 słowa "używaj mózgu" Nie zwracam już na to uwagi i staram się ograniczyć we włączaniu się w dyskusje z nim na forum IO po tych popelinach które miały tu jeszcze niedawno miejsce. Snake nie poraz pierwszy zresztą uważa siebie, pisze i postępuje w imieniu całej redakcji IssOnline, przykładów mógłbym mnożyć mnóstwo, szczególnie tych, moich problemów, jak to Aros ładnie nazwał "Sprawą Czarnego". Ja już na szczęście wiem, że snake nie ma nic do powiedzenia w sprawach IO, tylko potrafi się wymądrzać i wynosić ponad innych na forum, wkońcu ma moda... Niestety nie wszyscy to wiedzą i dziś mamy tego żałosne skutki. Khalee! Czarny od początku z Tobą! :)
Pozdrawiam

Oj Czarny Czarny...
"Uzyj mózgu" kieruje tylko do użytkowników którzy na prawdę nie wiedzą co to jest samodzielne myślenie, to nie jest atak na nich, to jest mobilizacja do tego żeby za drugim razem sami pomyśleli a nie od razu na forum pytali. Mam moda? To znaczy że jestem lepszy itp. Nie ma sprawy w każdej chwili mogę się pozbyć moda jak komuś to przeszkadza/ nie pasuję, nie ma w tym żadnego problemu.

QUOTE(grodzik @ May 21 2006, 22:06:47) [snapback]68598[/snapback]

no gość naprawde ma łeb widziałem jego strone i bardzo ładnie sie prezentuje
myśle że mógłby dużo pomóc przy rankingu, jak by się zgodził

Ano mógłby się zgodzić.

QUOTE(Czarny @ May 21 2006, 22:18:17) [snapback]68604[/snapback]

szkoda tylko, że kolejny raz nie zostały wyciągnięte żadne poważniejsze konsekwencje, na szczęście nie moja w tym głowa.

Hehe, Twoje marzenie :)

QUOTE(korzen @ May 21 2006, 22:24:53) [snapback]68606[/snapback]

ej no sory, w necie...a nawet na tym forum nie brakuje 'trolli' ktore mowią rozne rzeczy. Skad moglismy wiedzeic ze to nie jest kolejny? Szacunek za prace jaka wykonal kheele, biję się w pierś moge ponieść konsekwencje nawet jak bedzie trzeba

Dokładnie, koleś pisze że zrobi lepszy ranking, gdyby napisał że chce pomóc w rankingu nasza reakcja byłaby zupełnie inna, tutaj to wyglądało tak że koleś naśmiewa się z rankingu na IO, że mu nie dodaje punktów bonusowych że On zarywa noce a tu takie błędy, wręcz ma pretensje do nas :(

QUOTE(khalee @ May 22 2006, 01:01:45) [snapback]68621[/snapback]

Masz rację. Indywidualnie niewiele można zdziałać. :) Dlatego postanowilem, ze moj projekt powinien rozwijać się pod jakąś znaną i uznaną marką. Z dniem dzisiejszym mój projekt (przez który całe to zamieszanie) i wszystkie następne oflagowane są sztandarem strony Czarnego właśnie - http://xoomer.virgilio.it/winning_eleven_2002_online/

Szkoda :( Ale życzę powodzenia!

Heh, a niby czym kierowałem się w tej "walce z Czarnym" Właśnie tym że tu mówi że jest wszystko ok, robi sobie stronkę i forum na jakimś tam marnym serwerze, a jak już udowodniłem chce być konkurencją dla IO.
Zresztą ja co miałem do powiedzenia w tej sprawie to już powiedziałem i niektórzy zrozumieli dlaczego to wszystko było.

snake największy brutal i cham na IO :)

Na szczęscie nie każdy mnie zna ;)
siano
Czas wylec ze stodoly.
Sprawa jest bardzo ciekawa. nie chodzi mi juz o konkretny przypadek, chodzi o pewna tendencje.
Od jakiegos czasu w naszych szeregach panuje przekonanie, iz stanowimy swoista elite.
Banalne czasem pytania przeradzaja sie w dysputy na temat tego, jak bardzo ulomny jest pytajacy.
Doskonale to widac na ircu, gdzie czasem jedno zle pytanie powoduje blyskawiczny kickban.

Zachowania takie sa dosc powszechne, niestety jednak, traktowane z przymruzeniem oka, doprowadzilo tylko do zaciesnienia sie kregu uzytkownikow forum/kanalu IRC.

Jak widac na powyzszym przykladzie, czasem owo przyzwyczajenie idzie zdecydowanie za daleko.
khalee (pomijajac, ze to moj znajomy) zwrocil uwage na oczywisty fakt, jakim bylo to, ze nie przyznano punktow bonusowych. W nagrode uslyszal stek bluzgow od ludzi, ktorzy na ten temat wypowiadac sie nie powinni (tV2).
Zaproponowal wiec stworzenie alternatywy, i co ?
I bluzgi.
Jedynie Czarny, ktory sam przeszedl podobna droge, byl w stanie go zrozumiec.
Doprawdy, cudownie z naszej strony.

Irytuje mnie to tym bardziej, ze sam do redakcji dostalem sie w bardzo zblizony sposob. Skrytykowalem jakosc kodu na starym IO i dostalem mozliwosc wykazania sie, poprzez poprawienie bledow.
Takze zaprawde, zaprawde powiadam Wam - nie traktujcie ludzi jak szmaty, bo moze sie bardzo szybko okazac, ze ktos i z Wami tak postapi (korzen, Ty milcz smile.gif).

Czarny

Mam wiele wspólnego z IO. Nie zarzekałem się, że jestem z Wami, bo nigdy nie byłem w IO. Chodziło mi o to, że zaczynałem na IO swoją przygodę, wspomagałem na początku i reklamowałem, a po tym wszystkim co otrzymałem? Piach w oczy w postacie głupich zakazów snaka, Twoich również, dopiero po rozmowie ze mna zmieniłeś zdanie. W rozmowie nie ukrywałem, że chciałbym w przyszłości zrobić lige i Ci wyraźnie powiedziałem, że współpraca polegająca tylko i wyłącznie na możliwości używania patcha mnie nie satysfakcjonuje. Nawet nie dokończyliśmy naszej rozmowy Aros, miałeś sprawdzić instalke, pisałem do Ciebie jeszcze w tej sprawie parę razy ale bez skutku. Tak ma wyglądać współpraca? nie sądzę... Dobrze wiedziałeś i wiesz nadal, że chce zrobić dla WE2002 coś więcej, ale czy to będzie konkurencja, czy współpraca nie tylko ode mnie zależy, ja zawsze byłem za tym drugim.
Aros Honor? uważam, że właśnie ja zachowałem największy w tej sprawie... To nie ja obrzucałem klalee'go a potem go przepraszałem i prosiłem o dołączenie do współpracy. Nie czekałem na żadną okazję, widząc takie olanie i bezprecedensyjne zjechanie go na forum przez jakby nie było przedstawicieli IO zaaragowałem i dzisiaj są tego owoce.

QUOTE(snake @ May 22 2006, 10:15:45) [snapback]68632[/snapback]

Oj Czarny Czarny...
"Uzyj mózgu" kieruje tylko do użytkowników którzy na prawdę nie wiedzą co to jest samodzielne myślenie, to nie jest atak na nich, to jest mobilizacja do tego żeby za drugim razem sami pomyśleli a nie od razu na forum pytali. Mam moda? To znaczy że jestem lepszy itp. Nie ma sprawy w każdej chwili mogę się pozbyć moda jak komuś to przeszkadza/ nie pasuję, nie ma w tym żadnego problemu.
do powiedzenia w tej sprawie to już powiedziałem i niektórzy zrozumieli dlaczego to wszystko było.

snake nawet nie wiesz jak baaardzo się zmieniłeś odkąd dostałeś moda na forum. To chyba nie tylko moje zdanie.

Hehe, Twoje marzenie smile.gif

Mylisz się i to grubo, szkoda mi Arosa...

EDIT:

QUOTE(siano @ May 22 2006, 10:34:47) [snapback]68633[/snapback]

Zaproponowal wiec stworzenie alternatywy, i co ?
I bluzgi.
Jedynie Czarny, ktory sam przeszedl podobna droge, byl w stanie go zrozumiec.
Doprawdy, cudownie z naszej strony.

szkoda, że tylko sianex widzi jak jest...
snake
QUOTE(Czarny @ May 22 2006, 10:47:42) [snapback]68634[/snapback]

snake nawet nie wiesz jak baaardzo się zmieniłeś odkąd dostałeś moda na forum. To chyba nie tylko moje zdanie.

Więc proszę o pozbawienie mnie rangi moderatora, skoro moja praca jest źle oceniana to ona nie ma sensu.
Nie pozdrawiam smile.gif
Czarny
QUOTE(snake @ May 22 2006, 10:56:56) [snapback]68635[/snapback]

Więc proszę o pozbawienie mnie rangi moderatora, skoro moja praca jest źle oceniana to ona nie ma sensu.
Nie pozdrawiam smile.gif

Ja już dawno Cie za niego nie uważam smile.gif
Za przedstawiciela całej redakcji IO także wink.gif
snake
QUOTE(Czarny @ May 22 2006, 10:59:02) [snapback]68636[/snapback]

Ja już dawno Cie za niego nie uważam smile.gif

Ale zbanować Cie moge nadal smile.gif
A na kogo patchu grasz? Ehh skoda gadać.
Bez odbioru.

I zdjąć mi tego moda!
Czarny
Do Arosa:

Wchodze na tor.net czy tor.org, patrze snake zapodał we2002 (nie będę wspominał, że to mój pomysł i ja to zapoczątkowałem) zostawiam komenta tu i tu:

Turnieje WE2002 Online dla nowych graczy!
http://www.we2002online.up.pl
WE2002 POWER!!!

wchodze na 2 dzień, nie ma komentów, bo snake zgłosił do moderacji i usunęli...
Aros czy na tym polega współpraca?
snake
QUOTE(Czarny @ May 22 2006, 11:08:49) [snapback]68638[/snapback]

Do Arosa:

Wchodze na tor.net czy tor.org, patrze snake zapodał we2002 (nie będę wspominał, że to mój pomysł i ja to zapoczątkowałem) zostawiam komenta tu i tu:
wchodze na 2 dzień, nie ma komentów, bo snake zgłosił do moderacji i usunęli...
Aros czy na tym polega współpraca?

A jaka Ty wspolpracę z nami nawiązujesz? Jak na razie to Tylko Ty korzystasz na IO.
Bez odbioru.
khalee

Szkoda że nie dałeś nam tego odczuć sad.gif Pisałeś że "czemu nikt nie powie zrób lepszy rank a zrobię!" To nie wygląda na chęć pomocy.

Dopiero wstałem, muszę zaraz lecieć na zajęcia, ale skomentować wypowiedź Snake'a muszę.

http://board.issonline.pl/index.php?showtopic=3952

Czy to nie wygląda jak chęć pomocy? No, ale nie napisałem tego w prześmiewczo-sarkastycznym tonie więc nikt nie zauważył. A może nikt nie wierzył, że jakiś świeżak może mieć jakąś wartość. smile.gif Fak, spóźnię się na autobus. Adios. smile.gif
snake
A widzisz kiedy jest moja wypowiedź?
Przecież jak pisałem to co pisałem nie wiedziałem o chęci Twojej pomocy, przyjrzyj się dobrze.
Czarny
QUOTE(snake @ May 22 2006, 11:15:19) [snapback]68639[/snapback]

A jaka Ty wspolpracę z nami nawiązujesz? Jak na razie to Tylko Ty korzystasz na IO.
Bez odbioru.

snake jak widać nie doceniasz niczego...
Uważam, że gdyby nie torrenty na które zacząłem wstawiać WE2002 to scena byłaby żenująco słaba, w ranku grałoby 50 osób itp. Ty byś na to raczej nie wpadł, ale teraz sukcesywnie wykorzystujesz mój pomysł i śmiesz mówić, że ja korzystam tylko z IO. Z czego powiedz? z Twojego niedopracowanego patcha? Na szczęście niedługo się to zmieni, może wtedy poważnie porozmawiamy o współpracy, ale napewno nie będę rozmawiał o tym z Tobą...
snake
QUOTE(Czarny @ May 22 2006, 11:29:44) [snapback]68642[/snapback]

snake jak widać nie doceniasz niczego...
Uważam, że gdyby nie torrenty na które zacząłem wstawiać WE2002 to scena byłaby żenująco słaba, w ranku grałoby 50 osób itp. Ty byś na to raczej nie wpadł, ale teraz sukcesywnie wykorzystujesz mój pomysł i śmiesz mówić, że ja korzystam tylko z IO. Z czego powiedz? z Twojego niedopracowanego patcha? Na szczęście niedługo się to zmieni, może wtedy poważnie porozmawiamy o współpracy, ale napewno nie będę rozmawiał o tym z Tobą...

To moja ostatnia wypowiedz w tym temacie. Twoje zasługi są nieocenione, oczywiście nie zauważasz ile osób zaczęło grać w WE po opubilkowaniu kompilacja toma21 jak i "instalki dla początkujących" Widzisz tylko Swoje torrenty.
Szkoda że patch Ci się nie podoba, staraliśmy się zrobić go najlepiej jak umieliśmy poświęcając baardzo dużo swojego czasu na to aby każdy był zadowolony i mógł cieszyć się z odświeżonego WE2002.
Mówisz o współpracy a ja z Twojej strony odkąd masz tą Swoją stronę nie widzę żadnej chęci na współpracę oprócz tej aby korzystać z naszego patcha i to nie tylko moje zdanie.

siano: proszę zdejmij mi moda.

Pozdrawiam.
Aros

Tym razem publicznie składam propozycję. Dodam, że nie wynika ona z faktu obawy o konkurencję, jakoś sobie poradzimy. Może nam wyjdzie na lepsze, może na gorsze, czas pokaże.

Zanim jednak ten czas rozstrzygnie zapytam po raz ostatni:

Chcecie współpracować razem z nami? Zapraszam. Domena IO będzie również dla owoców Waszej pracy.

Nie chcecie? Chcę o tym jednoznacznie przeczytać.

ps. Czarny, dosyć niedomówień!

Chciałbym opublikować nasze rozmowy via Gadu-Gadu.
Myślę, że wiele pomogą wyjaśnić, w tym jak mijałeś się z prawdą, gdy prosiłeś mnie o pomoc w uzyskaniu zgody na używanie patcha, gdy wyjaśnialiśmy przy tamtej okazji sprawę ligi, którą rzekomo chciałeś uruchomić. Jeśli mnie pamięć nie myli zarzekałeś się, że to nie jest prawdą.

Aros
snake
Podpisuje się pod tym i obiecuje poprawę smile.gif
Chęć współpracy jest oczywista, ale dlaczego nie zrobić tego na IO, chyba to wystarczy prawda? Jak zjednoczymy siły będziemy "jeszcze lepsi i jeszcze więksi"
Czarny peace?
Czarny
QUOTE(snake @ May 22 2006, 11:35:47) [snapback]68643[/snapback]

To moja ostatnia wypowiedz w tym temacie. Twoje zasługi są nieocenione, oczywiście nie zauważasz ile osób zaczęło grać w WE po opubilkowaniu kompilacja toma21 jak i "instalki dla początkujących" Widzisz tylko Swoje torrenty.
Pozdrawiam.

snake nie jesteś kretynem i myślę, że wiesz o co mi chodzi, ale chyba musze Ci to wytłumaczyć... Kompilacja toma21 i twoja instalka przyniosła skutki, ale tylko wewnątrz IO, nawrócenia z PES5 itp. Torrenty natomiast werbowały 100% ludzi z zewnątrz, osiągały pułapy po 1500 ściągnęć i stanowczo uważam, że to było główną siłą rozwoju sceny WE2002.

QUOTE(Aros @ May 22 2006, 11:41:33) [snapback]68644[/snapback]

Tym razem publicznie składam propozycję. Dodam, że nie wynika ona z faktu obawy o konkurencję, jakoś sobie poradzimy. Może nam wyjdzie na lepsze, może na gorsze, czas pokaże.

Zanim jednak ten czas rozstrzygnie zapytam po raz ostatni:

Chcecie współpracować razem z nami? Zapraszam. Domena IO będzie również dla owoców Waszej pracy.

Nie chcecie? Chcę o tym jednoznacznie przeczytać.

ps. Czarny, dosyć niedomówień!

Chciałbym opublikować nasze rozmowy via Gadu-Gadu.
Myślę, że wiele pomogą wyjaśnić, w tym jak mijałeś się z prawdą, gdy prosiłeś mnie o pomoc w uzyskaniu zgody na używanie patcha, gdy wyjaśnialiśmy przy tamtej okazji sprawę ligi, którą rzekomo chciałeś uruchomić. Jeśli mnie pamięć nie myli zarzekałeś się, że to nie jest prawdą.

Aros

Aros ja nie chce i nie będę chciał nigdy dołączyć do IO. Kiedyś może chciałem, ale zostałem zauważony dopierpo po tym jak z powodzeniem otworzyłem coś swojego, szkoda bo to już za późno... Jednak chce z Wami współpracować, ale na równych zasadach, sam widzisz traktowanie snaka "Ty tylko bierzesz od IO" i mimo tego, że z Tobą ustaliłem warunki, snake robi swoje i sypie piachem w oczy w każdym nadażającym się do tego momencie. Nawet kiedy dyskutowałem z Toba o współpracy, potrafił mi wysłąć na gg wiadomość, że w każdej chwili może mi zabronić używania patcha, więc żebym nie podskakiwał. Widzisz w tym jakiś sens? bo ja nie. Aros jeżeli chcesz opublikować nasze rozmowy to opublikuj wszystkie- parodniowe dyskusje, w których jest mowa o prośbie o pozwolenie na patcha i o tym jak uznajesz mnie za konkurencję a za godzine servis współpracujący. Sam wiesz, że nawet nie skończyliśmy rozmowy dotyczącej współpracy. W tej chwili nie mam zamiaru jej nawet zaczynać z wiadomych względów, zaczniemy jak nie będę oskarżany o to, że tylko żeruje na IO nic poza tym, bo to nie współpraca tylko hegemonia.

QUOTE(snake @ May 22 2006, 11:45:18) [snapback]68645[/snapback]

Podpisuje się pod tym i obiecuje poprawę smile.gif
Chęć współpracy jest oczywista, ale dlaczego nie zrobić tego na IO, chyba to wystarczy prawda? Jak zjednoczymy siły będziemy "jeszcze lepsi i jeszcze więksi"
Czarny peace?

snake z Toba już chyba nigdy nie będę miał peace.
Tym postem pokazujesz tylko swoja fałszywość i przypodobanie się Arosowi po wielkim, kolejnym babolu jaki zrobiłeś.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.