Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Przykry Błąd Rankingu...
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null > Winning Eleven 2002 > Ranking WE2002 online > Reklamacje zamknięte / Closed claims
Stron: 1, 2
Bart_io
a kuka racza tongue.gif
Aros
Było sobie życie ...

Czarny, pobiłeś sam siebie. Nie umiesz zachować się jak na gościa z klasą przystało.
Snake podał rękę, odrzuciłeś. Aż się chce powiedzieć, niech pierwszy rzuci kamień ten kto jest bez winy.
Tylko czy ten biblijny cytat do Ciebie dotrze? Dziś już w to wątpię. Przecież Ty jesteś niewinny, możesz rzucać kamieniami ile Ci się podoba. Wal, celuj we mnie, przecież odpowiadam za Redakcję.

Z chęcią poczekam na Redakcję pod Twoją egidą. Zaryzykuje, że skończyłyby mi się kamyki na podwórku.

Sądząc po snake'a wypowiedzi nie podał jej byście na skrzydłach do nas wrócili, a po to by oczyścić atmosferę pachnącą niemile skandalem niczym z teczek IPN'u.

Gardzisz zgodą. Trudno, Twój wybór.

Zaczynasz wojnę, patrz byś nie zginął z własnej broni. Nie zamierzam bronić snake'a ale muszę to powiedzieć, że snake w d**ę nigdy mi nie właził, w przeciwieństwie do przynajmniej jednej osoby, która sprowokowała niniejszą wypowiedź ...

Szkoda tylko, że prosząc o patcha mnie i inne osoby z Redakcji nie wspomniałeś wówczas, że patch jest gówniany. Skąd ta zmiana? Czyżby opinie o patchu dyktowane były nastrojem Twojej osoby do jego autorów?

To pytanie retoryczne, tak dla ścisłości dodam, więc nie odpowiadaj.

Druga sprawa to współpraca.

Jeśli chcecie, będzie nam miło, jeśli będziecie używać naszego patcha. Nawet tego gównianego. Mam nadzieję, że kiedyś dostaniemy od Was o niebo lepszego, może snake i korzeń nauczą się czegoś nowego z Waszej pracy.

Właśnie tego Wam, nam i sobie życzę. Współpracy i zdrowej konkurencji.

Jeszcze raz powodzenia! Zakopuję toporek, mam nadzieję, że na długo.

ps. khalee, jeszcze raz przepraszam za zaistniałą sytuację, źle się stało, więc życze Ci oby się okazało, że wybrałeś lepsze zło.
vego21
Snake po pierwsze szanuje Cie za to co robisz dla IO, jesteś jedynym moderatorem forum, który w pełni wywiązuje się z powierzonego zadania, jednak czasem masz zdanie, które jest conajmniej dziwne i niezrozumiełe dla wielu ludzi. Próbujesz teraz wyjść obronną ręką z tej całej popelaniny z khalee i się nie dziwie. Co do Waszych zasług i Czarnego na scenie WE nie ma co wracać bo ten temat był już przerobiony. Bardzo pozytywne wrażenie zrobił na mnie Aros i siano, którzy zachowali zdrowy rozsądek i nie wyśmiali propozycji khale jak inni.
Czarny odmówił współpracy z IO i ja go w pełni popieram. Wyciągacie teraz pomocną dłoń gdy widzicie zagrożenie, ranking mimo iż niedopracowany nadal działa bo nie chcecie stracić w tak ważnym momencie zainteresowania stroną (tak przypuszczam).
Cała sprawa wydaje się śmieszna, patch, pozwolenie, zakazy, współpraca. To nie powinno się odbyć na forum publicznym tylko prywatnie.
Wracając do khalee straciliście człowieka, który mógłby wiele pozytywnego IO przynieść, ale to jest Polska, kraj który nie akceptuje ludzi, wyśmiewa, poniża więc nie ma się co dziwić.
Tyle odemnie na ten temat....
snake
vego21 Ty jak widze nadal nie rozumiesz jednego, mówisz że siano i Aros dobrze postąpili nie bluzgając na kolesia, myślisz że jak ziomek by oferował nam pomoc to bym go zbluzgał? Przejrzyj całą sytuację dokładnie bo jesteś w błędzie.
moje niektóre decyzje są niezrozumiałe dla wielu ludzi, ale dla tych co wiedzą co mną kierowało, są blisko tej sprawy nie ma w tym nic dziwnego, jeśli przeczytasz ten topic od początku i nadal będziesz sądził to co napisałeś wyżej to już sam nie wiem, nie wytłumaczę Ci tego inaczej.

Ale dzień, hehe smile.gif

Pozdrawiam!
Czarny
QUOTE(Aros @ May 22 2006, 12:59:32) [snapback]68652[/snapback]

Było sobie życie ...

Czarny, pobiłeś sam siebie. Nie umiesz zachować się jak na gościa z klasą przystało.
Snake podał rękę, odrzuciłeś. Aż się chce powiedzieć, niech pierwszy rzuci kamień ten kto jest bez winy.
Tylko czy ten biblijny cytat do Ciebie dotrze? Dziś już w to wątpię. Przecież Ty jesteś niewinny, możesz rzucać kamieniami ile Ci się podoba. Wal, celuj we mnie, przecież odpowiadam za Redakcję.

Z chęcią poczekam na Redakcję pod Twoją egidą. Zaryzykuje, że skończyłyby mi się kamyki na podwórku.

Sądząc po snake'a wypowiedzi nie podał jej byście na skrzydłach do nas wrócili, a po to by oczyścić atmosferę pachnącą niemile skandalem niczym z teczek IPN'u.

Gardzisz zgodą. Trudno, Twój wybór.

Zaczynasz wojnę, patrz byś nie zginął z własnej broni. Nie zamierzam bronić snake'a ale muszę to powiedzieć, że snake w d**ę nigdy mi nie właził, w przeciwieństwie do przynajmniej jednej osoby, która sprowokowała niniejszą wypowiedź ...

Szkoda tylko, że prosząc o patcha mnie i inne osoby z Redakcji nie wspomniałeś wówczas, że patch jest gówniany. Skąd ta zmiana? Czyżby opinie o patchu dyktowane były nastrojem Twojej osoby do jego autorów?

To pytanie retoryczne, tak dla ścisłości dodam, więc nie odpowiadaj.

Druga sprawa to współpraca.

Jeśli chcecie, będzie nam miło, jeśli będziecie używać naszego patcha. Nawet tego gównianego. Mam nadzieję, że kiedyś dostaniemy od Was o niebo lepszego, może snake i korzeń nauczą się czegoś nowego z Waszej pracy.

Właśnie tego Wam, nam i sobie życzę. Współpracy i zdrowej konkurencji.

Jeszcze raz powodzenia! Zakopuję toporek, mam nadzieję, że na długo.

ps. khalee, jeszcze raz przepraszam za zaistniałą sytuację, źle się stało, więc życze Ci oby się okazało, że wybrałeś lepsze zło.

Nie napisałem, że jest gówniany tylko niedopracowany a to jest różnica. Raz na gg Ci nawet napisałem, że szkoda, że Gutted nie zrobił patcha bo on robił to porządnie.
Poraz ostatni napiszę, że nie włażę Ci w dupę, tylko darze szacunkiem a to jest różnica.
snaka już znam z nieczystej gry, nie ufam w jego dobre intencje, ani nie potrafiłbym po tym wszystkim z nim normalnie współpracować.
Jeżeli chodzi o współpracę to jestem pewny, że w przyszłości porozmawiamy o tym, ale warunki muszą być jasne i klarowne. Ja nigdy nie chciałem dzielić polskiej sceny i będę dążył aby była zjednoczona. Ale współpraca to nie hegemonia i to trzeba zaznaczyć. Porozmawiamy jak przyjdzie odpowiedni czas, kiedy będziemy na to gotowi i szczerze chętni do tego.
Koniec tematu

PS. Telenowela jednak ujrzała swą kontynuację wink.gif
khalee
Chociaż w piłki od Konami gram odkąd pierwszy raz zobaczyłem Szaraka, o tyle na scenie WE online jestem od 2 tygodni, właśnie za sprawą torrenta na tnp.pl. Wcześniej bym nie przypuszczał, że coś takiego istnieje. Z racji krótkiego stażu nie wiem za bardzo o co chodzi między IO a Czarnym. To chyba coś głębszego. smile.gif

Podobała mi się wypowiedź Siana. Pisałeś, że miałeś podobną sytuację, pewnie dlatego mnie rozumiesz.

Aros - po raz kolejny powtarzam - nie przepraszaj, bo Twojej winy tu nie ma. No chyba, poza taką, że nie wyznaczyłeś osoby do wyłapywania talentów. smile.gif Jedno pozytywne zdanie pod moim lamentem na pierwszej stronie tego wątku i pewnie byłbym z Wami (chciałem!).

Ops. Piętnaście po. Wracam na arcyciekawy wykład. Jak wrócę ma już być po dymie. biggrin.gif
vego21
QUOTE(snake @ May 22 2006, 13:08:59) [snapback]68654[/snapback]

vego21 Ty jak widze nadal nie rozumiesz jednego, mówisz że siano i Aros dobrze postąpili nie bluzgając na kolesia, myślisz że jak ziomek by oferował nam pomoc to bym go zbluzgał? Przejrzyj całą sytuację dokładnie bo jesteś w błędzie.
moje niektóre decyzje są niezrozumiałe dla wielu ludzi, ale dla tych co wiedzą co mną kierowało, są blisko tej sprawy nie ma w tym nic dziwnego, jeśli przeczytasz ten topic od początku i nadal będziesz sądził to co napisałeś wyżej to już sam nie wiem, nie wytłumaczę Ci tego inaczej.

Ale dzień, hehe smile.gif

Pozdrawiam!

Nie wmawiaj mi teraz że khalee aby Wam pomóc musiał się wielce oferować. Napisał że bierze się za stworzenie rankingu i to był dla Was sygnał aby zainteresować się jego osobą a on dostał tylko po dupie (nie od Ciebie) i się nie dziw, że współpracy teraz nie chce.
Ps czytam ten temat od samego początku i moje zdanie się nie zmienia.
Pozdro
siano
QUOTE(vego21 @ May 22 2006, 13:03:28) [snapback]68653[/snapback]

Bardzo pozytywne wrażenie zrobił na mnie Aros i siano, którzy zachowali zdrowy rozsądek i nie wyśmiali propozycji khale jak inni.

ta kwestia wymaga malego wyjasnienia.
w ostatnich tygodniach nie mialem czasu na nic, o propozycji khalee najprosciej w swiecie nic nie wiedzialem wink.gif

Songo Q
Wielu z was zdecydowanie nie zauważa wkładu Czarnego w rozwijanie się sceny, co mnie osobiście trochę irytuje. Gdyby nie jego torrent, baardzo duża część ludzi, którzy teraz grają w lidze i w rankingu, nie dowiedziała by się możliwości grania w WE 2002 przez internet. Sam należę zresztą, do tej właśnie grupy osób i wcale się tego nie wstydzę. Nie wiem ilu dokladnie jest tych ludzi, mogę się mylić, ale na moje oko to 3/4 wiary, co gra/grało w rankingu, dołączyło do społeczności IO właśnie po umieszczeniu torrenta Czarnego. Tak więc nie muszę chyba dodawać, że miał on ogromny wpływ na rozwój sceny WE, czyż nie??

Tak naprawdę to nie rozumiem całej zaistniałej sytuacji. Zamiast połączyć siły i zapomnieć o starych animozjach, to wy nadal tworzycie niezdrową atmosferę. Według mnie khalee powinien pomóc w tworzeniu rankingu na IO, bo widać, że chłopak dużo potrafi, a Czarny podjąć współpracę z IO. Chociaż tak naprawdę na miejscu khalee mocno bym się nad tym zastanowił, ponieważ sposób w jaki został potraktowany przez niektóre osoby, jest co tu dużo mówić - karygodny.

Pozdrawiam i proponuję zakończyć cały spór.
Czarny
QUOTE(Songo Q @ May 22 2006, 14:13:08) [snapback]68663[/snapback]

Wielu z was zdecydowanie nie zauważa wkładu Czarnego w rozwijanie się sceny, co mnie osobiście trochę irytuje. Gdyby nie jego torrent, baardzo duża część ludzi, którzy teraz grają w lidze i w rankingu, nie dowiedziała by się możliwości grania w WE 2002 przez internet. Sam należę zresztą, do tej właśnie grupy osób i wcale się tego nie wstydzę. Nie wiem ilu dokladnie jest tych ludzi, mogę się mylić, ale na moje oko to 3/4 wiary, co gra/grało w rankingu, dołączyło do społeczności IO właśnie po umieszczeniu torrenta Czarnego. Tak więc nie muszę chyba dodawać, że miał on ogromny wpływ na rozwój sceny WE, czyż nie??

Myślałem, że właśnie dzięki temu, nie będę miał żadnego problemu z pozwoleniem gry na paczu. Nie mówiąc już o robieniu swojej instalki z tutorialem, którą robie już dość długo z pacza na pacza. Myliłem się i o to ta cała popelina.

Temat został już chyba wyjaśniony, mam nadzieje, że w przyszłości nawiążemy owocną współpracę z IO smile.gif
Pozdrawiam wszystkich!!! wink.gif
Aros
QUOTE(Czarny @ May 22 2006, 16:46:31) [snapback]68686[/snapback]

Myślałem, że właśnie dzięki temu, nie będę miał żadnego problemu z pozwoleniem gry na paczu. Nie mówiąc już o robieniu swojej instalki z tutorialem, którą robie już dość długo z pacza na pacza. Myliłem się i o to ta cała popelina.

Temat został już chyba wyjaśniony, mam nadzieje, że w przyszłości nawiążemy owocną współpracę z IO smile.gif
Pozdrawiam wszystkich!!! wink.gif

Skończ myśleć. Zacznij robić. Przestań pisać rzeczy, które nic nie wnoszą.
Ostatnio nick "snake" bardziej pasuje do Ciebie niż do jego właściciela.

Snake pisał wprost, Ty "szuisz" na każdym kroku. Żal mi już słów na Ciebie.

Podjąłeś decyzję? Wszyscy już wiemy, że tak, więc "good bye", rób swoje, po co dalej psujesz krew ludziom?

Przynajmniej przeze mnie nie jesteś mile widziany! To moja opinia, nie wypowiadam jej w imieniu Redakcji.

Czuje się oszukany i nie zamierzam się tłumaczyć dlaczego. Zapewniam, że mam powody.
budzo
Może zamiast się kłócić, co nie przystoi ludziom dorosłym, ktoś odpowie na pytanie co dalej z rankingiem, bo chyba w ten sposób funkcjonować nie może ?
Czarny
Jak widać- może wink.gif
maciek_ssi
Szkoda, że tak się to potoczyło. Wolałbym nie wiedzieć nic na temat tej całej zawieruchy - byłoby lepiej dla mnie, jak i całego IO. Ale niestety, stało się - stwierdziłem, że dalej nie będę wspierał strony. Nie ma sensu współpracować z ludźmi, którzy manią wielkości nie mają szacunku dla w miarę kulturalnych użytkowników. Wiem, że ciężko jest odpowiadać po raz setny na to samo pytanie, ale niestety, taka jest rola redaktorów i zainteresowanych. Sam doświadczam tego non-stop: maile, pytania na gg, posty na forum itd., ale w miarę możliwości i czasu cierpliwie wyjaśniam kwestie, na które znam odpowiedź.

"Nie ma sensu współpracować z ludźmi, którzy manią wielkości nie mają szacunku dla w miarę kulturalnych użytkowników." - oczywiście nie wszystkich z redakcji się to tyczy; świetnych, dobrze znających się ludzi na swojej robocie nie brakuje. Jednak niektórzy podchodzą do swoich obowiązków po macoszemu. Cóż, jestem cholernie wybredny, a nabyte przeze mnie doświadczenie w branży nie pozwala mi olewać części zagadnień. Tu liczy się profesjonalizm, odpowiednie podejście do pracy.

Miałem już w głowie konkretne plany, by pchnąć dział publicystyki i newsów na wyższy poziom lub też przynajmniej przyzwoity. Obecnie IO przeżywa w tym względzie kryzys. Nawet zacząłem specjalnie organizować swój wolny czas dla wspierania przy serwisu, ale bez pracy i zaangażowania paru dodatkowych osób niczego się nie osiągnie. Tu potrzeba wspomnianego profesjonalizmu - tego ciągle brakuje.

Dziękuję tym osobom: amar, siano, lazy_bum, Bakel, shaigan, Aros, norek, kusik i innym, o których zapomniałem.
Czarny
QUOTE(maciek_ssi @ May 24 2006, 00:07:09) [snapback]68911[/snapback]

Szkoda, że tak się to potoczyło. Wolałbym nie wiedzieć nic na temat tej całej zawieruchy - byłoby lepiej dla mnie, jak i całego IO. Ale niestety, stało się - stwierdziłem, że dalej nie będę wspierał strony. Nie ma sensu współpracować z ludźmi, którzy manią wielkości nie mają szacunku dla w miarę kulturalnych użytkowników. Wiem, że ciężko jest odpowiadać po raz setny na to samo pytanie, ale niestety, taka jest rola redaktorów i zainteresowanych. Sam doświadczam tego non-stop: maile, pytania na gg, posty na forum itd., ale w miarę możliwości i czasu cierpliwie wyjaśniam kwestie, na które znam odpowiedź.

"Nie ma sensu współpracować z ludźmi, którzy manią wielkości nie mają szacunku dla w miarę kulturalnych użytkowników." - oczywiście nie wszystkich z redakcji się to tyczy; świetnych, dobrze znających się ludzi na swojej robocie nie brakuje. Jednak niektórzy podchodzą do swoich obowiązków po macoszemu. Cóż, jestem cholernie wybredny, a nabyte przeze mnie doświadczenie w branży nie pozwala mi olewać części zagadnień. Tu liczy się profesjonalizm, odpowiednie podejście do pracy.

Nic dodać, nic ująć...

Dziękuję wszystkim forumowiczom za "bycie" na tym forum przez tyle czasu. Z niektórymi miałem spięcia, z innymi zawiązałem wiele pozytywnych relacji. Szkoda mi odchodzić, ale nie mam zamiaru znosić dłużej atmosfery, jaka tu panuje.

Oto powód mojego odejścia:

Edytowane w tym miejscu przez Arosa:
Rozmowa z Czarnym na ircu oraz na GG, którą zaprezentował tu Czarny w moim mniemaniu narusza moją prywatność. Została wycięta. Koniec edycji.

Logi ostrzeżeń:

IPB Image

Jak dla mnie jest to żenujące...

Dziękuję wszystkim jeszcze raz za ten przeszło rok jaki tu spędziłem.
Nie będę czekał na nieuzasadnionego bana, wole sam odejść z honorem i ukazać innym schyłek prawdy.

Po zastanowieniu doszedłem do wniosku, że niesłusznie dałem warna za reklame serwisu Czarnego. Czymprędzej to naprawiłem, nie wtydzę się tego. Koniec edycji.

PS. Prosze nie usuwać/zmieniać mojego posta. Aros zachowaj honor i zostaw tego posta, wkleiłem nasze rozmowy w całości, nie wybrane wycinki. To jest tłumaczenie mojego odejścia więc uszanuj to na koniec...
snake użyj mózgu i choć raz pokaż klasę. Wiem, że jesteś dobry w wycinaniu wypowiedzi, ale siano mógł to zrobić przed Tobą. Jeżeli chcesz, żebym tego nie wklejał to będziesz chyba musiał mi bana podarować.

O honor to Ty mnie nie proś, ja nie rozpowszechniam na stronie prywatnych rozmów bez otrzymania zgody od stron tej rozmowy. Chcesz się pożegnać z honorem, z klasą, zrób to z klasą. Już wszyscy wiemy, że ja jestem ZŁY, bo się nie zgodziłem z Twoim zdaniem.

Oficjalnie się wypowiadam, że nie podoba mi się publikowanie mojej rozmowy na forum. Przywrócenie jej spowoduje, że będę musiał dodać Cię do tych userów, którzy nie mogą pisać postów.

CZAS NA REFLEKSJĘ. REFLEKSJĘ NAS WSZYSTKICH, ISSONLINE, LUDZI SPOZA REDAKCJI RÓWNIEŻ. TWÓRZ SWÓJ SERWIS. ODPOCZNIJMY OD, JAK TO MÓWISZ "POPELINY". O TO PROSZĘ.
siano
Sytuacja, ktora sie wytworzyla jest conajmniej chora.
Nie mam zamiaru wskazywac tu winnych, ale osobom, ktore zdecydowaly sie odejsc w zupelnosci sie nie dziwie.

Macku, dziekuje za wszystko, co przez ostatni okres zrobiles dla seriwsu. Dziekuje za kanalowe dysputy, zarty, klotnie.
Niechaj szpitalne mury milymi Ci beda, a strajki udanymi.

Czarny - Tobie nie podziekuje, bo nie podoba Ci sie moj avatar. Sio. tongue.gif

maciek_ssi
QUOTE(siano @ May 24 2006, 09:24:44) [snapback]68925[/snapback]
Niechaj szpitalne mury milymi Ci beda, a strajki udanymi.

Dzięki. wink.gif
khalee
Tak patrzę i nadziwić się nie mogę, ile moje pojawienie się tutaj narobiło zamieszania. Oto ja, mesjasz - człowiek tysiąca imion, zostałem przysłany, żeby otwierać oczy i nawracać. biggrin.gif

Teraz trzeba poczekać aż burza minie i każdy wróci do swoich normalnych zajęć. Toporek zostanie zakopany.

PS. Szczęście, że to tylko burza, a nie potop. wink.gif
siano
QUOTE(khalee @ May 24 2006, 14:17:29) [snapback]68945[/snapback]

Tak patrzę i nadziwić się nie mogę, ile moje pojawienie się tutaj narobiło zamieszania. Oto ja, mesjasz - człowiek tysiąca imion, zostałem przysłany, żeby otwierać oczy i nawracać. biggrin.gif

Teraz trzeba poczekać aż burza minie i każdy wróci do swoich normalnych zajęć. Toporek zostanie zakopany.

PS. Szczęście, że to tylko burza, a nie potop. wink.gif

wiec Cie ukrzyzujemy tongue.gif

a co do potopu.
zaprawde, zaprawde powiadam Wam - przydalby sie takowy.
chocby po to, aby udowodnic to, ze nic nie jest stale, ze pewien, osiagniety przez nas poziom moze w trakcie trwania kilku sylab popasc w ruine.

pawel_szulc
I tak oto z IO zrobil sie bardzo ciekawy BURDEL. Snake (ktorego posty w tym temacie potwierdzaja ze wybral on sobie idealnie pasujacego do niego nicka) za bardzo sie panoszyl i naduzywal wladzy i to sie wreszcie odwrocilio przeciw niemu (hmm narazie jeszcze mu nic nie zrobiono, pewnie i tak bedzie sobie nadal "rzadzil"). Ja zauwazalem to dawno jednak sam nie wiele moge, przeciez dla snake zawsze bede chujem, frajerem i lamerem. Pozdrawiam tych ktorzy chca aby IO rozwijalo sie i brnelo dalej, a tych ktorzy tu ewidentnie nie pasuja zegnam.
korzen
QUOTE(pawel_szulc @ May 24 2006, 15:02:57) [snapback]68957[/snapback]

I tak oto z IO zrobil sie bardzo ciekawy BURDEL. Snake (ktorego posty w tym temacie potwierdzaja ze wybral on sobie idealnie pasujacego do niego nicka) za bardzo sie panoszyl i naduzywal wladzy i to sie wreszcie odwrocilio przeciw niemu (hmm narazie jeszcze mu nic nie zrobiono, pewnie i tak bedzie sobie nadal "rzadzil"). Ja zauwazalem to dawno jednak sam nie wiele moge, przeciez dla snake zawsze bede chujem, frajerem i lamerem. Pozdrawiam tych ktorzy chca aby IO rozwijalo sie i brnelo dalej, a tych ktorzy tu ewidentnie nie pasuja zegnam.

Ok, rozumiem kazdy ma swoje przekonania...ale nielogiczne jest pisanie ze on źle wywiązuje się ze swoich obowiazkow. Kto napisal regulamin i zmusza kazdego do przestrzegania go? Kto rozwiazuje wszystkie sprawy rankingowe? Kto zrobił patcha? Nie pisze tego tylko dlatego, ze bardzo lubie snake, a dlatego zeby uswiadomic tym ktorzy piszą takie bzdury, ze sa w błędzie.

Ja tez, juz niepozwole na siebie najezdzac. Jak nie to niestety... w sumie nikt nie bedzie zalowal ;p

Uwazam, ze w sprawe z khalee zostałem troche za mocno wmieszany, nie napisałem nic takiego co mogloby go obrazic. Ale przeprosilem go
lazy_bum
Nie byłbym sobą gdybym nie dorzucił swoich 3 groszy. (-;

Co do początku tematu, to nawet tutaj byłem "przed burzą" i szczerze przyznam, że odniosłem podobne wrażenie jak "winni" (nie rozciągając na bardziej i mniej). Pierwsza myśl to była "o, kolejne dziecko neostrady" tyle, że powstrzymałem się od komentarzy.
Mniejsza o to.

Jeszcze chciałem dodać jedno, bo jakoś tak mi się rzuciło w oczy w którymś poście
Cóż. Nic na siłę. Nasze drogi mogły się zejść, ale nigdy się nie zejdą.

@khalee
Pamiętaj, że tylko krowa nie zmienia zdania (czy tam kamień, są różne wersje ;-)

Lustracja zakończona, teraz cieszmy się nową, lepszą IV RP i Rasiakiem w MŚ!
khalee
QUOTE(lazy_bum @ May 24 2006, 21:43:57) [snapback]69087[/snapback]

Pierwsza myśl to była "o, kolejne dziecko neostrady" tyle, że powstrzymałem się od komentarzy.

Dużo się nie myliłeś, w domu mam neostradę. smile.gif Widzisz. Tak niewiele trzeba było - powstrzymać się od komentarza, żeby nie było problemu. Ale kogoś palce świerzbiły. wink.gif

@khalee
Pamiętaj, że tylko krowa nie zmienia zdania (czy tam kamień, są różne wersje ;-)

Muuu ph34r.gif
snake
QUOTE(lazy_bum @ May 24 2006, 21:43:57) [snapback]69087[/snapback]

Co do początku tematu, to nawet tutaj byłem "przed burzą" i szczerze przyznam, że odniosłem podobne wrażenie jak "winni" (nie rozciągając na bardziej i mniej). Pierwsza myśl to była "o, kolejne dziecko neostrady" tyle, że powstrzymałem się od komentarzy.

Widzisz, Ty się powstrzymałeś inni tego nie zrobili, w tym nasza wina.

QUOTE(khalee @ May 24 2006, 22:22:01) [snapback]69094[/snapback]

Dużo się nie myliłeś, w domu mam neostradę. smile.gif Widzisz. Tak niewiele trzeba było - powstrzymać się od komentarza, żeby nie było problemu. Ale kogoś palce świerzbiły. wink.gif

Szkoda że od razu nie zasugerowałeś Swej pomocy w Rankingu IO sad.gif
Twoje wypowiedzi typu: "czemu nikt nie powie żebym zrobił lepszy ranking , a ZROBIE!" Ja to odebrałem jako atak na nas, siano sam odwala kawał dobrej roboty, a ktoś ma pretensje że ranking źle działa i jemu punktów nie dodało, dla mnie to była oczywista prowokacja, szkoda że dopiero później napisałeś"może w czymś pomogę?". Szkoda, na prawdę szkoda.
khalee
QUOTE(snake @ May 24 2006, 22:37:28) [snapback]69103[/snapback]

Szkoda że od razu nie zasugerowałeś Swej pomocy w Rankingu IO sad.gif
Twoje wypowiedzi typu: "czemu nikt nie powie żebym zrobił lepszy ranking , a ZROBIE!" Ja to odebrałem jako atak na nas, siano sam odwala kawał dobrej roboty, a ktoś ma pretensje że ranking źle działa i jemu punktów nie dodało, dla mnie to była oczywista prowokacja, szkoda że dopiero później napisałeś"może w czymś pomogę?". Szkoda, na prawdę szkoda.

May 14 2006, 16:12:36
"Jestem studentem informatyki, może w czymś pomogę?"

May 18 2006, 18:33:45
"Czemu nikt mi nie powie: zrób lepszy rank? A ZROBIĘ!"

4 dni to chyba wystarczająca ilość czasu, żeby frustrację zamienić w zapał do pracy. smile.gif

snake
QUOTE(khalee @ May 24 2006, 23:01:30) [snapback]69109[/snapback]

May 14 2006, 16:12:36
"Jestem studentem informatyki, może w czymś pomogę?"

May 18 2006, 18:33:45
"Czemu nikt mi nie powie: zrób lepszy rank? A ZROBIĘ!"

4 dni to chyba wystarczająca ilość czasu, żeby frustrację zamienić w zapał do pracy. smile.gif

Ano, prawdą jest że popełniliśmy błąd nie zgłaszając się do Ciebie o pomoc od razu.
Ja osobiście jak zobaczyłem "zrób lepszy rank? A ZROBIĘ!" pomyślałem o innym rankingu i jako atak na ten nasz, że on nie dopracowany i że ma "przykre błędy" Zresztą odebrałem to jako żart. A nie poważna deklaracje. Później napisałeś, "Jestem studentem informatyki, może w czymś pomogę?" I aż dziw bierze że nikt wtedy nie podłapał tego pomysłu.

Pozdrawiam.
bluble
Ta rozmowa przybiera formę debaty sejmowej...tzn nie doprowadzi ona w takiej formie do niczego dobrego. Moim zdaniem powinniście skończyć już tą jałową dyskusję. khalee - jeśli chcesz pomóc i wiesz, że coś byś wniósł swoją pracą to przecież my wszyscy na tym skorzystamy. Skończcie już te przepychanki. Określcie się w końcu i dogadajcie.

Ps. a cynizm bije od niektórych aż razi... wink.gif
snake
QUOTE(pmcsp @ May 25 2006, 12:53:21) [snapback]69175[/snapback]

Moim zdaniem powinniście skończyć już tą jałową dyskusję. khalee - jeśli chcesz pomóc i wiesz, że coś byś wniósł swoją pracą to przecież my wszyscy na tym skorzystamy. Skończcie już te przepychanki.

Jestem za smile.gif
khalee
Dobra, niech ktoś to zamknie (po raz któryś tam). smile.gif
Aros
QUOTE(Czarny @ May 24 2006, 02:31:06) [snapback]68916[/snapback]

Nic dodać, nic ująć...

Dziękuję wszystkim forumowiczom za "bycie" na tym forum przez tyle czasu. Z niektórymi miałem spięcia, z innymi zawiązałem wiele pozytywnych relacji. Szkoda mi odchodzić, ale nie mam zamiaru znosić dłużej atmosfery, jaka tu panuje.

Oto powód mojego odejścia:

Rozmowa z Czarnym na ircu oraz na GG, którą zaprezentował tu Czarny w moim mniemaniu narusza moją prywatność. Została wycięta. Koniec edycji.

Logi ostrzeżeń:

IPB Image

Jak dla mnie jest to żenujące...

Dziękuję wszystkim jeszcze raz za ten przeszło rok jaki tu spędziłem.
Nie będę czekał na nieuzasadnionego bana, wole sam odejść z honorem i ukazać innym schyłek prawdy.

Po zastanowieniu doszedłem do wniosku, że niesłusznie dałem warna za reklame serwisu Czarnego. Czymprędzej to naprawiłem, nie wtydzę się tego. Koniec edycji.

PS. Prosze nie usuwać/zmieniać mojego posta. Aros zachowaj honor i zostaw tego posta, wkleiłem nasze rozmowy w całości, nie wybrane wycinki. To jest tłumaczenie mojego odejścia więc uszanuj to na koniec...
snake użyj mózgu i choć raz pokaż klasę. Wiem, że jesteś dobry w wycinaniu wypowiedzi, ale siano mógł to zrobić przed Tobą. Jeżeli chcesz, żebym tego nie wklejał to będziesz chyba musiał mi bana podarować.

O honor to Ty mnie nie proś, ja nie rozpowszechniam na stronie prywatnych rozmów bez otrzymania zgody od stron tej rozmowy. Chcesz się pożegnać z honorem, z klasą, zrób to z klasą. Już wszyscy wiemy, że ja jestem ZŁY, bo się nie zgodziłem z Twoim zdaniem.

Oficjalnie się wypowiadam, że nie podoba mi się publikowanie mojej rozmowy na forum. Przywrócenie jej spowoduje, że będę musiał dodać Cię do tych userów, którzy nie mogą pisać postów.

CZAS NA REFLEKSJĘ. REFLEKSJĘ NAS WSZYSTKICH, ISSONLINE, LUDZI SPOZA REDAKCJI RÓWNIEŻ. TWÓRZ SWÓJ SERWIS. ODPOCZNIJMY OD, JAK TO MÓWISZ "POPELINY". O TO PROSZĘ.

Hej!

Trochę wody upłynęło ...

Chciałbym powiedzieć, że nie przyjmuję rezygnacji Czarnego, mam nadzieję, że rozegra czym prędzej swoje mecze i obędzie się od odejścia z drugiej ligi, na którą grą sobie zapracował.

Czarny, przyjmij proszę moją odmowę i rozegraj zaległe mecze w tym tygodniu.

Aros
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.