QUOTE(Aros @ May 22 2006, 12:59:32) [snapback]68652[/snapback]
Było sobie życie ...
Czarny, pobiłeś sam siebie. Nie umiesz zachować się jak na gościa z klasą przystało.
Snake podał rękę, odrzuciłeś. Aż się chce powiedzieć, niech pierwszy rzuci kamień ten kto jest bez winy.
Tylko czy ten biblijny cytat do Ciebie dotrze? Dziś już w to wątpię. Przecież Ty jesteś niewinny, możesz rzucać kamieniami ile Ci się podoba. Wal, celuj we mnie, przecież odpowiadam za Redakcję.
Z chęcią poczekam na Redakcję pod Twoją egidą. Zaryzykuje, że skończyłyby mi się kamyki na podwórku.
Sądząc po snake'a wypowiedzi nie podał jej byście na skrzydłach do nas wrócili, a po to by oczyścić atmosferę pachnącą niemile skandalem niczym z teczek IPN'u.
Gardzisz zgodą. Trudno, Twój wybór.
Zaczynasz wojnę, patrz byś nie zginął z własnej broni. Nie zamierzam bronić snake'a ale muszę to powiedzieć, że snake w d**ę nigdy mi nie właził, w przeciwieństwie do przynajmniej jednej osoby, która sprowokowała niniejszą wypowiedź ...
Szkoda tylko, że prosząc o patcha mnie i inne osoby z Redakcji nie wspomniałeś wówczas, że patch jest gówniany. Skąd ta zmiana? Czyżby opinie o patchu dyktowane były nastrojem Twojej osoby do jego autorów?
To pytanie retoryczne, tak dla ścisłości dodam, więc nie odpowiadaj.
Druga sprawa to współpraca.
Jeśli chcecie, będzie nam miło, jeśli będziecie używać naszego patcha. Nawet tego gównianego. Mam nadzieję, że kiedyś dostaniemy od Was o niebo lepszego, może snake i korzeń nauczą się czegoś nowego z Waszej pracy.
Właśnie tego Wam, nam i sobie życzę. Współpracy i zdrowej konkurencji.
Jeszcze raz powodzenia! Zakopuję toporek, mam nadzieję, że na długo.
ps. khalee, jeszcze raz przepraszam za zaistniałą sytuację, źle się stało, więc życze Ci oby się okazało, że wybrałeś lepsze zło.
Nie napisałem, że jest gówniany tylko niedopracowany a to jest różnica. Raz na gg Ci nawet napisałem, że szkoda, że Gutted nie zrobił patcha bo on robił to porządnie.
Poraz ostatni napiszę, że nie włażę Ci w dupę, tylko darze szacunkiem a to jest różnica.
snaka już znam z nieczystej gry, nie ufam w jego dobre intencje, ani nie potrafiłbym po tym wszystkim z nim normalnie współpracować.
Jeżeli chodzi o współpracę to jestem pewny, że w przyszłości porozmawiamy o tym, ale warunki muszą być jasne i klarowne. Ja nigdy nie chciałem dzielić polskiej sceny i będę dążył aby była zjednoczona. Ale współpraca to nie hegemonia i to trzeba zaznaczyć. Porozmawiamy jak przyjdzie odpowiedni czas, kiedy będziemy na to gotowi i szczerze chętni do tego.
Koniec tematu
PS. Telenowela jednak ujrzała swą kontynuację