Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Majowy Turniej
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null > Winning Eleven 2002 > Turnieje i Inne ligi > Archiwum
Stron: 1, 2
Fidos'ek
Fidos 2:1 dr.idea

Fidos 5:1 Zduniec
szyma
Dostałem dziś informacje od Kopra że nie będzie on w stanie dokończyć tego turnieju decyzja jego nie była jakąś dziecinada tylko poważna decyzja na którą nie miał dużęgo wpływu,zrezygnował on także z ligi we2002online.Wszystkim zawodnikom z grupy 1 przyznaje walkowery na ich kożyść(w tym mnie),a więc mamy już pierwszą czwórkę do rozstrzynięcia pozostaje tylko kolejność.
grodzik
szyma mam taka prosbe moglbys zrobic rozklad par miejwiecej wiedzialbym na kogo trafie.pzdr smile.gif
szyma
QUOTE(grodzik @ May 28 2006, 22:39:46) [snapback]69795[/snapback]

szyma mam taka prosbe moglbys zrobic rozklad par miejwiecej wiedzialbym na kogo trafie.pzdr smile.gif

Zrobione wink.gif pzdr
switek
switek(PSV) - dj dario(Ferenbache) 2-1
pzodro
Cykloper
smile.gif
Dj_Dario
pudel AJAX 2-4 FENERBACE dj_dario
switek
QUOTE(Cykloper @ May 29 2006, 20:34:15) [snapback]69998[/snapback]

smile.gif

co to ma być ??? co to wnosi do tematu ??
szyma
Widze że Ciacho nie jest zainteresowany tym turem więc lecą walkowery dry.gif .Pamiętajcie że na rozegranie wszystkich spotkań macie czas do 2 czerwca włącznie.Pzdr tongue.gif
Dj_Dario
świtek PSV 5-5 FENERBACHE dj_dario

mecz genialny, serducho nawalało z jednej jak i z drugiej strony, z 3:0 dla Fenerbache zrobiło się 3:2 i takim wynikiem zakończyła się pierwsza połowa, potem jedna bramka świtka i jedna moja, miałem przewagę jednego gola zawsze, aż tu kolejna akcja świtka i zrobiło się 5-5, jeszcze przez ostatnie 5 min. kilka sytuacji z obu stron ale wynik zakończył się remisem, mecz MASAKRA
grodzik
Świtek widze ze bedziemy grali przeciwko sobie w fazie pucharowej wiec szykuj sie!pzdr. tongue.gif wink.gif
switek
Grodzik ostatnio jestem w niezlej formie tongue.gif . tylko zeby nie lagowalo smile.gif
szyma
Zrobiłem już pary 1/4 finału na rozegranie tych meczy macie czas aż do 8 czerwca włącznie, ponieważ wyjeżdżam 5 czerwca i wracam 7 w nocy. I tu też jest wiadomość dla mojego przeciwnika dr_idea żebyśmy swój mecz rozegrali dziś lub jutro.Pzdr i życze wszystkim powodzenia.
Fidos'ek
Fidos(Lyon) 3:1 Pudel88(ajax)
Fidos(Lyon) 1:0 Pudel88(Ajax)

AWANS: Fidos wink.gif
dr_idea
dr_idea (Panathinaikos) 2:0 szyma2 (Villarreal)
dr_idea (Panathinaikos) 1:1 szyma2 (Villarreal)

Przed pierwszym meczem przyznam, że ostro pękałem i można powiedzieć z góry liczyłem na porażkę. 15 minut pozornie spokojnej gry z obu stron naszpikowanej mnostwem strat i przejęć. Powoli zarysowywała się przewaga Hiszpanów, którzy częściej dochodzili do bramki przeciwnika. Dodam, że oba mecze rozgrywane były na sporawych lagach. Około 20 minuty groźny strzał bodaj Riquelme - piłka przelatuje obok rąk Ebede i wydawało się, że już zatrzepocze w siatce. Słupek! Emocje sięgnęły zenitu. Wiedziałem, że taka sytuacja zawsze denerwuje strzelającego, więc skrupulatnie to wykorzystałem. Szybka wymiana piłki, wypuszczenie Nilssona na lewym skrzydle, ten centruje do Basinasa, który najwyżej wyskakuje i pakuje gałę do bramki. 1:0! Hiszpanie zaczynają ze środka, szybki błąd, wychodzi Gekas i jest faulowany przed polem karnym, ok. 20-22 metry do bramki Viery. Rzut wolny. Podchodzi do piłki Basinas i pięknym, mierzonym strzałem posyła piłkę w okno bramki. 2:0! Później nic ciekawego się nie działo, dużo strat, przejęc, mało strzałów.

Do drugiego meczu podeszłem z ogromną dozą optymizmu. Wiedziałem, że w aktualnej formie szyma2 nie mógł mnie pokonać. I miałem rację. To Panathinaikos pierwszy strzelił bramkę dość szybko. Hiszpanie wyrównali troszkę później. Reszta spotkania nie była porywająca, oprócz kilku groźnych akcji i strzałów Villarrealu.

Podsumowując. Przed ćwierćfinałami Panathinaikos uznwany był za "chłopca do bicia", a po tym dwumeczu zgłasza swoja kandydaturę do wygrania całego turnieju. Pozdrawiam.
nadolski1555
Szyma widze ze nawet Ci niezle turniej idzie tongue.gif
szyma
QUOTE(dr_idea @ Jun 3 2006, 17:10:53) [snapback]70750[/snapback]

dr_idea (Panathinaikos) 2:0 szyma2 (Villarreal)
dr_idea (Panathinaikos) 1:1 szyma2 (Villarreal)

Przed pierwszym meczem przyznam, że ostro pękałem i można powiedzieć z góry liczyłem na porażkę. 15 minut pozornie spokojnej gry z obu stron naszpikowanej mnostwem strat i przejęć. Powoli zarysowywała się przewaga Hiszpanów, którzy częściej dochodzili do bramki przeciwnika. Dodam, że oba mecze rozgrywane były na sporawych lagach. Około 20 minuty groźny strzał bodaj Riquelme - piłka przelatuje obok rąk Ebede i wydawało się, że już zatrzepocze w siatce. Słupek! Emocje sięgnęły zenitu. Wiedziałem, że taka sytuacja zawsze denerwuje strzelającego, więc skrupulatnie to wykorzystałem. Szybka wymiana piłki, wypuszczenie Nilssona na lewym skrzydle, ten centruje do Basinasa, który najwyżej wyskakuje i pakuje gałę do bramki. 1:0! Hiszpanie zaczynają ze środka, szybki błąd, wychodzi Gekas i jest faulowany przed polem karnym, ok. 20-22 metry do bramki Viery. Rzut wolny. Podchodzi do piłki Basinas i pięknym, mierzonym strzałem posyła piłkę w okno bramki. 2:0! Później nic ciekawego się nie działo, dużo strat, przejęc, mało strzałów.

Do drugiego meczu podeszłem z ogromną dozą optymizmu. Wiedziałem, że w aktualnej formie szyma2 nie mógł mnie pokonać. I miałem rację. To Panathinaikos pierwszy strzelił bramkę dość szybko. Hiszpanie wyrównali troszkę później. Reszta spotkania nie była porywająca, oprócz kilku groźnych akcji i strzałów Villarrealu.

Podsumowując. Przed ćwierćfinałami Panathinaikos uznwany był za "chłopca do bicia", a po tym dwumeczu zgłasza swoja kandydaturę do wygrania całego turnieju. Pozdrawiam.

Świetny opis nic dodać nic ująć a ten słupek Riquelme naprawde mnie wkurzył to nie był mój dzień miałem przewage a nie umiałem jej wykorzystać ale dzięki za świetny mecz, i życze zwycięstwa w turnieju przynajmniej wiedział bym że odpadłem z najlepszym.Pzdr
Fidos'ek
zesmy z dr. idea zagralis juz półfinał...
Fidos(Lyon) 1:1 dr. Idea(Panathinaikos)
Fidos(Lyon) 4:0 dr. Idea(Panathinaikos)
Awans: Fidos pozdro dla dr. Idea za swietna gre wink.gif
grodzik
a skad wiedziales ze bedziesz akurat z nim gral wink.gif
nadolski1555
QUOTE(grodzik @ Jun 4 2006, 13:05:09) [snapback]70879[/snapback]

a skad wiedziales ze bedziesz akurat z nim gral wink.gif

bo tam chyba jest 1/8 finału to jak juz kazdy zagrał to wiadomo kto przechodz dalej
(chyba)

QUOTE(nadolski1555 @ Jun 4 2006, 13:13:33) [snapback]70883[/snapback]

bo tam chyba jest 1/8 finału to jak juz kazdy zagrał to wiadomo kto przechodz dalej
(chyba)

kurwa a moze niee
Fidos'ek
to chyba oczywiste... jest 1/4finalu i widac kto z kim bedz gral w polfinale no chyba ze szyma ma jakies inne zasady i robi nowe losowania ale mi sie nei wydaje... przynajmniej nic o tym nie mowil w regulaminie
grodzik
grodzik(celtic)4-1(Psv)switek
switek(Psv)0-4(celtic)grodzik

ps.czekam na kolejnego przeciwnika!pzdr wink.gif

QUOTE(Fidos'ek @ Jun 4 2006, 22:27:31) [snapback]70891[/snapback]

to chyba oczywiste... jest 1/4finalu i widac kto z kim bedz gral w polfinale no chyba ze szyma ma jakies inne zasady i robi nowe losowania ale mi sie nei wydaje... przynajmniej nic o tym nie mowil w regulaminie

fidos nie wiem jak to bedzie ale czekam az szyma napisze pary wtedy bede dopiero gral.pzdr wink.gif
szyma
Czekamy na ćwierćfinałowy mecz dj_dario z MksPogon i Grodzik możesz grac ze zwycięzcą tego meczu w półfinale.Półfinały rozegrane mają być do 8 czerwca włacznie.No i potem oczywiście wielki finał.życze wszystkim powodzenia.Pzdr wink.gif

INFORMACJA
Nie będe obecny od jutra (5 Czerwiec) do 7 Czerwca w tym czasie nie będzią uzupełniane wyniki. Ale nie martwić się jak przyjade wszystko zrobie. I jeszcze jedno proszę przyszłych finalistów aby nie grali meczu finałowego przed moim przyjazdem.
Dj_Dario
ANDERLECHT BRUKSELA 1-1 FENERBACHE
FENERBACHE 2-0 ANDERLECHT BRUKSELA

awans: Fenerbache

grodzik
Grodzik(celtic)5-3(fenerbacze)dj_dario (4-1 po 1 polowie)
dj_dario(fenerbacze)2-1(celtic)grodzik (2-0 po 1 polowie)

awans:grodzik

ps.Mecz ktory moglby byc finalem!!!!!!!!!!!!wielkie pozdrowienia dla mojego przeciwnika ktory mogl wygrac ten mecz choc ja mialem wiecej szczescia.Powiem szczerze to byl najdrudniejszy moj mecz w tym turnieju!!!!kazdy zasluzyl na zwyciestwo.dj_dario wielkie dzieki za te wspaniale mecze!pozdro wink.gif
Dj_Dario
Szacunek Grodzik, gratuluję.
grodzik
QUOTE(Dj_Dario @ Jun 7 2006, 06:23:31) [snapback]71370[/snapback]

Szacunek Grodzik, gratuluję.

dzieki.szacunek dj_dario wink.gif

Fidos gramy w Finale wiec szykuj sie. tongue.gif pozdro wink.gif
Fidos'ek
hehe wink.gif gz to czekamy az szyma wroci i gramy, pozdro
nadolski1555
siema.dziaj szyma wraca to pod wieczur mozecie zagrac finał biggrin.gif.powiedzcie szymie ze gracie!!!
szyma
Dobra już jestem w domu możecie grać finał. Życze powodzenia.
Fidos'ek
FINAŁ!
Fidos(Lyon) 4:1 Grodzik(Celtic)

Mial byc filmik ale byly maly problemy techniczne i nawet pozadnego opisu nie ma...

Gwizdek, pierwsza akcja Lyonu i GOOOL! po klasycznej akcji Carew strzela na 1:0 23.min znowu akcja Lyonu Carew podaje do Freda ten strzela i GOOOL! Celtic przy pilce, podanie do Zurawskiego, strzal .... słupek! Gwizdek sędziego koniec pierwsej polowy, Lyon 2 Celtic 0.
W drugiej polowie walka byla bardziej wyrownana jednak częste ataki Celticu nie przyniosly upragnionej bramki, w 49minucie Francuski bramkarz popisal sie doskonala interwencja broniac strzal Zurawskiego.
Lyon w koncu przprowadza atak krotkie rozegranie pilki wysunięcie na pole karne do Carew i GOOL! 3:0 dla Lyonu, zwyciestwo bylo juz niemal pewne... Przewaga Lyonu, częste ataki, duzo strzalow i ani jednej bramki.... 72min znowu klasyczne rozegranie Juninho-Carew-Fred i GOOOL! 4:0
kibice szaleją tongue.gif Juz pewni zwycięstwa francuzi odpuscili troche i to w 85min podanie z glebi pola do Zurawskiego ten strzela i GOOOL! 4:1, brawo zuraw szkoda ze dales dupy z ekwadorem :> . Ale Lyon nie rezygnowal doliczony czas gry znowu wysunięcie w pole karne do Carew ten strzela i... pilka mija o milimetry dalszy slupek bramki. Nareszcie upragniony gwizdek Lyon 4:1 Celtic ph34r.gif

pozdro dla grodzika i dzięki za ten mecz wink.gif
szyma
Zwycięzca turnieju majowego został FIDOS

Gratuluję zwycięzcy jak i finaliście (Grodzikowi). Mam nadzieje że nie było zastrzeżeń co do prowadzenia tego tura. W najbliższym czasie zoorganizuje II edycje turnieju (nazwa zależeć będzie od miesiąca). Pzdr all wink.gif
grodzik
dzieki fidos gratuluje!

ps.juz nigdy nie zagram zadnego meczu a juz w szczegolnosci finalu na kacu.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.