Fidos'ek
May 27 2006, 18:34
Fidos 2:1 dr.idea
Fidos 5:1 Zduniec
Dostałem dziś informacje od Kopra że nie będzie on w stanie dokończyć tego turnieju decyzja jego nie była jakąś dziecinada tylko poważna decyzja na którą nie miał dużęgo wpływu,zrezygnował on także z ligi we2002online.Wszystkim zawodnikom z grupy 1 przyznaje walkowery na ich kożyść(w tym mnie),a więc mamy już pierwszą czwórkę do rozstrzynięcia pozostaje tylko kolejność.
grodzik
May 28 2006, 21:51
szyma mam taka prosbe moglbys zrobic rozklad par miejwiecej wiedzialbym na kogo trafie.pzdr
QUOTE(grodzik @ May 28 2006, 22:39:46) [snapback]69795[/snapback]
szyma mam taka prosbe moglbys zrobic rozklad par miejwiecej wiedzialbym na kogo trafie.pzdr

Zrobione

pzdr
switek
May 29 2006, 19:20
switek(PSV) - dj dario(Ferenbache) 2-1
pzodro
Cykloper
May 29 2006, 19:46
Dj_Dario
May 29 2006, 19:48
pudel AJAX 2-4 FENERBACE dj_dario
switek
May 29 2006, 20:00
QUOTE(Cykloper @ May 29 2006, 20:34:15) [snapback]69998[/snapback]
co to ma być ??? co to wnosi do tematu ??
Widze że Ciacho nie jest zainteresowany tym turem więc lecą walkowery

.Pamiętajcie że na rozegranie wszystkich spotkań macie czas do 2 czerwca włącznie.Pzdr
Dj_Dario
Jun 1 2006, 20:51
świtek PSV 5-5 FENERBACHE dj_dario
mecz genialny, serducho nawalało z jednej jak i z drugiej strony, z 3:0 dla Fenerbache zrobiło się 3:2 i takim wynikiem zakończyła się pierwsza połowa, potem jedna bramka świtka i jedna moja, miałem przewagę jednego gola zawsze, aż tu kolejna akcja świtka i zrobiło się 5-5, jeszcze przez ostatnie 5 min. kilka sytuacji z obu stron ale wynik zakończył się remisem, mecz MASAKRA
grodzik
Jun 2 2006, 14:20
Świtek widze ze bedziemy grali przeciwko sobie w fazie pucharowej wiec szykuj sie!pzdr.
Grodzik ostatnio jestem w niezlej formie

. tylko zeby nie lagowalo
Zrobiłem już pary 1/4 finału na rozegranie tych meczy macie czas aż do 8 czerwca włącznie, ponieważ wyjeżdżam 5 czerwca i wracam 7 w nocy. I tu też jest wiadomość dla mojego przeciwnika dr_idea żebyśmy swój mecz rozegrali dziś lub jutro.Pzdr i życze wszystkim powodzenia.
Fidos'ek
Jun 3 2006, 15:13
Fidos(Lyon) 3:1 Pudel88(ajax)
Fidos(Lyon) 1:0 Pudel88(Ajax)
AWANS: Fidos
dr_idea
Jun 3 2006, 16:22
dr_idea (Panathinaikos) 2:0 szyma2 (Villarreal)
dr_idea (Panathinaikos) 1:1 szyma2 (Villarreal)
Przed pierwszym meczem przyznam, że ostro pękałem i można powiedzieć z góry liczyłem na porażkę. 15 minut pozornie spokojnej gry z obu stron naszpikowanej mnostwem strat i przejęć. Powoli zarysowywała się przewaga Hiszpanów, którzy częściej dochodzili do bramki przeciwnika. Dodam, że oba mecze rozgrywane były na sporawych lagach. Około 20 minuty groźny strzał bodaj Riquelme - piłka przelatuje obok rąk Ebede i wydawało się, że już zatrzepocze w siatce. Słupek! Emocje sięgnęły zenitu. Wiedziałem, że taka sytuacja zawsze denerwuje strzelającego, więc skrupulatnie to wykorzystałem. Szybka wymiana piłki, wypuszczenie Nilssona na lewym skrzydle, ten centruje do Basinasa, który najwyżej wyskakuje i pakuje gałę do bramki. 1:0! Hiszpanie zaczynają ze środka, szybki błąd, wychodzi Gekas i jest faulowany przed polem karnym, ok. 20-22 metry do bramki Viery. Rzut wolny. Podchodzi do piłki Basinas i pięknym, mierzonym strzałem posyła piłkę w okno bramki. 2:0! Później nic ciekawego się nie działo, dużo strat, przejęc, mało strzałów.
Do drugiego meczu podeszłem z ogromną dozą optymizmu. Wiedziałem, że w aktualnej formie szyma2 nie mógł mnie pokonać. I miałem rację. To Panathinaikos pierwszy strzelił bramkę dość szybko. Hiszpanie wyrównali troszkę później. Reszta spotkania nie była porywająca, oprócz kilku groźnych akcji i strzałów Villarrealu.
Podsumowując. Przed ćwierćfinałami Panathinaikos uznwany był za "chłopca do bicia", a po tym dwumeczu zgłasza swoja kandydaturę do wygrania całego turnieju. Pozdrawiam.
nadolski1555
Jun 3 2006, 17:20
Szyma widze ze nawet Ci niezle turniej idzie
QUOTE(dr_idea @ Jun 3 2006, 17:10:53) [snapback]70750[/snapback]
dr_idea (Panathinaikos) 2:0 szyma2 (Villarreal)
dr_idea (Panathinaikos) 1:1 szyma2 (Villarreal)
Przed pierwszym meczem przyznam, że ostro pękałem i można powiedzieć z góry liczyłem na porażkę. 15 minut pozornie spokojnej gry z obu stron naszpikowanej mnostwem strat i przejęć. Powoli zarysowywała się przewaga Hiszpanów, którzy częściej dochodzili do bramki przeciwnika. Dodam, że oba mecze rozgrywane były na sporawych lagach. Około 20 minuty groźny strzał bodaj Riquelme - piłka przelatuje obok rąk Ebede i wydawało się, że już zatrzepocze w siatce. Słupek! Emocje sięgnęły zenitu. Wiedziałem, że taka sytuacja zawsze denerwuje strzelającego, więc skrupulatnie to wykorzystałem. Szybka wymiana piłki, wypuszczenie Nilssona na lewym skrzydle, ten centruje do Basinasa, który najwyżej wyskakuje i pakuje gałę do bramki. 1:0! Hiszpanie zaczynają ze środka, szybki błąd, wychodzi Gekas i jest faulowany przed polem karnym, ok. 20-22 metry do bramki Viery. Rzut wolny. Podchodzi do piłki Basinas i pięknym, mierzonym strzałem posyła piłkę w okno bramki. 2:0! Później nic ciekawego się nie działo, dużo strat, przejęc, mało strzałów.
Do drugiego meczu podeszłem z ogromną dozą optymizmu. Wiedziałem, że w aktualnej formie szyma2 nie mógł mnie pokonać. I miałem rację. To Panathinaikos pierwszy strzelił bramkę dość szybko. Hiszpanie wyrównali troszkę później. Reszta spotkania nie była porywająca, oprócz kilku groźnych akcji i strzałów Villarrealu.
Podsumowując. Przed ćwierćfinałami Panathinaikos uznwany był za "chłopca do bicia", a po tym dwumeczu zgłasza swoja kandydaturę do wygrania całego turnieju. Pozdrawiam.
Świetny opis nic dodać nic ująć a ten słupek Riquelme naprawde mnie wkurzył to nie był mój dzień miałem przewage a nie umiałem jej wykorzystać ale dzięki za świetny mecz, i życze zwycięstwa w turnieju przynajmniej wiedział bym że odpadłem z najlepszym.Pzdr
Fidos'ek
Jun 4 2006, 11:45
zesmy z dr. idea zagralis juz półfinał...
Fidos(Lyon) 1:1 dr. Idea(Panathinaikos)
Fidos(Lyon) 4:0 dr. Idea(Panathinaikos)
Awans: Fidos pozdro dla dr. Idea za swietna gre
grodzik
Jun 4 2006, 12:17
a skad wiedziales ze bedziesz akurat z nim gral
nadolski1555
Jun 4 2006, 12:26
QUOTE(grodzik @ Jun 4 2006, 13:05:09) [snapback]70879[/snapback]
a skad wiedziales ze bedziesz akurat z nim gral

bo tam chyba jest 1/8 finału to jak juz kazdy zagrał to wiadomo kto przechodz dalej
(chyba)
QUOTE(nadolski1555 @ Jun 4 2006, 13:13:33) [snapback]70883[/snapback]
bo tam chyba jest 1/8 finału to jak juz kazdy zagrał to wiadomo kto przechodz dalej
(chyba)
kurwa a moze niee
Fidos'ek
Jun 4 2006, 12:39
to chyba oczywiste... jest 1/4finalu i widac kto z kim bedz gral w polfinale no chyba ze szyma ma jakies inne zasady i robi nowe losowania ale mi sie nei wydaje... przynajmniej nic o tym nie mowil w regulaminie
grodzik
Jun 4 2006, 12:58
grodzik(celtic)
4-1(Psv)
switekswitek(Psv)
0-4(celtic)
grodzikps.czekam na kolejnego przeciwnika!pzdr

QUOTE(Fidos'ek @ Jun 4 2006, 22:27:31) [snapback]70891[/snapback]
to chyba oczywiste... jest 1/4finalu i widac kto z kim bedz gral w polfinale no chyba ze szyma ma jakies inne zasady i robi nowe losowania ale mi sie nei wydaje... przynajmniej nic o tym nie mowil w regulaminie
fidos nie wiem jak to bedzie ale czekam az szyma napisze pary wtedy bede dopiero gral.pzdr
Czekamy na ćwierćfinałowy mecz dj_dario z MksPogon i Grodzik możesz grac ze zwycięzcą tego meczu w półfinale.Półfinały rozegrane mają być do 8 czerwca włacznie.No i potem oczywiście wielki finał.życze wszystkim powodzenia.Pzdr
INFORMACJANie będe obecny od jutra (5 Czerwiec) do 7 Czerwca w tym czasie nie będzią uzupełniane wyniki. Ale nie martwić się jak przyjade wszystko zrobie. I jeszcze jedno proszę przyszłych finalistów aby nie grali meczu finałowego przed moim przyjazdem.
Dj_Dario
Jun 4 2006, 16:34
ANDERLECHT BRUKSELA 1-1 FENERBACHE
FENERBACHE 2-0 ANDERLECHT BRUKSELA
awans: Fenerbache
grodzik
Jun 6 2006, 20:14
Grodzik(celtic)5-3(fenerbacze)dj_dario
(4-1 po 1 polowie)dj_dario(fenerbacze)2-1(celtic)grodzik
(2-0 po 1 polowie)awans:grodzikps.Mecz ktory moglby byc finalem!!!!!!!!!!!!wielkie pozdrowienia dla mojego przeciwnika ktory mogl wygrac ten mecz choc ja mialem wiecej szczescia.Powiem szczerze to byl najdrudniejszy moj mecz w tym turnieju!!!!kazdy zasluzyl na zwyciestwo.dj_dario wielkie dzieki za te wspaniale mecze!pozdro
Dj_Dario
Jun 6 2006, 20:35
Szacunek Grodzik, gratuluję.
grodzik
Jun 6 2006, 22:28
QUOTE(Dj_Dario @ Jun 7 2006, 06:23:31) [snapback]71370[/snapback]
Szacunek Grodzik, gratuluję.
dzieki.szacunek dj_dario
Fidos gramy w Finale wiec szykuj sie.

pozdro
Fidos'ek
Jun 7 2006, 13:52
hehe

gz to czekamy az szyma wroci i gramy, pozdro
nadolski1555
Jun 7 2006, 17:37
siema.dziaj szyma wraca to pod wieczur mozecie zagrac finał

.powiedzcie szymie ze gracie!!!
Dobra już jestem w domu możecie grać finał. Życze powodzenia.
Fidos'ek
Jun 10 2006, 12:40
FINAŁ!
Fidos(Lyon) 4:1 Grodzik(Celtic)
Mial byc filmik ale byly maly problemy techniczne i nawet pozadnego opisu nie ma...
Gwizdek, pierwsza akcja Lyonu i GOOOL! po klasycznej akcji Carew strzela na 1:0 23.min znowu akcja Lyonu Carew podaje do Freda ten strzela i GOOOL! Celtic przy pilce, podanie do Zurawskiego, strzal .... słupek! Gwizdek sędziego koniec pierwsej polowy, Lyon 2 Celtic 0.
W drugiej polowie walka byla bardziej wyrownana jednak częste ataki Celticu nie przyniosly upragnionej bramki, w 49minucie Francuski bramkarz popisal sie doskonala interwencja broniac strzal Zurawskiego.
Lyon w koncu przprowadza atak krotkie rozegranie pilki wysunięcie na pole karne do Carew i GOOL! 3:0 dla Lyonu, zwyciestwo bylo juz niemal pewne... Przewaga Lyonu, częste ataki, duzo strzalow i ani jednej bramki.... 72min znowu klasyczne rozegranie Juninho-Carew-Fred i GOOOL! 4:0
kibice szaleją

Juz pewni zwycięstwa francuzi odpuscili troche i to w 85min podanie z glebi pola do Zurawskiego ten strzela i GOOOL! 4:1, brawo zuraw szkoda ze dales dupy z ekwadorem :> . Ale Lyon nie rezygnowal doliczony czas gry znowu wysunięcie w pole karne do Carew ten strzela i... pilka mija o milimetry dalszy slupek bramki. Nareszcie upragniony gwizdek Lyon 4:1 Celtic
pozdro dla grodzika i dzięki za ten mecz
Zwycięzca turnieju majowego został FIDOSGratuluję zwycięzcy jak i finaliście (Grodzikowi). Mam nadzieje że nie było zastrzeżeń co do prowadzenia tego tura. W najbliższym czasie zoorganizuje II edycje turnieju (nazwa zależeć będzie od miesiąca). Pzdr all
grodzik
Jun 10 2006, 13:07
dzieki fidos gratuluje!
ps.juz nigdy nie zagram zadnego meczu a juz w szczegolnosci finalu na kacu.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.